Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Fiasco - szerda este és szombat délután

Recommended Posts

Közzétéve:

Ahoy!

A tavalyi "debütálás" után szivesen hozom újra, Jason Morningstar 2009-es Fiasco rpg-jét.

Amit a játékról tudni kell: nem kell hozzá felkészülni, nem kellenek plusz szabálykönyvek, nem kell több órányi felkészítő videót megnézni. Ami szabály van, azt én egy tíz percben el tudom mondani a helyszínen. Amire - természetesen - szükség van, az a fantázia, a történet építés, és a jó kedv!

A setting-et, most nem írom elő, legyen a játékosok közös választása. Akár itt a fórumon előre, akár a helyszínen.

Négy, esetleg öt fővel tud elindulni a játék. A játékidő 1-2 óra között szokott lenni.

Kinek van kedve hozzá?

Szerda este:
1 - Sneer
2 - Diocletianus
3 - _Zoli_
4 - Stoney
5 - Tao

Szombat délután:
1 - Daru
2 - Kata
3 - Lopov
4 - ...
5 - ... (ha nincs más jelentkező akkor, Gábor)

TAO és The Eternal Crow Hero kedveli ezt
Közzétéve:

Szuper. 3-an már vagyunk. Pontosabban 4-en. Szerintem ez a minimum létszám.

Nyitvahagyom még 1 esetleg 2 főre a jelentkezés.

A pontos időpontot, pedig majd úgy lőjük be, hogy a kötelező, és az alternatív programok ne akadályozzanak minket.

Kata kedveli ezt
Közzétéve:

Valakinek van valamilyen setting ötlete? (Csak pár példa: low, high fantasy, sci-fi, modern, juke-box, Elvis, ...iskola, revütáncosok, bankrablás, stb, ...)
Ha még nincs az se baj, a helyszínen is ki tudjuk találni. :kocka:

Kata kedveli ezt
Közzétéve:
3 órával ezelőtt-kor Diocletianus írta:

preferált a csütörtök, esetleg jó lehet a péntek este, az író-olvasó találkozó után

Csütörtökön többen is rapid KM-ezek. S mintha péntekre tervezné Sir Thomas a CoC-t (bár ebben nem vagyok biztos).
Most első körben még maradna a szombat délután (15:00 – 18:30 között valamikor).

Daru és Sneer kedveli ezt
Közzétéve:
10 órával ezelőtt-kor Gabor írta:

Csütörtökön többen is rapid KM-ezek.

Ja, tényleg. Én is (játékosként). :mrgreen:

Szombat nekem valószínűleg nem jó, viszonylag kora délután haza kell indulnom. Így viszont nem venném el a lehetőséget mástól.

Gabor kedveli ezt
Közzétéve:

- Jesz, jesz, profik vagyunk. Profik vagyunk!
- Megmondtam nektek, hogy elhagyjuk a kispályát. Megmondtam, vagy nem meg mondtam? Albán bérgyilkosok, nürbergi' gengszter... na hagyjá' mááá'!

Biztos találunk rá időt! :D

A western zsáner jöhet. Jó a kaszinó is. Megcsináljuk a széfet, amíg pörög a golyó. Van egy bombabiztos tervem! Egyszerűen nem lehet elbaltázni! :lol:

Gabor, TAO és Kata kedveli ezt
Közzétéve:
3 perccel ezelőtt-kor Diocletianus írta:

Szombat nekem valószínűleg nem jó, viszonylag kora délután haza kell indulnom. Így viszont nem venném el a lehetőséget mástól.

Ott van szerda este is a 0.  ciklus után. Bár azt nem tudom mekkora eretnekség, de elévgre játszani megyünk. :)

TAO és Gabor kedveli ezt
Közzétéve:

Western is ok, de bedobok még 1-2 ötletet

- las vegasi kaszinórablás (ha az Ocean's eleven-t az Üvegtigris szereplőivel forgatták volna)

- cruiseship heist, luxus óceánjáró kirablása (srácok, kétszáz százalék, hogy bombabiztos buli lesz ez a Titanic!)

Sneer, Daru és Gabor kedveli ezt
Közzétéve:
12 órával ezelőtt-kor TAO írta:

luxus óceánjáró kirablása

- Ez az, megcsináltuk! Lépjünk olajra!
- De hát a Csendes-óceán közepén vagyunk főnök...
- B*szki! Erre nem gondoltam!

:hiszti:

Nekem bámelyik verzió jó. Csinálhatjuk azt is, hogy felirjuk őket egy-egy cimkére és kisorsoljuk az ötletet. 

Gabor, Lopov és TAO kedveli ezt
Közzétéve:

Hmm, így akár két csapat is össze tud jönni. Persze két időpontban. Jó lenne még egy játékos, s akkor minden klappolna.

Még valaki?

Daru kedveli ezt
Közzétéve:

Zseniálisak az ötletek fiúk! Én más nagyon várom a játékot!  Ha két  időpont lesz én mindkettőbe be tudok ugrani, így ha nem jelentkezik más, akkor is lehet két csapat. Már legalább öt játékra való témánk van!  Jujj, de izgi! :)

TAO és Daru kedveli ezt
Közzétéve:

Lehet, hogy lesz még egy játékos! Így tényleg megvalósulhat a szerda esti és a szombat délutáni játék is. :pajti:

Van valakinek preferenciája, hogy melyik nap szeretne jönni?
(Diót tudom, hogy neki csak a szerda a jó)
Ha másnak nincs ilyen, akkor kb én ezt javasolnám:

Szerda este:
1 - Daru
2 - Diocletianus
3 - _Zoli_
4 - ... (rejtélyes ismerős vagy Gábor)

Szombat délután:
1 - Sneer
2 - Kata
3 - TAO
4 - ... (rejtélyes ismerős vagy Gábor)

Közzétéve:
"Nekem teljesen jó a szombat délután is."
 Ez mit jelent Daru? Szombat is és szerda is vagy inkább a szombat?
Csak azért kérdezem, mert én tényleg szívesen játszom kettőt ebből és ha szerdán megtanuljuk, könnyen kerítünk magunk mellé még két embert. :) Hely meg van bőven.

A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés
  • Új...