Antail Közzétéve: Március 13 Közzétéve: Március 13 Itt mindenről lehet beszélgetni a táborral kapcsolatban. Rayen Reval, TAO, Shordanus és 1 további kalandozó kedveli ezt
mett démon Közzétéve: Március 18 Közzétéve: Március 18 A programok menüt megnyithatnátok. TAO és Rayen Reval kedveli ezt
Antail Közzétéve: Március 18 Szerző Közzétéve: Március 18 6 órával ezelőtt-kor mett démon írta: A programok menüt megnyithatnátok. Megnyitva! TAO, Rayen Reval és tetra kedveli ezt
Jadis Közzétéve: Március 31 Közzétéve: Március 31 Hogy lesz idén a csapat KM párosítás lebonyolítva? Owden, tetra, Visamo és 1 további kalandozó kedveli ezt
Antail Közzétéve: Március 31 Szerző Közzétéve: Március 31 30 perccel ezelőtt-kor Jadis írta: Hogy lesz idén a csapat KM párosítás lebonyolítva? Meg a KM csapat formalodik, szoval nincs eldontve. Melyiknek metodusnak orulnel legjobban? tetra, Rayen Reval, TAO és 2 további kalandozó kedveli ezt
Pistike Közzétéve: Április 1 Közzétéve: Április 1 Korrumpáljuk a mesélőket! Még ez is emberibb, mintha egy algoritmus határozna. Lozartan, Visamo, Antail és 2 további kalandozó kedveli ezt
Scylla Közzétéve: Április 1 Közzétéve: Április 1 full random, a TT-s jo lesz szerintem NYT-n is. Antail és TAO kedveli ezt
Jadis Közzétéve: Április 1 Közzétéve: Április 1 On 2025. 03. 31. at 18:11-kor Antail írta: Meg a KM csapat formalodik, szoval nincs eldontve. Melyiknek metodusnak orulnel legjobban? A teljesen random helyett legalább némi orientációt jó lenne figyelembe venni. Szerintem. Dryen, Antail, Visamo és 6 további kalandozó kedveli ezt
Hulla Közzétéve: Április 1 Közzétéve: Április 1 Kb. egy évtizeddel ezelőtt volt olyan, hogy online közvetített full random KM sorsolás, még a tábor előtt, hogy a mesélőknek legyen ideje felkészülni a csapatból. Én azt látnám örömmel viszont. Catsmile, tetra, Antail és 4 további kalandozó kedveli ezt
Shalafi del Necro Közzétéve: Április 1 Közzétéve: Április 1 Bárhogy is, én szeretném előre megkapni a karaktereket De részemről tökéletesen megfelel ha a szervezők osztják szét a bagázst ismerve a KMeket és a játékosokat, hogy kik tudnának egy jót játszani együtt stílus alapján. Antail, Lopov, Diocletianus és 8 további kalandozó kedveli ezt
Scylla Közzétéve: Április 2 Közzétéve: Április 2 13 órával ezelőtt-kor Hulla írta: Kb. egy évtizeddel ezelőtt volt olyan, hogy online közvetített full random KM sorsolás, még a tábor előtt, hogy a mesélőknek legyen ideje felkészülni a csapatból. Én azt látnám örömmel viszont. ez jó ötlet, Antail online kisorsolja a km-csapat párositást pár héttel korábban, még a szigetekröl. nem lesz mellette senki aki befolyásolhatná, vagy lefizetné. No Corruption! Free Corma-Dina! Antail, Catsmile és Con Salamander kedveli ezt
Rayen Reval Közzétéve: Április 2 Közzétéve: Április 2 Nekem még nem volt alkalmam minden KM-mel játszani egyet, az algoritmust be lehet állítani úgy, hogy akikhez még nem volt szerencsénk nagyobb esélyt kapjanak a párosításnál? Daelon, Visamo, Antail és 2 további kalandozó kedveli ezt
Sir Thomas Közzétéve: Április 10 Közzétéve: Április 10 On 2025. 04. 02. at 15:43-kor Rayen Reval írta: Nekem még nem volt alkalmam minden KM-mel játszani egyet, az algoritmust be lehet állítani úgy, hogy akikhez még nem volt szerencsénk nagyobb esélyt kapjanak a párosításnál? Vigyázz, mit kívánsz! Sneer, Antail, Daru és 4 további kalandozó kedveli ezt
Daelon Közzétéve: Április 11 Közzétéve: Április 11 9 órával ezelőtt-kor Sir Thomas írta: Vigyázz, mit kívánsz! Én most azt kívánom jó erősen, hogy legyen még KM és a lemaradt csapatok is tudjanak jönni táborba 😊 Sir Thomas, Visamo, Shordanus és 10 további kalandozó kedveli ezt
Ameramanu Közzétéve: Április 13 Közzétéve: Április 13 Jelentkeztem mesélőnek múlt héten, de válasz nem érkezett:( Pedig lelkesen vártam, hogy mesélhessek nektek.
Scylla Közzétéve: Április 13 Közzétéve: Április 13 9 órával ezelőtt-kor Ameramanu írta: Jelentkeztem mesélőnek múlt héten, de válasz nem érkezett:( Pedig lelkesen vártam, hogy mesélhessek nektek. hello, üdv itt. Bocs de ezen a néven nem vagy ismerös, máshol is ezen a néven szoktál mesélni vagy van másik nicked amit ismerhetek? hol szoktál mesélni? Melyik versenyen futhattunk már össze? kardok ünnepe, Lumina Cornu Asztali Torna, Hősök Napja, stb ?
Ameramanu Közzétéve: Április 13 Közzétéve: Április 13 Szia. 30 éve szerepjátékozom. 20 éve mesélek kb. Rengeteg versenyen vettem részt, de az mind 10 évnél régebben volt. Több kisebb versenyt szerveztem Cegléden, és eljártam táborokba is. Az Egycsapat táborára például jól emlékszem(a fogalmam sincs hanyas években-hehe) Nem sok verseny volt amit csapatunkkal nem nyertünk meg, síró KM-ek kísérték utunkat:) Nagyon szeretek mesélni, hihetetlen élénk fantáziám van, amit a sok év vándorszínészkedés és rengeteg irodalmi munka létrehozása fejlesztett ki a múltban. Jelenleg jóbarátaimmal játszom heti 1 alkalommal, ők mind tízezer éves vén rókák. Kockával és tápolási szakkönyvvel kezükben születtek szerintem. Ami rendezvényeket felsoroltál, sajnos nem ismerem, az utóbbi évtizedben csak baráti társaságomnak meséltem. Nosztalgiából azonban szívesen mennék ebbe a táborba, mert időm engedi, és szeretnék storyaimmal örömet okozni a kedves játékosoknak. Hátha még beférek mesélőnek. (sokat eszek, de szobatiszta vagyok:P) De félre a tréfát, jó buli lenne másokkal is együtt játszani, ezt a hihetetlenül fejlesztő kreatív szórakozást. (Régebben még tanulmányt is akartam az rpgről írni, de ami késik, az nem múlik) Petya Rayen Reval, TAO, Visamo és 1 további kalandozó kedveli ezt
Lopov Közzétéve: Április 13 Közzétéve: Április 13 ha minden igaz, hely van, es meselohiany is. szerintem nyugodtan fuzz remenyeket a dologhoz! de hat ugye ki vagyok en hogy errol dontest hozzak : ) TAO, Daelon és Ameramanu kedveli ezt
Ameramanu Közzétéve: Április 14 Közzétéve: Április 14 Köszönöm bíztatásod, de eddig egy sort sem kaptam, ami eléggé elszomorít. Pedig több üzenet is repült lelkes kezeimtől. Mindenesetre, ha nem hívnak meg is, mindenkinek jó játékot és táborozást kívánok! Lopov és TAO kedveli ezt
Jadis Közzétéve: Április 14 Közzétéve: Április 14 @Ameramanu Választól tulajdonképpen függetlenül van egy alternatív javaslatom. A szombat délutáni program teljesen nyitott. Lehet akár csak azon is részt venni. Ha van egy remek egy napos/estés meséd, nincs is jobb alkalom ennél. Így a táborozók is megismernének téged és a mesélési stílusod, valamint te is kötetlenebbül találkozhatsz a résztvevőkkel. Egy ilyen találkozás, ismerkedés nagyban megkönnyítené a jövőbeli helyzetet, hiszen már tudnák, mire számítsanak. Szóval szerintem próbáld ki magad, ismered meg a tábori közönséget, hagyd, hogy ők is megismerjenek és te is jobban látod, hogy passzol-e a társaság az elképzeléseidhez. Amúgy évente két tábor van, rutinos mesélőket pedig mindig szívesen látnak. (Csak ugye ismeretlenül nehéz, mert egyik oldal se tudja, mire számítson. Ráadásul a tábori modult adott, így is mindig kérdés, hogy melyik mesélő hogy "birkózik" meg vele.) Rayen Reval, Visamo, Lozartan és 7 további kalandozó kedveli ezt
Ameramanu Közzétéve: Április 14 Közzétéve: Április 14 Köszönöm a tanácsod, szívesen elmennék arra az egy napra is megismerni titeket, és vinnék valami jó kis próbatétel egy alkalmas mesét. Mondjuk nagyon szerettem volna az egész táboron részt venni és a versenyen egy csapatnak megadni a lehetőséget a játékra. Igazad van, ismeretlenül nehéz feltételezni valakiről, hogy jó mesélő, messziről jött ember bármit mondhat magáról. Ha mégis szükség lesz rám, majd írnak nekem gondolom, és akkor örömmel belevetem magam a kaland profi kivitelezésébe. Nem okoz gondot alkalmazkodnom bármilyen történetvilághoz. Nem gondoltam volna, hogy küzdenem kell azért, hogy meséljek:) A régi táborokba üldözéses jelenettel kezdődött minden reggelem, még a budin és reggeli közben sem hagytak békén a mesét követelő játékosok:) De hát ez régen volt, az idők változnak, és most újonc vagyok, akinek bizonyítania kellene:P Lopov, Sneer és TAO kedveli ezt
TAO Közzétéve: Április 14 Közzétéve: Április 14 Szia @Ameramanu! Köszi a megkeresést, írtam privát üzenetet. Szervezés oldalról általános infó mindenkinek: pont az elmúlt héten sikerült további KM-eket verbuválni a táborba, így a KM-lista frissül (és lehet, hogy be is telik). Update majd a napokban várható a táborszervezőktől. Weilon, Rayen Reval és Daelon kedveli ezt
Sir Thomas Közzétéve: Április 14 Közzétéve: Április 14 A szokásos esti játékalkalmakra gyűjtök ötleteket. Ha valakinek van ötlete, óhaja, ne tartsa magában! Nincs rossz ötlet, bármi elvetemült asztali rpg (vagy csak setting is) jöhet. Ha tetszik az ötlet, átgondolom és bekerülhet az alternatív programok közé leírással, miegyéb. Egyes játékok csak a megfelelő csapattal működnek, így fenntartom a jogot, hogy önkényesen válogassak a jelentkezők közt. Ezt nem fogom nagyon használni, de ha mégis, akkor előre is bocs. Szombat estére (nem teljes kipourcanás esetén) természetesen ismét lehet számítani a Szombat Esti Láz újabb kiadására. Ide mást nem teszünk, ez a slot csak a legbátrabb, legelvetemültebb játékosoknak javasolt. TAO, Gabor, Antail és 2 további kalandozó kedveli ezt
Sir Thomas Közzétéve: Április 14 Közzétéve: Április 14 Csak ha játszol is benne. Bár nem valószínű, hogy akkor nem röhögéssé fajul el a dolog. Cz kedveli ezt
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés