Pistike Közzétéve: Május 29, 2024 Közzétéve: Május 29, 2024 Tényleg ezzel a fordított pszichológiával akarsz itt adogatni? A "döntéshozók" engedik ezt neked? tetra kedveli ezt
MagyarGergely Közzétéve: Május 30, 2024 Közzétéve: Május 30, 2024 Üdv! 17 órával ezelőtt-kor @huszár írta: Sziasztok, Nem a kötözködés végett, csak inkább érdeklődöm, hogy a karakteralkotásban megadott város megegyezik-e, a Ynev térképén és a leírásokban szereplő Nicaun-nal? Ugyanis a karakteralkotásban NicUAn szerepel, míg mindenütt másutt NicAUn. Gondolom ez egy véletlen elgépelés, de szeretném letisztázni. @ Ez én leszek... mármint én okoztam. A város nevét már többször elgépeltem. Számos helyen javítottam is, de ugye a frissítések sem mennek át azonnal, illetve már lassan én sem tudom, melyik a helyes... mindkettő beégett, állandóan meg kell néznem. Elnézést érte. Vállalok minden felelősséget. A "két" város ugyanaz... Shordanus, Pistike, Rayen Reval és 3 további kalandozó kedveli ezt
@huszár Közzétéve: Május 31, 2024 Közzétéve: Május 31, 2024 On 2024. 05. 30. at 7:12-kor MagyarGergely írta: Üdv! Ez én leszek... mármint én okoztam. A város nevét már többször elgépeltem. Számos helyen javítottam is, de ugye a frissítések sem mennek át azonnal, illetve már lassan én sem tudom, melyik a helyes... mindkettő beégett, állandóan meg kell néznem. Elnézést érte. Vállalok minden felelősséget. A "két" város ugyanaz... Nagyon köszönöm a pontos választ! MagyarGergely és TAO kedveli ezt
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés