Antail Közzétéve: Július 24, 2025 Közzétéve: Július 24, 2025 Itt mindenről lehet beszélgetni a táborral kapcsolatban. TAO, Lopov és nekdolan kedveli ezt
BigMac Közzétéve: Augusztus 19, 2025 Közzétéve: Augusztus 19, 2025 Yaaaaay Cz, Antail és Con Salamander kedveli ezt
BigMac Közzétéve: Szeptember 25, 2025 Közzétéve: Szeptember 25, 2025 Mikor várható a jelentkezési rendszer megnyitása? Lopov kedveli ezt
Antail Közzétéve: Szeptember 30, 2025 Szerző Közzétéve: Szeptember 30, 2025 On 2025. 09. 25. at 7:20-kor BigMac írta: Mikor várható a jelentkezési rendszer megnyitása? Az Egynapos jelentkeztetesi rendszeren dolgozunk. Utana jon TT! ~ Oktober kozepe. TAO, BigMac és Daelon kedveli ezt
Kriszta Közzétéve: November 18, 2025 Közzétéve: November 18, 2025 Last minute keresünk sürgősen két csapattársat, ha még engedélyezik a szervezők. La Familia - a család, ami mindenkit befogad. Cz kedveli ezt
Con Salamander Közzétéve: November 19, 2025 Közzétéve: November 19, 2025 Sziasztok, Sajnos nem fogjuk tudni beengedni mar a keson jelentkezo csapatot. A kisebb letszam miatt igy is el kell kezdenunk szallassal/etkezessel egyeztetni, szervezoi kapacitas hianyaban tovabbi plusz bizonytalansagot es varialast nem tudunk vallalni. A tabor a hataridoig jelentkezo harom csapattal kerul megrendezesre. Koszonjuk a megertest. Udv, CS tetra, Shalafi del Necro, Antail és 2 további kalandozó kedveli ezt
BigMac Közzétéve: November 19, 2025 Közzétéve: November 19, 2025 Karakteralkotàs mikorra vàrható? Lopov, Cz, Dryen és 1 további kalandozó kedveli ezt
Gabor Közzétéve: December 1, 2025 Közzétéve: December 1, 2025 Már csak 26 nap és itt a tábor! Én is azt kérdezném, mint BigMac, mikor lesz kint a karakteralkotás? Tavaly, mintha december 1-én lett volna publikálva. Vagy esetleg előre elkészített karakterekkel játszunk? Az is szuper lenne! Hisz, úgyis zsúfolt az ünnepek elötti időszak. Dryen, Lopov, Antail és 4 további kalandozó kedveli ezt
Andoron Közzétéve: December 15, 2025 Közzétéve: December 15, 2025 Kerdes, valaki akar mesélni majd Shadowrunt? Kedvem lenne játszani, már régóta csak meséltem. Shalafi del Necro kedveli ezt
Shalafi del Necro Közzétéve: December 15, 2025 Közzétéve: December 15, 2025 4 órával ezelőtt-kor Andoron írta: Kerdes, valaki akar mesélni majd Shadowrunt? Kedvem lenne játszani, már régóta csak meséltem. Ha van rá 4 JK, egyik este szívesen vállalok egy rövid SR mesét. Nem hagyhatunk embert Shadowrun lemaradással! Sztem Pistikét is érdekelheti Cz és Andoron kedveli ezt
Andoron Közzétéve: December 15, 2025 Közzétéve: December 15, 2025 Pistikét biztosan, már kérdezett hogy nem mesélek-e SR-t, de most szívesebben jatszanek. Valaki meg aki beszállna? Shalafi del Necro, Pistike és Cz kedveli ezt
Pistike Közzétéve: December 16, 2025 Közzétéve: December 16, 2025 Én játszanék...már van karim is! Cz, Lopov és Shalafi del Necro kedveli ezt
tetra Közzétéve: December 16, 2025 Közzétéve: December 16, 2025 Én is játszanék. Van karim is. Sajnos táborba nem megyek, de játszanék már, mert a jelenlegi csapat 3/5-e brutális minmaxer Antail, Cz és Shalafi del Necro kedveli ezt
Cz Közzétéve: December 17, 2025 Közzétéve: December 17, 2025 On 2025. 12. 16. at 0:35-kor Andoron írta: Pistikét biztosan, már kérdezett hogy nem mesélek-e SR-t, de most szívesebben jatszanek. Valaki meg aki beszállna? Ha valaki ad karit, szívesen csatlakozok. Ugyanitt, rutintalan SR játékos keres tapasztalt utcai szamuráj milfet. Andoron és Shalafi del Necro kedveli ezt
Andoron Közzétéve: December 17, 2025 Közzétéve: December 17, 2025 1 órával ezelőtt-kor Cz írta: Ha valaki ad karit, szívesen csatlakozok. Ugyanitt, rutintalan SR játékos keres tapasztalt utcai szamuráj milfet. Oké összehangolhatjuk, én egy zsoldos akartam hozni, nincs semmi jobb egy kis utcai gun-for-hire-nél Cz és Shalafi del Necro kedveli ezt
Shalafi del Necro Közzétéve: December 17, 2025 Közzétéve: December 17, 2025 Az alapkonyvben van kb 10 mintakarakter ha nem szeretnél a karakteralkotassal szenvedni azok pl használhatoak. Sztem árnyékmagyarország lesz a helyszín mert szeretem Itt megtalálod egyben a mintakaraktereket és a végén a karakterlapokat hozzájuk: https://drive.google.com/file/d/1k9Pe70jaoo_bHF4zXKldAQ3O2iSkhkgp/view?usp=drivesdk Amúgy ha valaki alkot használható bármelyik kieg, csak prioritással legyen alkotva, ha kell amilyen könyv vkinek keressen bátran adok PDFet Cz, Pistike és Antail kedveli ezt
tetra Közzétéve: December 18, 2025 Közzétéve: December 18, 2025 15 órával ezelőtt-kor Shalafi del Necro írta: Az alapkonyvben van kb 10 mintakarakter ha nem szeretnél a karakteralkotassal szenvedni azok pl használhatoak. Bár notóriusan nem hozhatók ki a könyvben lévő prioritás rendszerrel, mert gondolom azelőtt készültek el, hogy véglegesítették a rendszert (vagy csak szartak rá, amilyen fos a szerkesztése a könyvnek, én bármit el tudok képzelni). De használhatóak, ha nem patikamérleges az egyensúly. Shalafi del Necro kedveli ezt
Shalafi del Necro Közzétéve: December 18, 2025 Közzétéve: December 18, 2025 Dehogynem a rendszerrel lettek lealkotva meg a prioritás is jelölve van rajtuk, persze sose számoltam végig de nekem rendben valónak tűnik ...az egyensúly meg olyan hogy többet ér a játék hangulata minden másra ott a master card Meg nem basznek el 1-2 órát a karakter alkotással...inkább jatszanék az idő alatt Pistike kedveli ezt
Pistike Közzétéve: December 20, 2025 Közzétéve: December 20, 2025 Nos, ha mindenki lövészt, vagy bicskást hoz, akkor lehet passzolom a motoros bandatagot. Inkább valami varázshasználót hozok... Shalafi del Necro és Antail kedveli ezt
Shalafi del Necro Közzétéve: December 23, 2025 Közzétéve: December 23, 2025 Kis hangulat akkor: 2060 Magyarország egy megvalósult álom, mondhatni kész utópia. Persze csak ha elhiszed a céges maszlagot és ki sem teszed a lábad a belvárosból, ahol minden megtalálható a magadfajta cégrabszolgának. Ahogy egyre kijjebb érsz, és ne adj isten elhagyod a „nagy falut” elkezd drasztikusan megváltozni minden. Persze vannak kedves idilli részek, ott van például a Bakony, zöldellő mezők, szépen termő fák, de ha megpróbálsz eldobni egy csomagolópapírt vagy az elfek vagy a törpék vágnak gerincre és barátom itt nincs síkosítás. Én a déli anarchistákat csipázom a legjobban, persze olyanok, mint egy szart dobáló majomcsapat, de ha tudod, a helyed jó üzleteket lehet ott kötni. És ez az, ami igaz nagyjából az egész kócerájra, vannak fos helyek vannak jobbak, tudd a helyed és megmaradsz. Az állam csak addig rágja a füled, amíg pénzt remél tőled, de néhány szaros nuyenért hozzá lehet jutni vállalható RASZhoz, akkor meg leszállnak rólad. A pályán is csak akkor megy a hajcihő, ha azt a pár szabályt nem tartod be vagy nem nyeled le az adót a helyi erőknek. Hidd el jobb csengetni, mint játszani a kemény fiút és végeredményben olcsóbb is, mint egy sebész, na, nem azért mert ne lennének jó sebészek, hanem azért mert nem tudod megfizetni cimbora. Persze megoldás mindig van, ha kell valami csak keress, ha van nuyen van minden! A karakterek már pár éve vadásznak Magyarországon, tisztában vannak a főbb viszonyokkal, hogy nagyjából ki kivel van, ismerik a főbb árnyvadászokat stb. Az, hogy az ország melyik területén laknak nem számít. A karakterek mindenképpen ismerik egymást, ez azt jelenti, hogy már 2-3 vadászatot lenyomtak együtt, így tudják, hogy nagyjából mire képes a másik és mire számítsanak tőle. Catsmile és Pistike kedveli ezt
Pistike Közzétéve: December 24, 2025 Közzétéve: December 24, 2025 Egy aura fürkész, asztrális felderítő készen áll, hogy belebonyolódjon a felébredt Magyarországba. Ugyanitt félig drótozott ork adeptus, bazi nagy motoron (még nagyobb mordállyal) csapatigény szerint elérhető. Catsmile kedveli ezt
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés