Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Csapatkereső / szervező

Recommended Posts

Közzétéve:

Sziasztok!

A csapatom nagyobb része mesélni fog idén, így játékosként egyedül maradtam :) Ha valamelyik csapatban van hely, szívesen csatlakoznék mint JK.

Weilon kedveli ezt
Közzétéve:
13 órával ezelőtt-kor Serak írta:

Amennyiben csapatba nem férek bel, megfigyelőként részt lehet venni a táborban? ( Nyilván kifzetve az ottlétet)

Erre lesz lehetoseg limitalt letszamban az NJK csapat tagjakent. Irj a hatarido lejarta elott par nappal emlekeztetot! 

Közzétéve:

Üdvözletem, 

sajnos a JK pozíciókból úgy tűnik, kimaradtam. Viszont NJK pozíciókról mit lehet tudni? Kivel kell felvenni a kapcsolatot ezzel kapcsolatosan?

z

Közzétéve:
20 órával ezelőtt-kor zakhir írta:

Üdvözletem, 

sajnos a JK pozíciókból úgy tűnik, kimaradtam. Viszont NJK pozíciókról mit lehet tudni? Kivel kell felvenni a kapcsolatot ezzel kapcsolatosan?

z

A tábor befizetési határideje május 1 volt, gyanítom az NJK pozícióról is lemaradtunk...

Közzétéve:

Sziasztok,

Napkozbenre, vendegkent le lehet jonni elozetes egyeztetes utan. A befizetesi hatarido amiatt kell, hogy az etkezes es a szallas rendezeset meg tudjuk oldani. Ha pl. a kozelben talaltok egy szallast, es a kajat megoldjatok magatoknak (es elfogadjatok hogy nem kaptok a tabori ajandekbol) akkor akar vegig is ott lehet lenni a taborban, termeszetesen elozetes szervezoi egyeztetes mellett. Lehet, hogy meg megoldhato a tabori alapdij kifizetese es ajandekok rendezese is, errol irjatok legyszi vagy az nyt2026@kalandozok.hu-ra egy e-mailt vagy Antailnak es nekem pszi uzenetet. Mindenkeppen az "NJK listara" fogtok kerulni, de pontosan kell definialnunk azt hogy mit igenyeltek a szervezes reszerol: kaja, szallas, polo, ajandek, miegymas.

Szoval egyszerubben: kommunikaljatok, es megprobaljuk megoldani, hogy jol erezhessetek magatok velunk!

A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés
  • Új...