Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Élménybeszámolók

Recommended Posts

Közzétéve:

Masszív alváshiánnyal érkeztem meg a táborba. Szándékomban állt ezen javítani, de rengeteg dolog meggátolt benne:
- jó játékok,
- jó beszélgetések,
- fergetegesen jó szakács ( ja igen, az új menü is jó volt ;) ),
- és a szuper társaság.

Most már csak aludni kellene egy kicsit ... :zzz:

Ahh, még pár szösszenet, mondhatnám aranyköpések, a játékokból:
- Harcművész mottója: 'Elfutok, de a végén majd lassítok!'
- Adron pap "tőmondata": 'Jelenlétünk megcsappant számosságáért előre is elnézést kérünk.'
- Új kaszt: Dogroniták - Szakadár Shadoni Sogronita Szekta (aka SSSS)
- Vallásfilozófia extrákkal: 'Shadon keze Domvikba is elér.'
- Elmélkedés a kupiban: 'Orwellát futtatni, a kisebbik baj!'

Közzétéve:

Udv!

Szuper taboron vagyunk tul, rettentoen elveztem! A kocsit reggel meg be kellett bikazni, de ezt kovetoen nincs semmi amit kifogasolni tudnek. Meg a bevasarlast is tokeletesen eltalaltuk! A jatek a csapattal mindig elvezetes, de most a szerepjatek is sziporkazott es a modulmegoldas is egeszen flottul ment. A vegere ertunk, ugy ahogyan akartunk, es ez eleg. A karakterek rendes szemelyisegvaltozason es erzelmi fejlodesen mentek keresztul.

Az udvari ork megtanult elszamolni kettoig! Es kozben veletlen megoldotta a kalandot. Utkozben felszinre kerult benne a szomoru erzes, miszerint o mindenhol kitaszitott, es megvetik csak a faja miatt, nem tartozik sehova. De utunk vegen, egy tisztesseges hiszti utan csak megmentette a megszallt bajvivot, es rajott, hogyha mashova nem is tartozik, a csapatunkba igen. 

A tolvaj is zsenialis volt, ket tonfat hozott a taborba melyeket kereszt alakban hordott a hatan. A ketkezes harcot otthon felejtette.

A paplovag szerelembe esett, megvedte a buszkeseget, tovabba negy tamadasabol harommal kette hasitotta ellenfeleit. 

A barbar megbolondult, osszeszedte magat, megkuzdott szerelmeert, melynek kovetkezteben sajnos majdnem megolte a tolvajt, de vegul rendezodott a helyzet.

Halalos harcos? Igazi ferfi, minden no alma? Legyozhetetlen parbajbos? De akar azt is mondhatnam: Egy finom lelek? Egy torekeny, erzo leny? A viragok, illatok, a zene (es lehet hogy a ferfiak) altal motivalt bajvivo? Az o tortenete is szepen alakult. Hogy a jatekbol idezzek: 

Cz: Latsz egy valkig ero haju holgyet, felszoknyat visel ami kozepen szet van hasitva. Ahogy szethuzza a labait, latod, hogy f*rka van.

Bajvivo: Egyszer volt budan kutyavasar…

Persze nehez irasban atadni, milyen jot is jatszottunk, mindenesetre koszi Cz, nelkuled nem sikerult volna, zseni. Es koszi Mosad!

Bigi a kaja fantasztikus volt, minden elkepzelest felulmulo.

Pistikenek is kulon meg szeretnem koszonni Hubertusz Úr tortenetenek ismerteteset, Luciusnak es Csnek pedig egy kulonleges ebresztest, es mindent ami azzal jart.

Mindenfele jatekot, bolcsesseget, segitseget, beszelgetest, italozast, elmenyt amit nem reszleteztem, termeszetesen ugyanugy nagyra ertekelek!

Rettentoen jol szorakoztam, koszonom mindenkinek, nyaron tali!

Közzétéve:

Üdv Népek!

Ez az "első alkalmak" tábora volt. Először mesélt nekem Andoron; először játszottam Gáborral és Katával; először próbáltam bajvívó jelmezbe bújni; először játszottam Shadowrun-t  Cz-vel, Andoron-nal és Shalafi-val; először kóstoltam Bigi főztjét. Végül, de koránt sem utolsó sorban először láttam a Mosad-os urakat táncolni és énekelni (köszi a hajnali szuper produkciót!). Szóval rendesen kijutott nekem az újdonság varázsából. :) Hála és köszönet mindenkinek, akik ezt lehetővé tették! :respect:

Általában nem szoktam méltatni a körülményeket (szállás, koszt), de most kivételt fogok tenni! Bigi bombasztikus volt, mindennel is remekelt! Külön kiemelném a gulyást! Engem a változatosság gyönyörködtet, de a gulyást minden nap kötelezően fogyasztanom kellet jénai számra (volt, hogy aljasba, egy nap többször is)! Jelenleg is komoly küzdelmet folytatok az elvonási tünetekkel.;)

A kvártély is hibátlan volt a Vodli fiúkkal. Mindenki horkolt, de ez senkit sem zavart. Remélem bevesznek a klánba!;)

A játék: Nem tudom mennyire adtam jól a beképzelt, tenyérbemászó nemest, akibe azért némi erkölcs és tartás is szorult, Csak remélni merem, hogy kis társaim is jól szórakoztak valamint kiváló KM-ünket se untattam, vagy űztem az őrület peremére! Utólag elnézést kérek a második napvégi dekoncentráltságomért. Talán nem volt annyira kellemetlen, hogy nagyon kizökkenjen a társaság, mert gyagyás Pistikének mindent kétszer kell elmesélni, kétszer kell elmesélni...:oops:

Más: Pár évtizede már, hogy egyszer Shadowrun-t játszottam és bazira bejött. Szeretnék szólni. hogy nem csak az idő szépítette meg az emlékeket, hanem most is ugyan olyan nagyot ütött!:mrgreen: Hab volt a tortán, hogy az ősmagyar legendavilág egyes elemei is feltűntek a kalandban.:!:

Baszki! Ezután, de qrva uncsi lesz a szilveszter!:duh:

Közzétéve:

Ez is elmúlt. :-(

A szállás a szokásos, már a szoba is,  bár idén kaptunk egy kölcsön cicát is, hozzá tudnánk szokni. Esetleg jövőre egy husky? 

Étkezés: Hatalmas köszönet Biginek! <3  Én a válogatós dög minden nap bőségesen jóllakva álltam fel az asztaltól. Hogy mindezt játék mellett tette hihetetlen. Bármikor szívesen jelentkezek az "Arel Üstje" menüre.  

Csapat: a Banara idén Pistikével kiegészülve készült fel Ynev megmentésére, véleményem szerint ügyesen vettük az akadályokat. Nagy nevetések, agyalások, ebéd utáni kajakómásan a rengeteg félrebeszélés, amiből az aranyköpések java született. Végül a szilánkok jó helyre kerültek, Avida Dolor nem tért vissza nekünk köszönhetően.

A mesélő: Andoron, aki egyben modulíró is volt. Várakozáson felüli. Bevallom ő az első női mesélőm, és már amúgy is szerettem volna, ha ő mesél. Egy NYT keretein belül ez egy elmaradt esti játékban már majdnem megvalósult.  A közös hang is megvolt, a lazaság is, ugyanakkor nem engedte, hogy a fejére nőjjünk, mindig tudta mi történik, csupa pozitív élmény, bármikor örömmel fogadnám, ha újra ő mesélne nekünk.

Az esti játékokat bár hiányoltam, de helyette hosszú beszélgetések, hajnalig tartó sztorizások, emlékek megosztása pótolta a hiányt. A következő hónapokra elég film/sorozat ajánlást kaptam, lesz mit néznem egy darabig.  A Mosad táncbemutatójáról ugyan lemaradtam, de majd legközelebb. 

Javaslat a szervezőknek: igazán jó lenne, ha a tábor idejére megoldanátok valahogyan a 30-34 órás napokat, mert pihenni sosem volt elég időnk. Ezen kívül minden remek volt. Az univerzális kulcstartó tesztelés alatt, eddíg tényleg minden kulcshoz remekül passzol.

Látom már megvan a 2026os NYT kiírás, hétfőn beíratom a szabit. :-)

A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés
  • Új...