Neko Közzétéve: Június 7, 2024 Közzétéve: Június 7, 2024 Eddigi karakterötleteim: 1. Miss Marieanne Laine nővér - az elhunyt egykori ápolónője, a háború alatt hadi kórházban dolgozott, mindig pontos, segítőkész, higgadt teremtés (Köze lehet a kutató halálához?) "A fertőzésveszély miatt javaslom most pihenjen le, közben megmérem a lázát!" 2. Miss Maggie Shoow - távoli rokon, jazz zenész-előadóművész, nyughatatlan, lázadó, lelkes szüfrazsett "Szavazati jogot a nőknek!" 3. Dr. Jane Livingstone - az elhunyt kutató legkedvesebb unokahúga, neves archeológus, belevaló, talpraesett nő, aki nem fél a saját árnyékától "Érdekes nézőpont... vizsgáljuk meg a lehetőségeket!" 4. Lady Constance Ditishen - idős, dúsgazdag arisztokrata, már nem lehet meglepni "Tudja hol a helye! A fürdővizem 1 láb fél incs legyen! Se több, se kevesebb! A reggeli pirítóst 83 Fahrenheit fokosan szolgálja fel! A teát pedig pontban 5-kor szervírozza!" 5. Miss Heilie Woods - gépírónő, a hagyatéki eljárás intézésével megbízott ügyvéd csinos, ám kissé kotnyeles titkárnője/asszisztense "Már előkészítettem az aktákat uram, csak kérnie kell!" Még vívódok kicsit, melyiket is szeretném inkább megformálni... aztán, amint időnk engedi kidolgozom a kiválasztottat Persze a KM élhet vétójogával. Többiek? Ti kit, mit hoztok? The Eternal Crow Hero kedveli ezt
The Eternal Crow Hero Közzétéve: Június 7, 2024 Szerző Közzétéve: Június 7, 2024 Cz egy ex detektívvel lesz, Skylla egy tudással, Ramirez katonatiszt. Dekker még nem írta meg.
Neko Közzétéve: Június 7, 2024 Közzétéve: Június 7, 2024 3 órával ezelőtt-kor The Eternal Crow Hero írta: Cz egy ex detektívvel lesz, Skylla egy tudással, Ramirez katonatiszt. Dekker még nem írta meg. Dekker itt már írta korábban 😉 Dryen karija hiányzik még azt hiszem. 🙂
The Eternal Crow Hero Közzétéve: Június 7, 2024 Szerző Közzétéve: Június 7, 2024 Egy kis izelitő Neko kedveli ezt
The Eternal Crow Hero Közzétéve: Június 7, 2024 Szerző Közzétéve: Június 7, 2024 Á csak néhány fotó az albumból, ami előkerült az öreg kutató halála után. Neko kedveli ezt
Scylla Közzétéve: Július 8, 2024 Közzétéve: Július 8, 2024 A mi családunk karakterei: Joseph és Andrew Leslie, testvérek, én egyetemi tanársegéd, tesóm haditengerészeti tiszt. Csatoltam a karaktereket, nem tökéletes, de ez egy ilyen világ, rémisztö, sötét, egyszóval s..r az egész. felszerelést nem irtam, ha kell akkor játék elött megbeszéljük.Call of Cthulhu - 1920s Andrew Leslie.xlsxCall of Cthulhu - 1920s Joe Leslie.xlsx The Eternal Crow Hero kedveli ezt
The Eternal Crow Hero Közzétéve: Július 9, 2024 Szerző Közzétéve: Július 9, 2024 Tökéletes. Játék elött megbeszéljük.
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés