Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Shadowrun - Neon Hullámok

Recommended Posts

Közzétéve:

Szerkesztettem a kiírást a könyebbség végett!

A kaland a XIX. Hősök Napja Shadowrun kalandja: Neon Hullámok

Ide egy egyszerűsített karakteralkotás van, illetve vannak mintakarakterek is! A mintakaraktereknél maradt pár elköltetlen nuyen aki azt választ! 

Karakteralkotás: https://drive.google.com/file/d/1evd84A2p6RpmwsF7-7rzoQzzuq9jCzK_/view?usp=drive_link

Mintakarakterek: https://drive.google.com/file/d/1fmNCIbHe1E8v9NzuYB9qHMN8Yftft40G/view?usp=drive_link

A kaland helyszíne Miami, azon belül betig River Haiti, itt megtaláljátok a környék fontosabb helyeit és NJK-it akiket akár kapcsolatknt tudtok használni:
https://drive.google.com/file/d/1f6bo-1T7eTKiZO2Tuuv6SjGhYeZlh9H1/view?usp=drive_link

Miamiról:

A város a Dél Floridai Független Állam legnagyobb városa. Dél Florida 2034-ben csatlakozott a Karib Ligához nemsokkal azután, hogy a CAS kivállt a UCAS-ból. A Shadowland alapján a várost a Gunderson Corporation vezeti saját területként. A legális bevétel nagyrésze a turizmusból, az illegális bevétel pedig a drogból, szerencsejátékból és hasonló forrásokból jön.

Karakteralkotásból:

Az év 2061. Tombol a nyár Miamiban és egy csapat fiatal a tízes évei végén - húszas évei elején megunta, hogy a pusztulatban nincs jövő és úgy dönt, hogy a nagysikerű tridfilmek után ők is Árnyvadászok lesznek.

Ezek a fiatalok lesztek ti. Ezért kérünk mindenkit, hogy a csapat egymást ismerő , egy környékről származó fiatalból álljon. A környékről fog érkezni egy részletesebb leírás, néhány részlettel amikkel színesíthetitek akár a karak- tereket akár a hátterüket. A terület egy lerobbantabb szegényebb környéke Miaminak ahol vagy elmész robot munkát végezni egy gyárba vagy marad a bűnözés. A legtöbb helyi ráadásul RASZtalaon így teljesen esélytelen, hogy akár a megacégekhez bekerüljön.

A modulhoz készült hangulatkeltők kronológiai sorrendben:

Első: 

Második:

Készült egy harmadik is, de ezt majd később ;) 

Lozartan kedveli ezt
Közzétéve:

No skacok közben picit gondolkodtam és másik kalandot viszek, az kevesebb felkészülést igényel a reszemről mert már kész van.

A karakterek is kevesebb felkészülést igényelnek majd. 

Ha gép közelben vagyok megírom a részleteket. 

Lozartan kedveli ezt
Közzétéve:

Mivel másik kalandot mesélek ezért szerkesztettem a kiírást, elnézést mindenkitől aki nagyon rápörgött volna Braziliára, de ez most nekem könnyebség. Cserébe több a segítség is ehhez a történethez nektek játékosoknak, plusz nem kell egy fejlesztett kitápolt karakterre készülni annak aki kezdőbb vagy nincs ideje! A hangualtkeltőket nézzétek meg mindenképpen!

Az eredeti postot szerkesztettem az új story szerint, a részleteket ott találjátok!

Pistike és Lozartan kedveli ezt
  • Shalafi del Necro erre változtatta a téma címét: Shadowrun - Neon Hullámok
Közzétéve:

Akkor hogy ha jól látom Lozartan, Pistike, Andoron, Tetra és Morto, szóval meg is vagyunk :)
Ugy ehez a kalandhoz nem kell komolyan venni a szerepeket, csak érdekelne, hogy ki mivel játszana. Illetve aki igényel segítséget szóljon és akár hívásban akárhogy segítek a kari elkészítésében. Csak hogy ne helyben kelljen.

Pistike és Lozartan kedveli ezt
Közzétéve:

A hermetikus készen van. Már csak az ifjonti "Máris szomszéd" külsejét kell kifundálni.

Az ork még nincs lebutítva...

De inkább a mágus...ahogy elnézem bicskás van elég.

Közzétéve:

Én mondjuk nem jelentkeztem, csak a partvonalról okoskodtam bele a dologba. De ha kiderül, melyik nap mi lesz, még az is lehet, hogy jönnék (3e-vel nagyon rég játszottam), de emiatt ne tarts fenn helyet, ha valaki más jönne.

A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés
  • Új...