Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Általános beszélgető

Recommended Posts

Közzétéve:

Ezen intézkedés az én renitens viselkedésemnek köszönhető. Vállalom a felelősséget!

Pistike

A KM-Csapat párosítás lista frissült. A változtatás jogát továbbra is fenntartjuk a tábor végéig.

A XXI. Nyári Táborral bezárólag lezárul egy korszak. A KM-Csapat választást az elmúlt soksok évben próbáltuk az igényekre szabni. Sajnos az igények olyan fordulatot vettek, amelyek esetekben rendszer és a szervezés kárára vezettek, így az ilyen igényeknek nem fogunk tudni a jövőben megfelelni. A 2024-es NYT után nem lesz lehetőség KM-Csapat preferenciára leadására, a párosítást a szervezőség fogja meghatározni és - visszatérve a gyökereinkhez - előre láthatólag a tábornyitón kihirdetni. 

Lopov és TAO kedveli ezt
Közzétéve:

Szevasztok,

csak most értesültem a táborról és érdekelne a szerdai Eclipse Phase és a csütörtöki Kult játék. Bár utóbbi ha jól látom már betelt.

A kérdés, hogy lehet-e még jelentkezni első táborozóként, nem futottam-e ki minden létező határidőből? Legfeljebb egy éjszakát töltenék a táborban - ha mindkét játék megoldható, akkor kettőt.

Köszi!

Pistike kedveli ezt
Közzétéve:
4 órával ezelőtt-kor Mihaly írta:

Küldtem emailt a kalandozok.hu-ra, de eddig még nem jött válasz. 

Hol tudok még kapcsolatba lépni a szervezőkkel?

Általában csak szombatonként szoktunk vendégeket fogadni a táborban, de ami a nagyobb gond, hogy  az általad kiszemelt mindkét játék létszáma betelt. Legalábbis a játékokat meghírdető ST utolsó kommentjeiben erről tesz említést az érintett fórum topicokban.

Közzétéve:

Fizető táborozóként vennék részt, nem vendégként. Mindazonáltal valóban későn jelentkeztem és tényleg mindkét játék betelt. No sebaj, majd jövőre jobban résen leszek. Köszönöm a választ!

Lopov és Hulla kedveli ezt

A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés
  • Új...