Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

XV. Kalandozók napja összefoglaló és köszönetnyilvánítás.


Recommended Posts

A Lumina Cornu Klub csapatával közösen szervezett XV. Kalandozók Napját mindannyiunk kedves játéka, a M.A.G.U.S. 30. születésnapja köré igazítottuk. A széleskörű hirdetésnek és promóciónak köszönhetően végül 31 csapat vett részt az eseményen, ezzel szinte teljesen betöltöttük a jászfényszarui művelődési házat. Csapatonként 4-5 játékossal és a KM-ekkel, zsűritagokkal, szervezőkkel együtt több mint 170 ember szórakozott közösen szombaton.

Ekkora létszámú M.A.G.U.S. rendezvényre utoljára talán a 2000-es évek elején volt példa, így ez az ünnep már most beírta magát ennek az egyedi fantáziavilág történelmébe.

 

A megnyitó részeként videóüzeneteket hallgathattunk meg a játék egykori alkotóitól, Novák Csanádtól, Nyulászi Zsolttól, Galántai Jánostól, amiket a zsűritagként személyesen jelenlévő Kornya Zsolt zárt.

 

A modul az előző évihez hasonlóan a Riegoy-öbölben játszódott, folytatva a Lumina Cornu LARP játékának világépítését, a Hat Kard Szövetség egyik alapító tagjának a hátterének kibontásával. Ezúttal a karaktereknek Jem-Irre városából indulva kellett a Doardon-hegység bérceit meghódítania, majd onnan - remélhetőleg épségben - visszatérni. A modul az érdeklődők számára már felkerült a cikkek közé, MG-nek köszönhetően.

 

A játék végül 19:00-kor fejeződött be, majd az ismert MAGUS írókból álló zsűri döntését megalapozó egyeztetés után következett az eredményhirdetés. Itt a kalandozok.hu csapatának két tagja is díjazott lett, Con Salamander lett a legjobb szerepjátékos, s így a következő Kalandozók Napjáig az Erő Kesztyűjének Ura; míg MG a legjobb kalandmester. A csapatok közül az első helyezett az Ajtónyitók lett.

 

Ezúton is szeretnénk megköszönni mindenkinek, aki játékosként, kalandmesterként, szervezőként vagy bármilyen más módon részt vett eme jubilálásban és természetesen hatalmas köszönet a Lumina Cornu csapatának a XV. Kalandozók Napjának gördülékeny és professzionális lebonyolításáért.

Itt szeretnénk megköszönni Weilon és Daelon szervezői munkáját, akik mindent megtettek azért, hogy mind a rendezvény szervezésével , mind pedig a kalandmodul megírásával és véglegesítésével egy olyan élmény részesei lehettünk, amiről még hosszú évekig fogunk mesélni (persze csak a publikus részekről 😁). 

Link a hozzászóláshoz

A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés
×
×
  • Új...