Morrick Közzétéve: Január 21 Közzétéve: Január 21 Sziasztok! A csapatom nagyobb része mesélni fog idén, így játékosként egyedül maradtam Ha valamelyik csapatban van hely, szívesen csatlakoznék mint JK. Weilon kedveli ezt
Morrick Közzétéve: Február 26 Közzétéve: Február 26 Elkeltem, a fenti már nem aktuális Daelon, Antail, nekdolan és 2 további kalandozó kedveli ezt
Rajman Közzétéve: Március 31 Közzétéve: Március 31 Rizikófaktor keres 1 főt csapatába tetra, TAO és Antail kedveli ezt
Serak Közzétéve: Április 1 Közzétéve: Április 1 Sziasztok. Első alkalommal vennék részt a táborban. Csapatot keresek, ahova csatlakozhatok. Palacsintát vinnék a táborba Neko és Antail kedveli ezt
Serak Közzétéve: Április 1 Közzétéve: Április 1 Amennyiben csapatba nem férek bel, megfigyelőként részt lehet venni a táborban? ( Nyilván kifzetve az ottlétet)
Karagash Közzétéve: Április 1 Közzétéve: Április 1 Sziasztok! Kicsit megkéstem én is, amennyiben lenne még szabad hely vamely csapatban szívesen csatlakoznék. Ez lenne az első táborom. tetra kedveli ezt
Antail Közzétéve: Április 1 Szerző Közzétéve: Április 1 13 órával ezelőtt-kor Serak írta: Amennyiben csapatba nem férek bel, megfigyelőként részt lehet venni a táborban? ( Nyilván kifzetve az ottlétet) Erre lesz lehetoseg limitalt letszamban az NJK csapat tagjakent. Irj a hatarido lejarta elott par nappal emlekeztetot!
Antail Közzétéve: Április 24 Szerző Közzétéve: Április 24 Befizetesi hatarido! Szoval johet a pszi uzenet: nev, nick, telefonszam, szallas ker/nem ker, polo noi/ferfi ker nem ker .
zakhir Közzétéve: Május 6 Közzétéve: Május 6 Üdvözletem, sajnos a JK pozíciókból úgy tűnik, kimaradtam. Viszont NJK pozíciókról mit lehet tudni? Kivel kell felvenni a kapcsolatot ezzel kapcsolatosan? z
slacio Közzétéve: Május 7 Közzétéve: Május 7 20 órával ezelőtt-kor zakhir írta: Üdvözletem, sajnos a JK pozíciókból úgy tűnik, kimaradtam. Viszont NJK pozíciókról mit lehet tudni? Kivel kell felvenni a kapcsolatot ezzel kapcsolatosan? z A tábor befizetési határideje május 1 volt, gyanítom az NJK pozícióról is lemaradtunk...
Con Salamander Közzétéve: Május 8 Közzétéve: Május 8 Sziasztok, Napkozbenre, vendegkent le lehet jonni elozetes egyeztetes utan. A befizetesi hatarido amiatt kell, hogy az etkezes es a szallas rendezeset meg tudjuk oldani. Ha pl. a kozelben talaltok egy szallast, es a kajat megoldjatok magatoknak (es elfogadjatok hogy nem kaptok a tabori ajandekbol) akkor akar vegig is ott lehet lenni a taborban, termeszetesen elozetes szervezoi egyeztetes mellett. Lehet, hogy meg megoldhato a tabori alapdij kifizetese es ajandekok rendezese is, errol irjatok legyszi vagy az nyt2026@kalandozok.hu-ra egy e-mailt vagy Antailnak es nekem pszi uzenetet. Mindenkeppen az "NJK listara" fogtok kerulni, de pontosan kell definialnunk azt hogy mit igenyeltek a szervezes reszerol: kaja, szallas, polo, ajandek, miegymas. Szoval egyszerubben: kommunikaljatok, es megprobaljuk megoldani, hogy jol erezhessetek magatok velunk! Andoron, TAO, Antail és 2 további kalandozó kedveli ezt
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés