Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

ETK. képzettségek.

Recommended Posts

Közzétéve:

Üdv. Számomra elég kusza a képzettség rendszer, ugye jelentek meg kiegészítők amikben rendre frissült ez a blokk is. Kérdésem az volna, hogy létezik-e olyan iromány amiben levannak egy helyre írva a képzettségek illetve az egyes karakterek induló és szintenkénti képzettségeinek változása, mert ilyen is előfordult. Előre is köszönöm az értők válaszát.

Közzétéve:
18 perccel ezelőtt-kor Gabika írta:

létezik-e olyan iromány amiben levannak egy helyre írva a képzettségek illetve az egyes karakterek induló és szintenkénti képzettségeinek változása, mert ilyen is előfordult

Ez nem egy egyértelmű folyamat, mert a kiegészítők egymásnak is keresztbeírtak.

De egy ilyen iromány maga a karakteralkotó program, ahol önkényesen el van döntve, hogy melyik kieget és hogy használunk, és az összes felvett kasztnál is meg van határozva, hogy mit hogy használ.

Forráskódot sajnos nem tudok mutatni, nem tudom, segítene-e amúgy.

Gabika és Rayen Reval kedveli ezt
Közzétéve:

A képzettségek leírása sokat segíteni, illetve minden tiszteletem ellenére a karakteralkotó progra kissé foghíjjas így jobbára nem használom. Ezért érdekelt, hogy esetleg irott formában létezik-e ilyen gyűjtés. A kiegészítős keresztbe menéseket én úgy intézzem, hogy a később megjelent a használatos.

A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés
  • Új...