Felon Közzétéve: Május 14, 2005 Közzétéve: Május 14, 2005 "bALEK kusssccchhh!!Húzzon bőrt a fogára!" - szintén balek okítás..
Nefadar Közzétéve: Május 16, 2005 Szerző Közzétéve: Május 16, 2005 " - Bizsereg az ujjam, azt hiszem becsíptem - Mondtam, hogy a tünde nem bírja az italt" - Legsi és Gimli a RotK bővítetjében
Felon Közzétéve: Május 16, 2005 Közzétéve: Május 16, 2005 Márai Sándor: Az öregség Látod, így jön majd az öregség, udvariasan. Mint a lictor, mikor a halálhírt viszi a patríciusnak, s bókol, amint átnyújtja a halálos iratot. Nem dráma az öregség, ne félj. Egy napon hírt kapsz, ennyi az egész. Felnézel, a munkából és az életből, szórakozottan, s aztán készségesen mondod: "Igen, igen. Meg kell öregedni. Egy pillanat még, valamit akartam... Mit is? Igen, élni. Tudom, most már késő. Mehetünk."Remélem nem illan el senki élete sem így..Dosztojevszkij: Az emberi lét titka... Az emberi lét titka nem abban rejlik, hogy éljünk, hanem abban, hogy miért éljünk. Az ember, ha nincs szilárd elképzelése arról, hogy miért éljen, nem hajlandó élni, és inkább elpusztítja magát, semhogy e földön maradjon, még ha csupa kenyérrel rakják is körül.Az öngyilkosságokra egy megoldás? Adjunk célt az elveszettnek...
Riyena Quarrath Közzétéve: Május 16, 2005 Közzétéve: Május 16, 2005 ,,A hajnali fénybenTündöklik a hegy.Nyila, íja kezébenA vadász közeleg.Mint sas, ha merészenA lég ura száll -A völgyben, a bércenA vadász a király.Szakadékba, tetőreAz útja szabad,Zsákmánya előtte,A madár meg a vad."Friedrich Schiller(Walter/Tell Vilmos)
Riyena Quarrath Közzétéve: Május 16, 2005 Közzétéve: Május 16, 2005 Érzem dúl bennem az erő, most bármire képes vagyok, bármit meg tudok tenni!!! Sőt! Én maga vagyok az erő!!!No, ezt kihasználva megcsinálom a házimunkát...R.Q./Mindennapi okosságok 8)
Nefadar Közzétéve: Május 16, 2005 Szerző Közzétéve: Május 16, 2005 NIACAP: National Information Assurance Certification and Accreditation Process ez olyanszép gege tancucca Információs rendszerek fejlesztése, bocsi, nem hagyhattam ki "NÉzz rám, s lásd csillagokra lépsz, nézz rám tovatűnt a régi szenvedés" - Honfoglalás - Szállj, szállj sólyomszárnyán
Riyena Quarrath Közzétéve: Május 17, 2005 Közzétéve: Május 17, 2005 Amit ma megtehetsz, felejtsd el de gyorsan, s feküdj le aludni!R.Q./Mindennapi okosságok
Riyena Quarrath Közzétéve: Május 17, 2005 Közzétéve: Május 17, 2005 ,,...Kallantyú akarsz lenni ott, ahol az emberek könnyítenek magukon? Mást nem tudsz, csak minden pillanatban hétféleképpen tekeregni, akár a gombostűre szúrt lepke. Naplót vezetni arról, hányszor ül a gazdád a lyukas székre. Te vagy az urad élceire felbérelt igásbarom! Annál jobb, majd én mutogatlak, te különleges csudaállat! Táncolni fogsz, akár az idomított majom, figyelsz, apportírozol, legalább majd felvidítod udvaronci művészeteddel az örök kétségbeesés hazáját."Friedrich Schiller(Ferdinánd/
Nefadar Közzétéve: Május 17, 2005 Szerző Közzétéve: Május 17, 2005 Bekeríttettek - tört kövületekbőlHegykaréjHa jő, a végső önkívületből,meg ne térj!Holdkóros lángész! Nincs, lásd, barátodsenki másHa jő a végső látomásodmár ne láss!Szemed vagyok, bagolyként látlakegyre halkHangon, neveden szólítanánakMeg na halld!Lelked vagyok, Istenhez ajtóNyitva fenn,Ha jő a végső fénysebesség, óHiggyj nekem! - M. Cvetajeva
Felon Közzétéve: Május 17, 2005 Közzétéve: Május 17, 2005 "Kizárom magam a mából, ebből a tolakodó buta világból, kizárom magamat végre, ne jusson minden az ördög kezére.Minden, mindenki ellen, mindegy, csak dolgozni ne kelljen.. "(Bikini)
Warlock Közzétéve: Május 17, 2005 Közzétéve: Május 17, 2005 "A Föld megrázkódik és a mennyek megzördülnek; a természet vadjai nyájban egyesülnek és az emberek nemzeteinek nyájai szétszaladnak; vulkánok hőt köpnek míg máshol a víz jéggé válik és megolvad; de egyes napokon csak esik." :wink: -részlet a Principia Discordia-ból
Warlock Közzétéve: Május 17, 2005 Közzétéve: Május 17, 2005 "Persze, hogy dilis vagyok, de ez nem jelenti azt, hogy nincs igazam. Õrült vagyok, de nem beteg."(Vérfarkas Híd, Robert Anton Wison)
Emberevő Hulla Közzétéve: Május 18, 2005 Közzétéve: Május 18, 2005 Ossian/Gyujtópontban/Ossian himnuszBárhol járunk vihar támadSzél tombol és mennydörögÉg szakadhat, föld indulhatBárhogy lesz: a Rock örök!
Darun Közzétéve: Május 18, 2005 Közzétéve: Május 18, 2005 Az öreg katonák parancsnoka utsításba adta az egységnek, hogy maradjanak életben, ameddíg csak tudnak, és ezalatt folyamatosan lövöldözzenek. Ha elfogyna a töltényük, használják a késüket. Ha a kés is elveszne, hát puszta kézzel támadjanak a legközelebbi ellenségre. Ha a kezük is eltörne, rugdossák a lábukkal. Ha szétlövik a lábukat, másszanak az ellenséges harcosokhoz, és próbálják valami más módon megölni őket. Ha mászni sem tudnak, lőjenek a legközelebbi fűcsomóra. Ha meg sem tudnak mozdulni, akkor várjanak, amíg meg nem halnak. Ha meghalni sem tudnak, akkor valami baj van a hozzáállásukkal.
Nefadar Közzétéve: Május 19, 2005 Szerző Közzétéve: Május 19, 2005 tegnap véletlenül sütöttem el zh-n és szvsz karót fogok rá kapni miatta"Az etruszkok beelkből jósoltak, főleg juhéból"
Felon Közzétéve: Május 19, 2005 Közzétéve: Május 19, 2005 William Shakespeare: LXI szonett Te akarod, hogy képed nyitva tartsa A fáradt éjszakán nehéz szemem? Te kívánod, hogy szenderem rabolva, Gúnyos árnyaid játszanak velem? Szellemed küldöd messziről utánam, Hogy tetteimet fürkészd és elég Züllést és szégyent találj a barátban, Féltékenységed célját s jogcímét? Ó, nem; szeretsz, de annyira nem; álom Csak a saját szívem miatt kerül; Saját hű szívem zaklat: érte játszom Virrasztót, őt téve meg őrödül.
Nefadar Közzétéve: Május 22, 2005 Szerző Közzétéve: Május 22, 2005 ..."Az első király emlékében él mégSzauron a végső, végzetes veszély..."- Tolkien
Warlock Közzétéve: Május 22, 2005 Közzétéve: Május 22, 2005 Egy kis részlet |Finntroll - Trollhammaren|"Bland skuggor rider en odjur.Som en svarta träd.Griper hård på en mäktig hammar.Ut för svaga kristna blod.""
Felon Közzétéve: Május 23, 2005 Közzétéve: Május 23, 2005 kicsit hosszú, de ajánlom mindezt azoknak, akik valamilyen formában írnak.Márai Sándor: Két kézzel De te csak írjál, két kézzel, pazarolva. Ne hallgass reájuk, ízlésükre, tanácsaikra, divatjaikra, parancsszavaikra. Bízd reájuk, hogy vitatkozzanak, meghatározzanak - te csak írjál két kézzel, s adj oda mindent, ne törődj semmi mással. Ne sajnáld a mondattól azt a fél órát, vagy fél napot, ami kell hozzá, hogy egész, igaz, helyénvaló, gazdag s ugyanakkor könyörtelen, mértéktartó és valóságos legyen. Ne sajnáld könyvedtől azt a tíz, vagy húsz évet, ami kell hozzá, hogy az inkubációs idő leteljen, s egy napon, csakugyan írjad, mert nem tudsz többé kitérni előle. Ne sajnáld életed - mit ér, ha nem az írásnak adsz oda mindent, egészséget és boldogságot, mit ér egy vagy száz év múlva, hogy boldog, vagy beteg voltál, ha nem végezted el dolgodat, nem teljesítetted kötelességedet? Mindent adj oda, hallod! - s két kézzel adjad, pazarolva, fenntartás nélkül. Mi lesz akkor, ha mindent odaadtál? Semmi. Csak így lesz jó, mert ez volt a dolgod.
LcF Közzétéve: Május 23, 2005 Közzétéve: Május 23, 2005 "Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok" "2pac"
Pred Közzétéve: Május 23, 2005 Közzétéve: Május 23, 2005 Asterix & Obelix:két római a harc után:-Vae victis!......-Quid dixit?
Riyena Quarrath Közzétéve: Május 23, 2005 Közzétéve: Május 23, 2005 ,,Nem kell a fény, a pompa nékem, Hisz tiszta szíved drága kincs.Bármerre nézek földön, égen, E boldogságnak párja nincs!"
LcF Közzétéve: Május 23, 2005 Közzétéve: Május 23, 2005 "győzétek le a félelmet és igérem legyőzítek a halált" Nagy Sándor
Pred Közzétéve: Május 23, 2005 Közzétéve: Május 23, 2005 "At pater infelix, nec iam pater, "Icare", dixit, "Icare", dixit "ubi es?" "qua te regione requiram?" "Icare" dicebat: pennas adspexit in undis devovitque suas artes corpusque sepulcro condidit, et tellus a nomine dicta sepulti."Metamorphoses: VIII. 230-235.
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés