Antail Közzétéve: Június 17, 2005 Közzétéve: Június 17, 2005 Aki nem szerepjátékozik, az szellemileg elsorvad./Antail/
Felon Közzétéve: Június 17, 2005 Közzétéve: Június 17, 2005 Utat kértemUtat kértem,s lábakat kaptam,irányt kerestem,s tétova haladtam,rám hullott harmatcsepp,mint tenger nehezedett,ma lerogytam,lábakat kértem,s utat kaptam! (Erdélyi Valéria)
Felon Közzétéve: Június 17, 2005 Közzétéve: Június 17, 2005 "Én úgy akartam élni,mint aki szolgál az embernek.De nem engedték, hogyszolgáljak nekik: mindigszolgaságot követeltek,ami nem ugyanaz.Szolgálni tudok, szolgalenni nem tudok.Ezért félreálltamútjukból, megbuktam."Márai Sándor: Ég és föld
Nefadar Közzétéve: Június 18, 2005 Szerző Közzétéve: Június 18, 2005 Edgar Allan Poe Külön (fordította: Tellér Gyula) Gyermekkoromtól fogva nem Olyan vagyok, mint más. Szemem Nem úgy lát, nem közös kutak Habja bennem az indulat. Nem közös forrásból ered Bánatom. Gyújtva szívemet Más fokra izzik örömöm. S ha szeretek: azt is külön. Ott -- gyermekkoromban -- a vad Élet hajnalán: ott fakadt Ez a varázs -- a jó s hamis Mélyekből --, mely kötöz ma is: Forrásból lett, gyors patakból, Sziklahegyen rőt falakból, Napból, mely lekörözött Oszi aranyfény között, Villámból az ég alatt, Amint elszállt, elszaladt, Dörejből, vihar ha forrt, S fellegből, mely olyan volt (Bár kéklettek az egek) Szemre, mint egy szörnyeteg.
Nefadar Közzétéve: Június 18, 2005 Szerző Közzétéve: Június 18, 2005 Edgar Allan Poe A kísértetes palota (fordította: Babits Mihály) Legzöldebb völgyünk ölében -- Jó angyalok laktak ott -- Hajdan büszkén, büszke-szépen Drága kastély ragyogott. Földjén Gondolat királynak Fölszökött! Sohse lengtek szeráf-szárnyak Gyönyörűbb torony fölött. Ormain zászlók lobogtak, Sárga, gőgös, víg-arany, Mindez rég volt -- tűnt koroknak Távolaiban! Ahány enyelgő játszi szellő Ment arra át, A dús, bokrétás bástya mellől Mint szárnyas illat szállt tovább! Lantzenére ott a vándor, Ki e boldog völgybe jött, Láthatta, hogy szellem táncol A lángablakok mögött Egy trón előtt, amelyen ülvén Bíborbanszületett Királyuk trónolt, ki körül fény
Antail Közzétéve: Június 19, 2005 Közzétéve: Június 19, 2005 A tudás tökéletes elsajátítása állati szintre fokozza az egyént./Antail/
Nefadar Közzétéve: Június 19, 2005 Szerző Közzétéve: Június 19, 2005 "Orh' est el fleur, homme, femme, beauté, que le mort á sa fin ne lem chasse...""Nincs az a virág, férfi, nő, szépség amit el ne ragadna a halál" - Colin Wilson - Életerő című könyvéből
Nefadar Közzétéve: Június 28, 2005 Szerző Közzétéve: Június 28, 2005 "You live like a king, what you pretend,When decades of bounty come to an end?""Úgy élsz, mint egy király, de mit fogsz színlelnimikor a bőség évtizedei végetérnek?" - Wnterfell - Winter is coming című számából idézet
Valaki Közzétéve: Június 29, 2005 Közzétéve: Június 29, 2005 "Remember those days, when you first learned the Trurh."Hebrews 10:32("Emlékezz arra a napra, amikor először megismerted az igazságot" Zsidókhoz írt levél 10:32)"The Lord will save me when any person tries to hurt me."2 Timothy 4:18("Az Úr megvéd engem, ha valaki bántani akar" 2 Timóteus 4:18)tudom, hogy sokan nem hívőek/Biblis pártiak, de ma reggel angol órán felcsaptam a könyvet és ezekre akadtam...bocsánat érte mindekinek, de úgy gondoltam, hogy beírhatóm... ha nem tetszik, akkor kitörlöm... :roll:
Nefadar Közzétéve: Július 2, 2005 Szerző Közzétéve: Július 2, 2005 Therion: O FortunaO Fortuna, velut luna, statu variabilisSemper crescis aut decrescis; vita detestabilis Nunc, obdurat et tunc curat ludo mentis aciemEgestatem, potestatem dissolvit ut glaciem.Sors immanis et inanis, rota tu volubilis, Status malus, vana salus semper dissolubilisObumbrata, et velata michi quoque niteris;Nunc per ludum dorsum nudum fero tui sceleris. Sors salutis et virtutis michi nunc contraria,Est affectus et defectus semper in angaria. Hac in hora sine mora corde pulsum tangite;Quod per sortem sternit fortem, mecum omnes plangite!
Nefadar Közzétéve: Július 3, 2005 Szerző Közzétéve: Július 3, 2005 Therion - Enter Vril-YaEnter the underworldEnter vril-ya enter vril-yaA step down the stairwayEnter vril-ya enter vril-yaInside earth there was a land of mysteryLighted up by the black sun of undergroundIn this world they got the key to time and spaceAnd forces too strong for mankind to know.O land vril-yaAn vril-yaSecret chiefs of aghartiWill reveal the lore of vrilAnd aldebaran, (and) aldebaranAnsa agarthiYani-ya koom-zi vril-ya an sumer an drakon a-u-ranYani-ya glek-ya sol nax an sorat an drakon a-u-ranWhen we unlock the hidden lore of vrilWe fold space and travel across the time.With this force man will become like godAnd rule the earth through the light of the black sun.Enter the underworldEnter vril-ya enter vril-yaA step down the stairwayEnter vril-ya enter vril-yaYani-ya koom-zi vril-ya an sumer an drakon a-u-ranYani-ya glek-ya sol nax an sorat an drakon a-u-ranEnter vril-ya man of sumerEnter vril-ya man of soratEnter vril-ya man of drakonEnter it now man of vril-yaEnter vril-ya man of soratEnter vril-ya enter it now.ezt a héten lefordítom és majd felrakom magyarul is
Stammheim Közzétéve: Július 5, 2005 Közzétéve: Július 5, 2005 "Valóban, az ember halandó, de nem ez a legnagyobb baj. A baj az, hogy néha hirtelen-váratlan halandó, ez a bökkenő.
Nefadar Közzétéve: Július 6, 2005 Szerző Közzétéve: Július 6, 2005 "Duncan Idaho - Mestergyilkos, számos asszony szeretője. Kardforgató zsoldos. Atreides-hadnagy, tanácsadó a csatamezőn.Gurney Halleck - Az örökké hű szolga, a rút ábrázatú bérgyilkos. a mindhalálig lojális gerinces muzsikus aki ugyanolyan biztis kézzel oltja ki az emberéleteket, minthogy kilenchúros balisetjén játszik" - Frank Herbert - Dűne
Riyena Quarrath Közzétéve: Július 6, 2005 Közzétéve: Július 6, 2005 "A mosoly a legerőteljesebb az arc összes gesztusai közül." -Allan Pease-
Nefadar Közzétéve: Július 6, 2005 Szerző Közzétéve: Július 6, 2005 "Soha ne a gyengéket gyámolítsd, mindig az erősek mellé állj" - Bene Gesserit szabály
Nefadar Közzétéve: Július 6, 2005 Szerző Közzétéve: Július 6, 2005 "Ne építs gépezetet az emberi elme hasonlatosságára" - Oránia katolikus biblia (asszem), a Butleri Jihad óta érvényben lévő legfontosabb sazabály(Dűne)
Kamykaze Közzétéve: Július 7, 2005 Közzétéve: Július 7, 2005 eittakert! (tulképpen ez is egy idézet 8) ) hmm, idecopyzhatnám a Tankcsapda majd' összes szövegét, de nem teszem, de azért párat... "Ahol a kormány ott van a gáz kuplung, sebváltó, ne pofázz meg lennék elégedve ha nem lennék elégetve de lehet, hogy ez most túlzás de nincsen már több húzás nem lesz többé pardon IDE A KARDOM!" "Hiába mégy ugyanoda, a végén úgyis megunod a legjobb piát, a legjobb csajt és te is rájössz majd hogy
Riyena Quarrath Közzétéve: Július 7, 2005 Közzétéve: Július 7, 2005 "... ilyen az ember: sohasem látja helyesen a sorsát, míg az ellenkezőjét is meg nem tapasztalja, és csak azt tudja igazán értékelni, ami elveszett.""A kényszerűség becsületes emberből is gazembert csinál."/Daniel Defoe/
Riyena Quarrath Közzétéve: Július 11, 2005 Közzétéve: Július 11, 2005 "Van úgy, hogy találkozunk valakivel, talán sohase láttuk addig, de alighogy rápillantunk, érdekel, még mielőtt egy szót is váltottunk volna.""Ha minden ésszerű lenne a földön, akkor nem történne semmi."/Fjodor Mihaljovics Dosztojevszkij/
er Közzétéve: Július 28, 2005 Közzétéve: Július 28, 2005 "Gyere játszd el, ne siesd el kérlek, ez a dal ugyanúgy szól mint rég, ez a vágy idebent már úgy éget. Ugyanúgy simogat téged, ugyanúgy érzed. Neked is ugyanúgy akkor joo, ha szól a dal."
Nefadar Közzétéve: Július 31, 2005 Szerző Közzétéve: Július 31, 2005 "Jaj, de jó, hogy van sör" Lenday
Riyena Quarrath Közzétéve: Augusztus 20, 2005 Közzétéve: Augusztus 20, 2005 ,,Az élet oly' rövid... Miért állnál tétován?! Ha egyszer elbuknál...
Darun Közzétéve: Szeptember 9, 2005 Közzétéve: Szeptember 9, 2005 Best of USA:"Egy év terápia után a pszichiáterem azt mondta nekem: Talán az élet mégsem való mindenkinek!""Könnyű dolog bölcsnek lenni. Csak gondolj valami butaságra, aztán ne mond ki.""Kiadtak egy könyvet, amely felsorolja azokat a külföldi államokat, amelyek gyűlölik az Egyesül
Darun Közzétéve: Szeptember 9, 2005 Közzétéve: Szeptember 9, 2005 -Ezek meg akarnak ölni engem...-Senki sem akar téged megölni...-Akkor miért lődöznek rám folyton?...-Mindenkire lövöldöznek. Mindenkit meg akarnak ölni.-Akkor meg mit akarsz?...-Kik azok az ezek? Ki az pontosan, akiről úgy gondolod, hogy meg akar gyilkolni?-Kivétel nélkül mindenki...-Ki az a kivétel nélkül mindenki?-Mit gondolsz, ki az a kivétel nélkül mindenki?-Fogalmam sincs.-Hát akkor honnan tudod, hogy nem akarnak megölni? Efféle kétségek mardosták mohón a lelkész görnyedt, szenvedő testét. Létezik-e egyetlen igaz hit, van-e élet a halál után? Hány táncoló angyal fér meg a tű hegyén, és miféle dolgok foglalkoztatták Istent a Teremtés előtti végtelen örökkévalóságban? Miért kellett Káin homlokára oltalmazó bélyeget sütni, ha nem volt ember, akitől oltalmazni kellett volna? Volt-e
Felon Közzétéve: Szeptember 12, 2005 Közzétéve: Szeptember 12, 2005 "A nevetés félelmetesebb fegyver, mint a kard." Lina Wertmüller "Az ember sok mindent hajlandó csinálni, hogy szeressék, de minden hajlandó megtenni, hogy irigyeljék." Mark Twain"Ha meg akarsz tréfálni valakit , aki állandóan vitatkozik veled, érts egyet vele!" Ed Howe
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés