The Eternal Crow Hero Közzétéve: Április 28, 2024 Közzétéve: Április 28, 2024 Április 28. Már várjuk a karakteralkotás szabályait?
Antail Közzétéve: Április 29, 2024 Szerző Közzétéve: Április 29, 2024 Április 29 éjfélig igyekszünk. The Eternal Crow Hero, Daelon, Rayen Reval és 3 további kalandozó kedveli ezt
The Eternal Crow Hero Közzétéve: Április 29, 2024 Közzétéve: Április 29, 2024 Idéz 4 órával ezelőtt-kor Antail írta: Április 29 éjfélig igyekszünk. Akkor május 1. a munka ünnepén már készíthetjük is a Karaktereket. Rayen Reval kedveli ezt
Hulla Közzétéve: Április 29, 2024 Közzétéve: Április 29, 2024 A Karakteralkotás Előtörténet fejezetében szereplő Nicuan nevezetű város megfeleltethető az Ynev térképen szereplő Nicaun településsel? TAO, Daelon, Lopov és 2 további kalandozó kedveli ezt
The Eternal Crow Hero Közzétéve: Április 30, 2024 Közzétéve: Április 30, 2024 Ez egy jó kérdés, de nem kellene ehhez egy új fórum, ahol ezt és a hasonló kérdéseket feltesszük, mondjuk "Kérdések a karakteralkotásról" cím alatt? Rayen Reval kedveli ezt
Daelon Közzétéve: Április 30, 2024 Közzétéve: Április 30, 2024 6 órával ezelőtt-kor Hulla írta: A Karakteralkotás Előtörténet fejezetében szereplő Nicuan nevezetű város megfeleltethető az Ynev térképen szereplő Nicaun településsel? Sasszemed ezúttal sem téved. Úgy fest, Krad ezúttal nem hallgatta meg imáinkat, a helyesírásban maradtak bakik. 😇 Rayen Reval, MagyarGergely, Hulla és 1 további kalandozó kedveli ezt
The Eternal Crow Hero Közzétéve: Április 30, 2024 Közzétéve: Április 30, 2024 Nekem is lenne egy kérdésem. Lesz letölthető exceles verzióban is NYT2024-es karakteralkotás? Rayen Reval kedveli ezt
Andoron Közzétéve: Április 30, 2024 Közzétéve: Április 30, 2024 8 órával ezelőtt-kor Hulla írta: A Karakteralkotás Előtörténet fejezetében szereplő Nicuan nevezetű város megfeleltethető az Ynev térképen szereplő Nicaun településsel? Sajnos elírás, de igen, ugyanaz. Hulla, Rayen Reval és The Eternal Crow Hero kedveli ezt
Daelon Közzétéve: Április 30, 2024 Közzétéve: Április 30, 2024 9 órával ezelőtt-kor The Eternal Crow Hero írta: Ez egy jó kérdés, de nem kellene ehhez egy új fórum, ahol ezt és a hasonló kérdéseket feltesszük, mondjuk "Kérdések a karakteralkotásról" cím alatt? Summon @Antail Rayen Reval és The Eternal Crow Hero kedveli ezt
The Eternal Crow Hero Közzétéve: Május 2, 2024 Közzétéve: Május 2, 2024 Lenne egy kérdésem a karakteralkotóhoz. Hová lesz 680réz a vásárlás során? Ez az online kereskedő jutaléka?
tetra Közzétéve: Május 2, 2024 Közzétéve: Május 2, 2024 Ha kifejted a problémádat, tudunk is vele foglalkozni. Megnyitottam az egyik karaktered, de nem világos, hogy mi a probléma. Amúgy ahogy nézem el lett írva egy nagyságrenddel a Tp->arany váltószám, szóval türelmeteket kérjük, amíg javításra kerül az is. Szerencsére az NyT még messze van.
Dryen Közzétéve: Május 2, 2024 Közzétéve: Május 2, 2024 Most Kalandozók Napján is észleltük, hogy a karialkotó von le összeget képzettségek vásárlásánál azt hiszem. Rákérdezek az illetékesre, hátha ő tudja pontosan mikor jött ez elő. Hátha javítható Pistike kedveli ezt
The Eternal Crow Hero Közzétéve: Május 4, 2024 Közzétéve: Május 4, 2024 On 2024. 05. 02. at 14:01-kor tetra írta: Ha kifejted a problémádat, tudunk is vele foglalkozni. Megnyitottam az egyik karaktered, de nem világos, hogy mi a probléma. Amúgy ahogy nézem el lett írva egy nagyságrenddel a Tp->arany váltószám, szóval türelmeteket kérjük, amíg javításra kerül az is. Szerencsére az NyT még messze van. Hát az egyik karakteremnél a Holden Cross nevűnél elkezdtem feltüntetni a felszerelést és a rendszernek nem sikerült összeadnia. Legalábbis a feltüntetett pénz mennyiségéhez képest. De biztos vagyok benne hogy meglesz a hiba, eddig mindig sikerült javítani.
tetra Közzétéve: Május 4, 2024 Közzétéve: Május 4, 2024 25 perccel ezelőtt-kor The Eternal Crow Hero írta: Legalábbis a feltüntetett pénz mennyiségéhez képest. De biztos vagyok benne hogy meglesz a hiba, eddig mindig sikerült javítani. Sajnos nincs meg a hiba, mert nekem tökéletesen összeadódnak a mennyiségek, 2530 rezet költöttél, azt át is váltja, valamint 4000 (szint) + 590 (Tp) réz áll rendelkezésedre, ebből szépen le is vonja, és marad 2060. Daelon és The Eternal Crow Hero kedveli ezt
The Eternal Crow Hero Közzétéve: Május 5, 2024 Közzétéve: Május 5, 2024 On 2024. 05. 04. at 7:25-kor tetra írta: Sajnos nincs meg a hiba, mert nekem tökéletesen összeadódnak a mennyiségek, 2530 rezet költöttél, azt át is váltja, valamint 4000 (szint) + 590 (Tp) réz áll rendelkezésedre, ebből szépen le is vonja, és marad 2060. No én is átszámoltam. 1850-en rezet költöttem de 680 réz hiányzik a 2530-hoz. Szóval azt a 680-at nem találom vagy rossz helyen keresem.
tetra Közzétéve: Május 5, 2024 Közzétéve: Május 5, 2024 2 órával ezelőtt-kor The Eternal Crow Hero írta: 1850-en rezet költöttem de 680 réz hiányzik a 2530-hoz Szerintem neked nem sikerült értelmezni az "egységár" fogalmát, szóval a UX lehet szar, javaslatokat a Karakteralkotó Bizottság szívesen fogadja! The Eternal Crow Hero kedveli ezt
Pistike Közzétéve: Május 6, 2024 Közzétéve: Május 6, 2024 11 órával ezelőtt-kor tetra írta: Karakteralkotó Bizottság szívesen fogadja! Lám, csak sikerült rátalálni? Oszt' kik azok? The Eternal Crow Hero kedveli ezt
The Eternal Crow Hero Közzétéve: Május 6, 2024 Közzétéve: Május 6, 2024 17 órával ezelőtt-kor tetra írta: Szerintem neked nem sikerült értelmezni az "egységár" fogalmát, szóval a UX lehet szar, javaslatokat a Karakteralkotó Bizottság szívesen fogadja! Nem lett volna egyszerűbb a darabszámra hivatkozni. Mert az egységárral nincs gond. De úgyis át akartam számoltatni az abbitacél teljesvért lehetne csak 3 arany vagy adhatna a szervezet közönséges mithrill felszerelést, mint a törpéknêl.
Pistike Közzétéve: Május 6, 2024 Közzétéve: Május 6, 2024 6 perccel ezelőtt-kor The Eternal Crow Hero írta: közönséges mithrill Egy körömnyi darabért mezővárosokat szokás adni parasztostul, polgárostul... The Eternal Crow Hero, Daelon és Lopov kedveli ezt
Lopov Közzétéve: Május 6, 2024 Közzétéve: Május 6, 2024 nem látom gyakran a "közönséges" és a "mithrill" szavakat egy mondatban... The Eternal Crow Hero, Daelon, tetra és 1 további kalandozó kedveli ezt
The Eternal Crow Hero Közzétéve: Május 6, 2024 Közzétéve: Május 6, 2024 5 órával ezelőtt-kor Pistike írta: Egy körömnyi darabért mezővárosokat szokás adni parasztostul, polgárostul... Hát ez az. Még a rabszolgákért is fizetnek. Bezzeg ha törpét indítanák. Egyből abbitkovács mithrill kalapáccsal, amit az őseitől örökölt, mielött abasziszba költözött volna. S itt meg mi van szint X arany. Na de nem panaszkodom tovább.
Pistike Közzétéve: Május 7, 2024 Közzétéve: Május 7, 2024 Alacsony szinten nem hiszem, hogy magukkal vinnék a családi büszkeségeket. Esetleg, ha mégis akkor egy sűrű, néptelen erdő közepén van érkezése suhogtatni. Bármely lakottabb területen pikk-pakk lenyúlják tőle és örülhet, ha a tyúkszaros élete megmarad. Csak azért mert törpe, nem biztos, hogy agyhalott is. The Eternal Crow Hero, Daelon, Lopov és 1 további kalandozó kedveli ezt
The Eternal Crow Hero Közzétéve: Május 7, 2024 Közzétéve: Május 7, 2024 Hát én ezzel nem értek egyet. Akkor szegény tolvajok éhen halnának, a kezdő karakter se de a magasabb szintű se veszi soha kezébe a család fegyverét mert jaj ellopják. De adtál egy jó kalandötletet.
Pistike Közzétéve: Május 7, 2024 Közzétéve: Május 7, 2024 1 órával ezelőtt-kor The Eternal Crow Hero írta: de a magasabb szintű se veszi soha kezébe a család fegyverét Én ilyet nem állítottam. Most találod ki! The Eternal Crow Hero kedveli ezt
The Eternal Crow Hero Közzétéve: Május 7, 2024 Közzétéve: Május 7, 2024 1 órával ezelőtt-kor Pistike írta: Én ilyet nem állítottam. Most találod ki! Akkor írd már le mikortól tudja a kalandozó, hogy elég magas színtű? Mikor Dél Ynevi hófödte földjein legyőzi a snassz fegyverével a jégmágust, oszt eszébe jut. Milyen jól jött volna nagyapa jégtőrő kalapácsa ami ott fityeg valahol a családi páncélteremben Északon, párezer km-re. Végülis igazad van. Most találtam ki. Mert ez az ÉN véleményem. Viszont én vittem volna ha elvesztem az én szégyenem. Végülis ha tojsz mindentől ne menj kalandozni, S akkor nincs baj.
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés