Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Recommended Posts

Közzétéve:

Bármivel, esetleg akármivel. Nem vagyok rutinos COC játékos, de a hangulata varázslatos a számomra. Tippet, ajánlást, ilhetadó akármit szívesen fogadok.  A hónapom nagyon sűrűn szervezett, de szerencsére van segítőm, ha mihamarabb kellene kari.

The Eternal Crow Hero és Cz kedveli ezt
Közzétéve:

Irányadónak. a 7es, vagy az 5ös rendszer szerint készüljön majd el, és mennyire ragaszkodjak a 1920as évek beli nyomozók kézikönyvéhez? ill kifejezetteb odautazott britt karikat vársz, vagy ottani letelepedett család sarja is jó?

The Eternal Crow Hero, Cz és Sneer kedveli ezt
Közzétéve:

Kifejezetetten Britt származású karikat szeretnék de ha szeretnél lehetsz indiai is csak akkor korlátozott a szakmák amiből válogathatsz. (szolga, alacsony rangú katona, erdei vezető) Míg a Britt vagy egyéb europai náció tagja bármit választhat. A rendszer pedig a legutolsó mivel Scyllatól ezt kaptam meg. De esetleg CZ és Scylla megírhatja mi az ő karakterötletük és kereshetsz hozzájuk illőt.

Közzétéve:

Hali!

Mikorra tervezitek a játékot?

Én nem vagyok nagyon jártas még Chtullhuban... de ha nem ütközik mással (forgatás, gyilkosos), nagyon szívesen kipróbálnám, ha még lehet csatlakozni... 🙂

The Eternal Crow Hero kedveli ezt
Közzétéve:

Neko karakterötlet: Scotlandyard nyomozó aki sorozatgyilkosokkal foglalkozik és Boncmester "másodállásban".Hobbija az ehető bogarak tanulmányozása.Ennek az FBI-os verziójával elég sokáig húztam Crow meséiben őrület nélkük.Persze elkerülni azt úgy sem fogjátok.:)

The Eternal Crow Hero és Neko kedveli ezt
Közzétéve:

Sneer! Köszi a karakteröltetet 🙂 tetszik, de azt hiszem ide a '20-as évekhez mást választanék. De nagyon kedves tőled, hogy felajánlottad. Esetleg vmelyik későbbi este játszhatnánk egy olyan partit is, amiben ez a karakter szerepel, ha vki vállalja a mesélést. 😉

A mostani sztorihoz: több karakter ötlet is kavarog a fejemben... Többiek, nektek megvan már mivel jöttök?

Közzétéve:
On 2024. 06. 04. at 12:28-kor The Eternal Crow Hero írta:

Hát jó lenne ha lenne. Csak ha dobni kell.

Ok és akkor 7. kiadás? Dobálós módszer vagy pont osztós? Ha dobálós, akkor játszik bármelyik kiegészítő szabály (pl. újrakezdés, alacsony dobások korrigálása)?

(Most ez alapján biztos profinak nézek ki, de még sosem alkottam Cthulu karaktert)

Közzétéve:

Nekem meg egy olyan kérdésem lenne, most hogy az uram kezd elmélyülni a karakteralkotás rejtelmeiben :olvasos:és általa én is kicsit, hogy magyar nyelvű szabálykönyvet remélhetek-e vkitől esetleg pdf formában?

A nem túl megbízható angol tudásom már kissé kopottas, full angol karakteralkotó könyvet nem tudok most kezelni. Ha tudnék magyar nyelvű doksit szerezni azzal könnyebb lenne. Ha ez nem opció, akkor az urammal összebújok egy alkotásra... de ha esetleg akad eldugva vmelyikőtök rejtett online padlásán egy magyar kiadású példány és átdobná nekem, azért nagyon hálás lennék :respect:

U.i.: (Nem kell aggódni, akkor is összebújok az urammal, ha kapok magyar nyelvű opuszt 😉🥰)

Közzétéve:
6 órával ezelőtt-kor Dekker írta:

Ok és akkor 7. kiadás? Dobálós módszer vagy pont osztós? Ha dobálós, akkor játszik bármelyik kiegészítő szabály (pl. újrakezdés, alacsony dobások korrigálása)?

(Most ez alapján biztos profinak nézek ki, de még sosem alkottam Cthulu karaktert)

Pontosztos

Közzétéve:
3 órával ezelőtt-kor Neko írta:

Nekem meg egy olyan kérdésem lenne, most hogy az uram kezd elmélyülni a karakteralkotás rejtelmeiben :olvasos:és általa én is kicsit, hogy magyar nyelvű szabálykövet remélhetek-e vkitől esetleg pdf formában?

A nem túl megbízható angol tudásom már kissé kopottas, full angol karakteralkotó könyvet nem tudok most kezelni. Ha tudnék magyar nyelvű doksit szerezni azzal könnyebb lenne. Ha ez nem opció, akkor az urammal összebújok egy alkotásra... de ha esetleg akad eldugva vmelyikőtök rejtett online padlásán egy magyar kiadású példány és átdobná nekem, azért nagyon hálás lennék :respect:

U.i.: (Nem kell aggódni, akkor is összebújok az urammal, ha kapok magyar nyelvű opuszt 😉🥰)

Ok. Ha korábbi kiadást tudtok szerezni akkor abból jönnek az alapok kicsit másabb a 7-es kiadás.

Közzétéve:
On 2024. 06. 05. at 20:46-kor The Eternal Crow Hero írta:

Ok. Ha korábbi kiadást tudtok szerezni akkor abból jönnek az alapok kicsit másabb a 7-es kiadás.

Jadis - akinek ezúton is köszönöm :viragos::respect: - küldött át egy magyar 5-ös kiadást.
Dekker az angol 7-est megszerezte.
Próbáljuk akkor a kettőből összedobni majd vhogy.

Jadis kedveli ezt

A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés
  • Új...