Daelon Közzétéve: Április 14 Közzétéve: Április 14 Hoi, tavaly elmaradt, szegény Shordanust magára hagytátok. Idén még egyszer nekifutok, hátha. Összesen 3-4 JK-ra van szükségem, akik az Avengers Initiative keretében hősködnének kicsit. Akadna érdeklődés egy rövid kalandra? köszi, Dae ----------------- Időpont: 2026.07.04. szombati szerepjáték délután? Helyszín: ? majd keresünk valamit, ahova leülhetünk JK1: Shordanus JK2: tetra JK3: nekdolan JK4: TAO Betelt! Rayen Reval, TAO, Shordanus és 1 további kalandozó kedveli ezt
tetra Közzétéve: Április 14 Közzétéve: Április 14 Ha nem szuperbonyi a karakteralkotás, akkor beneveznék. Shordanus és Daelon kedveli ezt
Daelon Közzétéve: Április 15 Szerző Közzétéve: Április 15 Nézőpont kérdése 350 pontot lehet elosztani, beleértve a tulajdonságokat, szuperképességeket, szakértelmeket, kontaktokat és vagyont. Az államot és várost még konkretizáljuk, hogy hol lesz a játék IC. marvel_karakteralkotas_nyt2025.txt Shordanus kedveli ezt
Shordanus Közzétéve: Április 15 Közzétéve: Április 15 De még mennyire érdekelne ez a történet és játékalkalom, köszönet az ismételt meghirdetéséért! Nagyon remélem, hogy idén a szuperhősök végre színre lépnek, valamint összeáll a csapatuk! Gyülekező!!! Rayen Reval és Daelon kedveli ezt
nekdolan Közzétéve: Április 24 Közzétéve: Április 24 Ha nem ismerem a szabályrendszert az probléma? 🤠 Daelon és Shordanus kedveli ezt
Daelon Közzétéve: Április 24 Szerző Közzétéve: Április 24 Egy órával ezelőtt-kor nekdolan írta: Ha nem ismerem a szabályrendszert az probléma? 🤠 Szerintem többen is lesztek, mint a fentebbi posztok mutatják Szóval nem, nem gond. K100 kell meg egy kis táblázatismeret, a többi könnyen ragad.
TAO Közzétéve: Április 24 Közzétéve: Április 24 Ha nem kell szabályismeret, akkor én is szívesen csatlakoznék! Ha van még hely, és befogad a szupercsapat. Shordanus, Daelon és nekdolan kedveli ezt
Daelon Közzétéve: Április 24 Szerző Közzétéve: Április 24 Ha nekdolan is jön, és Tao is, akkor megteltünk, 4-nél több JK nem fér bele a történetbe ezúttal. Fentebb megosztottam a karakteralkotáshoz kell doksit, amiben linkek is vannak a szükséges szabályokkal. Kérdezni ér nekdolan, Shordanus, tetra és 1 további kalandozó kedveli ezt
Daelon Közzétéve: Vasárnap 17:20-kor Szerző Közzétéve: Vasárnap 17:20-kor Hoi, lassan jó lenne egyeztetgetni a karaktereket, skacok Ha kérdés van, jöhet psziben vagy itt is, mindegy. @Shordanus@tetra@nekdolan@TAO tetra és Shordanus kedveli ezt
tetra Közzétéve: Hétfő 08:05-kor Közzétéve: Hétfő 08:05-kor Én kétféle karakterben gondolkodtam, még nem olvastam át a szabályokat, hogy melyik mennyire jól megvalósítható: Egy presztízs család genetikai nemesítési programjának az egyik eredménye, semmi látványos szuperképessége nincs, csak ellenálló sérüléssel szemben és baromi erős (ránézésre indokolatlanul, dehát szuperhősöst játszunk). Szokványos morcos tinilány, Avril Lavigne után modellezve. Sokat szelfizik, le van tiltva a DM az instáján. Telekinézis. A figura évek óta nem rakta le a lábát a földre, nem nyúlt semmihez kézzel, permanensen lebeg a föld felett és telekinézissel manipulál mindent. Magas, aranybőrű, kidolgozott testű félmeztelen figura.
Daelon Közzétéve: Hétfő 11:17-kor Szerző Közzétéve: Hétfő 11:17-kor 3 órával ezelőtt-kor tetra írta: Én kétféle karakterben gondolkodtam, még nem olvastam át a szabályokat, hogy melyik mennyire jól megvalósítható: Egy presztízs család genetikai nemesítési programjának az egyik eredménye, semmi látványos szuperképessége nincs, csak ellenálló sérüléssel szemben és baromi erős (ránézésre indokolatlanul, dehát szuperhősöst játszunk). Szokványos morcos tinilány, Avril Lavigne után modellezve. Sokat szelfizik, le van tiltva a DM az instáján. Telekinézis. A figura évek óta nem rakta le a lábát a földre, nem nyúlt semmihez kézzel, permanensen lebeg a föld felett és telekinézissel manipulál mindent. Magas, aranybőrű, kidolgozott testű félmeztelen figura. Az első fáj én jobb kedvelem, ha a JK a saját nemét hozzá. A képességek kivitelezhetőek gond nélkül. A második is. A félmeztelenség a nyárhoz illik, végülis... A karialkotós text legalján ott van pár sorban az induló környezet. Adott az USA. Túlvagyunk a Polgárháborún és sok minden máson. Szövetségi törvény szabályozza a szuperek működését (valamennyire), minden államnak van saját csapata - ez az Avengers: 50 States Intiative, és több helyen van az országban kiképzőtelep hozzájuk. A karakterek ennek a programnak a végzősei/végzettjei, akik valamelyest ismerhetik egymást, dolgozhattak együtt, ha máskor nem, akkor a kiképzés során. tetra kedveli ezt
Shordanus Közzétéve: Hétfő 19:28-kor Közzétéve: Hétfő 19:28-kor On 2026. 05. 31. at 19:20-kor Daelon írta: Hoi, lassan jó lenne egyeztetgetni a karaktereket, skacok Ha kérdés van, jöhet psziben vagy itt is, mindegy. @Shordanus@tetra@nekdolan@TAO A tavalyi, ki nem játszott (energia manipuláló szupererővel rendelkező ) karakteremet hoznám, ha az még jó lehet ide. Fontos a karakterek közötti kapcsolat, mennyire ismerik egymást, lehetett, vagy van-e közös múltjuk? Daelon kedveli ezt
Daelon Közzétéve: Kedd 06:01-kor Szerző Közzétéve: Kedd 06:01-kor 10 órával ezelőtt-kor Shordanus írta: A tavalyi, ki nem játszott (energia manipuláló szupererővel rendelkező ) karakteremet hoznám, ha az még jó lehet ide. Fontos a karakterek közötti kapcsolat, mennyire ismerik egymást, lehetett, vagy van-e közös múltjuk? Teljesen jó, ugyanezen karakteralkotás alapján állt össze és ugyanez a megbeszélt háttere is - nagyjából. Minden játékban fontos a karakterdinamika és együttműködés, itt sincs másként. Mivel egy egylövetű és szabálymagyarázós az elején, pláne számít, ha nem akkor kell a kocsmában összeismerkedni és testrészt méregetni Shordanus kedveli ezt
TAO Közzétéve: Csütörtök 03:28-kor Közzétéve: Csütörtök 03:28-kor Én semennyire nem ismerem a rendszert. Kezdetnek elég, ha kitalálok egy pár soros koncepciót? Utána hogyan tovább?
Daelon Közzétéve: Csütörtök 06:08-kor Szerző Közzétéve: Csütörtök 06:08-kor 2 órával ezelőtt-kor TAO írta: Én semennyire nem ismerem a rendszert. Kezdetnek elég, ha kitalálok egy pár soros koncepciót? Utána hogyan tovább? Ha van alap elgondolás, hogy kb milyen szuper szeretnél lennie, jöhet, persze, összematekozzuk együtt. Ha az is billegős, akkor van a jó öreg randomtábla a képességeskönyv elején, én sokszor használtam ötletgenerálásra. Aztán egyszer kell(ene) kb 1 óra online átbeszélés, képernyőmegosztás mellett. Shordanus, tetra és TAO kedveli ezt
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés