Daelon Közzétéve: Szeptember 25, 2025 Közzétéve: Szeptember 25, 2025 Karakteralkotás várhatóan hétvégén. Rajta vagyunk.
Hakkuuuh Közzétéve: Október 1, 2025 Közzétéve: Október 1, 2025 Sziasztok. A "vallásismeret" kepzettséget nem lehet választani a tudományos képzettségek listájából. Kimaradt vagy szándékos? Koszi
Hakkuuuh Közzétéve: Október 1, 2025 Közzétéve: Október 1, 2025 Még egy: a KN17_karakteralkotas.pdf szerint egy Képességpont növelése 75TP-be kerül. Az online program 100TP-t von le. Daelon kedveli ezt
Daelon Közzétéve: Október 2, 2025 Szerző Közzétéve: Október 2, 2025 7 órával ezelőtt-kor Hakkuuuh írta: Még egy: a KN17_karakteralkotas.pdf szerint egy Képességpont növelése 75TP-be kerül. Az online program 100TP-t von le. Az online a helyes, a pdf-et javítom, amint gép elé érek.
Daelon Közzétéve: Október 2, 2025 Szerző Közzétéve: Október 2, 2025 8 órával ezelőtt-kor Hakkuuuh írta: Sziasztok. A "vallásismeret" kepzettséget nem lehet választani a tudományos képzettségek listájából. Kimaradt vagy szándékos? Koszi Hoi, telefonon nekem ott van, középtájon. Milyen kasztnak próbáltad?
Hakkuuuh Közzétéve: Október 2, 2025 Közzétéve: Október 2, 2025 1 órával ezelőtt-kor Daelon írta: Szia. Paplovag. Azért kellene, hogy "álcázza" valódi vallását. Köszi 1 órával ezelőtt-kor Daelon írta: Hoi, telefonon nekem ott van, középtájon. Milyen kasztnak próbáltad?
Daelon Közzétéve: Október 2, 2025 Szerző Közzétéve: Október 2, 2025 12 perccel ezelőtt-kor Hakkuuuh írta: Szia. Paplovag. Azért kellene, hogy "álcázza" valódi vallását. Köszi A paplovag kaszt alapból kap Vallásismeretet, azt nem tudod 2x felvenni, hiszen rajta van a karlapon. Az meg előtörténet és KM függvénye, hogy milyen másik vallás megismerésére és mennyi időt/energiát áldoztál, attól a képzettség nem változik.
Hakkuuuh Közzétéve: Október 2, 2025 Közzétéve: Október 2, 2025 5 perccel ezelőtt-kor Daelon írta: A paplovag kaszt alapból kap Vallásismeretet, azt nem tudod 2x felvenni, hiszen rajta van a karlapon. Az meg előtörténet és KM függvénye, hogy milyen másik vallás megismerésére és mennyi időt/energiát áldoztál, attól a képzettség nem változik. Plusz képzettségként venném fel, de az is jó nekem, ha a KM elfogadja, hogy tanulmányoztam egy másik isten dogmáit és ha kell azt használom. Daelon kedveli ezt
tetra Közzétéve: Október 2, 2025 Közzétéve: Október 2, 2025 Ha nekem kéne erről szabályt hozni, valószínűleg kultúrát kérnék hozzá.
Daelon Közzétéve: Október 2, 2025 Szerző Közzétéve: Október 2, 2025 A Vallásismeret képzettség az ETK-ban szerepel, később sem herélték ki hivatalosan. Az egy dolog, hogy a PPL a papnál és paplovagnál odabiggyesztette mögé, hogy (saját vallás) - amivel sikeresen nerfelte a papi kasztokat ahhoz képest, ha valaki máshonnan tanulja meg a képzettséget. Ez alapján már az Af elég arra, hogy jól ismerjen más vallásokat, ne csak a sajátját. Ha erre még a JK szerepjátékból ráfekszik, a fentebb említett álcázás érdekében, akkor én nem variálnám tovább. A Kp sosem elég
macilaci78 Közzétéve: Október 2, 2025 Közzétéve: Október 2, 2025 Az online karakteralkotó engedi kiválasztani a Dolzsah papot, míg a pdf tiltja a többkasztú karaktereket. Ezek szerint ismét kivétel ez a kaszt?
macilaci78 Közzétéve: Október 2, 2025 Közzétéve: Október 2, 2025 A pdf szerint helyismeret 60%-ot kap minden JK a saját lakhelyére. A szakértelem százalékos változatánál leírtak szerint a szakértelem KP rááldozása nélkül is fejleszthető. Egy kellően idős és kellően világlátott karakter előtörténetébe meglehetősen sok terület helyismerete fér bele. Hogy kezeljük ezt?
macilaci78 Közzétéve: Október 2, 2025 Közzétéve: Október 2, 2025 Idéz minden vagyonra költött 10 Tp egy arannyal növeli meg a karakter rendelkezésére álló keretet Kezelhetjük úgy, hogy 1 TP 1 ezüstöt ér, vagy a maradék 9 TP értelmetlenül elveszik?
Daelon Közzétéve: Október 2, 2025 Szerző Közzétéve: Október 2, 2025 38 perccel ezelőtt-kor macilaci78 írta: A pdf szerint helyismeret 60%-ot kap minden JK a saját lakhelyére. A szakértelem százalékos változatánál leírtak szerint a szakértelem KP rááldozása nélkül is fejleszthető. Egy kellően idős és kellően világlátott karakter előtörténetébe meglehetősen sok terület helyismerete fér bele. Hogy kezeljük ezt? Tekintettel arra, hogy nem otthoni játékról van szó, az egységes karakteralkotás érdekében minden további Helyismeretet Kp költésével lehet felvenni. 36 perccel ezelőtt-kor macilaci78 írta: Kezelhetjük úgy, hogy 1 TP 1 ezüstöt ér, vagy a maradék 9 TP értelmetlenül elveszik? Számítási szempontból 10 Tp = 1 arany. Ha a karakteralkotás végén 1-9 Tp-d marad, akkor szvsz a KM rálegyinthet az 1-9 ezüstödre. Nem ezen fog múlni a játékélmény és a kaland sem.
Daelon Közzétéve: Október 2, 2025 Szerző Közzétéve: Október 2, 2025 50 perccel ezelőtt-kor macilaci78 írta: Az online karakteralkotó engedi kiválasztani a Dolzsah papot, míg a pdf tiltja a többkasztú karaktereket. Ezek szerint ismét kivétel ez a kaszt? Sajnos a karakteralkotó nem képes a váltott kaszt (mint a dzsad papok) kezelésére, ilyen formában hibának tekinthető, hogy elérhető benne.
macilaci78 Közzétéve: Október 3, 2025 Közzétéve: Október 3, 2025 Már csak azt nem tudom, hogy azért nem engedi a Dolzsah papot, mert a karakteralkotó nem tudja kezelni, vagy azért, mert váltott kaszt? Kb az egyetlen szabálykönyvben kidolgozott váltott kaszt.
Daelon Közzétéve: Október 3, 2025 Szerző Közzétéve: Október 3, 2025 Mindkét ok valós. Váltott kaszt és nem is tudja kezelni. De ez igaz a Galradzsa-papra, meg az egyik Alborne-papra is. Azt látom köztesnek, hogy főzz azzal ami van a karialkotóban, az sima papként kezeli szerintem.
Alarich Közzétéve: Október 4, 2025 Közzétéve: Október 4, 2025 Sziasztok! Csorba agyar, gyilkos bárd című modul résztvevői közül lehet hozni néhány vad ork karaktereket? Előre is köszönöm a választ!
Daelon Közzétéve: Október 4, 2025 Szerző Közzétéve: Október 4, 2025 Hoi, az ork karakter ezúttal nem illik a történetbe, sajnálom. üdv, Daelon
Alarich Közzétéve: Október 4, 2025 Közzétéve: Október 4, 2025 Egy órával ezelőtt-kor Daelon írta: Hoi, az ork karakter ezúttal nem illik a történetbe, sajnálom. üdv, Daelon Rendben, köszönjük! Daelon kedveli ezt
Dorten Közzétéve: Október 5, 2025 Közzétéve: Október 5, 2025 Sziasztok! A karakteralkotó mi módon vonja az adott kaszt/faj TP költségeket az induló 3500-ból? Elkezdtem csinálni egy 5.tsz-ű wier boszorkánymestert és azt mutatja az alkotó, hogy: Felhasznált/maradék Tp: 2601 / 899 Namost matek szerint: Boszmes 5.tsz =1601 pont wier faj = 300 pont Ez együtt 1901 pont nem 2601. Mit ronrok el? Esetleg a karaktergeneráló más értékekkel dolgozik? Köszönöm! Üdv, Gaben
Daelon Közzétéve: Október 5, 2025 Szerző Közzétéve: Október 5, 2025 Hoi, ez csak abban az esetben lehetséges, ha növeltél 7 tulajdonságpontot (darabonként 100 Tp-ért), mert amúgy teljesen jól működik.
Dorten Közzétéve: Október 5, 2025 Közzétéve: Október 5, 2025 10 perccel ezelőtt-kor Daelon írta: Hoi, ez csak abban az esetben lehetséges, ha növeltél 7 tulajdonságpontot (darabonként 100 Tp-ért), mert amúgy teljesen jól működik. Hoi, vettem tulajdonság pontokat igen, de ugyanannyit le is adtam, azt nem számolja? o.O szer.: Közben megértettem az átlag értékeket kapjuk karakteralkotáskor, amit leadunk az elveszik. Most már tiszta, köszönöm! Daelon és tetra kedveli ezt
asha Közzétéve: Október 7, 2025 Közzétéve: Október 7, 2025 Sziasztok! Második torvenykonyv szerint a boszi megkapja Af., az emberismeretet. Nekem viszont "full áron" 22 kp-ban hozza tetra és Daelon kedveli ezt
Daelon Közzétéve: Október 7, 2025 Szerző Közzétéve: Október 7, 2025 Egy órával ezelőtt-kor asha írta: Sziasztok! Második torvenykonyv szerint a boszi megkapja Af., az emberismeretet. Nekem viszont "full áron" 22 kp-ban hozza Jogosnak látom az észrevételt. Summon @tetra, pls kalapáld meg
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés