Shalafi del Necro Közzétéve: Április 15 Közzétéve: Április 15 Szerkesztettem a kiírást a könyebbség végett! A kaland a XIX. Hősök Napja Shadowrun kalandja: Neon Hullámok Ide egy egyszerűsített karakteralkotás van, illetve vannak mintakarakterek is! A mintakaraktereknél maradt pár elköltetlen nuyen aki azt választ! Karakteralkotás: https://drive.google.com/file/d/1evd84A2p6RpmwsF7-7rzoQzzuq9jCzK_/view?usp=drive_link Mintakarakterek: https://drive.google.com/file/d/1fmNCIbHe1E8v9NzuYB9qHMN8Yftft40G/view?usp=drive_link A kaland helyszíne Miami, azon belül betig River Haiti, itt megtaláljátok a környék fontosabb helyeit és NJK-it akiket akár kapcsolatknt tudtok használni: https://drive.google.com/file/d/1f6bo-1T7eTKiZO2Tuuv6SjGhYeZlh9H1/view?usp=drive_link Miamiról: A város a Dél Floridai Független Állam legnagyobb városa. Dél Florida 2034-ben csatlakozott a Karib Ligához nemsokkal azután, hogy a CAS kivállt a UCAS-ból. A Shadowland alapján a várost a Gunderson Corporation vezeti saját területként. A legális bevétel nagyrésze a turizmusból, az illegális bevétel pedig a drogból, szerencsejátékból és hasonló forrásokból jön. Karakteralkotásból: Az év 2061. Tombol a nyár Miamiban és egy csapat fiatal a tízes évei végén - húszas évei elején megunta, hogy a pusztulatban nincs jövő és úgy dönt, hogy a nagysikerű tridfilmek után ők is Árnyvadászok lesznek. Ezek a fiatalok lesztek ti. Ezért kérünk mindenkit, hogy a csapat egymást ismerő , egy környékről származó fiatalból álljon. A környékről fog érkezni egy részletesebb leírás, néhány részlettel amikkel színesíthetitek akár a karak- tereket akár a hátterüket. A terület egy lerobbantabb szegényebb környéke Miaminak ahol vagy elmész robot munkát végezni egy gyárba vagy marad a bűnözés. A legtöbb helyi ráadásul RASZtalaon így teljesen esélytelen, hogy akár a megacégekhez bekerüljön. A modulhoz készült hangulatkeltők kronológiai sorrendben: Első: Második: Készült egy harmadik is, de ezt majd később Lozartan kedveli ezt
Pistike Közzétéve: Április 15 Közzétéve: Április 15 Hozok egy hermetikust a csapatba! Lozartan és Shalafi del Necro kedveli ezt
Lozartan Közzétéve: Április 15 Közzétéve: Április 15 Bicska jelentkezik a meghirdetett melóra. Shalafi del Necro kedveli ezt
Shalafi del Necro Közzétéve: Április 15 Szerző Közzétéve: Április 15 Jah igen arra készüljetek, hogy ez egy hosszabb történet tehát 2-3 óra alatt nem tudjuk lezavarni (6-7 orára számolnék), talán szombat délután több idő van játszani, lehet szerencsés oda rakni? Pistike és Lozartan kedveli ezt
Andoron Közzétéve: Április 16 Közzétéve: Április 16 Kim “bácsi” jelen. Pistike, Shalafi del Necro és Lozartan kedveli ezt
Pistike Közzétéve: Április 25 Közzétéve: Április 25 Ne riasszon senkit, hogy bejelentkeztem mágiahasználóval! Szívesen játszom a tech-guruval, rigóval, vagy akár az "arc"-cal is. Shalafi del Necro, Lozartan és Andoron kedveli ezt
Shalafi del Necro Közzétéve: Április 26 Szerző Közzétéve: Április 26 A mágia használó nem zárja ki egyik szerepkört sem ez a szép a shadowrunban! Szóval az arc is lehet sámán, a bicskas is lehet adeptus, és a tech is lehet hermetikus Pistike és Lozartan kedveli ezt
Pistike Közzétéve: Április 27 Közzétéve: Április 27 Nah jah! Végtelen karmából lehet polihisztort csinálni. Ám induló kariból jó, ha a saját terepén eligazodik. tetra kedveli ezt
tetra Közzétéve: Április 27 Közzétéve: Április 27 Kerestem közben 3e-hez chummer pótlékot, de csak valami félig-meddig működő webappot találtam, szomorú.
Shalafi del Necro Közzétéve: Április 27 Szerző Közzétéve: Április 27 Létezik egy program: NSRCG https://lfg.hu/forum/files/file/85-shadowrun-karaktgenerátor/ Angol, nem mai de kivállóan működik. Lozartan kedveli ezt
Pistike Közzétéve: Május 1 Közzétéve: Május 1 Naah! Mi van mááár?? Megint?? Nem tudja magát oda alázni pár árnyvadász a nyári táborba??????
Shalafi del Necro Közzétéve: Május 2 Szerző Közzétéve: Május 2 No skacok közben picit gondolkodtam és másik kalandot viszek, az kevesebb felkészülést igényel a reszemről mert már kész van. A karakterek is kevesebb felkészülést igényelnek majd. Ha gép közelben vagyok megírom a részleteket. Lozartan kedveli ezt
Morto Közzétéve: Május 2 Közzétéve: Május 2 Shala én is becsatlakoznék! Pistike, Shalafi del Necro és Lozartan kedveli ezt
Shalafi del Necro Közzétéve: Május 2 Szerző Közzétéve: Május 2 Mivel másik kalandot mesélek ezért szerkesztettem a kiírást, elnézést mindenkitől aki nagyon rápörgött volna Braziliára, de ez most nekem könnyebség. Cserébe több a segítség is ehhez a történethez nektek játékosoknak, plusz nem kell egy fejlesztett kitápolt karakterre készülni annak aki kezdőbb vagy nincs ideje! A hangualtkeltőket nézzétek meg mindenképpen! Az eredeti postot szerkesztettem az új story szerint, a részleteket ott találjátok! Pistike és Lozartan kedveli ezt
Pistike Közzétéve: Május 3 Közzétéve: Május 3 Úgy vélem maradok a mágusnál. Kis lebutítással épp jó lesz. Shalafi del Necro kedveli ezt
Shalafi del Necro Közzétéve: Május 3 Szerző Közzétéve: Május 3 Csak itt viszonylag fiatal karaktereket kell játszani arra figyelj, a mágusod egy idősebb figura volt Pistike kedveli ezt
Pistike Közzétéve: Május 4 Közzétéve: Május 4 Vagy van 1 ork motoros banda tag... az szinte kölyök még... Shalafi del Necro kedveli ezt
Shalafi del Necro Közzétéve: Május 5 Szerző Közzétéve: Május 5 Akkor hogy ha jól látom Lozartan, Pistike, Andoron, Tetra és Morto, szóval meg is vagyunk Ugy ehez a kalandhoz nem kell komolyan venni a szerepeket, csak érdekelne, hogy ki mivel játszana. Illetve aki igényel segítséget szóljon és akár hívásban akárhogy segítek a kari elkészítésében. Csak hogy ne helyben kelljen. Pistike és Lozartan kedveli ezt
Pistike Közzétéve: Május 5 Közzétéve: Május 5 A hermetikus készen van. Már csak az ifjonti "Máris szomszéd" külsejét kell kifundálni. Az ork még nincs lebutítva... De inkább a mágus...ahogy elnézem bicskás van elég.
tetra Közzétéve: Május 5 Közzétéve: Május 5 Én mondjuk nem jelentkeztem, csak a partvonalról okoskodtam bele a dologba. De ha kiderül, melyik nap mi lesz, még az is lehet, hogy jönnék (3e-vel nagyon rég játszottam), de emiatt ne tarts fenn helyet, ha valaki más jönne.
Shalafi del Necro Közzétéve: Május 5 Szerző Közzétéve: Május 5 Ohh félreértettem, én a szombat délutánt preferálnám ott több időnk lenne játszani. Ha a többieknek is megfelel. Lozartan és Pistike kedveli ezt
Shalafi del Necro Közzétéve: Május 5 Szerző Közzétéve: Május 5 sztem 5-6 ora kb amit igényel Pistike kedveli ezt
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés