Sir Thomas Közzétéve: Május 20 Közzétéve: Május 20 Egyelőre semmi nem fix, de játék a lesz Játékosok: Kata, Alga, Andoron, Artu, Shordanus Shordanus és Catsmile kedveli ezt
Sir Thomas Közzétéve: Május 27 Szerző Közzétéve: Május 27 Nos, kiderült, hogy csütrötökön rapid KM verseny is lesz. Az egy szuper program, mindenkinek nagyon ajánlom! Ellenben én mégis a kult mesélésre készülnék elsősorban. Artu is jelezte, hogy erre beszállna. Ha nektek is okés, akkor kihagyjuk a rapid KM-et! Gabor és Shordanus kedveli ezt
Shordanus Közzétéve: Június 2 Közzétéve: Június 2 Sziasztok! Szeretnék jelentkezni erre a játékalkalomra és csatlakozni az illusztris társasághoz, ha még beférek! Andoron kedveli ezt
Andoron Közzétéve: Június 2 Közzétéve: Június 2 3 perccel ezelőtt-kor Shordanus írta: Sziasztok! Szeretnék jelentkezni erre a játékalkalomra és csatlakozni az illusztris társasághoz, ha még beférek! Remelem beleférsz mert én már régen szeretnek játszani egyet veled Shordanus kedveli ezt
Shordanus Közzétéve: Június 2 Közzétéve: Június 2 2 órával ezelőtt-kor Andoron írta: Remelem beleférsz mert én már régen szeretnek játszani egyet veled Köszönöm, megtisztelő! Én is várom a ezt a játékalkalmat, különösen a tavalyi Kult játék után!
Sir Thomas Közzétéve: Június 4 Szerző Közzétéve: Június 4 Természetesen, várunk szeretettel. Ellenben azt hiszem, itt a vége, beteltunk. Kalandon gondolkodom. TAO, Shordanus, Gabor és 1 további kalandozó kedveli ezt
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés