Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Regény címét keresem

Recommended Posts

Közzétéve:

Sziasztok! Keresek egy regényt,amit évekkel ezelőtt olvastam: Az egyik része az Aquir-Elf háború idején játszódik, egy crantai kovács ( később kiderül, hogy Mágus herceg??? ) elf álomtáncos nő  egymásba szeretnek. ( Örök élet italát is elkészítik neki. ) A kovács alkotja meg az elfek számára a kardokat,melyekbe belekovácsolja a lalkük egy részét. Az egyik csatában feltárja, hogy kicsoda ő és igaz nevén szólítja az egyik nagyhatalmú ellenfelet: XY vagyok! Tudom a neved: Carvastagnath ( v.mi hasonló ).  Másik része a regénynek,úgymond napjainkban játszódik, itt már csak az elf nő él és rajta keresztül meséli el a történetet a szerző.

Közzétéve:

Az első rész a Homályhozóra (Legendák és enigmák 8). illik. Abban vannak ilyenek, az  amund-elf-dzsenn harcok idején zajlik, a végén persze az aquirok végeznek az elfekkel. De annak második része szerintem nincs  mert az elf nő lelke összeolvad a kardjával. A crantai pedig visszamegy északra egy másik elf álomtáncos nővel (+ ezzel a karddal) és valamilyen crantai időkaput nyit a jelenre, hogy aztán a Hollóidőkben tűnjön fel ez az elf nő. A crantai kovács pedig  egy álomkristályban "létezik" tovább. 

A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés
  • Új...