The Eternal Crow Hero Közzétéve: Június 13, 2024 Közzétéve: Június 13, 2024 On 2024. 06. 05. at 15:44-kor Pistike írta: Kinézet 3 oldal teteje. Virágboltot vezeték de korábban fegyverszakértő voltam így bevállalok néha árnymelót. Kapcsolatok orosz maffia. Van egy kutyám. És özvegy. Pistike és Andoron kedveli ezt
Pistike Közzétéve: Június 13, 2024 Közzétéve: Június 13, 2024 Nagydarab ork. Igazi díszpéldánya fajtájának 2m+ magasság. Látszik, hogy testépítő és még nem fejezte be ! Rézbőrű, körben kopsz. Fejtetőn 6cm-e fekete mohawk taréj. Szemhéja aktívan öleli körbe a szemeit védő, mattfekete lemezt. Hegyes fülei cuki-kajlán keretezik csontos koponyáját. Fekete szintibőr motoros ruha, a dzseki nyilvánvalóan páncélozott. Vasalt motoros csizma. Régi 2D-s XX. századi akciófilmekből idézget. Fura akcentusát nem sötét tirpákságának köszönheti, hanem a 3cm-s alsó szemfogainak. Mindenhova a böszme motorjával grasszál. A redmondi szegregátumban gyakran járőrözik a bandájával. Van egy kis műhelye, -ahol a banda motorjait szereli- közvetlenül a banda klubházával szemben. Széles hátán játéknak tűnik a névadó dobtáras puska. Shalafi del Necro, Andoron és The Eternal Crow Hero kedveli ezt
Shalafi del Necro Közzétéve: Június 13, 2024 Közzétéve: Június 13, 2024 Boldog vagyok mert megtaláltam a karakterlapomat, és nem kell újramatekoljam a karit (legutobb napokat számoltam mert ráértem ) Ruby: 2,7 m magas ébenfekete bőrű arányos testalkatű Wakyambi tünde férfi. Stílusos, előkelő és ami a legfontosabb diszkrét. Tökélesen el tudja látni a testőri feladatokat bármilyen körülmények között, ha kell a pusztában kísér valakit ha kell egy felső tízezres bálon jelenik meg akár férfi akár női társaságként, amit az ügyfél megkíván. Ruhái és fegyverei mind azt szolgálják, hogy a legszélesebb körben megállja a helyét és nem csak tűzerőben viszik a prímet hanem a MAD alatt is simán átslisszol. Pályafutását DragQueen énekesként kezdte és szép lassan minden felszabadítható nuyenét magába építette, mert tudta, hogy több pénz legyen ahhoz először költeni kell. És, hogy játszmában maradj bizony kellenek a legújabb vasak, de a stílus az örök vagy van valakinek vagy nincs! Andoron és Pistike kedveli ezt
Pistike Közzétéve: Június 14, 2024 Közzétéve: Június 14, 2024 Ruby az "én idejében" férfiként, vagy nőként nyilvánul meg?
tetra Közzétéve: Június 14, 2024 Közzétéve: Június 14, 2024 Hínnye, az a tünde vetekszik a böhöm trollom méretével, ami igencsak természetellenesnek hat a vékonyabb testen. Nehéz elképzelni, ahogy besimul a tömegbe. Pistike kedveli ezt
Andoron Közzétéve: Június 14, 2024 Szerző Közzétéve: Június 14, 2024 17 perccel ezelőtt-kor tetra írta: Hínnye, az a tünde vetekszik a böhöm trollom méretével, ami igencsak természetellenesnek hat a vékonyabb testen. Nehéz elképzelni, ahogy besimul a tömegbe. lehet be"hajlik"
Andoron Közzétéve: Június 14, 2024 Szerző Közzétéve: Június 14, 2024 23 órával ezelőtt-kor Andoron írta: Üdv, egy pár szót tudna mindenki írni a karijáról? Amit a többi karakter is tudhat. Mondjuk mit szeret, hol tölti legtöbbször az idejét, hogy néz ki, stb. @Owden, @Lopov? Pistike kedveli ezt
Pistike Közzétéve: Június 14, 2024 Közzétéve: Június 14, 2024 2 órával ezelőtt-kor tetra írta: Hínnye, az a tünde vetekszik a böhöm trollom méretével, ami igencsak természetellenesnek hat a vékonyabb testen. Nehéz elképzelni, ahogy besimul a tömegbe. Lehet 1.70 csak elírta..? tetra kedveli ezt
The Eternal Crow Hero Közzétéve: Június 14, 2024 Közzétéve: Június 14, 2024 15 órával ezelőtt-kor Pistike írta: Nagydarab ork ! Rézbőrű, körben kopsz. Fejtetőn 6cm-e fekete mohawk taréj. Azaz patinás bőrű, mert a réz oxidja zöldes színű. 🤪
Pistike Közzétéve: Június 14, 2024 Közzétéve: Június 14, 2024 14 perccel ezelőtt-kor The Eternal Crow Hero írta: Azaz patinás bőrű, mert a réz oxidja zöldes színű. 🤪 Még nem oxidálták. Ez majd a jó KM dolga! The Eternal Crow Hero és tetra kedveli ezt
Lopov Közzétéve: Június 14, 2024 Közzétéve: Június 14, 2024 A hetvegen enis nekikezdek a keszulesnek. Mindent alakitsatok, en majd alkalmazkodom! Pistike és The Eternal Crow Hero kedveli ezt
Shalafi del Necro Közzétéve: Június 14, 2024 Közzétéve: Június 14, 2024 7 órával ezelőtt-kor Pistike írta: Lehet 1.70 csak elírta..? Nem, nem a Wakyambik azok akár a trolloknál is magasabb Afrikai tündék: https://shadowrun.fandom.com/wiki/Wakyambi 10 órával ezelőtt-kor Pistike írta: Ruby az "én idejében" férfiként, vagy nőként nyilvánul meg? A karakter férfi és nem transznemű hanem DragQueen, így ő mindig férfiként aposztrofálja magát ( érzékenyebbek kedvéért: He/Him ) Pistike kedveli ezt
Pistike Közzétéve: Június 15, 2024 Közzétéve: Június 15, 2024 Feltűnő egy darab! Akkor máshogy kérdezem. Nagy átlagban hogy néz ki, amikor épp nem kívánság szerint jelenik meg? The Eternal Crow Hero kedveli ezt
Shalafi del Necro Közzétéve: Június 15, 2024 Közzétéve: Június 15, 2024 2 órával ezelőtt-kor Pistike írta: Feltűnő egy darab! Akkor máshogy kérdezem. Nagy átlagban hogy néz ki, amikor épp nem kívánság szerint jelenik meg? Volt egy menő kép de már nem találom de vmi ilyesmi, a kinézetét Grace Jones inspirálta, de majd vmikor rátolom az AI-t: The Eternal Crow Hero és Pistike kedveli ezt
The Eternal Crow Hero Közzétéve: Június 15, 2024 Közzétéve: Június 15, 2024 A Grace Jones nőként definiálja magát nem?
Shalafi del Necro Közzétéve: Június 15, 2024 Közzétéve: Június 15, 2024 Egy órával ezelőtt-kor The Eternal Crow Hero írta: A Grace Jones nőként definiálja magát nem? De azért ha megnézed elég andragűn jelenség, ne kössé mán bele a fantáziámba Én is tudom, hogy volt ő Bond lány, de simán elmegy egy kisminkelt fazonnak ezen a képen : Pistike és The Eternal Crow Hero kedveli ezt
Pistike Közzétéve: Június 15, 2024 Közzétéve: Június 15, 2024 Elhordanám az irháját! Shalafi del Necro kedveli ezt
Pistike Közzétéve: Június 15, 2024 Közzétéve: Június 15, 2024 "Ismeret" szakértelemre mennyit költhetek?
Shalafi del Necro Közzétéve: Június 15, 2024 Közzétéve: Június 15, 2024 7 órával ezelőtt-kor Pistike írta: "Ismeret" szakértelemre mennyit költhetek? Ismeretre : INT×5 Nyelvire INT×1,5 (lefelé kerekítve) (ne feledd az alap nyelvi fele lefelé kerekítve a hozzá tartozó írás/olvasás szakértelem ingyéből) Aktívból vehetsz ismeret és nyelvi szakértelmet is, ismeretből vehetsz nyelvi szakértelmet, ha nem elég a pont. (habár aktív pontot nem költenék a másik kettőre) Pistike és The Eternal Crow Hero kedveli ezt
Pistike Közzétéve: Június 16, 2024 Közzétéve: Június 16, 2024 Elkúrtam, már sokadszor. Lassan új radír kell...
Shalafi del Necro Közzétéve: Június 16, 2024 Közzétéve: Június 16, 2024 Létezik egy nagyon jó karakteralkotó program ám LFG.hu-ról le tudod szedni. (NSRCG a neve) The Eternal Crow Hero és Pistike kedveli ezt
Pistike Közzétéve: Június 16, 2024 Közzétéve: Június 16, 2024 6-os a legmagasabb képzettség szint kezdéskor?
The Eternal Crow Hero Közzétéve: Június 16, 2024 Közzétéve: Június 16, 2024 Normálnál igen speckónál 8. @Shalafi del Necro azt hittem a Conanból.
Shalafi del Necro Közzétéve: Június 16, 2024 Közzétéve: Június 16, 2024 2 órával ezelőtt-kor The Eternal Crow Hero írta: Normálnál igen speckónál 8. @Shalafi del Necro azt hittem a Conanból. Specializációval is csak 7 ig mehet kezdésnél mert a 6os skillt speceled amitől 5(7) lesz. Én ott láttam a nőt először The Eternal Crow Hero és Pistike kedveli ezt
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés