Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Általános beszélgető

Recommended Posts

Közzétéve:
24 perccel ezelőtt-kor nionos írta:

ha nincsen tapasztalatom és még sosem játszottam a táborban megtanulhatom-e ennek az egésznek az alap tudományát?:kasa:

(Engedelmeddel, töröltem a fölösleges bejegyzéseidet.)

Valóban, a gyakorlatban a legkönnyebb elsajátítani ezt. Viszont a táborainkban csapatok jelentkezését várjuk. Szóval itt érdemes érdeklődni:

tetra kedveli ezt
Közzétéve:

köszönöm. de már néhány barátomat elhívtam, persze nekik sincsen semmi fogalmuk hogyan is lehetne ezt mert hogy tanítási napra is esik, úgy tűniik nem megyek de egy kis esély még van

Közzétéve:
22 órával ezelőtt-kor nionos írta:

köszönöm. de már néhány barátomat elhívtam, persze nekik sincsen semmi fogalmuk hogyan is lehetne ezt mert hogy tanítási napra is esik, úgy tűniik nem megyek de egy kis esély még van

A táborban mindenkit szívesen látunk, persze csapatok jelentkezését fogadjuk el, ámha van csapatotok, akkor nyugodtan jöhettek, az nem probléma, ha kezdök vagytok. Nem mondom, hogy a dolgotok feltétlen egyszerü lesz, de egyáltalán nem megoldhatatlan!

A tábor július közepén lesz, akkor is van tanítás? nem vagyok otthon persze, hogy milyen oktatásról van szó, csak azért kérdezem nem-e néztétek el a dátumot.

Közzétéve:
43 perccel ezelőtt-kor nionos írta:

csak nem áll szándékomban ellógni a suliból azért hogy egy órát utazzak oda aztán jöjjek vissza néhány órával késöbb

Az a tábor, amit ajánlottunk 2024. 07. 10. és 2024. 07. 14. között lesz. Egy szerdától vasárnapig tartó esemény, ahonnan nem járkál senki sem haza.  Szóval az érkezés és a távozás között kb. 90 óra telik el! ;)

Lopov kedveli ezt
Közzétéve:
21 órával ezelőtt-kor Lopov írta:

@nionosuram szerintem benezed,  nyari szunet JUNI 22tol van, a tabor pedig JULIUSban, szoval aggodalomra semmi ok!!

Ha szaksuliba jár van neki nyári gyakorlat 2-3 hét.:wacko:

Lopov kedveli ezt
Közzétéve:
4 órával ezelőtt-kor Alina11 írta:

OTP szépkártyával lehet fizetni a tábori szállást vagy étkezést?

Szia!

Mi nem tudunk ilyen befizetéseket fogadni, az egyesületünk TEÁOR besorolása (TEÁOR szám:    9499 - Mns egyéb közösségi, társadalmi tevékenység) nem kompatibilis SZÉP kártyás szolgáltatásokkal. Mi két szerződést szoktunk kötni ahol ez érdekes lehet -amennyire én tudom-, egyet a szállásról és egyet az étkezésről. Elképzelhető, hogy ők (a szálláshely+étkezés szolgáltatója, a kollégium) képesek külön szolgáltatásként egyéneknek szép kártyás fizetési lehetőséget biztosítani. Ha szeretnél esetleg velük külön egyeztetni, akkor a tábordíj ilyen irányba továbbcsatornázott részeit elrendezheted direktben velük a mi részünkről (tehát nekünk az is jó, ha nekik fizeted meg, és nekünk csak a tábor egyéb, ezekhez képest elenyésző költségeit (pl. ajándék, díj, stb.) téríted), viszont ennek leszervezésében az összekötésen túl nincs kapacitásunk segíteni, és garantálni sem tudunk a nevükben semmit.

TL;DR: nekünk nem, ha egyedileg megdumálod a szállással, nekünk az oké, ha ez sikerül, egyeztessünk, hogy mi mennyit várunk ezesetben.

Köszi a kérdést, üdv

A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés
  • Új...