Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Általános beszélgető

Recommended Posts

Közzétéve:

Azon tűnődtél már, hogy miért vannak otthon az ilyen családi ereklyék és nem a déli jégmezők glecsereinek a mélyén? Talán, mert nem pazarolják "kalandozó" viszketegségben leledző kölykökre. Ha meg a delikvensnek ekkora kalandozó tökei vannak, akkor nem kell neki ük-apu mithrill kalapácsa, hogy kompenzáljon.

Közzétéve:
45 perccel ezelőtt-kor Shordanus írta:

Üdvözlet!

Érdeklődnék, hogy az utazási,  karakteralkotási kérdésekkel kapcsolatos, az alternatív, sport, zenei, és egyéb tábori programok, szervezési lehetőségek témái mikor kerülnek be az idei tábor fórumába?

Alaposabban szétnéztem, és ráleltem a megfelelő gombra. Remélem ti is látjátok :)

Közzétéve:

Hali!

A szokásos módon be lehet jelenteni, ha valakinek van ötlete esti ST mesékre... Egyelőre teljesen nyitott vagyok, nincs még kötött program... talán csak a szombat este, amire semmi fixet nem vállalok, ellenben szinte biztosan szervezek valami elvetemült programot...

Így tehát marad 3 este... Általában 8-tól hajnal 1-ig.

Közzétéve:

@Pistike igen mesélőként is és kalandozóként is gondolkodtam. Mert a nagy kalandozó tök nem elég arra, hogy szembeszálj apáddal aki nem tudom mire vár (de tudom), hogy kivegye a vitrinből azt a kalapácsot. Kalandozóként is gondolkodtam, de igazából nem érdekelt, hogy miután elindultam kalandozni mit gondol apám. Majd mikor hírét veszi csodás tetteimnek a büszkeségtől dagadó mellel megbocsátja ezt.  

Közzétéve:
11 órával ezelőtt-kor Sir Thomas írta:

Hali!

A szokásos módon be lehet jelenteni, ha valakinek van ötlete esti ST mesékre... Egyelőre teljesen nyitott vagyok, nincs még kötött program... talán csak a szombat este, amire semmi fixet nem vállalok, ellenben szinte biztosan szervezek valami elvetemült programot...

Én Sir Tom féle közös játékra lennék nyitott :)

Közzétéve:
12 órával ezelőtt-kor Sir Thomas írta:

Hali!

Jelentkezem!

Sir Thomas kedveli ezt
Közzétéve:
12 órával ezelőtt-kor tetra írta:

EP a szokásos ruleslight/ruleless stílusban!

Ez jó ötlet, megpróbálkozhatunk vele. Nagy készülés nem lesz rá, de majd kiötlök valamit, ahogy szoktam. EP... Szerintem megvettük.

Aki még szeretne erre jönni, jelezze, addig is...

tetra és TAO kedveli ezt
Közzétéve:

Szombat esti elvetemült Sir Tom mesére jelentkezem. Az űrhajó biztonsági tisztje és a cirkusz igazgatói szerep után kiváncsian várom mi jut idén.:)

Cz ,Sir Tom együt játszikra Taot javaslom én "csak" egy Magus sztorival tudok B terv lenni.

Cz, TAO, tetra és 1 további kalandozó kedveli ezt
Közzétéve:
22 órával ezelőtt-kor Sneer írta:

Cz ,Sir Tom együt játszikra Taot javaslom én "csak" egy Magus sztorival tudok B terv lenni.

Nyitott vagyok rá, bár még nem tudom, miért az én nevem merült fel. :D azért, mert én troll-mesélő vagyok, vagy azért, mert pont nem, és jó érzés lesz a JK-knak széttrollkodni a komolynak szánt kalandomat? :D @Sir Thomas@Czvan valami konkrét ötlet vagy terv?

Más: egy SirTom mesére én is beneveznék! Egyelőre megnézném, hogy melyik este mi lesz (de pl. az EP és a Kult is érdekel). :)

Közzétéve:

Én csak hallgatónak is bemennék. Bár lehet a speed mesélést kellene ezzel a 3-assal lejátszani, Mármint @Sir Tom, @CZ, @Syrand Caldern, + @Sneer és @TAO mesélőként. S bevallom idén is bevállalnék olyan @Sir Tomos mesét mint múlt évben, ha még emlékeznek a csapattagok a Cirkuszban 🤪

Cz kedveli ezt
Közzétéve:
On 2024. 05. 09. at 20:56-kor TAO írta:

Nyitott vagyok rá, bár még nem tudom, miért az én nevem merült fel. :D azért, mert én troll-mesélő vagyok, vagy azért, mert pont nem, és jó érzés lesz a JK-knak széttrollkodni a komolynak szánt kalandomat? :D @Sir Thomas@Czvan valami konkrét ötlet vagy terv?

Más: egy SirTom mesére én is beneveznék! Egyelőre megnézném, hogy melyik este mi lesz (de pl. az EP és a Kult is érdekel). :)

Akkor én meg is ragadtam az alkalmat és felvéstem az alternatívok közé... :D

Remélem nem baj, részleteket megbeszéljük.

Közzétéve:
1 órával ezelőtt-kor Sir Thomas írta:

Akkor én meg is ragadtam az alkalmat és felvéstem az alternatívok közé... :D

Remélem nem baj, részleteket megbeszéljük.

Hali! Érdekel engem is, ha van még hely. :) Tavaly fergeteges volt!

Közzétéve:

Hali!

Egyenlore komolyan meg csak magussal jatszottam es szivesen beleneznek valamelyik masik jatekba is, de nem akarok csak ugy veletlenszeruen jelentkezni akarmelyik alternativra. Kerdesem hat ehhez a csodalatos kozosseghez: melyikre erdemes jelentkezni? keszulni tudok, alkalmazkodni is :)

Daelon és Andoron kedveli ezt
Közzétéve:
10 órával ezelőtt-kor Lopov írta:

Hali!

Egyenlore komolyan meg csak magussal jatszottam es szivesen beleneznek valamelyik masik jatekba is, de nem akarok csak ugy veletlenszeruen jelentkezni akarmelyik alternativra. Kerdesem hat ehhez a csodalatos kozosseghez: melyikre erdemes jelentkezni? keszulni tudok, alkalmazkodni is :)

Bálint gazda! Még van egy hely pénteken Shadowrun zúzásra. Küldök szabálykönyvet. Legalább nem egyedül leszek kezdő!

Lopov és The Eternal Crow Hero kedveli ezt

A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés
  • Új...