Andoron Közzétéve: Május 8 Megosztás Közzétéve: Május 8 Idöpont: pentek este Rendszer: Shadowrun (3. kiadás szerint) Karaktert te hozol, kötetlen rövid mesére lehet számítani. Játékosok: Owden, Crow, Shalafi, Pistike, Lopov Pistike kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Owden Közzétéve: Május 9 Megosztás Közzétéve: Május 9 Én szívesen jönnék! 14H rulz Andoron kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
The Eternal Crow Hero Közzétéve: Május 10 Megosztás Közzétéve: Május 10 Én is ha nem ütközik semmivel. Megint olyan Bright-os feelingem van. 🤪 De nem Will Smith rendőrét hozom. Andoron kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Andoron Közzétéve: Május 10 Szerző Megosztás Közzétéve: Május 10 46 perccel ezelőtt-kor The Eternal Crow Hero írta: Én is ha nem ütközik semmivel. Megint olyan Bright-os feelingem van. 🤪 De nem Will Smith rendőrét hozom. Reméltem hogy bejelentkezel idén is így szerencsére megint lesz aki a hiányos szabály ismeretem kijavítsa The Eternal Crow Hero kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Shalafi del Necro Közzétéve: Május 17 Megosztás Közzétéve: Május 17 Jelen! Kari is megvan mivel jövök Andoron kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Pistike Közzétéve: Május 18 Megosztás Közzétéve: Május 18 Ugye könnyebb lesz, ha már túl vagyok a karakteralkotáson? Andoron kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
The Eternal Crow Hero Közzétéve: Május 20 Megosztás Közzétéve: Május 20 Simán. Sőt Pistike anélkül is, mert segítünk. Andoron kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Pistike Közzétéve: Május 21 Megosztás Közzétéve: Május 21 A régi "Kaland, játék, kockázat" könyvek érzése kimaxolva. A kari lap lyukasra radírozva. A szerencsétlen kari félkész sincs. Andoron kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Andoron Közzétéve: Május 21 Szerző Megosztás Közzétéve: Május 21 Szinte karilap sem kell Pistike és The Eternal Crow Hero kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Pistike Közzétéve: Május 21 Megosztás Közzétéve: Május 21 A ruinosoknak biztos. Nekem kell a jegyzet, mert két lapozgatás után elveszítem a fonalat. A Silverland is így gondolhatja, 450 Ft.-ért adnak egy darabot. Nem mintha vettem volna... Andoron kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Andoron Közzétéve: Május 21 Szerző Megosztás Közzétéve: Május 21 Hidd el a játék nem lesz nehéz úgy vehetem hogy jossz? Pistike kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Pistike Közzétéve: Május 21 Megosztás Közzétéve: Május 21 Ha addigra produkálok egy karit, ami megfelel a szabályoknak, meg az ízlésemnek, akkor igen. Amennyiben nem, nos a mátrában mindig jó egyet motorozni...Jah! a kigészítők érnek? Van itt nekem "Fegyverek kézikönyve"; "Ember és gép"; "Mágia az árnyakban". ??? Link a hozzászóláshoz
Andoron Közzétéve: Május 21 Szerző Megosztás Közzétéve: Május 21 13 perccel ezelőtt-kor Pistike írta: Ha addigra produkálok egy karit, ami megfelel a szabályoknak, meg az ízlésemnek, akkor igen. Amennyiben nem, nos a mátrában mindig jó egyet motorozni...Jah! a kigészítők érnek? Van itt nekem "Fegyverek kézikönyve"; "Ember és gép"; "Mágia az árnyakban". ??? Ha találsz benne valamit ami mindig is szíved vágya volt, egye kánya Pistike kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Pistike Közzétéve: Május 21 Megosztás Közzétéve: Május 21 Gőzöm sincs mi van bennük. Még soha, senki nem nyitotta ki ezeket. A szabálykönyv is szűz volt mostanáig... Link a hozzászóláshoz
Andoron Közzétéve: Május 21 Szerző Megosztás Közzétéve: Május 21 1 perccel ezelőtt-kor Pistike írta: Gőzöm sincs mi van bennük. Még soha, senki nem nyitotta ki ezeket. A szabálykönyv is szűz volt mostanáig... Ha nem játszol vele én szívesen megveszem Pistike kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Pistike Közzétéve: Május 21 Megosztás Közzétéve: Május 21 Azt gondolom! Andoron kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Pistike Közzétéve: Május 21 Megosztás Közzétéve: Május 21 Mit módosít a "Fegyvercsatoló" és hol található ez a könyvben? Link a hozzászóláshoz
The Eternal Crow Hero Közzétéve: Május 21 Megosztás Közzétéve: Május 21 @Pistike a fegyvercsatoló csökkenti a távolságból adódó célzási nehézség értékét szinttől függően. Andoron és Pistike kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Pistike Közzétéve: Május 21 Megosztás Közzétéve: Május 21 Remek! Hanyadik oldalon lelted? Link a hozzászóláshoz
The Eternal Crow Hero Közzétéve: Május 21 Megosztás Közzétéve: Május 21 3-ik kiadás 112-ik oldal táblázat. Angolul smartlink. És a 301-ik oldalon van a kiberver leírása. Pistike kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Pistike Közzétéve: Május 21 Megosztás Közzétéve: Május 21 Ennyiből nem jött le... Link a hozzászóláshoz
Pistike Közzétéve: Május 21 Megosztás Közzétéve: Május 21 Ebböl sem. Akkor pontosan miből vonom ki a 2 és milyen szintenként? Link a hozzászóláshoz
tetra Közzétéve: Május 21 Megosztás Közzétéve: Május 21 40 perccel ezelőtt-kor Pistike írta: Ebböl sem. Akkor pontosan miből vonom ki a 2 és milyen szintenként? Nincsenek szintek. A fegyverkapcsolat a lövöldözés célszámát csökkenti kettővel. Az alap próbadobás rendszerét vágod? Xd6 vs célszám, hatos újragurít és hozzáad. Pistike kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés