tetra Közzétéve: Március 26 Megosztás Közzétéve: Március 26 9 órával ezelőtt-kor Fari írta: Egyik képesség dobáskódja: 2K6+6(2x) a sámánnál. Javítva, deployolva lesz a másik fixszel együtt. Daelon kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Memento Közzétéve: Március 27 Megosztás Közzétéve: Március 27 Tiszteletem, Szinten Ork Nomad Saman kerdes: Kepessgeknel, az alap allas nekem 15 az allokepessegnek, viszont vorosen ki van emelve, valamint ha megprobalok ra +1 et rakni, akkor a KAP pontokat NaN/NaN ra valtoztatja. Valamint a Joslast sem talalom mint valaszthato kepzetseg. Antail és tetra kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
tetra Közzétéve: Március 27 Megosztás Közzétéve: Március 27 Elbasztuk, de javítva, főnök! Daelon és Antail kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Gabika Közzétéve: Március 27 Megosztás Közzétéve: Március 27 Hello BM tetoválásokkal kapcsolatban lennének kérdéseim. A látójel, Hallójel, Macska szem, Örző szem tetoválások feltöltéstől számolva működnek, vagy aktiválni kell őket. Örző szemnél a 30 perc időtartamot valaki magyarázza el, mert ha csak ennyi ideig működik akkor haszontalan hiszen nem félórát alszik az ork/ember/stb, vagy lehet több mp-ért hosszabítani, de akkor az a rész hol van. Ezen leírás alapján nem láttom a félreértések nélküli használatát a rendszernek. Link a hozzászóláshoz
MagyarGergely Közzétéve: Március 28 Megosztás Közzétéve: Március 28 Üdv! Én úgy értelmezem a leírást, hogy először fel kell tölteni a jelet, majd utána, valamikor aktiválni kell őket. Nem indul automatikusan a jel hatása a feltöltéssel, és így a jel aktív hatásának az időtartama csak az aktiválástól indul. Így van értelme az egésznek, nem véletlenül hangsúlyozzák a kockázatot sem - évekig hordhatja magán a boszorkánymester a "bombát" anélkül, hogy akiválná. Ami az őrző szemet illeti, igazad van, a leírása elég faramuci... mert fél óra alvás az majdnem semmmi. De a jel ennyi ideig működik... talán nem igényel túl nagy kreativitást átértelmezni a szöveget, és a benne javasoltak helyett más körülmények között is alkalmazni a jelet. sajnos a varázslatok, de pl. fegyverek, kasztok szöveges leírása számos esetben légből kapott, nincs arányban, nem fedi a statisztikákban leírtakat... Ez van. tetra, Daelon és Gabika kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Gabika Közzétéve: Március 28 Megosztás Közzétéve: Március 28 Hello orkok életkor táblázata is megegyezik az udvari orkokéval? Link a hozzászóláshoz
Daelon Közzétéve: Március 28 Megosztás Közzétéve: Március 28 1 órával ezelőtt-kor Gabika írta: Hello orkok életkor táblázata is megegyezik az udvari orkokéval? Ezt szerintem engedjük el. Mivel a karakteralkotás nem módosít statot életkor szerint, lényegtelen. Akit érint, a Summárium leíró részében, amely rendszerfüggetlen, találhat elszórva adatokat. Gabika és Esme Weatherwax kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Esme Weatherwax Közzétéve: Március 28 Megosztás Közzétéve: Március 28 El-e megkotes arra, hogy a Boszorkanymester csak ferfi lehet? Daelon kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
MagyarGergely Közzétéve: Március 29 Megosztás Közzétéve: Március 29 Üdv! 7 órával ezelőtt-kor Esme Weatherwax írta: El-e megkotes arra, hogy a Boszorkanymester csak ferfi lehet? Már miért élne? Soha sehol nem írták le, hogy egy boszorkánymester csak férfi lehetne. Valószínűleg nem tipikus, ritkább a női boszorkánymester de lehet olyan. tetra, Daelon és Esme Weatherwax kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Daelon Közzétéve: Március 29 Megosztás Közzétéve: Március 29 Egy órával ezelőtt-kor MagyarGergely írta: Üdv! Már miért élne? Soha sehol nem írták le, hogy egy boszorkánymester csak férfi lehetne. Valószínűleg nem tipikus, ritkább a női boszorkánymester de lehet olyan. MG megelőzött 🙂 egyáltalán nem tiltott, így igaz. Esme Weatherwax kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Asuto Közzétéve: Március 30 Megosztás Közzétéve: Március 30 Sziasztok, Kráni karakterekkel lehet jönni? Mert kasztként választható a kráni fejvadász, de se a nyelvtudásnál se a többi szociális képzettségnél nem választható. Előre is köszönöm a választ. Üdvözlettel: A Kosfejes Úr szolgája Link a hozzászóláshoz
tetra Közzétéve: Március 30 Megosztás Közzétéve: Március 30 3 órával ezelőtt-kor Asuto írta: de se a nyelvtudásnál se a többi szociális képzettségnél nem választható Egész pontosan mi hiányzik? Nyelvnél ott van a kráni (nem ez a neve, lehet az dobott meg?), a legtöbb ilyen képzettségnél meg választható egyedi opció, ahol be tudod gépelni. Daelon és Sneer kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Frosty Közzétéve: Március 31 Megosztás Közzétéve: Március 31 Üdv! A goblin nem szerepel a válaszható fajok között a karakteralkotásban, pedig eléggé beilleszthetőnek tűnik. Az Árnyfogak bandájában elég sok van belőlük és feltételezhetően a környéken is. Nincs lehetőség goblin faj választására? Link a hozzászóláshoz
Daelon Közzétéve: Április 1 Megosztás Közzétéve: Április 1 Nem, goblin nem szerepel a játszható fajok listáján, csak az ork. Link a hozzászóláshoz
Börgarr Közzétéve: Április 2 Megosztás Közzétéve: Április 2 Üdv, A rackla lovas váltott kasztnak minősül, vagy a tarini törpe harcos lineáris progressziójának? Ugyan ez a kérdésem a tűzvarázslóval és annak 3 - ötödik szinten választható - útjával kapcsolatban is. Játszhatóak-e ezek? Link a hozzászóláshoz
Gabika Közzétéve: Április 2 Megosztás Közzétéve: Április 2 31 perccel ezelőtt-kor Börgarr írta: Üdv, A rackla lovas váltott kasztnak minősül, vagy a tarini törpe harcos lineári progressziójának? Ugyan ez a kérdésem a tűzvarázslóval és annak 3 - ötödik szinten választható - útjával kapcsolatban is. Játszhatóak-e ezek? Nem minősül váltott kasztnak, ezek specializációk, bár én megnéznék egy csapatban két orkot meg egy rackla lovast. A tv úgyszint. Link a hozzászóláshoz
tetra Közzétéve: Április 2 Megosztás Közzétéve: Április 2 Én csak azt nem értem, hogy miért nem nézi meg kérdezés előtt. Gabika kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Gabika Közzétéve: Április 2 Megosztás Közzétéve: Április 2 3 perccel ezelőtt-kor tetra írta: Én csak azt nem értem, hogy miért nem nézi meg kérdezés előtt. Én arra lennék kíváncsi, hogy lesz egy csapatban egy tarini törpe két orkkal. Ha erre add nekem valaki egy elfogadható magyarázatott....... Link a hozzászóláshoz
Börgarr Közzétéve: Április 2 Megosztás Közzétéve: Április 2 40 perccel ezelőtt-kor Gabika írta: Nem minősül váltott kasztnak, ezek specializációk, bár én megnéznék egy csapatban két orkot meg egy rackla lovast. A tv úgyszint. Szia, mivel kalandozókról van szó, feltételezem hogy sem az ork játékosa, sem a törpe játékosa nem a hazája politikai viszonyait fogja képviselni. Mi csapatostul azt feltételezzük hogy ezek hellyel-közzel autónóm figurák, akiknek a barátságait a személyes élményeik fogják meghatározni, nem az a két bit, ami mentén egy sztereotíp törpe/ork/elf/(ember?) nevelkedik. Egy tiadlani vagy ilanori ember számára is nehézkes lehetne az együttműködés egy orkkal, de tudok konkrét példákat arra is hogy a náci németországban tisztséget betöltő embereknek is voltak zsidó barátai (Werner Heisenberg a német atomprogramot vezette és igen jóban volt pl Einsteinnel). Röviden: a kalandozók nem egy országot vagy fajt képviselnek hanem magukat. Bízom benne hogy ez az álláspont elfogadható a leendő mesélőnknek is, és természetesen megfelelő előtörténetet is igyekszünk írni hozzá. Ez akkor is így lesz, ha nem hoz senki törpét végül . üdv, börg Dew314, Con Salamander és tetra kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Gabika Közzétéve: Április 2 Megosztás Közzétéve: Április 2 3 órával ezelőtt-kor Börgarr írta: Szia, mivel kalandozókról van szó, feltételezem hogy sem az ork játékosa, sem a törpe játékosa nem a hazája politikai viszonyait fogja képviselni. Mi csapatostul azt feltételezzük hogy ezek hellyel-közzel autónóm figurák, akiknek a barátságait a személyes élményeik fogják meghatározni, nem az a két bit, ami mentén egy sztereotíp törpe/ork/elf/(ember?) nevelkedik. Egy tiadlani vagy ilanori ember számára is nehézkes lehetne az együttműködés egy orkkal, de tudok konkrét példákat arra is hogy a náci németországban tisztséget betöltő embereknek is voltak zsidó barátai (Werner Heisenberg a német atomprogramot vezette és igen jóban volt pl Einsteinnel). Röviden: a kalandozók nem egy országot vagy fajt képviselnek hanem magukat. Bízom benne hogy ez az álláspont elfogadható a leendő mesélőnknek is, és természetesen megfelelő előtörténetet is igyekszünk írni hozzá. Ez akkor is így lesz, ha nem hoz senki törpét végül . üdv, börg Ezzel csak az a baj, hogy egy törpe nem az országa politikai eszméi miatt fogja a lehető legrövidebb úton leválasztani az orkok fejét a törzséről én személy szerint teljeséggel kizártnak tartom, hogy egy rackla lovas törp két orkkal kalandozzon. Ennek azért nézz utánna. Link a hozzászóláshoz
Frosty Közzétéve: Április 2 Megosztás Közzétéve: Április 2 20 perccel ezelőtt-kor Gabika írta: Ezzel csak az a baj, hogy egy törpe nem az országa politikai eszméi miatt fogja a lehető legrövidebb úton leválasztani az orkok fejét a törzséről én személy szerint teljeséggel kizártnak tartom, hogy egy rackla lovas törp két orkkal kalandozzon. Ennek azért nézz utánna. Karakteralkotás szerint automatikus jár két ork a csapathoz, a törpe meg az engedélyezett fajok listájában szerepel. Szóval csak kell lennie valami elfogadott és logikus magyarázatnak, hogy miért kalandoznak együtt. tetra és Dew314 kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Daelon Közzétéve: Április 2 Megosztás Közzétéve: Április 2 26 perccel ezelőtt-kor Frosty írta: Karakteralkotás szerint automatikus jár két ork a csapathoz, a törpe meg az engedélyezett fajok listájában szerepel. Szóval csak kell lennie valami elfogadott és logikus magyarázatnak, hogy miért kalandoznak együtt. A Rackla-lovas nemzeti állományban van, kvázi elit katona, szerintem. Törpe élhet sokfelé, konkrétan a Riegoy-öbölben van kolónia, meg kalóz is. A karialkotásból a 75+ kasztból valóban nem került ki egyesével minden, amit nem éreztünk odavalónak, elnézést kérek a szervezők nevében. Ahogy korábban már írtam, attól, hogy valami szabályszerű, nem biztos, hogy jó. Link a hozzászóláshoz
Gabika Közzétéve: Április 2 Megosztás Közzétéve: Április 2 52 perccel ezelőtt-kor Frosty írta: Karakteralkotás szerint automatikus jár két ork a csapathoz, a törpe meg az engedélyezett fajok listájában szerepel. Szóval csak kell lennie valami elfogadott és logikus magyarázatnak, hogy miért kalandoznak együtt. Lehet törpe+ork, de akkor a törp biztos, hogy nem tarini törpe és ez által a rackla lovas minusz. Egy nagyon elborult vanir származék akin úrá lett a homály testvér az bele férhet. Link a hozzászóláshoz
Gabika Közzétéve: Április 2 Megosztás Közzétéve: Április 2 Amúgy ha már szóba jött a rackla lovas, ők ha játszhatnának akkor megkapnák a lunír vértet, meg a mithrill csatabárdot? Link a hozzászóláshoz
Daelon Közzétéve: Április 2 Megosztás Közzétéve: Április 2 40 perccel ezelőtt-kor Gabika írta: Amúgy ha már szóba jött a rackla lovas, ők ha játszhatnának akkor megkapnák a lunír vértet, meg a mithrill csatabárdot? Ez már volt kérdés másik rendezvény kapcsán. Sajnos az írók nem tudni miért favorizáltak egyes kasztokat extrém felszerelésekkel. A "versenyeken" azonos esélyekre törekszünk, ezért karakteralkotás szerint acéllal indul mindenki, egységesen. Gabika, Guido és Sneer kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés