Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Általános beszélgető

Recommended Posts

Közzétéve:

Ha kifejted a problémádat, tudunk is vele foglalkozni. Megnyitottam az egyik karaktered, de nem világos, hogy mi a probléma.

Amúgy ahogy nézem el lett írva egy nagyságrenddel a Tp->arany váltószám, szóval türelmeteket kérjük, amíg javításra kerül az is. Szerencsére az NyT még messze van.

Közzétéve:

Most Kalandozók Napján is észleltük, hogy a karialkotó von le összeget képzettségek vásárlásánál azt hiszem. Rákérdezek az illetékesre, hátha ő tudja pontosan mikor jött ez elő. Hátha javítható

Pistike kedveli ezt
Közzétéve:
On 2024. 05. 02. at 14:01-kor tetra írta:

Ha kifejted a problémádat, tudunk is vele foglalkozni. Megnyitottam az egyik karaktered, de nem világos, hogy mi a probléma.

Amúgy ahogy nézem el lett írva egy nagyságrenddel a Tp->arany váltószám, szóval türelmeteket kérjük, amíg javításra kerül az is. Szerencsére az NyT még messze van.

Hát az egyik karakteremnél a Holden Cross nevűnél elkezdtem feltüntetni a felszerelést és a rendszernek nem sikerült összeadnia. Legalábbis a feltüntetett pénz mennyiségéhez képest. De biztos vagyok benne hogy meglesz a hiba, eddig mindig sikerült javítani.

Közzétéve:
25 perccel ezelőtt-kor The Eternal Crow Hero írta:

Legalábbis a feltüntetett pénz mennyiségéhez képest. De biztos vagyok benne hogy meglesz a hiba, eddig mindig sikerült javítani.

Sajnos nincs meg a hiba, mert nekem tökéletesen összeadódnak a mennyiségek, 2530 rezet költöttél, azt át is váltja, valamint 4000 (szint) + 590 (Tp) réz áll rendelkezésedre, ebből szépen le is vonja, és marad 2060.

Daelon és The Eternal Crow Hero kedveli ezt
Közzétéve:
On 2024. 05. 04. at 7:25-kor tetra írta:

Sajnos nincs meg a hiba, mert nekem tökéletesen összeadódnak a mennyiségek, 2530 rezet költöttél, azt át is váltja, valamint 4000 (szint) + 590 (Tp) réz áll rendelkezésedre, ebből szépen le is vonja, és marad 2060.

No én is átszámoltam. 1850-en rezet költöttem de 680 réz hiányzik a 2530-hoz. Szóval azt a 680-at nem találom vagy rossz helyen keresem.

Közzétéve:
2 órával ezelőtt-kor The Eternal Crow Hero írta:

1850-en rezet költöttem de 680 réz hiányzik a 2530-hoz

Szerintem neked nem sikerült értelmezni az "egységár" fogalmát, szóval a UX lehet szar, javaslatokat a Karakteralkotó Bizottság szívesen fogadja!

The Eternal Crow Hero kedveli ezt
Közzétéve:
17 órával ezelőtt-kor tetra írta:

Szerintem neked nem sikerült értelmezni az "egységár" fogalmát, szóval a UX lehet szar, javaslatokat a Karakteralkotó Bizottság szívesen fogadja!

Nem lett volna egyszerűbb a darabszámra hivatkozni. Mert az egységárral nincs gond. De úgyis át akartam számoltatni az abbitacél teljesvért lehetne csak 3 arany vagy adhatna a szervezet közönséges mithrill felszerelést, mint a törpéknêl.

Közzétéve:
5 órával ezelőtt-kor Pistike írta:

Egy körömnyi darabért mezővárosokat szokás adni parasztostul, polgárostul...:rem:

Hát ez az. Még a rabszolgákért is fizetnek.  Bezzeg ha törpét indítanák. Egyből abbitkovács mithrill kalapáccsal, amit az őseitől örökölt, mielött abasziszba költözött volna. S itt meg mi van szint X arany. 

Na de nem panaszkodom tovább.

Közzétéve:
1 órával ezelőtt-kor Pistike írta:

Én ilyet nem állítottam. Most találod ki!:D

Akkor írd már le mikortól tudja a kalandozó, hogy elég magas színtű? Mikor Dél Ynevi hófödte földjein legyőzi a snassz fegyverével a jégmágust, oszt eszébe jut. Milyen jól jött volna nagyapa jégtőrő kalapácsa ami ott fityeg valahol a családi páncélteremben Északon, párezer km-re. Végülis igazad van. Most találtam ki. Mert ez az ÉN véleményem. Viszont én vittem volna ha elvesztem az én szégyenem. Végülis ha tojsz mindentől ne menj kalandozni, S akkor nincs baj.

A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés
  • Új...