Felon Közzétéve: Szeptember 15, 2005 Megosztás Közzétéve: Szeptember 15, 2005 "Próbálj születni!Halld a szókat, mik megpróbálnakFöldig vezetniFénylő arcod ég már,Itt vagyunk a célnál!...""A nevemet súgod, de éget a szó, Mert valaki bántott már ezelőtt. De nem minden élő ember Tolvaja annak mi szent s szép! Mért venném el azt, mit úgyis adnál?!... Mi odabent titkon vár...? Örömtől félő gyönyörű lélek! Elbújsz az ártó szemek elől. Tudod az álmod, Mégsem küzdesz... Csak néz rád a Hold És kulcsra zárt ajtód mögül A vágyad elém, nem kerül! "(Eleven Hold) Link a hozzászóláshoz
Alexander C. Dragon Közzétéve: Szeptember 22, 2005 Megosztás Közzétéve: Szeptember 22, 2005 "Aki másnak vermet ás, az a sírásó!" :ismeretlen Link a hozzászóláshoz
Felon Közzétéve: Szeptember 24, 2005 Megosztás Közzétéve: Szeptember 24, 2005 "Aki másokat ismer okos. Aki önmagát ismeri bölcs. Aki másokat legyőz erős, aki önmagát legyőzi hős."Tatiosz: Életművészet Elfogadni tudni a boldog napokat, de az örömteleneket is.Sem kicsordulni, sem elsivárulni. Sem elcsorbulni, de túl sokat sem érni. Sem szónokolni, sem elnémulni. Nem megtenni gyorsan, de nem is késlekedni.Nem hivalkodni, és nem tetszelegni: sem az éles kést, sem a díszes cserepet nem kíméli az idő. Az előbbi elcsorbul, az utóbbi színét veszti.Utat választani, de nem a sikerét hanem a boldogságét. Az uton járni, majd végig menni; a nagyságot az erénnyel, nem a szerencsével mérni. Egyszerűen boldognak lenni Link a hozzászóláshoz
Felon Közzétéve: Szeptember 25, 2005 Megosztás Közzétéve: Szeptember 25, 2005 "Emlékezem.Azaz múltam morzsáit rágom.Próbálom tetten érnisosemvolt bátorságom.Neked semmit sem hoztam.Kezemben semmi sincsen.De arcom ráncaiba véste,neved kezdőbetüit az Isten.S ha elalszanak bennem a dalok,eljön majd értem Apámés kézenfog a Halott.S ha az Úr kérdezi,-Fiam, megérte?A Te neved suttogom akkor.s a földig hajolok a Szélbe..."Akasa: Hajnali közhelyek Link a hozzászóláshoz
Ekiko Közzétéve: Szeptember 30, 2005 Megosztás Közzétéve: Szeptember 30, 2005 Hi!Nekem ez az egyik kedvencem!Nem regényből vagy versből vagy novellából van, de van egy fajta hangulata, amit kifejez, ahogy állsz a metró ajtajában és néznéd a türkörképed, vagy a többi unott képű utast...S lassan már irodalmi magaslatokra emelkedik eme angol nyelvet olvasók számára készült felszólítás..."Please keep your tickets till the end of your trip, because our controller may check them on the whole territory of the underground!"<METRO, ajtófeliratok...> Link a hozzászóláshoz
Felon Közzétéve: Október 9, 2005 Megosztás Közzétéve: Október 9, 2005 "Csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi butaság, de az elsőben nem vagyok biztos. " (Albert Einstein )"Nincsen varázspálcám, mellyel bármit eltüntethetek, és annyi minden van jelen mit megszüntetni nem lehet." (Halász Judit) Link a hozzászóláshoz
Arathorn Közzétéve: Október 11, 2005 Megosztás Közzétéve: Október 11, 2005 "Csak a boldogtalanok tudják, hogy mi a boldogság. A boldogok az élet érzéketlen próbabábui." (Remarque) Link a hozzászóláshoz
Arathorn Közzétéve: Október 11, 2005 Megosztás Közzétéve: Október 11, 2005 "Meghalni nem halhat meg az, mi öröklétig áll.Számtalan korok során enyészik a halál."(Necronomicon) Link a hozzászóláshoz
Riyena Quarrath Közzétéve: Október 12, 2005 Megosztás Közzétéve: Október 12, 2005 "Az érzelem, amelyet a józan ész nem fegyelmez, bizony híg ital, az ész viszont, érzelem nélkül, olyan keserű és kemény falat, hogy alig lehet lenyelni."/Charlotte Brontë/ Link a hozzászóláshoz
cather Közzétéve: Október 30, 2005 Megosztás Közzétéve: Október 30, 2005 "Pajzson vagy anélkül" /spártai mondás hm egy rövid magyarázat azt hiszem jár hozzá szóval a spártai katonák ha a csatában bátran haltak meg akkor annál nem volt nagyobb dicsőség mint h a pajzsukon vigyék haza a holttestüket a pajzsok akkoriban nem voltak kis súlyuak így érthető ha gyáva volt valaki és túlélte a csatát akkor is megölték de a testét meztelenül hurcolták vissza ha jól tudom érdekeség a spártaiaknál szégyen volt a háton szerzet sebb Link a hozzászóláshoz
Lirion Közzétéve: November 12, 2005 Megosztás Közzétéve: November 12, 2005 ,,Az a rózsa, amely a viharban nyílik a legszebb és a legritkább valamennyi közül." Link a hozzászóláshoz
Pred Közzétéve: November 13, 2005 Megosztás Közzétéve: November 13, 2005 Üdv!Cather idézetéhez kapcsolódóan: én is ismertem ezt a mondást, csak másként: "Ezzel vagy ezen!" (mármint a pajzsra értve) Link a hozzászóláshoz
cather Közzétéve: November 13, 2005 Megosztás Közzétéve: November 13, 2005 Üdv!Cather idézetéhez kapcsolódóan: én is ismertem ezt a mondást, csak másként: "Ezzel vagy ezen!" (mármint a pajzsra értve) Pred örülök h valakinek ismerős volt a mondás Ez egyébként egy film sorozatban volt aszem seaquest volt a neve vagy micsoda Link a hozzászóláshoz
Riyena Quarrath Közzétéve: November 22, 2005 Megosztás Közzétéve: November 22, 2005 Link a hozzászóláshoz
Hp Gold Közzétéve: November 22, 2005 Megosztás Közzétéve: November 22, 2005 Egyik főnököm mondta egyszer, nem tudom, hogy hallotta-e, vagy sajátja, de erősen úgy is ált a dologhoz!"Minnél jobban megismerem az embereket, annál jobban szeretem a kutyáimat"Nem volt 1 igényes ember, de a kutyái imádnivalók voltak! Két vizsla-& valami negyobbtestű keverék! Link a hozzászóláshoz
Flameo Közzétéve: November 22, 2005 Megosztás Közzétéve: November 22, 2005 A pillanat szülteA pillanat tesziA pillanatból jött, sA pillanatba veszik//önnön önmagam// Link a hozzászóláshoz
Riyena Quarrath Közzétéve: November 23, 2005 Megosztás Közzétéve: November 23, 2005 ,,A rák csupán végzet, nem gyilkosság - ha csak nem akar az ember vádat emelni Isten ellen.´´/Dean R. Koontz - Ne félj!/ Link a hozzászóláshoz
Flameo Közzétéve: November 25, 2005 Megosztás Közzétéve: November 25, 2005 FájFáj a szív,Fáj a lélek,Fájó a hiány,Fájók a rímek... :twisted: :twisted: :twisted: Csak álmomban láttamCsak álmomban éltemCsak álmomban jártamCsak álmomban féltem Link a hozzászóláshoz
Darun Közzétéve: November 26, 2005 Megosztás Közzétéve: November 26, 2005 "A tudás, ha nem járul hozzá hit, semmit sem ér." (I.B. Adham)"Sohasem láttam semmit anélkül, hogy Istent ne láttam volna benne." (Mohammed ibn Wasi)"A fájdalom a nagyon hívők privilégiuma, akik örömmel fogadják azt." (Bászri)"Csak az válik teljessen önzetlenné, akinek öltözetét megszaggatja a szeretet." (Dzsalál Uddin Rumi) Link a hozzászóláshoz
Antail Közzétéve: December 3, 2005 Megosztás Közzétéve: December 3, 2005 A megszerzett tudás csak kezdet, érzed?Z Link a hozzászóláshoz
Antail Közzétéve: December 5, 2005 Megosztás Közzétéve: December 5, 2005 Buzgó hívő imája Zrogdavarhoz részlet:...és vajh, ha átélhetném Ynev összes teremtményének kínját, szenvedését, gyötrelmét követhetném-e a kijelölt utat ó Zrogdavar... Link a hozzászóláshoz
Sir Vágtató Közzétéve: December 5, 2005 Megosztás Közzétéve: December 5, 2005 "A csaptmunka előnye hogy mindíg van kit hibáztatni""L is for LOVE, babyO is for ONLY you that I doV is for loving VIRTUALLY everything that you areE is for loving almost EVERYTHING that you doR is for RAPE meM is for MURDER meA is for ANSWERING all of my prayersN is for KNOWING your loverman's going to be the answer to all of yours"(Metallica: loverman) Link a hozzászóláshoz
Antail Közzétéve: December 8, 2005 Megosztás Közzétéve: December 8, 2005 "Minden JK-ra vonatkozik: mindenki csak egyszer fog hibázni a modulban." Link a hozzászóláshoz
Felon Közzétéve: December 13, 2005 Megosztás Közzétéve: December 13, 2005 "Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyulgalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd." (Mahatma Gandhi )"Nincs olyan eszköz, melyhez az ember ne folyamodna, hogy megmeneküljön a gondolkodás fáradalmaitól!" (T. A. Edison) Link a hozzászóláshoz
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés