tetra Közzétéve: Március 18, 2024 Közzétéve: Március 18, 2024 Én reménykedtem, hogy amit Antail elkezdett, Pistike teljesen spontán folytatott, azt kis rásegítéssel egy irodalmi folyammá tudom alakítani. Szóval tessék nyugodtan alkotni! Andoron, Rayen Reval, Daelon és 3 további kalandozó kedveli ezt
Pistike Közzétéve: Március 18, 2024 Közzétéve: Március 18, 2024 7.-e reggelén valóban megtörtént esemény. Legalább lesz valóság töredéke is a történetnek! The Eternal Crow Hero, Kata, Cz és 2 további kalandozó kedveli ezt
Kapi Közzétéve: Március 21, 2024 Közzétéve: Március 21, 2024 Hmmm… tradicionálisan úgy vettem észre, hogy július első szerdájától van, szerintem elég régóta. (Tévednék?) Sajnálom, hogy váltottatok. (Már majdnem felajánlottam az adóm 1%át) Antail és The Eternal Crow Hero kedveli ezt
TAO Közzétéve: Március 28, 2024 Közzétéve: Március 28, 2024 Jippi, jelentkezés megnyílt! :dancemonkey: Szokásos kérdés: karakteralkotás, hangulatkeltő mikor várható? Antail kedveli ezt
Sneer Közzétéve: Március 28, 2024 Közzétéve: Március 28, 2024 És az élménybeszámolók? TAO, Antail és Daelon kedveli ezt
Antail Közzétéve: Március 28, 2024 Szerző Közzétéve: Március 28, 2024 1 órával ezelőtt-kor TAO írta: Jippi, jelentkezés megnyílt! :dancemonkey: Szokásos kérdés: karakteralkotás, hangulatkeltő mikor várható? Tuti, hogy Kalandozók napja után. Tehát Április második felében. TAO és The Eternal Crow Hero kedveli ezt
The Eternal Crow Hero Közzétéve: Március 29, 2024 Közzétéve: Március 29, 2024 Lesz alternatív játék est?
nionos Közzétéve: Április 9, 2024 Közzétéve: Április 9, 2024 ha nincsen tapasztalatom és még sosem játszottam a táborban megtanulhatom-e ennek az egésznek az alap tudományát?
Hulla Közzétéve: Április 9, 2024 Közzétéve: Április 9, 2024 24 perccel ezelőtt-kor nionos írta: ha nincsen tapasztalatom és még sosem játszottam a táborban megtanulhatom-e ennek az egésznek az alap tudományát? (Engedelmeddel, töröltem a fölösleges bejegyzéseidet.) Valóban, a gyakorlatban a legkönnyebb elsajátítani ezt. Viszont a táborainkban csapatok jelentkezését várjuk. Szóval itt érdemes érdeklődni: tetra kedveli ezt
nionos Közzétéve: Április 10, 2024 Közzétéve: Április 10, 2024 köszönöm. de már néhány barátomat elhívtam, persze nekik sincsen semmi fogalmuk hogyan is lehetne ezt mert hogy tanítási napra is esik, úgy tűniik nem megyek de egy kis esély még van
Andoron Közzétéve: Április 11, 2024 Közzétéve: Április 11, 2024 22 órával ezelőtt-kor nionos írta: köszönöm. de már néhány barátomat elhívtam, persze nekik sincsen semmi fogalmuk hogyan is lehetne ezt mert hogy tanítási napra is esik, úgy tűniik nem megyek de egy kis esély még van A táborban mindenkit szívesen látunk, persze csapatok jelentkezését fogadjuk el, ámha van csapatotok, akkor nyugodtan jöhettek, az nem probléma, ha kezdök vagytok. Nem mondom, hogy a dolgotok feltétlen egyszerü lesz, de egyáltalán nem megoldhatatlan! A tábor július közepén lesz, akkor is van tanítás? nem vagyok otthon persze, hogy milyen oktatásról van szó, csak azért kérdezem nem-e néztétek el a dátumot.
nionos Közzétéve: Április 11, 2024 Közzétéve: Április 11, 2024 csak nem áll szándékomban ellógni a suliból azért hogy egy órát utazzak oda aztán jöjjek vissza néhány órával késöbb
Hulla Közzétéve: Április 11, 2024 Közzétéve: Április 11, 2024 43 perccel ezelőtt-kor nionos írta: csak nem áll szándékomban ellógni a suliból azért hogy egy órát utazzak oda aztán jöjjek vissza néhány órával késöbb Az a tábor, amit ajánlottunk 2024. 07. 10. és 2024. 07. 14. között lesz. Egy szerdától vasárnapig tartó esemény, ahonnan nem járkál senki sem haza. Szóval az érkezés és a távozás között kb. 90 óra telik el! Lopov kedveli ezt
nionos Közzétéve: Április 11, 2024 Közzétéve: Április 11, 2024 de a suli idő az fix ezért nem tudok menni
Hulla Közzétéve: Április 11, 2024 Közzétéve: Április 11, 2024 9 perccel ezelőtt-kor nionos írta: de a suli idő az fix ezért nem tudok menni Értem. Nálatok nincs nyári szünet?
nionos Közzétéve: Április 11, 2024 Közzétéve: Április 11, 2024 van de az csak 22-től lessz csak sajnos
Sneer Közzétéve: Április 11, 2024 Közzétéve: Április 11, 2024 Nem júNius 22 a nyári szünet?A tábor júLius 10től van! Daelon kedveli ezt
Lopov Közzétéve: Április 16, 2024 Közzétéve: Április 16, 2024 @nionosuram szerintem benezed, nyari szunet JUNI 22tol van, a tabor pedig JULIUSban, szoval aggodalomra semmi ok!! Antail kedveli ezt
The Eternal Crow Hero Közzétéve: Április 16, 2024 Közzétéve: Április 16, 2024 "Én is szeretem a Tollokat, Trallalákat, meg minden ilyet." Ábrahám Shordanus és Antail kedveli ezt
Pistike Közzétéve: Április 17, 2024 Közzétéve: Április 17, 2024 21 órával ezelőtt-kor Lopov írta: @nionosuram szerintem benezed, nyari szunet JUNI 22tol van, a tabor pedig JULIUSban, szoval aggodalomra semmi ok!! Ha szaksuliba jár van neki nyári gyakorlat 2-3 hét. Lopov kedveli ezt
Lopov Közzétéve: Április 17, 2024 Közzétéve: Április 17, 2024 borzaszto! abban az esetben reszvetem. de ha ket hetig tart az meg mindig hatodikan veget er. a remeny meg nem veszett el! The Eternal Crow Hero kedveli ezt
nionos Közzétéve: Április 18, 2024 Közzétéve: Április 18, 2024 köszönöm nektek ez most kicsit megnyugtatott Lopov kedveli ezt
The Eternal Crow Hero Közzétéve: Április 19, 2024 Közzétéve: Április 19, 2024 Az idei év utolsó tanítási napja június 21. A nyári gyakorlatok ezután kezdődnek. Június 22. szombat. Július 22. pedig hétfő. Milyen iskolarendszerben tanulsz?
Alina11 Közzétéve: Április 23, 2024 Közzétéve: Április 23, 2024 OTP szépkártyával lehet fizetni a tábori szállást vagy étkezést? Rayen Reval és tetra kedveli ezt
Con Salamander Közzétéve: Április 23, 2024 Közzétéve: Április 23, 2024 4 órával ezelőtt-kor Alina11 írta: OTP szépkártyával lehet fizetni a tábori szállást vagy étkezést? Szia! Mi nem tudunk ilyen befizetéseket fogadni, az egyesületünk TEÁOR besorolása (TEÁOR szám: 9499 - Mns egyéb közösségi, társadalmi tevékenység) nem kompatibilis SZÉP kártyás szolgáltatásokkal. Mi két szerződést szoktunk kötni ahol ez érdekes lehet -amennyire én tudom-, egyet a szállásról és egyet az étkezésről. Elképzelhető, hogy ők (a szálláshely+étkezés szolgáltatója, a kollégium) képesek külön szolgáltatásként egyéneknek szép kártyás fizetési lehetőséget biztosítani. Ha szeretnél esetleg velük külön egyeztetni, akkor a tábordíj ilyen irányba továbbcsatornázott részeit elrendezheted direktben velük a mi részünkről (tehát nekünk az is jó, ha nekik fizeted meg, és nekünk csak a tábor egyéb, ezekhez képest elenyésző költségeit (pl. ajándék, díj, stb.) téríted), viszont ennek leszervezésében az összekötésen túl nincs kapacitásunk segíteni, és garantálni sem tudunk a nevükben semmit. TL;DR: nekünk nem, ha egyedileg megdumálod a szállással, nekünk az oké, ha ez sikerül, egyeztessünk, hogy mi mennyit várunk ezesetben. Köszi a kérdést, üdv Andoron, Rayen Reval, The Eternal Crow Hero és 3 további kalandozó kedveli ezt
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés