Gabor Közzétéve: Június 1 Megosztás Közzétéve: Június 1 Üdvözlet a Kiválasztottnak és az Isteneknek! A XXI. nyári táborra én is hozok egy könnyed esti szerepjátékot. A játék maga, Jason Morningstar 2009-es Fiasco rpg-jének alapjaira épül, ahol mindenki egy kicsit kalandmester és játékos is. Nem kell hozzá felkészülni, nem kellenek plusz szabálykönyvek, nem kell több órányi felkészítő videót megnézni. Ami szabály van, azt én egy tíz percben el tudom mondani a helyszínen. Amire természetesen szükség van, az a fantázia, a történet építés, és a jó kedv! A játék címe - bármit is jelentsen ez - "A Sárkány gyomrában". A játékra keresek kettő vagy három isteni lényt és az ő kiválasztottjukat! Szerintem, a szerda esti időpont (a modul után, kb. 21-es kezdéssel) lenne a legjobb a játékra. Szóval, ki szeretné mindenhatónak érezni magát ... a Sárkány gyomrában? A Sárkány most épp a következő játékosokat emészti: @Pistike @_Zoli_ @Dryen @Kata Üdv. --Gábor Pistike, tetra és TAO kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Pistike Közzétéve: Június 1 Megosztás Közzétéve: Június 1 Az kizáró ok, ha máris mindenható vagyok? The Eternal Crow Hero és Gabor kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Gabor Közzétéve: Június 2 Szerző Megosztás Közzétéve: Június 2 Dehogy! Így legalább, pont ugyanolyan hitelesen tudod hozni a karaktert, mintha nem lennél az. Pistike kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Pistike Közzétéve: Június 2 Megosztás Közzétéve: Június 2 Nos, ezesetben jelentkezem! Gabor kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
_Zoli_ Közzétéve: Június 6 Megosztás Közzétéve: Június 6 En is jelentkezem. Pistike és Gabor kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Dryen Közzétéve: Június 8 Megosztás Közzétéve: Június 8 jelentkezek Pistike és Gabor kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Gabor Közzétéve: Június 10 Szerző Megosztás Közzétéve: Június 10 Még egy hely van kiadó a Sárkány gyomrában. Link a hozzászóláshoz
Morto Közzétéve: Június 24 Megosztás Közzétéve: Június 24 Szívesen betöltöm a bizonyos sárkány bendőjét én is. Link a hozzászóláshoz
Gabor Közzétéve: Június 26 Szerző Megosztás Közzétéve: Június 26 On 2024. 06. 24. at 21:27-kor Morto írta: Szívesen betöltöm a bizonyos sárkány bendőjét én is. Sajnos már betelt a játék. Bocs, én vagyok a ludas benne, hogy nem írtam ki időben a változást. @Morto, ha lesz még elég jeletkező, akkor egy "második" fordulót - egy másik esén - is össze lehet hozni ebből a játékból. Morto kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Neko Közzétéve: Július 5 Megosztás Közzétéve: Július 5 Ha lesz még második kör és olyan időpontban, amikor tudok menni, szívesen kipróbálnám ezt a játékot! Gabor és The Eternal Crow Hero kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Gabor Közzétéve: Július 6 Szerző Megosztás Közzétéve: Július 6 Szuper, akkor már csak plusz egy játékos kell a "2. reggelihez". Az étkezés napját pedig majd összehngoljuk. Daelon kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Neko Közzétéve: Július 6 Megosztás Közzétéve: Július 6 Megkérdezem majd Dekkert, hátha.. Link a hozzászóláshoz
Daelon Közzétéve: Július 7 Megosztás Közzétéve: Július 7 11 órával ezelőtt-kor Gabor írta: Szuper, akkor már csak plusz egy játékos kell a "2. reggelihez". Az étkezés napját pedig majd összehngoljuk. Egynek jól hangzik, ha találunk közös időt 🙂 Gabor és Neko kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Neko Közzétéve: Július 7 Megosztás Közzétéve: Július 7 Dekker is jönne, ha sikerül mindenkinek jó időpontot találni. Gabor és The Eternal Crow Hero kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Gabor Közzétéve: Július 7 Szerző Megosztás Közzétéve: Július 7 @Morto @Neko @Dekker @Daelon Nekem a péntek este (~21-től) vagy a szombat délután (~15-től) szabad a második játékra. Nektek melyik időpont jó még? Daelon és Neko kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Daelon Közzétéve: Július 7 Megosztás Közzétéve: Július 7 Nekem mind, amikor nem forgatnak vagy egyesületezünk. Gabor kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Neko Közzétéve: Július 7 Megosztás Közzétéve: Július 7 Nekünk a péntek és a szombat is jó lehet még. Gabor kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Gabor Közzétéve: Július 8 Szerző Megosztás Közzétéve: Július 8 Ha lehet, akkor én inkább a pénteket támogatom. A szombat délután elég sűrű szokott lenni. @Morto neked, jó a péntek este? Daelon kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Morto Közzétéve: Július 9 Megosztás Közzétéve: Július 9 Nekem jó. Gabor kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés