Gabor Közzétéve: Május 9 Közzétéve: Május 9 Ahoy! A tavalyi "debütálás" után szivesen hozom újra, Jason Morningstar 2009-es Fiasco rpg-jét. Amit a játékról tudni kell: nem kell hozzá felkészülni, nem kellenek plusz szabálykönyvek, nem kell több órányi felkészítő videót megnézni. Ami szabály van, azt én egy tíz percben el tudom mondani a helyszínen. Amire - természetesen - szükség van, az a fantázia, a történet építés, és a jó kedv! A setting-et, most nem írom elő, legyen a játékosok közös választása. Akár itt a fórumon előre, akár a helyszínen. Négy, esetleg öt fővel tud elindulni a játék. A játékidő 1-2 óra között szokott lenni. Kinek van kedve hozzá? Szerda este: 1 - Sneer 2 - Diocletianus 3 - _Zoli_ 4 - Stoney 5 - Tao Szombat délután: 1 - Daru 2 - Kata 3 - Lopov 4 - ... 5 - ... (ha nincs más jelentkező akkor, Gábor) TAO és The Eternal Crow Hero kedveli ezt
Sneer Közzétéve: Május 21 Közzétéve: Május 21 Nekem van hozzá kedvem.Elég elborult hogy kipróbáljam.Szombat délután tökéletes csak a kalandozós film vetìtés után legyen please. Gabor és TAO kedveli ezt
Gabor Közzétéve: Május 31 Szerző Közzétéve: Május 31 Szuper. 3-an már vagyunk. Pontosabban 4-en. Szerintem ez a minimum létszám. Nyitvahagyom még 1 esetleg 2 főre a jelentkezés. A pontos időpontot, pedig majd úgy lőjük be, hogy a kötelező, és az alternatív programok ne akadályozzanak minket. Kata kedveli ezt
Gabor Közzétéve: Május 31 Szerző Közzétéve: Május 31 Valakinek van valamilyen setting ötlete? (Csak pár példa: low, high fantasy, sci-fi, modern, juke-box, Elvis, ...iskola, revütáncosok, bankrablás, stb, ...) Ha még nincs az se baj, a helyszínen is ki tudjuk találni. Kata kedveli ezt
Diocletianus Közzétéve: Május 31 Közzétéve: Május 31 Ha sikerül megfelelő időpontot* találni, én szívesen kipróbálom! * preferált a csütörtök, esetleg jó lehet a péntek este, az író-olvasó találkozó után. Gabor, Daru, TAO és 1 további kalandozó kedveli ezt
Sneer Közzétéve: Május 31 Közzétéve: Május 31 settingnek western, luxusgőzösön a pókerdöntő?(Maverick után szabadon).De amúgy én sok jósagra vevő vagyok. Gabor, Kata, Daru és 1 további kalandozó kedveli ezt
Daru Közzétéve: Május 31 Közzétéve: Május 31 Világért ki nem hagynám! Ha van még hely, írjatok be. Gabor kedveli ezt
Gabor Közzétéve: Május 31 Szerző Közzétéve: Május 31 "A terv egyszerű és nagyszerű! Mi baj történhet?" Daru és TAO kedveli ezt
Gabor Közzétéve: Május 31 Szerző Közzétéve: Május 31 3 órával ezelőtt-kor Diocletianus írta: preferált a csütörtök, esetleg jó lehet a péntek este, az író-olvasó találkozó után Csütörtökön többen is rapid KM-ezek. S mintha péntekre tervezné Sir Thomas a CoC-t (bár ebben nem vagyok biztos). Most első körben még maradna a szombat délután (15:00 – 18:30 között valamikor). Daru és Sneer kedveli ezt
Diocletianus Közzétéve: Június 1 Közzétéve: Június 1 10 órával ezelőtt-kor Gabor írta: Csütörtökön többen is rapid KM-ezek. Ja, tényleg. Én is (játékosként). Szombat nekem valószínűleg nem jó, viszonylag kora délután haza kell indulnom. Így viszont nem venném el a lehetőséget mástól. Gabor kedveli ezt
Daru Közzétéve: Június 1 Közzétéve: Június 1 - Jesz, jesz, profik vagyunk. Profik vagyunk! - Megmondtam nektek, hogy elhagyjuk a kispályát. Megmondtam, vagy nem meg mondtam? Albán bérgyilkosok, nürbergi' gengszter... na hagyjá' mááá'! Biztos találunk rá időt! A western zsáner jöhet. Jó a kaszinó is. Megcsináljuk a széfet, amíg pörög a golyó. Van egy bombabiztos tervem! Egyszerűen nem lehet elbaltázni! Gabor, TAO és Kata kedveli ezt
Daru Közzétéve: Június 1 Közzétéve: Június 1 3 perccel ezelőtt-kor Diocletianus írta: Szombat nekem valószínűleg nem jó, viszonylag kora délután haza kell indulnom. Így viszont nem venném el a lehetőséget mástól. Ott van szerda este is a 0. ciklus után. Bár azt nem tudom mekkora eretnekség, de elévgre játszani megyünk. TAO és Gabor kedveli ezt
Gabor Közzétéve: Június 1 Szerző Közzétéve: Június 1 A szerdai 21-21:30as kezdés is jó lehet. Ha minden party végez a 0. ciklussal. Sneer, Daru és TAO kedveli ezt
TAO Közzétéve: Június 2 Közzétéve: Június 2 Western is ok, de bedobok még 1-2 ötletet - las vegasi kaszinórablás (ha az Ocean's eleven-t az Üvegtigris szereplőivel forgatták volna) - cruiseship heist, luxus óceánjáró kirablása (srácok, kétszáz százalék, hogy bombabiztos buli lesz ez a Titanic!) Sneer, Daru és Gabor kedveli ezt
Daru Közzétéve: Június 2 Közzétéve: Június 2 12 órával ezelőtt-kor TAO írta: luxus óceánjáró kirablása - Ez az, megcsináltuk! Lépjünk olajra! - De hát a Csendes-óceán közepén vagyunk főnök... - B*szki! Erre nem gondoltam! Nekem bámelyik verzió jó. Csinálhatjuk azt is, hogy felirjuk őket egy-egy cimkére és kisorsoljuk az ötletet. Gabor, Lopov és TAO kedveli ezt
_Zoli_ Közzétéve: Június 4 Közzétéve: Június 4 ha van meg hely akkor jelentkeznek TAO és Gabor kedveli ezt
Gabor Közzétéve: Június 4 Szerző Közzétéve: Június 4 Hmm, így akár két csapat is össze tud jönni. Persze két időpontban. Jó lenne még egy játékos, s akkor minden klappolna. Még valaki? Daru kedveli ezt
Kata Közzétéve: Június 4 Közzétéve: Június 4 Zseniálisak az ötletek fiúk! Én más nagyon várom a játékot! Ha két időpont lesz én mindkettőbe be tudok ugrani, így ha nem jelentkezik más, akkor is lehet két csapat. Már legalább öt játékra való témánk van! Jujj, de izgi! TAO és Daru kedveli ezt
Gabor Közzétéve: Június 8 Szerző Közzétéve: Június 8 Lehet, hogy lesz még egy játékos! Így tényleg megvalósulhat a szerda esti és a szombat délutáni játék is. Van valakinek preferenciája, hogy melyik nap szeretne jönni? (Diót tudom, hogy neki csak a szerda a jó) Ha másnak nincs ilyen, akkor kb én ezt javasolnám: Szerda este: 1 - Daru 2 - Diocletianus 3 - _Zoli_ 4 - ... (rejtélyes ismerős vagy Gábor) Szombat délután: 1 - Sneer 2 - Kata 3 - TAO 4 - ... (rejtélyes ismerős vagy Gábor)
Daru Közzétéve: Június 11 Közzétéve: Június 11 Nekem teljesen jó a szombat délután is. Gabor kedveli ezt
Kata Közzétéve: Június 12 Közzétéve: Június 12 "Nekem teljesen jó a szombat délután is." Ez mit jelent Daru? Szombat is és szerda is vagy inkább a szombat? Csak azért kérdezem, mert én tényleg szívesen játszom kettőt ebből és ha szerdán megtanuljuk, könnyen kerítünk magunk mellé még két embert. Hely meg van bőven.
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés