Gabor Közzétéve: Április 24 Közzétéve: Április 24 Ahoy! Idén is hoznám, Jason Morningstar 2009-es Fiasco rpg-jét. Amit a játékról tudni kell: nem kell hozzá felkészülni, nem kellenek plusz szabálykönyvek, nem kell több órányi felkészítő videót megnézni. Ami szabály van, azt én kb. tíz percben el tudom mondani a helyszínen. Amire - természetesen - szükség van, az a fantázia, a történet építés, és a jó kedv! Több setting is elérhető, amiben lehet játszani. Párat felsorolok ízelítőnek: - Sam az időutazó - Antarktiszi expedíció - Vadnyugati aranyláz - Az űrállomáson rekedve - Londoni gengszterek - Halálos kempingezés - Kisvárosi történetek - Salemi boszorkányok - Szombat esti láz - Das Boot és még sok más ... Négy, öt fővel működik a játék. A játékidő 1-2 óra között szokott lenni. Kinek van kedve hozzá? Szerda: 1 - Pistike 2 - Kata 3 - Stoney 4 - ? 5 - (Gábor) Szombat (ha leszünk legalább hárman!): 1 - Neko (?) 2 - ? 3 - ? 4 - ? 5 - (Gábor) Üdv. --Gábor Neko kedveli ezt
Pistike Közzétéve: Április 24 Közzétéve: Április 24 Vagyok, csak ne szombaton legyen, ha egy mód van rá! Köszi! Gabor kedveli ezt
Neko Közzétéve: Május 5 Közzétéve: Május 5 Hmmm... Halálos kempingezés, Salemi boszorkányok... vadnyugat, gengszterek, időutazó... Mind izgalmasan hangzik. Még nem tudom, időben össze tudom-e hozni, de ha tudok, szívesen becsatlakoznék majd. Gabor kedveli ezt
Gabor Közzétéve: Május 7 Szerző Közzétéve: Május 7 Beszúrtam ide is egy szavazást, az időpontról és a témáról. Lásd az első postnál! Ja, és már 3 főtől el tudom indítani a játékot! Neko és Pistike kedveli ezt
Gabor Közzétéve: Május 19 Szerző Közzétéve: Május 19 Kicsit még kevesen vagyunk ... De a szavazás végeredménye csak akkor marad, ha A Kiválasztottak Városa másik napra kerül, akármi okból kifolyólag. Pistike kedveli ezt
Kata Közzétéve: Vasárnap 20:21-kor Közzétéve: Vasárnap 20:21-kor Én is jövök játszani! Egyelőre még nincs programom se szerdára se csütörtökre, téma tekintetében csak ne világháborús kémes legyen! Azt már játszottam! Pistike és Gabor kedveli ezt
Gabor Közzétéve: Hétfő 16:56-kor Szerző Közzétéve: Hétfő 16:56-kor Sajnos nekem még nem megy, hogy két különböző helyen legyek egy időpontban, így a csütörtöki este a fiasco-ra biztos nem lesz jó. Módosítom a szavazást. Hátha találunk mindenkinek jó időpontot.
Kata Közzétéve: Hétfő 18:37-kor Közzétéve: Hétfő 18:37-kor Rendben, akkor legyen szerda. Gabor kedveli ezt
Stoney Közzétéve: Szerda 13:47-kor Közzétéve: Szerda 13:47-kor a szavazás úgy látszik lezárult... benne vagyok, szerda OK. A gangszteresen kívül bármi jöhet... Gabor kedveli ezt
Gabor Közzétéve: Szerda 14:08-kor Szerző Közzétéve: Szerda 14:08-kor Ohh, akkor én rontottam el a szavazás módosítását. Megpróbálom módosítani ... De ide is leírhatjátok, hogy mi a jó időpont. Pistike kedveli ezt
Pistike Közzétéve: Szerda 14:56-kor Közzétéve: Szerda 14:56-kor Inkább azt, hogy mi nem jó. Azon kívül akármihez is alkalmazkodom! Tehát semmiféleképpen NE legyen csütörtök és szombat. Köszönöm! Gabor kedveli ezt
Gabor Közzétéve: Szerda 15:46-kor Szerző Közzétéve: Szerda 15:46-kor Akkor a szerda lehet a befutó. Bár az nagy valószínűséggel nem lesz jó @Neko -nak. De tavaly is evéssel jött meg az étvágy. Szóval elképzelhető, hogy szombatra össze lehet szedni egy csapatot.
Pistike Közzétéve: Szerda 22:56-kor Közzétéve: Szerda 22:56-kor 7 órával ezelőtt-kor Gabor írta: Szóval elképzelhető, hogy szombatra össze lehet szedni egy csapatot. Sajnálom, de a szombat nem fog menni!
Neko Közzétéve: tegnap 07:44-kor Közzétéve: tegnap 07:44-kor Szerdán sajnos én nem tudok csatlakozni, mert akkor tartjuk a Gyilkosos-t. De nektek nagyon jó játékot! Gabor és Pistike kedveli ezt
Pistike Közzétéve: 17 órája Közzétéve: 17 órája Úgy vélem mindkét alaklomra tervez a jó Gábor! A szerdát adom! Gabor kedveli ezt
Gabor Közzétéve: 12 órája Szerző Közzétéve: 12 órája Igen, két alkalom, persze ha összejön. Eddigi tapasztalatom alapján a 2. mindig a helyszínen dőlt el. Pistike kedveli ezt
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés