Vassi Közzétéve: Május 30, 2024 Közzétéve: Május 30, 2024 Népetek időtlen idők óta egy ősi rom árnyékában küzd a napi betevőért. A várnak ez eredetét homály fedi, számtalan babona és mendemonda övezi, s titkait jobbnak láttátok nem bolygatni. De most mintha valami zajlana az omladozó falak közt... Szörnyetegek vonyítását hallani az éjszakában, és a falu lakóit az ágyukból cipelik el. Nincsenek hősök akik majd megmentenek titeket, mégis ki fog kiállni a gyűrűződő sötétség ellen? Te fedezheted fel, hogy mit rejt a Káosz, de vajon az elméddel vagy a lelkeddel fizetsz majd érte? 5 bátor jelentkezőt keresek, a játékra kb 4 órát kellene szánni. A Dungeon Crawl Classics egy szabálykönnyített kard és mágia alaphangulatú D&D variáns. Egy hivatalos modult fogok mesélni, amelyben a játék részeként minden játékos helyben megalkot 3-4 karaktert - ez 15-20 percet vesz majd igénybe. Ezek 0. szintű parasztok és kézművesek, a játék során 80-90%-uk várhatóan fűbe is harap A túlélők válnak majd 1. szintű kalandozókká, de az egy másik történet. Sört és ropit szabad fogyasztani Jelentkezettek: Con Salamander, Faresz, Füli, Xanner TAO, Rayen Reval és Andoron kedveli ezt
Con Salamander Közzétéve: Június 5, 2024 Közzétéve: Június 5, 2024 Hali! Faresz és én szeretnénk csatlakozni. Üdv,
Vassi Közzétéve: Június 5, 2024 Szerző Közzétéve: Június 5, 2024 3 órával ezelőtt-kor Con Salamander írta: Hali! Faresz és én szeretnénk csatlakozni. Üdv, Remek!
Xanner Közzétéve: Június 8, 2024 Közzétéve: Június 8, 2024 Sziasztok! Jelentkeznék én is. Kipróbálnám a játékot
Vassi Közzétéve: Július 9, 2024 Szerző Közzétéve: Július 9, 2024 On 2024. 07. 08. at 20:41-kor BigMac írta: Rámennék... 5.nek Bocs a késői vákaszért, ha Kessel továbbra is játszana akkor már megvagyunk 5en! Kessel?
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés