The Eternal Crow Hero Közzétéve: Május 23, 2024 Közzétéve: Május 23, 2024 Vagy ennyire? Andoron kedveli ezt
Pistike Közzétéve: Május 23, 2024 Közzétéve: Május 23, 2024 Egy órával ezelőtt-kor Andoron írta: Ami jolesik Ez poennak meg szorakozasnak lesz 110%osan, szoval azzal jöttök amivel akartok! Vagy, amivel tudok. Andoron kedveli ezt
Pistike Közzétéve: Május 23, 2024 Közzétéve: Május 23, 2024 Mennyire tolerálják a nyilvános fegyverviselést? Nyilván nem a Renraku plázában akarok rohangálni egy "varázsfuvolával"... de azért jó lenne tudni valami nagy általánosságot. Pl.: itthon még a lőtéren is megnéznek, ha Dragonovval,vagy 700S-el megyek gyakorolni.
Andoron Közzétéve: Május 23, 2024 Szerző Közzétéve: Május 23, 2024 54 perccel ezelőtt-kor Pistike írta: Mennyire tolerálják a nyilvános fegyverviselést? Nyilván nem a Renraku plázában akarok rohangálni egy "varázsfuvolával"... de azért jó lenne tudni valami nagy általánosságot. Pl.: itthon még a lőtéren is megnéznek, ha Dragonovval,vagy 700S-el megyek gyakorolni. Attol fugg melyik varosban es annak melyik reszen vagy Alapvetöen jobban megszokott latvany, föleg a ceges paliknal, de azert vannak olyan varosok meg varosreszek, ahol nem turik meg. Ott többnyire ki van azert irva Pistike kedveli ezt
Shalafi del Necro Közzétéve: Május 23, 2024 Közzétéve: Május 23, 2024 13 órával ezelőtt-kor Andoron írta: @Owden, @Shalafi del Necro, pentek jo? Nekem bármi jó, nem tervezek más szabad játékon részt venni, szóval alkalmazkodom 12 órával ezelőtt-kor Pistike írta: Én leragadtam a Yul Brynner meg a Steve Mcqueen-es 7 mesterlövésznél. Vén rohadék vagyok már... El kell keserítselek az a 7 szamuráj c. kuroszava film feldolgozása, szóval nem vagy elég öreg Andoron és Pistike kedveli ezt
The Eternal Crow Hero Közzétéve: Május 23, 2024 Közzétéve: Május 23, 2024 4 perccel ezelőtt-kor Shalafi del Necro írta: El kell keserítselek az a 7 szamuráj c. kuroszava film feldolgozása, szóval nem vagy elég öreg S abból melyik volt a gunslinger? Csak a nevét mond rákeresek. 😎 De egyébként igazad van a 7 mesterlövész (1960) a 7 szamuráj (1954) feldolgozása. Shalafi del Necro kedveli ezt
Pistike Közzétéve: Május 24, 2024 Közzétéve: Május 24, 2024 7 órával ezelőtt-kor Andoron írta: Attol fugg melyik varosban es annak melyik reszen vagy Alapvetöen jobban megszokott latvany, föleg a ceges paliknal, de azert vannak olyan varosok meg varosreszek, ahol nem turik meg. Ott többnyire ki van azert irva Akkor nem túl nagy az esélye, hogy seggbe rakétáz egy Lone Star drón, mikor egészségügy motorozást tartok valami hasonlóval a hátamon...
Pistike Közzétéve: Május 24, 2024 Közzétéve: Május 24, 2024 6 órával ezelőtt-kor Shalafi del Necro írta: El kell keserítselek az a 7 szamuráj c. kuroszava film feldolgozása, szóval nem vagy elég öreg Hízelegsz cicafijú! Shalafi del Necro és Andoron kedveli ezt
Pistike Közzétéve: Május 25, 2024 Közzétéve: Május 25, 2024 Hogyan kell kezelni, vagy hova kell felvezetni azt a rakás módosítót, ami a beültetésekből és a muskétákra pakolt kiegészítőkből származik?
Pistike Közzétéve: Május 25, 2024 Közzétéve: Május 25, 2024 Megkreáltam "Puskás"-t. A végére már csak egy szerény 3 tagú bandára futotta. Cserébe mind keménytökű mocis orkok.
The Eternal Crow Hero Közzétéve: Május 25, 2024 Közzétéve: Május 25, 2024 A kontaktok a banda azon tagjai akiket jobban bírsz a többieknél. 😉 Pistike kedveli ezt
Pistike Közzétéve: Május 26, 2024 Közzétéve: Május 26, 2024 A régebbi karilapot érdemes használni, legalábbis nekem, meg a kezdőknek. The Eternal Crow Hero kedveli ezt
Pistike Közzétéve: Május 26, 2024 Közzétéve: Május 26, 2024 Így néz ki Puskás: Shalafi del Necro, tetra, The Eternal Crow Hero és 1 további kalandozó kedveli ezt
Pistike Közzétéve: Május 28, 2024 Közzétéve: Május 28, 2024 Bálint gazda alias "Lopov" is csatlakozik a bandához. Andoron kedveli ezt
Andoron Közzétéve: Május 28, 2024 Szerző Közzétéve: Május 28, 2024 1 órával ezelőtt-kor Pistike írta: Bálint gazda alias "Lopov" is csatlakozik a bandához. Már beírtam ☺️ Pistike kedveli ezt
Pistike Közzétéve: Május 29, 2024 Közzétéve: Május 29, 2024 Ismerkedem a szabálykönyvel. Tetszik, hogy minden is fejleszthető. A karma pont rendszer is bejön. A világot is csípem. 1-2 könyv híján majd az összes regény meg van. A karim is kezd tetszeni. Már csak a centit kell vágni... Andoron és The Eternal Crow Hero kedveli ezt
Andoron Közzétéve: Május 29, 2024 Szerző Közzétéve: Május 29, 2024 3 órával ezelőtt-kor Pistike írta: Ismerkedem a szabálykönyvel. Tetszik, hogy minden is fejleszthető. A karma pont rendszer is bejön. A világot is csípem. 1-2 könyv híján majd az összes regény meg van. A karim is kezd tetszeni. Már csak a centit kell vágni... Na ennek örülök persze ezzel nő az elvárás felém 😅 Pistike kedveli ezt
Pistike Közzétéve: Május 30, 2024 Közzétéve: Május 30, 2024 6 órával ezelőtt-kor Andoron írta: Na ennek örülök persze ezzel nő az elvárás felém 😅 Boldogok, akik nem várnak semmit. Mert ők nem csalódnak.
Lopov Közzétéve: Május 31, 2024 Közzétéve: Május 31, 2024 holgyek urak, minden tolem telhetot meg fogok tenni hogy megalkossak egy elfoadhato valamit, csak egy kis turelmet kerek, vizsgak, erettsegi es cserediakprogram var ram az elkovetkezo hetekben, de utana gozerovel a szabalykonnyvre allok ra! penteken jatszunk akkor fixen? Pistike és Owden kedveli ezt
Andoron Közzétéve: Május 31, 2024 Szerző Közzétéve: Május 31, 2024 49 perccel ezelőtt-kor Lopov írta: holgyek urak, minden tolem telhetot meg fogok tenni hogy megalkossak egy elfoadhato valamit, csak egy kis turelmet kerek, vizsgak, erettsegi es cserediakprogram var ram az elkovetkezo hetekben, de utana gozerovel a szabalykonnyvre allok ra! penteken jatszunk akkor fixen? Igen es nem surgos, eleg taborra a kari Lopov és The Eternal Crow Hero kedveli ezt
The Eternal Crow Hero Közzétéve: Június 1, 2024 Közzétéve: Június 1, 2024 Az mit jelent hogy ráálsz a szabálykönyvre, magasabb leszel? 🤪 Lopov és Andoron kedveli ezt
Pistike Közzétéve: Június 5, 2024 Közzétéve: Június 5, 2024 Technikai kérdés a jó KM-hez. Johnny Mnemonic-ban tapasztalt eszközt honosíthatom? A kellékeit megtaláltam a szabálykönyvben külön-külön, de összeházasítva nem. Konkrétan a monoszálas korbácsra és az ujjhegytárolóra gondolok. Andoron kedveli ezt
Andoron Közzétéve: Június 5, 2024 Szerző Közzétéve: Június 5, 2024 24 perccel ezelőtt-kor Pistike írta: Technikai kérdés a jó KM-hez. Johnny Mnemonic-ban tapasztalt eszközt honosíthatom? A kellékeit megtaláltam a szabálykönyvben külön-külön, de összeházasítva nem. Konkrétan a monoszálas korbácsra és az ujjhegytárolóra gondolok. Nem tudom, merre jár a jó KM, de hiányában valaszolok en: ezen nem fog mulni, nosza rajta. Pistike kedveli ezt
Pistike Közzétéve: Június 5, 2024 Közzétéve: Június 5, 2024 Nem te leszel a Kaland Mester? Közben megleltem a cuccot a 300. oldalon. Más is látta a filmet! Andoron és The Eternal Crow Hero kedveli ezt
Andoron Közzétéve: Június 5, 2024 Szerző Közzétéve: Június 5, 2024 2 órával ezelőtt-kor Pistike írta: Nem te leszel a Kaland Mester? Közben megleltem a cuccot a 300. oldalon. Más is látta a filmet! a hangsuly a "jó"-n volt En fogok meselni amugy Pistike és The Eternal Crow Hero kedveli ezt
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés