Gabor Közzétéve: Április 24 Közzétéve: Április 24 Ahoy! Idén is hoznám, Jason Morningstar 2009-es Fiasco rpg-jét. Amit a játékról tudni kell: nem kell hozzá felkészülni, nem kellenek plusz szabálykönyvek, nem kell több órányi felkészítő videót megnézni. Ami szabály van, azt én kb. tíz percben el tudom mondani a helyszínen. Amire - természetesen - szükség van, az a fantázia, a történet építés, és a jó kedv! Több setting is elérhető, amiben lehet játszani. Párat felsorolok ízelítőnek: - Sam az időutazó - Antarktiszi expedíció - Vadnyugati aranyláz - Az űrállomáson rekedve - Londoni gengszterek - Halálos kempingezés - Kisvárosi történetek - Salemi boszorkányok - Szombat esti láz - Das Boot és még sok más ... Négy, öt fővel működik a játék. A játékidő 1-2 óra között szokott lenni. Kinek van kedve hozzá? Szerda: 1 - Pistike 2 - Stoney 3 - Kata 4 - ? 5 - (Gábor) Szombat (ha leszünk legalább hárman!): 1 - Neko (?) 2 - ? 3 - ? 4 - ? 5 - (Gábor) Üdv. --Gábor Neko kedveli ezt
Pistike Közzétéve: Április 24 Közzétéve: Április 24 Vagyok, csak ne szombaton legyen, ha egy mód van rá! Köszi! Gabor kedveli ezt
Neko Közzétéve: Május 5 Közzétéve: Május 5 Hmmm... Halálos kempingezés, Salemi boszorkányok... vadnyugat, gengszterek, időutazó... Mind izgalmasan hangzik. Még nem tudom, időben össze tudom-e hozni, de ha tudok, szívesen becsatlakoznék majd. Gabor kedveli ezt
Gabor Közzétéve: Május 7 Szerző Közzétéve: Május 7 Beszúrtam ide is egy szavazást, az időpontról és a témáról. Lásd az első postnál! Ja, és már 3 főtől el tudom indítani a játékot! Neko és Pistike kedveli ezt
Gabor Közzétéve: Május 19 Szerző Közzétéve: Május 19 Kicsit még kevesen vagyunk ... De a szavazás végeredménye csak akkor marad, ha A Kiválasztottak Városa másik napra kerül, akármi okból kifolyólag. Pistike kedveli ezt
Kata Közzétéve: Május 31 Közzétéve: Május 31 Én is jövök játszani! Egyelőre még nincs programom se szerdára se csütörtökre, téma tekintetében csak ne világháborús kémes legyen! Azt már játszottam! Gabor és Pistike kedveli ezt
Gabor Közzétéve: Június 1 Szerző Közzétéve: Június 1 Sajnos nekem még nem megy, hogy két különböző helyen legyek egy időpontban, így a csütörtöki este a fiasco-ra biztos nem lesz jó. Módosítom a szavazást. Hátha találunk mindenkinek jó időpontot.
Stoney Közzétéve: Június 3 Közzétéve: Június 3 a szavazás úgy látszik lezárult... benne vagyok, szerda OK. A gangszteresen kívül bármi jöhet... Gabor kedveli ezt
Gabor Közzétéve: Június 3 Szerző Közzétéve: Június 3 Ohh, akkor én rontottam el a szavazás módosítását. Megpróbálom módosítani ... De ide is leírhatjátok, hogy mi a jó időpont. Pistike kedveli ezt
Pistike Közzétéve: Június 3 Közzétéve: Június 3 Inkább azt, hogy mi nem jó. Azon kívül akármihez is alkalmazkodom! Tehát semmiféleképpen NE legyen csütörtök és szombat. Köszönöm! Gabor kedveli ezt
Gabor Közzétéve: Június 3 Szerző Közzétéve: Június 3 Akkor a szerda lehet a befutó. Bár az nagy valószínűséggel nem lesz jó @Neko -nak. De tavaly is evéssel jött meg az étvágy. Szóval elképzelhető, hogy szombatra össze lehet szedni egy csapatot.
Pistike Közzétéve: Június 3 Közzétéve: Június 3 7 órával ezelőtt-kor Gabor írta: Szóval elképzelhető, hogy szombatra össze lehet szedni egy csapatot. Sajnálom, de a szombat nem fog menni!
Neko Közzétéve: Június 5 Közzétéve: Június 5 Szerdán sajnos én nem tudok csatlakozni, mert akkor tartjuk a Gyilkosos-t. De nektek nagyon jó játékot! Gabor és Pistike kedveli ezt
Pistike Közzétéve: Június 5 Közzétéve: Június 5 Úgy vélem mindkét alaklomra tervez a jó Gábor! A szerdát adom! Gabor kedveli ezt
Gabor Közzétéve: Június 5 Szerző Közzétéve: Június 5 Igen, két alkalom, persze ha összejön. Eddigi tapasztalatom alapján a 2. mindig a helyszínen dőlt el. Neko és Pistike kedveli ezt
Kata Közzétéve: Június 29 Közzétéve: Június 29 Hirtelen szabad lett a szerda és a péntek estém, esetleg ha valamelyik napon tervezel fiaskot tartani én szívesen játszanék! Gabor kedveli ezt
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés