tetra Közzétéve: Január 12 Közzétéve: Január 12 Már valahol kérdeztem, de nem találom meg, és úgy rémlik, nem jött rá reakció. Vannak az Időőrök, akik a kezére csapnak annak, aki csúnya dolgot akar csinálni, azaz olyan dolgot megváltoztatni, amit nem szabadna. Ennek mi a mechanikája? Mit tudunk az irodalomból vagy szabálykönyvekből vagy Rúnából ezekről az entitásokról? Mire harapnak, ki határozza meg ezt, és esetleg mik az eszközeik? Visamo és Pistike kedveli ezt
Shalafi del Necro Közzétéve: Január 12 Közzétéve: Január 12 Info szerintem 3 helyen van, a Summariumban a Kaput Drakonisnál esetleg illetve a Runa IV/5 és az V/2-ben. De ezer éve olvastam ezeket. tetra kedveli ezt
MagyarGergely Közzétéve: Január 13 Közzétéve: Január 13 Üdv! 12 órával ezelőtt-kor tetra írta: Vannak az Időőrök, akik a kezére csapnak annak, aki csúnya dolgot akar csinálni, azaz olyan dolgot megváltoztatni, amit nem szabadna. Ennek mi a mechanikája? Mit tudunk az irodalomból vagy szabálykönyvekből vagy Rúnából ezekről az entitásokról? Mire harapnak, ki határozza meg ezt, és esetleg mik az eszközeik? Ezek egyértelműen azért vannak, hogy a játékos ne tudjon az időutazással lehetetlen dolgokat kreálni, amik megölik majd a világot... és utána bután mosolyogni a KM-re hogy de hát poén volt és csak kihasználta a lehetőségeket... Az időőrök kb mindent is tudnak, és ha nem, akkor a következő kétszer olyan jó... A Rúna cikkekben lehet megtalálni. Azt, hogy mire harapnak, teljesen a KM-re van bízva. Nyilván amíg jól megy az időutazgatás, addig nem kell hozzájuk nyúlni, de amikor vállalhataatlan szintre harapóznak el a dolgok, akkor meg bárhol, bármikor, bárkivel, várhol... és bármit. TAO és Sneer kedveli ezt
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés