Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Shadowrun mese - Péntek este

Recommended Posts

Közzétéve:

Nagydarab ork. Igazi díszpéldánya fajtájának 2m+ magasság. Látszik, hogy testépítő és még nem fejezte be !;) Rézbőrű, körben kopsz. Fejtetőn 6cm-e fekete mohawk taréj. Szemhéja aktívan öleli körbe a szemeit védő, mattfekete lemezt. Hegyes fülei cuki-kajlán keretezik csontos koponyáját. Fekete szintibőr motoros ruha, a dzseki nyilvánvalóan páncélozott. Vasalt motoros csizma. Régi 2D-s XX. századi akciófilmekből idézget. Fura akcentusát nem sötét tirpákságának köszönheti, hanem a 3cm-s alsó szemfogainak. Mindenhova a böszme motorjával grasszál. A redmondi szegregátumban gyakran járőrözik a bandájával. Van egy kis műhelye, -ahol a banda motorjait szereli- közvetlenül a banda klubházával szemben.  Széles hátán játéknak tűnik a névadó dobtáras puska.

Közzétéve:

Boldog vagyok mert megtaláltam a karakterlapomat, és nem kell újramatekoljam a karit (legutobb napokat számoltam mert ráértem :D )

Ruby:

2,7 m magas ébenfekete bőrű arányos testalkatű Wakyambi tünde férfi. Stílusos, előkelő és ami a legfontosabb diszkrét. Tökélesen el tudja látni a testőri feladatokat bármilyen körülmények között, ha kell a pusztában kísér valakit ha kell egy felső tízezres bálon jelenik meg akár férfi akár női társaságként, amit az ügyfél megkíván. Ruhái és fegyverei mind azt szolgálják, hogy a legszélesebb körben megállja a helyét és nem csak tűzerőben viszik a prímet hanem a MAD alatt is simán átslisszol. Pályafutását DragQueen énekesként kezdte és szép lassan minden felszabadítható nuyenét magába építette, mert tudta, hogy több pénz legyen ahhoz először költeni kell. És, hogy játszmában maradj bizony kellenek a legújabb vasak, de a stílus az örök vagy van valakinek vagy nincs!

Andoron és Pistike kedveli ezt
Közzétéve:
17 perccel ezelőtt-kor tetra írta:

Hínnye, az a tünde vetekszik a böhöm trollom méretével, ami igencsak természetellenesnek hat a vékonyabb testen. Nehéz elképzelni, ahogy besimul a tömegbe.

lehet be"hajlik"

Közzétéve:
2 órával ezelőtt-kor tetra írta:

Hínnye, az a tünde vetekszik a böhöm trollom méretével, ami igencsak természetellenesnek hat a vékonyabb testen. Nehéz elképzelni, ahogy besimul a tömegbe.

Lehet 1.70 csak elírta..?

tetra kedveli ezt
Közzétéve:
7 órával ezelőtt-kor Pistike írta:

Lehet 1.70 csak elírta..?

Nem, nem a Wakyambik azok akár a trolloknál is magasabb Afrikai tündék: https://shadowrun.fandom.com/wiki/Wakyambi

10 órával ezelőtt-kor Pistike írta:

Ruby az "én idejében" férfiként, vagy nőként nyilvánul meg?

A karakter férfi és nem transznemű hanem DragQueen, így ő mindig férfiként aposztrofálja magát :) ( érzékenyebbek kedvéért: He/Him :D )

Pistike kedveli ezt
Közzétéve:
7 órával ezelőtt-kor Pistike írta:

"Ismeret" szakértelemre mennyit költhetek?

Ismeretre : INT×5

Nyelvire INT×1,5 (lefelé kerekítve) (ne feledd az alap nyelvi fele lefelé kerekítve a hozzá tartozó írás/olvasás szakértelem ingyéből)

Aktívból vehetsz ismeret és nyelvi szakértelmet is, ismeretből vehetsz nyelvi szakértelmet, ha nem elég a pont. (habár aktív pontot nem költenék a másik kettőre)

Pistike és The Eternal Crow Hero kedveli ezt

A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés
  • Új...