Antail Közzétéve: Március 17 Megosztás Közzétéve: Március 17 Itt lehet csapatot szervezni, feltölteni, játékosoknak felajánlkozni és licitálni. Link a hozzászóláshoz
Siffad2 Közzétéve: Március 24 Megosztás Közzétéve: Március 24 Sziasztok. Egykeként keresek csapatot, amihez csatlakozhatnék, egyszeri(?) alkalomra. Karakterötletem nincs (volt, de már romokban), rugalmas vagyok. Sokáig játszottam magust, most visszatértnék egy alkalmi kapcsolatra. Üdv, Zsolt Link a hozzászóláshoz
Kastor Mortel Közzétéve: Március 26 Megosztás Közzétéve: Március 26 Sziasztok. A csapat, amivel jöttem volna ma írt, hogy mégse jön. Így egyedül maradtam. Szóval csapatot keresek. Ha valahova beférek írjatok legyetek szívesek a részleteket ott megbeszéljük. tetra és Siffad2 kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Siffad2 Közzétéve: Március 26 Megosztás Közzétéve: Március 26 Vagy még 2 fő csellengő és megvan egy csapat Link a hozzászóláshoz
Wing Közzétéve: Április 4 Megosztás Közzétéve: Április 4 On 2024. 03. 24. at 21:15-kor Siffad2 írta: Sziasztok. Egykeként keresek csapatot, amihez csatlakozhatnék, egyszeri(?) alkalomra. Karakterötletem nincs (volt, de már romokban), rugalmas vagyok. Sokáig játszottam magust, most visszatértnék egy alkalmi kapcsolatra. Üdv, Zsolt On 2024. 03. 26. at 11:29-kor Kastor Mortel írta: Sziasztok. A csapat, amivel jöttem volna ma írt, hogy mégse jön. Így egyedül maradtam. Szóval csapatot keresek. Ha valahova beférek írjatok legyetek szívesek a részleteket ott megbeszéljük. Üdv, Ha azóta nem változott a helyzet, csatlakoznék. Feldobtam a találkozót a régi csapatnak, de nem sikerült összerendeződni. Link a hozzászóláshoz
Siffad2 Közzétéve: Április 5 Megosztás Közzétéve: Április 5 Akkor a holnapi határidőre tekintettel kérdezném, hogy mi hárman összeállunk vagy nem? Én benne lennék. Javaslom, itt kommunikáljunk erről, majd szervezünk utánna fórumot. Ez az üzenet 48 óra után megsemmisíti önmagát. Sok sikert,... Link a hozzászóláshoz
Wing Közzétéve: Április 6 Megosztás Közzétéve: Április 6 Ma még esélyesen benézek és a további reakciók függvényében beszállok, vagy sem.. Link a hozzászóláshoz
Serak Közzétéve: Április 7 Megosztás Közzétéve: Április 7 Sziasztok. Mi 3an mennénk, ma alakul ki, hogy milyen felállásban. Van még szabadon kószáló kalandozó a hegyvidéken, aki betársulna? Weilon kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Wing Közzétéve: Április 7 Megosztás Közzétéve: Április 7 Csatlakozok! Daelon kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Kastor Mortel Közzétéve: Április 7 Megosztás Közzétéve: Április 7 A mi csapatunk is vár egy főt még. Írjon nekem, akit érdekel. Link a hozzászóláshoz
Wing Közzétéve: Április 8 Megosztás Közzétéve: Április 8 (Én visszatáncoltam, nem vagyok rá büszke, hogy raboltam az időtöket. Mindenkinek a legjobbakat 27-ére és úgy egyébként is!) - Úgy néz ki, hogy mégis csak ott leszek Link a hozzászóláshoz
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés