Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Vampire - Üdvözlet New Orleansban

Melyik nap legyen a játék?  

1 szavazat

1. 1. Melyik nap legyen a játék?

• Szerda
      1
    • Péntek
      0

Recommended Posts

Közzétéve:

Együtt hagytátok el a várost ahol addig "éltetek" mert valamiért mindenki lába alatt forróvá vállt a talaj és fiatal vámpírként jobban jársz ha futsz! De hogy hova? Egy helyet és egy nevet kaptál! New Orleans Southern Rose bár, Natalia Vale. Semmit nem tudsz a városról, de nincs más megoldás most!

Alap Vampire, Masqurade karakterek, a klánkönyvekben található mintakaraktereket is lehet használni aki nem akar alkotni. Akinek kell bármelyik könyv írjon! ;) A karakterek kezdő fiatal vámpírok.

A játék napját majd megdumáljuk. 3-4 játékos. 

Tapasztaltabb Vampire játékosoknak: New Orleans ezúttal független város, bármelyik klán tagját szívesen látják aki betartja a játékszabályokat.

The Ultimate New Orleans Nightlife Guide: Bars, Clubs & More

Lozartan, TAO és Neko kedveli ezt
Közzétéve:

Szívesen kipróbálnám, ha kezdőket is bevesztek és találunk mindenkinek jó időpontot. :)
Könyvekért is jelentkezem és köszönettel veszem, ha küldesz Shalafi! :olvasos:

Közzétéve:
11 órával ezelőtt-kor Shalafi del Necro írta:

Lozartan, Neki, Dekker és Dryen, szeretem a 4 fős partykat (ha úgy van még1 ember elfér), ha kell bárkinek segítség a karakter elkészítésében nyugodtan zargasson.

Neki? :blink::char:

Közzétéve:
On 2026. 05. 06. at 9:39-kor Shalafi del Necro írta:

Elnézést, mellékattintottam. Nekem jó a csütörtök este még! 

Akkor van a Rapid KM baromkodás; nem lehetne máskor?

tetra kedveli ezt
Közzétéve:
1 órával ezelőtt-kor Lozartan írta:

Akkor van a Rapid KM baromkodás; nem lehetne máskor?

Oh tényleg... bár az azt hiszem azért viszonylag gyorsan le szokott zajlani... így este akár még szerintem lehetne... 
De jó, hogy szóltál Lozartan :) Akkor ennek vérében... akarom mondani fényében :rolleyes: szavazzunk! :)

Lozartan kedveli ezt
Közzétéve:

Azt elhiszem, hogy tudtok számolni, egyedül a koncepcioót ha beírjátok azt megköszönöm, így át tudom nézni a kérdéses szabályokat amik vonatkoznak és rég olvastam :) 

Szavazást pedig szívesen kiírok ha tudom hogy kell :D 

A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés
  • Új...