Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Debreceni mágusok találkozói


Debrecen jó hely?  

59 szavazat

  1. 1. Debrecen jó hely?Recommended Posts

Üdv!

Látom, ilyen téma is lett, örömmel fogadom, bár a keletkezés körülményei és talán okai nem biztos, hogy a legjobbak...

Magánvéleményem,hogy nem hiszem, hogy minden nagy (vagy megyeszékhely) város szerepjátékosainak külön topic kellene...

Mindenesetre, mint "hazai" örömmel üdvözlök itt (is) minden Debreceni MAGUS-ozót! Majd igyekszem érdemileg is hozzászólni.

Link a hozzászóláshoz

Antail köszönjük hogy mi is kaphatunk egy "saját" részt a fórumból.

Szerintem ez a fórum kezdő témája lehetne amit a dumateremben kezdtünk, a debreceni Magus kör összekovácsolása címszó alatti ivós party

:D

Itt le lehetne dumálni hogy ki jönne és mikor lenne jó, nah és persze hol.

Gondolom Antail is erre gondolt a privát szervezésű programok cimszónál.

Link a hozzászóláshoz

Köszönjük Antail!

Korábban felmerült -még a színfalak mögött-, hogy alapítsunk végre egy debreceni szerepjátékos klubot, ahol összeülhetünk játszani, beszélgetni, csapattagokat, km-et keresni, valamint esetleg kisebb-nagyobb versenyeket is rendezni.

Elvileg van egy hely, ahol ezt összehozhatnánk, csak picit rendbe kéne tenni, meg összegyűjteni a kalandozókat, meg stb...

Vélemény?

Link a hozzászóláshoz

8)

Üdv!

Én és még kb 3-5 emberke az elöző évben elég sokat (heti 1-2-3) szor játszttunk.. d ea vizsgaidőszak miatt nem maradtunk egybe.. de ujry összröfenhetünk...

Jó lenne ha lenne egy állandó hely bár ha jó idő elsz akkor itt fent(Campus hotel) elférünk vagy 20 an is... van egy terasz kovácsolt vas padokkal , asztalokkal, hangulatos..bár kilátás.. nahh az nincs :lol:

Most csak ennyit...

Üdv!

Link a hozzászóláshoz

Üdv mindenki!

Nos lenne 2 dolog, amit ehhez fűznék.

:arrow: Én is meg szeretném köszönni az oldalt

:arrow: A'frad: meg tudnád esetleg mondani, hogy merre? Mert ez, a mostani "rendszer" tényleg nem túl fényes.

Szerintem mondjuk a Vörös Oroszlánban is összegyűlhetnénk játszani. Azt mondták, hogy egy feltétele van. Óránként egy ezrest el kell költeni. Szerintem egy 5 fős csapatnál ez nem olyan sok.

Köszönöm

Link a hozzászóláshoz

Klubról annyit hogy jelenleg debrecenben nagy erőkkel alapítanak éppen egy HIVATALOS rpg és képregény-fan klubbot, cégbírósággal, miegymással. Bár elég béta állapotban van még a dolog, a szervezők igen komolyan veszik a dolgokat (pályázatok, állandó klubhelyiség, stb.) Akit érdekel a dolog az dobjon egy privit plz.

Más: Le lehetne beszélni akkor itt a debreceni piálgatós/dumálgatós este dolgait. A bohémról sokat hallottam (jót/rosszat) azt mondom most pénteken letesztelhetnénk.

Link a hozzászóláshoz

Taxen...a Vörös Oroszlán kellemes kis teázó én is szoktam egy másik szerepjátékos ismerősömmel járni oda!

Nem kell külön fizetni ha jól tudom csak az elfogyasztott mennyiség árát!

Riuhan...a Bohém mondjuk jó kis hangulatos hely lenne!Felőlem az is lehetne!

De eddig akik vagyunk páran a Jazzbe járunk!

Bár hozzáfűzhettek bármit és a helyszín is változhat!

Link a hozzászóláshoz

Na üdv mindenkinek, na Skaccok most szombaton lenne este fele egy kis összeröffenés a jazzben, Toxic barátommal azzaz Mihályal beszéltük ezt, Tomi majd felhívlak ezért és még más miatt is...

A Vörös Oroszlán szívem szerint maradjon egy teázó én ennek örülnék leginkább, és inkább ha már ezen gondolkodunk versenyeket szervezünk oda ez talán így feelingesebb.

Link a hozzászóláshoz

Én nagyon örülök ennek a szervezésnek és h egyéb debreceni játékosok is kapcsolódnak a témához!

Kedves Antail utólagosan is megköszönöm ezt a kis topicot,amely a debreceni szerepjátékosok megmozgatására és egységesitésére szerveződött :D

Minden kedves debreceni és nem debreceni játékost várunk ebbe a kis topicba!

Nyiltak vagyunk bárki és bármi felé,hozzászólásaitokat szeretettel várjuk!

Én ha időm jut rá akkor valószinűleg ott leszek a jazzben!(cather,toxic)

Link a hozzászóláshoz

8)

Üdv!

Alyr Wolgar:

Hallod.. ta tudnád mekkora CSORÓ VAGYOK... :?

És valószínű hogy egy hónapon belül ki is raknak mert nállam aludt (fizetés nélkül) az asszony...

Játszottam én már minden féle helyen...vonaton, romoknál,teázóban, kávézóban és sok csupa "olcsó" helyen.. Tudom hogy nem ettöl függ a a hangulat. Én csak fel akartam ajánlani mint lehetőséget, mert kellemes hely, persze csak jó idő esetén (nyitott terasz...), és persze lent van egy bár ami sokak szerint Debrecen egyik legolcsóbb helye, főleg a szinvonalához képest (Borsodi 200 HUF stb...), van egy ebédlő is 400-500 Ft egy bazi jó kaja (valami olimpikon csinálja, és azzal hencegneg , hogy biztos jól lakunk... Nekem még nem volt pénzem hogy ott egyek :? )

Viszont szívesen venném ha lenn egy álltalános hely, ami rendszeresen "üzemelne" persze minnél olcsóbban.. ha lehet ingyen.. vagy olcsóbban... esetleg fizethetnének is érte... :wink:

Én kb 3-4 hetente megyek haza.. ugyhogy mondhatom hogy minden 7 végén ráérek, söt majd minden nap... Szívesen segítek minden ilyen nemű szervezésben is.

Ha szükség van dologs kézre, akkor ne keressetek... de ha nem kapálni kell.. akkor Én szívesen segítek... nahh jó akkor is ha kell... :wink:

Most csak ennyit...

Üdv!

Link a hozzászóláshoz
Taxen...a Vörös Oroszlán kellemes kis teázó én is szoktam egy másik szerepjátékos ismerősömmel járni oda! Nem kell külön fizetni ha jól tudom csak az elfogyasztott mennyiség árát!

Üdv!

Ezt én is így gondoltam. Szerintem majd valamikor elnézek a Jazzbe, és majd akkor alékotok véleményt, hogy szerintem milyen. Addig is. Irjatok.

Tiszteletem

Link a hozzászóláshoz

Huhhh... az jó ha holnap is meg lesz a szokásos! :D

Srácok+A'frad akik ismertek nekem lesz ott egy külön találkám(de még nem biztos)...majd odamegyek hozzátok is,de ne hurrogjatok majd oda egyből :-)

Köszke!

Ha 1edül m1ek (:D) akkor 10 körül leszek ott és akkor legyen hangulat :D

Lépcső alatti részbe leszünk majd?

Sztem fel is mehetnénk a lépcsőn és ott felül lenni,bár ha mások is jelezték részvételüket akkor a többhelyes lépcső alatti részben kéne lenni!

Ott a C részben lévő leghátsó kanapés részbe ne mejünk (menjetek :D) már!

Üdvözlettel:Alyr Wolgar

Link a hozzászóláshoz

jó estét! nah hát mik vagynak itt nekem meg nem szól senki? :D Szombat nekem sem jó, mert én meg a kikötőbe leszek :( de a ma sztem tökéletes! Majd felhívok vkit! Illés: azt, hogy vasárnap játszunk-e vagy írjuk tovább hohó előtörijét döntsd már el estig, mert lehet vasárnapra programom van. Jah egyébként a tescos ingyennetről írok :)! Csóróság rulez! Meg én nem iszok, mert nincs cashem :( esetleg, majd valaki meghívhatna :D

Majd vmikor I'll be back lesz :)

Link a hozzászóláshoz

A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés
×
×
  • Új...