Nefadar Közzétéve: Szeptember 15, 2003 Megosztás Közzétéve: Szeptember 15, 2003 Ide lehet írni a kedvenc idézeteiteket. Link a hozzászóláshoz
Sychter Közzétéve: Szeptember 15, 2003 Megosztás Közzétéve: Szeptember 15, 2003 Kedvenc:"Helikopter zuhant a város temetöjére. A mentök eddig 1300 halottat ástak ki a törmelékek alól..." (Necro)Nem emlékszik valaki Cz sonkás tojásos szövegére? Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: Szeptember 15, 2003 Szerző Megosztás Közzétéve: Szeptember 15, 2003 "Szeretni annyi mint mások boldogságában meglelni a sajátunkat." Link a hozzászóláshoz
Yoshalin Közzétéve: Szeptember 15, 2003 Megosztás Közzétéve: Szeptember 15, 2003 Egyik szerelem a másikat nem pótolhatja, mert mindegyik másképp egyetlen. :oops: Link a hozzászóláshoz
Yoshalin Közzétéve: Szeptember 15, 2003 Megosztás Közzétéve: Szeptember 15, 2003 "Fogadj meg egy tanácsot: tudásod réseit eleganciával takargads.""Ne izgulj, mert -ahogy mondani szokás- nem ellened jöttünk, hanem érted.""Napfürd?höz nem kell úszósapka." Link a hozzászóláshoz
Gem Kapocs Közzétéve: Szeptember 16, 2003 Megosztás Közzétéve: Szeptember 16, 2003 A jótett magában hordozza jutalmát.Ezt asszem mi ranillovag mondta miel?ttt felvettem a meszkomat :twisted: Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: Szeptember 19, 2003 Szerző Megosztás Közzétéve: Szeptember 19, 2003 "Egész életünkben életünk értelmét keressük és ha megtaláljuk rá a választ nem adhatjuk tovább, mert e megvilágosodást a halál hozza el..." Link a hozzászóláshoz
Valaki Közzétéve: Szeptember 19, 2003 Megosztás Közzétéve: Szeptember 19, 2003 Ez, majd Csillagkelet aláírása lesz:Légy önmagad, hisz így is hülye vagy!idézet forrása: holland közmondásTipikusan rólam meg CSillagkeletr?l szól :wink: Link a hozzászóláshoz
Gem Kapocs Közzétéve: Szeptember 19, 2003 Megosztás Közzétéve: Szeptember 19, 2003 Ez szerintem az én horoskópomban olvastad Link a hozzászóláshoz
Darun Közzétéve: Szeptember 19, 2003 Megosztás Közzétéve: Szeptember 19, 2003 "Nem gy?zni jöttünk, hanem pusztítani""Soha nem lehetsz olyan jó, hogy ne legyen valaki, aki nálad is jobb""Az ígéret szép szó, a Landwirschaftaustellung még szebb""Ami van az volt már, és újra lesz"Darun, Embervadász Klán Link a hozzászóláshoz
Yoshalin Közzétéve: Szeptember 20, 2003 Megosztás Közzétéve: Szeptember 20, 2003 Az irodalomtanárom mondta:"Mindenhol jó, de legjobb sehol...""...fejtől büdös a hal..."Továbbá ezt a szöveggyűjteményben olvastam: "Most szót mondok, mese-szót és rege-szót" Link a hozzászóláshoz
Darun Közzétéve: Szeptember 20, 2003 Megosztás Közzétéve: Szeptember 20, 2003 "véremb?l vér és könnyet senki sem fakaszthat büntetlenül""soha ne habozz, ha ölnöd kell"Darun Link a hozzászóláshoz
Darun Közzétéve: Szeptember 20, 2003 Megosztás Közzétéve: Szeptember 20, 2003 Nefadar:"A csatát már a halálos vágás el?tt elveszíted"Furcsa, hogy pont ezt tudom hibátlanul :roll: Darun Link a hozzászóláshoz
Valaki Közzétéve: Szeptember 22, 2003 Megosztás Közzétéve: Szeptember 22, 2003 Ez szerintem az én horoskópomban olvastad Földrajz tanár olvasta fel egy könyvb?l.... :wink: Lehet, hogy a horoszkópodból vágták ki... Akkor a jöv?be láttak, mert ez a könyv már 3 éve megjelent :wink: :roll: Bár kitudja :twisted: Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: Szeptember 22, 2003 Szerző Megosztás Közzétéve: Szeptember 22, 2003 Darun: én a renegátból másoltam és ott így szerepel :wink: "Élesek a kések azzal szemben aki letér az útról, nem lehet sietni akkor mid?n nincs alakalom rá!" - Egy egyiptomi író"Ne bízz a testvérben, ne ismerj barátot, ne legyenek bizalmasaid" - Amenemhat fáraó Link a hozzászóláshoz
Gem Kapocs Közzétéve: Szeptember 22, 2003 Megosztás Közzétéve: Szeptember 22, 2003 Mekkora lángelem volt a zöreg szivar Link a hozzászóláshoz
Darun Közzétéve: Szeptember 23, 2003 Megosztás Közzétéve: Szeptember 23, 2003 Lithas!Nefadar: majd utána nézek.A legjobbat meg el is felejtettem."Nincs igazság!" -egy északi Kyel-pap Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: Szeptember 23, 2003 Szerző Megosztás Közzétéve: Szeptember 23, 2003 "All these worlds are yourexcept Europa,Attempt no landing thereUse them in togetherUse them in peace"Azt hiszem így van, de már régen láttam a filmet, és a könyv csak magyarul van meg, de holnapra utána nézek. (2010. Második ?rodisszeia) Link a hozzászóláshoz
Gem Kapocs Közzétéve: Szeptember 23, 2003 Megosztás Közzétéve: Szeptember 23, 2003 "Glori, glori hallelúja.Glori, glori hallelúja.Glori, glori hallelúja,Ez az ember már hulla."Ezt énekelm azoknak az idiótáknak a sírja fölött akik megtámadtak. :twisted: Link a hozzászóláshoz
Yoshalin Közzétéve: Szeptember 23, 2003 Megosztás Közzétéve: Szeptember 23, 2003 "A varázslás mindenkinek jár! Nem igaz?" (Vavyan Fable: Tündértánc)"Mi tartóztatna vissza itt?Rég pihen sok szerettünk.Sorsunk zárják le sírjaink,s most fáj, szorong a lelkünk.Nincs mit keresnünk itt tovább,csendes a lelkünk-üres a világ."(Daleavery: A renegát) Link a hozzászóláshoz
Sneer Közzétéve: Szeptember 23, 2003 Megosztás Közzétéve: Szeptember 23, 2003 "Ha két varázsló találkozik akkor halál készülHa két varázsló varázsol minden pusztul végül" ( Link a hozzászóláshoz
Valaki Közzétéve: Szeptember 24, 2003 Megosztás Közzétéve: Szeptember 24, 2003 "Glori, glori hallelúja. Glori, glori hallelúja. Glori, glori hallelúja, Ez az ember már hulla." Ezt énekelm azoknak az idiótáknak a sírja fölött akik megtámadtak. :twisted: Err?l a Glori, hallelújáról az ének tanárom jut eszemben... "Maguk mit Khaszinóznak itt?!" Rendszergazda Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: Október 1, 2003 Szerző Megosztás Közzétéve: Október 1, 2003 All these woldsare yours exceptEuropaattempt no landing thereuse them togetheruse them in peace(e világok mindegyikea tietek, kivéve - azEurópátne szálljatokle rám?ködjetek együttközösen, békében) Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: Október 1, 2003 Szerző Megosztás Közzétéve: Október 1, 2003 Robotika 3 törvénye:1. törvény:- A robot nem okozhat ártalmat egy emberi lénynek, avagy nem t?rheti el, hogy az tétlensége folytán ártalmat szenvedjen- A robot may not harm a human beign and must try to save any human for harm2. törvény:- A robot köteles teljesíteni egy emberi lény parancsait, kivéva, ha ezek a parancsok bele ütköznek az els? törvénybe- A robot must obey a human beign unless this goes against the first law3. törvény:- A robot köteles megvédelmezni saját létét, amennyiben ez nem ütközik bele az els? és a második törvénybe- A robot must save itself unless this goes against the first or second laws Link a hozzászóláshoz
Sneer Közzétéve: Október 2, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 2, 2003 Öntsed ki a szívedet!Had együnk vért! Link a hozzászóláshoz
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés