Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

TSR MarvelSuperHeroes - szombat du

Recommended Posts

Közzétéve:

Hoi,

tavaly elmaradt, szegény Shordanust magára hagytátok. Idén még egyszer nekifutok, hátha. Összesen 3-4 JK-ra van szükségem, akik az Avengers Initiative keretében hősködnének kicsit.

Akadna érdeklődés egy rövid kalandra?

köszi,

Dae

-----------------

Időpont: 2026.07.04. szombati szerepjáték délután?

Helyszín: ? majd keresünk valamit, ahova leülhetünk

JK1: Shordanus

JK2: tetra

JK3: nekdolan

JK4: TAO

Betelt!

Közzétéve:

De még mennyire érdekelne ez a történet és játékalkalom, köszönet az ismételt meghirdetéséért! Nagyon remélem, hogy idén a szuperhősök végre színre lépnek, valamint összeáll a csapatuk! Gyülekező!!! :-) 

Rayen Reval és Daelon kedveli ezt
Közzétéve:
Egy órával ezelőtt-kor nekdolan írta:

Ha nem ismerem a szabályrendszert az probléma? 🤠

Szerintem többen is lesztek, mint a fentebbi posztok mutatják :) Szóval nem, nem gond. K100 kell meg egy kis táblázatismeret, a többi könnyen ragad.

• Daelon erre változtatta a téma címét: TSR MarvelSuperHeroes - szombat du
Közzétéve:

Én kétféle karakterben gondolkodtam, még nem olvastam át a szabályokat, hogy melyik mennyire jól megvalósítható:

• Egy presztízs család genetikai nemesítési programjának az egyik eredménye, semmi látványos szuperképessége nincs, csak ellenálló sérüléssel szemben és baromi erős (ránézésre indokolatlanul, dehát szuperhősöst játszunk). Szokványos morcos tinilány, Avril Lavigne után modellezve. Sokat szelfizik, le van tiltva a DM az instáján.
  • Telekinézis. A figura évek óta nem rakta le a lábát a földre, nem nyúlt semmihez kézzel, permanensen lebeg a föld felett és telekinézissel manipulál mindent. Magas, aranybőrű, kidolgozott testű félmeztelen figura.
Közzétéve:
3 órával ezelőtt-kor tetra írta:

Én kétféle karakterben gondolkodtam, még nem olvastam át a szabályokat, hogy melyik mennyire jól megvalósítható:

• Egy presztízs család genetikai nemesítési programjának az egyik eredménye, semmi látványos szuperképessége nincs, csak ellenálló sérüléssel szemben és baromi erős (ránézésre indokolatlanul, dehát szuperhősöst játszunk). Szokványos morcos tinilány, Avril Lavigne után modellezve. Sokat szelfizik, le van tiltva a DM az instáján.
  • Telekinézis. A figura évek óta nem rakta le a lábát a földre, nem nyúlt semmihez kézzel, permanensen lebeg a föld felett és telekinézissel manipulál mindent. Magas, aranybőrű, kidolgozott testű félmeztelen figura.

Az első fáj :) én jobb kedvelem, ha a JK a saját nemét hozzá. A képességek kivitelezhetőek gond nélkül. A második is. A félmeztelenség a nyárhoz illik, végülis...

A karialkotós text legalján ott van pár sorban az induló környezet. Adott az USA. Túlvagyunk a Polgárháborún és sok minden máson. Szövetségi törvény szabályozza a szuperek működését (valamennyire), minden államnak van saját csapata - ez az Avengers: 50 States Intiative, és több helyen van az országban kiképzőtelep hozzájuk.

A karakterek ennek a programnak a végzősei/végzettjei, akik valamelyest ismerhetik egymást, dolgozhattak együtt, ha máskor nem, akkor a kiképzés során.

tetra kedveli ezt
Közzétéve:
On 2026. 05. 31. at 19:20-kor Daelon írta:

Hoi,

lassan jó lenne egyeztetgetni a karaktereket, skacok :)

Ha kérdés van, jöhet psziben vagy itt is, mindegy.

@Shordanus@tetra@nekdolan@TAO

A tavalyi, ki nem játszott (energia manipuláló szupererővel rendelkező ) karakteremet hoznám, ha az még jó lehet ide. Fontos a karakterek közötti kapcsolat, mennyire ismerik egymást, lehetett, vagy van-e közös múltjuk? 

Daelon kedveli ezt
Közzétéve:
10 órával ezelőtt-kor Shordanus írta:

A tavalyi, ki nem játszott (energia manipuláló szupererővel rendelkező ) karakteremet hoznám, ha az még jó lehet ide. Fontos a karakterek közötti kapcsolat, mennyire ismerik egymást, lehetett, vagy van-e közös múltjuk? 

Teljesen jó, ugyanezen karakteralkotás alapján állt össze és ugyanez a megbeszélt háttere is - nagyjából. Minden játékban fontos a karakterdinamika és együttműködés, itt sincs másként. Mivel egy egylövetű és szabálymagyarázós az elején, pláne számít, ha nem akkor kell a kocsmában összeismerkedni és testrészt méregetni :)

Shordanus kedveli ezt
Közzétéve:
2 órával ezelőtt-kor TAO írta:

Én semennyire nem ismerem a rendszert. :) Kezdetnek elég, ha kitalálok egy pár soros koncepciót? Utána hogyan tovább?

Ha van alap elgondolás, hogy kb milyen szuper szeretnél lennie, jöhet, persze, összematekozzuk együtt. Ha az is billegős, akkor van a jó öreg randomtábla a képességeskönyv elején, én sokszor használtam ötletgenerálásra.

Aztán egyszer kell(ene) kb 1 óra online átbeszélés, képernyőmegosztás mellett.

Shordanus, tetra és TAO kedveli ezt

A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés
  • Új...