Pistike Közzétéve: Június 5, 2024 Közzétéve: Június 5, 2024 Zsibbassza a lelkem ez a kishitű beszéd. Szokj le róla nyomban!
Andoron Közzétéve: Június 5, 2024 Szerző Közzétéve: Június 5, 2024 12 perccel ezelőtt-kor Pistike írta: Zsibbassza a lelkem ez a kishitű beszéd. Szokj le róla nyomban! Volt rá pár x-em, de csak együtt élni sikerült vele. Pistike kedveli ezt
Pistike Közzétéve: Június 5, 2024 Közzétéve: Június 5, 2024 Mindenesetre nem lesz mégse Johnny Mnemonic kütyüm. Nem megy az orkhoz. Marad a visszahúzható alkar penge. Andoron kedveli ezt
Andoron Közzétéve: Június 5, 2024 Szerző Közzétéve: Június 5, 2024 2 perccel ezelőtt-kor Pistike írta: Mindenesetre nem lesz mégse Johnny Mnemonic kütyüm. Nem megy az orkhoz. Marad a visszahúzható alkar penge. Ooooh, pedig már készültem milyen helyzetekbe foglak hozni vele, ami precizitast igényel, és esetleg hogy is fog pontosan kinézni a shinji-ujj dehát akkor ez várat magara Pistike kedveli ezt
The Eternal Crow Hero Közzétéve: Június 5, 2024 Közzétéve: Június 5, 2024 5 órával ezelőtt-kor Pistike írta: Nem te leszel a Kaland Mester? Közben megleltem a cuccot a 300. oldalon. Más is látta a filmet! Őőő abban nem a Jonh Wick játszott csak fiatalabbak?
tetra Közzétéve: Június 5, 2024 Közzétéve: Június 5, 2024 Szerintem amúgy része az alapkönyvnek pont az az ujjtárolós monoszálas korbács. Antail kedveli ezt
Pistike Közzétéve: Június 6, 2024 Közzétéve: Június 6, 2024 10 órával ezelőtt-kor tetra írta: Szerintem amúgy része az alapkönyvnek pont az az ujjtárolós monoszálas korbács. Megleltem. 300. oldal, lap alja. Andoron és tetra kedveli ezt
Pistike Közzétéve: Június 6, 2024 Közzétéve: Június 6, 2024 Végig dúrtam a mágia részt! Vazze'! Tükör világ, át lehet menni, onnan káoszkodni. Mindent is akarok! Keresnem kell a kőrnyéken valami bandát Shadowrun-ni geecc!! tetra, Shalafi del Necro és Andoron kedveli ezt
tetra Közzétéve: Június 6, 2024 Közzétéve: Június 6, 2024 Az a jó az SR-ben, hogy 1-5-ig minden verziója játszható, ízlés kérdése, tehát kb mindegy, hogy mivel játszik a csoport akiket találsz. A könyvek ugyanúgy botrányosan szarul vannak szerkesztve, verziótól függetlenül (bár ahogy hallom a németeké sokkal jobb). Andoron és Pistike kedveli ezt
Pistike Közzétéve: Június 6, 2024 Közzétéve: Június 6, 2024 A szerkesztéssel egyetértek, de látok benne perspektívát! A mágia rész most nagyot ütött. Nem csak a 3. szem valósul meg, hanem projekció is. Utazás az asztráltérben nagyon bejön. Andoron kedveli ezt
Pistike Közzétéve: Június 8, 2024 Közzétéve: Június 8, 2024 Most akkor hogyis van ez a +4 módosító? Lefordítaná valaki magyarról magyarra! Kicsit elvesztettem a fonalat...
Andoron Közzétéve: Június 8, 2024 Szerző Közzétéve: Június 8, 2024 25 perccel ezelőtt-kor Pistike írta: Most akkor hogyis van ez a +4 módosító? Lefordítaná valaki magyarról magyarra! Kicsit elvesztettem a fonalat... Ez a célszámot módosítja. Amikor lövést adsz le, megadott számú kockával dobhatsz, amibe beleszámít a fegyver, a képesség, huzalozások, módosítók. Aztán a KM határozza meg, az alapján, hogy mire célzol, illetve a kiszemelt célpont mennyire egyszerü vagy nem egyszerü, hogy a megadott kockákkal milyen célszámra kell dobnod, ami meghatározza mennyi sikered van, vagyis eltalálod-e, és ha igen, milyen sérülést okozol. Pl, általanos, hogy 4-es vagy 5-ös a célszám, ha a célpont nem nehéz, és van képzettséged is, vagyis, attól függöen, hogy hány K6on dobod ezt meg, lesznek sikeres dobásaid. +4 azt jelenti, hogy az alapra ennyit kell tenni. Na most, k6-os dobásnál a 6os újradobod, vagyis ha mondjuk 8as a módosított célszám, akkor elöször is minél több kockával kell hatos dobnod elsö körben, utána pedig a hatosokkal minimum 2-eseket kell dobnod az újradobásnál, hogy meglegyen a célszám. Remélem így érthetö. Pistike kedveli ezt
tetra Közzétéve: Június 8, 2024 Közzétéve: Június 8, 2024 Azzal kell matekozni, hogy 2 extra siker feltolja a sebzésszintet amúgy is, tehát szimplán sebzés szempontjából nem feltétlenül éri meg, attól is függ, hogy mi a fegyver sebzéskódja, hány kockával dobnád alapból milyen cél ellen. De ami lényegesebb, hogy szerintem ez a szabály írja le azt is, amikor valamit specifikusan akarsz eltalálni valami célponton, mittudomén kilőni a visszapillantót egy autóról vagy ellőni a cigit a csávó szájából. Pistike kedveli ezt
Pistike Közzétéve: Június 8, 2024 Közzétéve: Június 8, 2024 Nah most van végem. Az E&G (M&M) kiegészítőben a 2-es szintű fegyvercsatoló + 4-et ad +2 helyett. (Bár a könyv is erről beszél) Tuti elírás. Most azt tisztázzuk előbb, hogy a +4 az most nekem rossz? Nem tudom bemásolni, sajna csak papír alapon van meg az M&M, és csak a számban olvad.
Andoron Közzétéve: Június 8, 2024 Szerző Közzétéve: Június 8, 2024 1 perccel ezelőtt-kor Pistike írta: Nah most van végem. Az E&G (M&M) kiegészítőben a 2-es szintű fegyvercsatoló + 4-et ad +2 helyett. (Bár a könyv is erről beszél) Tuti elírás. Most azt tisztázzuk előbb, hogy a +4 az most nekem rossz? Nem tudom bemásolni, sajna csak papír alapon van meg az M&M, és csak a számban olvad. Most én sem emlékszem (Crow fejböl vágná, lehet érdemes megvárni :)), de mit mond? +4 es módosító célszámra vagy annyit ad hozzá a kockáidhoz? Mert ha jól emlékszem a fegyvercsatoló a kockákhoz ad hozzá, vagyis több kockával dobhatsz, ami neked jó. (Nem hiszem, hogy fegyvercsatolás célszámot növelne, annak semmi értelme nem lenne :)) Pistike kedveli ezt
Pistike Közzétéve: Június 8, 2024 Közzétéve: Június 8, 2024 Minél többet olvasok, egyre hülyébb leszek, már ha ez egyáltalán lehetséges...
Andoron Közzétéve: Június 8, 2024 Szerző Közzétéve: Június 8, 2024 3 perccel ezelőtt-kor Pistike írta: Minél többet olvasok, egyre hülyébb leszek, már ha ez egyáltalán lehetséges... Ez gyakori dolog, pl vizsga elött annak a jele, hogy most kell letenni a könyvet Pistike kedveli ezt
Pistike Közzétéve: Június 8, 2024 Közzétéve: Június 8, 2024 Nah tehát... itt azt írja "a lövés célszámához" ez az, amivel a KM keseríti az életemet. Ehhez jön +4, mert nem a bazi troll közepébe lövök, hanem a szarva közé?
Pistike Közzétéve: Június 8, 2024 Közzétéve: Június 8, 2024 Jól megkártyázott az M&M-es elírás! Szóval, ha az lenne, hogy +4 hejett, csak +2-t kapok úgy van értelme! Főleg, hogy egy rakás pénzbe került és még a fegyverek árát is duplázza.
Pistike Közzétéve: Június 8, 2024 Közzétéve: Június 8, 2024 Meg van! Így van értelme. Az én újabb kiadásomat félrenyomtatták.
The Eternal Crow Hero Közzétéve: Június 9, 2024 Közzétéve: Június 9, 2024 No minden extra kütyű, mint lézercélzó, célzószeműveg stb. csökkenti a célszámot amit a távolságból, a célpont mozgásából, esetleg a célzott terület nagyságából adódik össze, és a fényviszonyokból adódik össze. Ez a célszám lehet nagyobb mint 6 és Andoron jól írta ha 6-ot dobsz a kockán akkor addig ismétled amig kisebbet nem dobsz. És Tetrának is igaza van, hogy a sikeres kockák száma is fontos hiszen azzal a sikeredet biztosítod, ellendobásnál meg csökkented az ellenfél sikereit. Pl ztestprobánál a súlyos sérülést enyhére csökkentheted. Andoron és Pistike kedveli ezt
Pistike Közzétéve: Június 9, 2024 Közzétéve: Június 9, 2024 Nah, talán már nem leszek kapitális isten barma, csak ökör light. Mindenkinek köszi a liberózást! Már csak jáccódni kék... Andoron kedveli ezt
Andoron Közzétéve: Június 9, 2024 Szerző Közzétéve: Június 9, 2024 Azt már én is várom, jól ráhangoltál a sok kérdéssel The Eternal Crow Hero és Pistike kedveli ezt
Pistike Közzétéve: Június 9, 2024 Közzétéve: Június 9, 2024 Megrontottalak! Segáz! Annál jobbat fox mesélni! Andoron és The Eternal Crow Hero kedveli ezt
Andoron Közzétéve: Június 13, 2024 Szerző Közzétéve: Június 13, 2024 Üdv, egy pár szót tudna mindenki írni a karijáról? Amit a többi karakter is tudhat. Mondjuk mit szeret, hol tölti legtöbbször az idejét, hogy néz ki, stb. Pistike kedveli ezt
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés