Raze Közzétéve: Május 27, 2006 Közzétéve: Május 27, 2006 Ghost Dog: The Way of the Samurai is found in death. Meditation on inevitable death should be performed daily. Every day when one's body and mind are at peace, one should meditate upon being ripped apart by arrows, rifles, spears and swords, being carried away by surging waves, being thrown into the midst of a great fire, being struck by lightning, being shaken to death by a great earthquake, falling from thousand-foot cliffs, dying of disease or committing seppuku at the death of one's master. And every day without fail one should consider himself as dead. This is the substance of the way of the samurai.
Phoenix Közzétéve: Május 27, 2006 Közzétéve: Május 27, 2006 Tankcsapda : Lopott könyvekLopok neked egy könyvet,A lapjait teleíromVérrel, verítékkel,Valahogy még kibírom.De aztán elmegyek innen messze,Hogy többé ne is láss.Lopjon könyvet, írja a könnyeivelTele valaki más!Lopok neked egy könyvet,A lapjait teleírom,A festék, ha megszáradA kifakult papíron,Akkor elmegyek innen végleg,Magammal viszlek tégedOda, ahol többé sohaSenki el nem érhet.Tudom, hogy hagynád,Én addig szeretnélek,Amíg mozogsz, amíg van benned életA véredben fürödnék, Sigurd O'romell kedveli ezt
Riyena Quarrath Közzétéve: Május 31, 2006 Közzétéve: Május 31, 2006 Csendes álomCsendesen cseppen éjbe az álom,Elnyeli csöndben, s fut ezer szálon.Körkörös körbe, fonja a vágyat,Gyűröttes gyönyör nyomja az ágyatTerhétől távol, könnyű a teste,Szakadt ruháját letette este.Szabadon szárnyal, súlytalanságban,Káprázik szeme az éjszakában
Gambit Közzétéve: Június 7, 2006 Közzétéve: Június 7, 2006 Egy Ajándék ElhárításaNe adj igazat.Neked túlsokba kerül;nekem meg épp van.Metaoptikaha közelebb van:élesebben látni, hogyelérhetetlen. Pattha elmonhatnám:miért becsüllek nagyra:vérig sérthetneXéniamert végösszegbenminden számlád vállalom:sose részletezd/ Fodor
er Közzétéve: Június 12, 2006 Közzétéve: Június 12, 2006 "Határozottan állítom, hogy ha mindenki tudná, mit beszélnek róla embertársai, nem lenne négy barát sem a világon. Kiderül ez azokból az összeveszésekből, amelyeket a néha visszamondott tapintatlan pletykák okoznak." (Pascal)
Riyena Quarrath Közzétéve: Június 13, 2006 Közzétéve: Június 13, 2006 GyémántÉj lettem, csend a hangom,A napot akartam, s elégett minden.Éj lettem, álom, árnyék,Csak te ragyogsz még,Gyönyörű kincsem.Vak lettem, világtalan,Tudom, hiába vezet kezed.Vak lettem, szemem nem ébred,Hagyd hát gyémánt, hogy elveszítselek!Ékszer a lelked,Gyermek, hova rejtselek?Ékszer a lelked,Félek, eltöröm fényedet.Vad lettem, bujdosó,Veszett vérem megmérgezett.Vad lettem, szívem nem ébred,Hagyd hát gyémánt, hogy elveszítselek!Ékszer a lelked,Gyermek, hova rejtselek?Ékszer a lelked,Félek, eltöröm fényedet.Hova rejtselek el?/Kimnowak/
Riyena Quarrath Közzétéve: Július 6, 2006 Közzétéve: Július 6, 2006 ,,A démonok belül bújnak meg, és kínozzák az áldozatukat.´´/Andrea M. Hesse/Aki egészséges, annak ezer kívánsága van.Aki beteg, annak csak egy./közmondás/,,Csak a betegségem után értettem meg, milyen fontos, hogy az ember igent mondjon a sorsára.´´/C. G. Jung/
Phoenix Közzétéve: Július 6, 2006 Közzétéve: Július 6, 2006 This is the endBeautiful friendThis is the endMy only friend, the endOf our elaborate plans, the endOf everything that stands, the endNo safety or surprise, the endI'll never look into your eyes...againCan you picture what will beSo limitless and freeDesperately in need...of some...stranger's handIn a...desperate landLost in a Roman...wilderness of painAnd all the children are insaneAll the children are insaneWaiting for the summer rain, yeahThere's danger on the edge of townRide the King's highway, babyWeird scenes inside the gold mineRide the highway west, babyRide the snake, ride the snakeTo the lake, the ancient lake, babyThe snake is long, seven milesRide the snake...he's old, and his skin is coldThe west is the bestThe west is the bestGet here, and we'll do the restThe blue bus is callin' usThe blue bus is callin' usDriver, where you taken' usThe killer awoke before dawn, he put his boots onHe took a face from the ancient gallery And he walked on down the hallHe went into the room where his sister lived, and...then hePaid a visit to his brother, and then heHe walked on down the hall, andAnd he came to a door...and he looked insideFather, yes son, I want to kill youMother...I want to...WAAAAAAC'mon baby,--------- No "take a chance with us"C'mon baby, take a chance with usC'mon baby, take a chance with usAnd meet me at the back of the blue busDoin' a blue rockOn a blue busDoin' a blue rockC'mon, yeahKill, kill, kill, kill, kill, killThis is the endBeautiful friendThis is the endMy only friend, the endIt hurts to set you freeBut you'll never follow meThe end of laughter and soft liesThe end of nights we tried to dieThis is the endThe Doors-The End
Phoenix Közzétéve: Augusztus 6, 2006 Közzétéve: Augusztus 6, 2006 I admit it...what's to say...yeah...I'll relive it...without pain...mmm...Backstreet lover on the side of the roadI got a bomb in my temple that is gonna explodeI got a sixteen gauge buried under my clothes, I play...Once upon a time I could control myselfOoh, once upon a time I could lose myself, yeah...Oh, try and mimic what's insane...ooh, yeah...I am in it...where do I stand?Oh, Indian summer and I hate the heatI got a backstreet lover on the passenger seatI got my hand in my pocket, so determined, discreet...I pray...Once upon a time I could control myselfOoh, once upon a time I could lose myself, yeah, yeah...You think I got my eyes closedBut I'm lookin' at you the whole fuckin' time...Ooh, once upon a time I could control myself, yeah...Once upon a time I could lose myself, yeah, yeah, yeah...Once, upon a time I could love myself, yeah...Once upon a time I could love you, yeah, yeah, yeah...Once (4x)Yeah...once, once...yeah, yeah...Yeah...yeah, yeah...yeah, yeah...oww...Pearl Jam-Once
Phoenix Közzétéve: Augusztus 6, 2006 Közzétéve: Augusztus 6, 2006 A természetes elhal: eszköz lesz, erő,a bölcs él vele,így lesz vezető; ezért:a rendhez nem kell a had ereje.Okos, aki érti az embereket;aki önmagát érti: ihletett.Hatalmas, aki másokat legyőz;aki önmagát legyőzi: erős.Aki törekszik: nincs híján akaratnak;aki megelégszik: gazdag.Aki nem veszti természetét: hosszúéletű;aki nem veszti emlékezetét: örökéletű.A jó hadvezér nem harcias,a jó harcos nem haragos,a győzni-tudó nem támad,a vezetni-tudó alázatos:ez a nem-küzdő erény,az irányító erő,a természet szolgálata,az ősi vezető.Lao-Ce: Tao Te King
Komattre Közzétéve: Augusztus 6, 2006 Közzétéve: Augusztus 6, 2006 A szex egy ütközetA szerelem háborúRammstein
Ahriman Közzétéve: Augusztus 21, 2006 Közzétéve: Augusztus 21, 2006 "If I had one foot already in Paradise, I would withdraw it to go and fight" - Gain li Laherains, 15th century Chanson de Geste"Ha egyik lábam a Paradicsomban lenne,visszavonnám, hogy harcolni mehessek"
Phoenix Közzétéve: Augusztus 22, 2006 Közzétéve: Augusztus 22, 2006 Az Úr az én pásztorom,Nem szűkölködöm,Fűves legelőkönnyugtat engem,és csendes vizekhez terelget engem.Ragyogó késekkelKiszabadítja lelkemMagosságos helybéli kampókra aggat engemÉs birkapörköltet készít belőlemPink Floyd: Birkák
Antail Közzétéve: Augusztus 31, 2006 Közzétéve: Augusztus 31, 2006 The truth is in there.Részlet a méltán népszerű X-Akták sorozatból. Nem tudom mit jelent, de jól hangzik. 8)
Tybycsoky Közzétéve: Augusztus 31, 2006 Közzétéve: Augusztus 31, 2006 Every decision you make is a mistake!
Ahriman Közzétéve: Szeptember 7, 2006 Közzétéve: Szeptember 7, 2006 It itches, it seethes, it festers and breathes My heros are dead, they died in my head Thin out the herd, squeeze out the pain Something inside me has opened up againThoughts of me exemplified All the little flaws I have denied Forget today, forget whatever happened Everyday I see a little more of overall deficiencies I'm nothing short of being one complete catastrophe SlipKnot, Diluted.Éget és forrong, gennyedzik és lélegzikHőseim halottak, meghaltak a fejembenFogyaszd a csordát, préseld ki a kíntValami újra felnyílt bennemGondolataim példázzákMind a kis hibákat, miket tagadtamFelejtsd a mát, felejtsd, bármi történtMinden nap kicsit többet látok az átfogó fogyatékosságokatEgyáltalán nem vagyok távol a teljes katasztrófától
Ahriman Közzétéve: Szeptember 14, 2006 Közzétéve: Szeptember 14, 2006 I've wished for this, I've bitched at that I've left behind this little fact You cannot kill what you did not createSlipKnot, DualityKívántam ezt, anyáztam azonMagam mögött hagytam az apró tényt:Nem pusztíthatod el, amit nem te teremtettél.
Phoenix Közzétéve: Szeptember 14, 2006 Közzétéve: Szeptember 14, 2006 Mindig váljon eggyé a kardforgató a karddal.Mikor az ember a kard, és a kard az ember, még a penge is sokkal élesebb.Ha a kézben nincs kard, a szívben van!Még puszta kézzel is lesújtja ellenfelét kinek tettét a szív vezérli.Végül, a kardforgató legfontosabb szabálya:Ha sem kezében, sem szívében nincs kard, az elméjében őrizze örökké,És nem lesz több ölés, csak béke.The Hero
Felon Közzétéve: Szeptember 15, 2006 Közzétéve: Szeptember 15, 2006 "Indultam, érkeztem,Nem tudtam, kérdeztem,Elvágtam, véreztem, Hogy fáj azt éreztem. Látod, én nem haragszom rátok, én Tudom jól, hogy kérdés lehet száz és száz, de Válasz csak egy van: egy van!"(Tankcsapda)
Komattre Közzétéve: Szeptember 17, 2006 Közzétéve: Szeptember 17, 2006 Érzelmek nélkülÉrzések nélkülSzeretet nélkülGyűlölet nélkülA szív csupán egy óraMely egyre csak ketyeg
Phoenix Közzétéve: Szeptember 18, 2006 Közzétéve: Szeptember 18, 2006 Megszületnek és elpusztulnak.Az élet felé megy tíz közül három,a halál felé megy tíz közül három,és meghal tettei miattmegint tíz közül három. Miért?Mert nem lesznek úrrá az élet-vágyon.Aki úrrá lesz az élet-vágyon,orrszarvútól, tigristől nem fél,sem harcban a fegyveres katonától.Az orrszarvú nem döfi beléje szarvát,a tigris nem vágja beléje karmát,nem sebzi meg a katona kardja. Miért?Mert a halálnak nincs rajta hatalma.
Ahriman Közzétéve: Szeptember 19, 2006 Közzétéve: Szeptember 19, 2006 I'm turning it around like a knife in the shell I wanna understand why, but I'm hurting myself I haven't seen a lotta reasons to stop it I can't just drop it I'm just a bastard, but at least I admit it At least I admit it Forgatom, mint kést a kagylóbanMeg akarom érteni, miért de csak magamat bántomNem látom sok értelmét abbahagyniNem tudok leállniCsak egy állat vagyok, de legalább beismeremLegalább beismerem
Troll Közzétéve: Szeptember 19, 2006 Közzétéve: Szeptember 19, 2006 " Esküszünk a Nemzet magyar IstenérePiros-fehér-zölddel írjuk fel az égre:Minden nemes magyar,kinek lelke tisztaÖsi országunkat egyutt veszzük vissza!"Egészséges Fejbőr/Esküszünk
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés