Pistike Közzétéve: Május 7, 2024 Közzétéve: Május 7, 2024 Azon tűnődtél már, hogy miért vannak otthon az ilyen családi ereklyék és nem a déli jégmezők glecsereinek a mélyén? Talán, mert nem pazarolják "kalandozó" viszketegségben leledző kölykökre. Ha meg a delikvensnek ekkora kalandozó tökei vannak, akkor nem kell neki ük-apu mithrill kalapácsa, hogy kompenzáljon. Andoron, Lopov, Daelon és 2 további kalandozó kedveli ezt
Shordanus Közzétéve: Május 7, 2024 Közzétéve: Május 7, 2024 Üdvözlet! Érdeklődnék, hogy az utazási, karakteralkotási kérdésekkel kapcsolatos, az alternatív, sport, zenei, és egyéb tábori programok, szervezési lehetőségek témái mikor kerülnek be az idei tábor fórumába? Daelon, Lopov, tetra és 1 további kalandozó kedveli ezt
Daelon Közzétéve: Május 7, 2024 Közzétéve: Május 7, 2024 45 perccel ezelőtt-kor Shordanus írta: Üdvözlet! Érdeklődnék, hogy az utazási, karakteralkotási kérdésekkel kapcsolatos, az alternatív, sport, zenei, és egyéb tábori programok, szervezési lehetőségek témái mikor kerülnek be az idei tábor fórumába? Alaposabban szétnéztem, és ráleltem a megfelelő gombra. Remélem ti is látjátok Antail, tetra, The Eternal Crow Hero és 2 további kalandozó kedveli ezt
Sir Thomas Közzétéve: Május 7, 2024 Közzétéve: Május 7, 2024 Hali! A szokásos módon be lehet jelenteni, ha valakinek van ötlete esti ST mesékre... Egyelőre teljesen nyitott vagyok, nincs még kötött program... talán csak a szombat este, amire semmi fixet nem vállalok, ellenben szinte biztosan szervezek valami elvetemült programot... Így tehát marad 3 este... Általában 8-tól hajnal 1-ig. Sneer, tetra, Lopov és 3 további kalandozó kedveli ezt
tetra Közzétéve: Május 8, 2024 Közzétéve: Május 8, 2024 EP a szokásos ruleslight/ruleless stílusban! Catsmile, The Eternal Crow Hero és Sir Thomas kedveli ezt
The Eternal Crow Hero Közzétéve: Május 8, 2024 Közzétéve: Május 8, 2024 @Pistike igen mesélőként is és kalandozóként is gondolkodtam. Mert a nagy kalandozó tök nem elég arra, hogy szembeszálj apáddal aki nem tudom mire vár (de tudom), hogy kivegye a vitrinből azt a kalapácsot. Kalandozóként is gondolkodtam, de igazából nem érdekelt, hogy miután elindultam kalandozni mit gondol apám. Majd mikor hírét veszi csodás tetteimnek a büszkeségtől dagadó mellel megbocsátja ezt.
Con Salamander Közzétéve: Május 8, 2024 Közzétéve: Május 8, 2024 Üdv! Személyeskedés és témától már bőven eltérő szó-áradat miatt az utolsó néhány hozzászólást kitöröltem. Kéretik privátban folytatni a diskurzust, ha igényetek van rá, ez a fórum nem erre való. Köszi! Üdv Cz, Daelon, Antail és 2 további kalandozó kedveli ezt
Cz Közzétéve: Május 8, 2024 Közzétéve: Május 8, 2024 11 órával ezelőtt-kor Sir Thomas írta: Hali! A szokásos módon be lehet jelenteni, ha valakinek van ötlete esti ST mesékre... Egyelőre teljesen nyitott vagyok, nincs még kötött program... talán csak a szombat este, amire semmi fixet nem vállalok, ellenben szinte biztosan szervezek valami elvetemült programot... Így tehát marad 3 este... Általában 8-tól hajnal 1-ig. Én Sir Tom féle közös játékra lennék nyitott Sir Thomas és The Eternal Crow Hero kedveli ezt
Andoron Közzétéve: Május 8, 2024 Közzétéve: Május 8, 2024 12 órával ezelőtt-kor Sir Thomas írta: Hali! A szokásos módon be lehet jelenteni, ha valakinek van ötlete esti ST mesékre... Egyelőre teljesen nyitott vagyok, nincs még kötött program... talán csak a szombat este, amire semmi fixet nem vállalok, ellenben szinte biztosan szervezek valami elvetemült programot... Így tehát marad 3 este... Általában 8-tól hajnal 1-ig. Jelentkezem! Sir Thomas kedveli ezt
Sir Thomas Közzétéve: Május 8, 2024 Közzétéve: Május 8, 2024 8 órával ezelőtt-kor Cz írta: Én Sir Tom féle közös játékra lennék nyitott Huhh, ez jól hangzik. Lehet, hogy @Syrand Caldern-t kellene befűzni erre. Illetve bárkire, aki vevő arra, hogy széttrollkodjuk a kalandot ketten. Sneer vagy Tao kell nekünk m,esélni talán, ők értékelik az ilyesmit... Cz, TAO és Syrand Caldern kedveli ezt
Sir Thomas Közzétéve: Május 8, 2024 Közzétéve: Május 8, 2024 6 órával ezelőtt-kor Andoron írta: Jelentkezem! Még nem is tudod mire jelentkezel, lol, de sebaj, legyen úgy! Cz és Andoron kedveli ezt
Sir Thomas Közzétéve: Május 8, 2024 Közzétéve: Május 8, 2024 12 órával ezelőtt-kor tetra írta: EP a szokásos ruleslight/ruleless stílusban! Ez jó ötlet, megpróbálkozhatunk vele. Nagy készülés nem lesz rá, de majd kiötlök valamit, ahogy szoktam. EP... Szerintem megvettük. Aki még szeretne erre jönni, jelezze, addig is... tetra és TAO kedveli ezt
The Eternal Crow Hero Közzétéve: Május 8, 2024 Közzétéve: Május 8, 2024 Szerintem írd be az alternatív játékok fórumba. 😁 Cz és Sir Thomas kedveli ezt
Sneer Közzétéve: Május 8, 2024 Közzétéve: Május 8, 2024 Szombat esti elvetemült Sir Tom mesére jelentkezem. Az űrhajó biztonsági tisztje és a cirkusz igazgatói szerep után kiváncsian várom mi jut idén.:) Cz ,Sir Tom együt játszikra Taot javaslom én "csak" egy Magus sztorival tudok B terv lenni. Cz, TAO, tetra és 1 további kalandozó kedveli ezt
Andoron Közzétéve: Május 8, 2024 Közzétéve: Május 8, 2024 2 órával ezelőtt-kor Sir Thomas írta: Még nem is tudod mire jelentkezel, lol, de sebaj, legyen úgy! Jöjjön aminek jönnie kell! Cz és Sir Thomas kedveli ezt
TAO Közzétéve: Május 9, 2024 Közzétéve: Május 9, 2024 22 órával ezelőtt-kor Sneer írta: Cz ,Sir Tom együt játszikra Taot javaslom én "csak" egy Magus sztorival tudok B terv lenni. Nyitott vagyok rá, bár még nem tudom, miért az én nevem merült fel. azért, mert én troll-mesélő vagyok, vagy azért, mert pont nem, és jó érzés lesz a JK-knak széttrollkodni a komolynak szánt kalandomat? @Sir Thomas@Czvan valami konkrét ötlet vagy terv? Más: egy SirTom mesére én is beneveznék! Egyelőre megnézném, hogy melyik este mi lesz (de pl. az EP és a Kult is érdekel). Sneer, Sir Thomas, Cz és 1 további kalandozó kedveli ezt
The Eternal Crow Hero Közzétéve: Május 14, 2024 Közzétéve: Május 14, 2024 Én csak hallgatónak is bemennék. Bár lehet a speed mesélést kellene ezzel a 3-assal lejátszani, Mármint @Sir Tom, @CZ, @Syrand Caldern, + @Sneer és @TAO mesélőként. S bevallom idén is bevállalnék olyan @Sir Tomos mesét mint múlt évben, ha még emlékeznek a csapattagok a Cirkuszban 🤪 Cz kedveli ezt
Rayen Reval Közzétéve: Május 15, 2024 Közzétéve: Május 15, 2024 Sziasztok, Most látom, hogy a tavalyi nagy siker után idén is meg lesz tartva a XX. Kalandozok.hu Jubileumi Ünnep TAO, Weilon, Antail és 2 további kalandozó kedveli ezt
Sir Thomas Közzétéve: Május 20, 2024 Közzétéve: Május 20, 2024 On 2024. 05. 09. at 20:56-kor TAO írta: Nyitott vagyok rá, bár még nem tudom, miért az én nevem merült fel. azért, mert én troll-mesélő vagyok, vagy azért, mert pont nem, és jó érzés lesz a JK-knak széttrollkodni a komolynak szánt kalandomat? @Sir Thomas@Czvan valami konkrét ötlet vagy terv? Más: egy SirTom mesére én is beneveznék! Egyelőre megnézném, hogy melyik este mi lesz (de pl. az EP és a Kult is érdekel). Akkor én meg is ragadtam az alkalmat és felvéstem az alternatívok közé... Remélem nem baj, részleteket megbeszéljük.
Daru Közzétéve: Május 20, 2024 Közzétéve: Május 20, 2024 1 órával ezelőtt-kor Sir Thomas írta: Akkor én meg is ragadtam az alkalmat és felvéstem az alternatívok közé... Remélem nem baj, részleteket megbeszéljük. Hali! Érdekel engem is, ha van még hely. Tavaly fergeteges volt!
Lopov Közzétéve: Május 24, 2024 Közzétéve: Május 24, 2024 Hali! Egyenlore komolyan meg csak magussal jatszottam es szivesen beleneznek valamelyik masik jatekba is, de nem akarok csak ugy veletlenszeruen jelentkezni akarmelyik alternativra. Kerdesem hat ehhez a csodalatos kozosseghez: melyikre erdemes jelentkezni? keszulni tudok, alkalmazkodni is Daelon és Andoron kedveli ezt
Sneer Közzétéve: Május 24, 2024 Közzétéve: Május 24, 2024 Bármelyikhez mindegyik szuper.Jelentkezz ahol még van hely. Shordanus és Lopov kedveli ezt
Pistike Közzétéve: Május 25, 2024 Közzétéve: Május 25, 2024 10 órával ezelőtt-kor Lopov írta: Hali! Egyenlore komolyan meg csak magussal jatszottam es szivesen beleneznek valamelyik masik jatekba is, de nem akarok csak ugy veletlenszeruen jelentkezni akarmelyik alternativra. Kerdesem hat ehhez a csodalatos kozosseghez: melyikre erdemes jelentkezni? keszulni tudok, alkalmazkodni is Bálint gazda! Még van egy hely pénteken Shadowrun zúzásra. Küldök szabálykönyvet. Legalább nem egyedül leszek kezdő! Lopov és The Eternal Crow Hero kedveli ezt
Lopov Közzétéve: Május 27, 2024 Közzétéve: Május 27, 2024 Kenytelen vagyok igent mondani az invitalasra : ) Andoron, The Eternal Crow Hero és Pistike kedveli ezt
The Eternal Crow Hero Közzétéve: Május 27, 2024 Közzétéve: Május 27, 2024 On 2024. 05. 25. at 7:22-kor Pistike írta: Bálint gazda! Még van egy hely pénteken Shadowrun zúzásra. Küldök szabálykönyvet. Legalább nem egyedül leszek kezdő! Én is kezdő vagyok már vagy 10 éve. Lopov kedveli ezt
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés