MagyarGergely Közzétéve: Április 14, 2007 Közzétéve: Április 14, 2007 Üdv!"Akiket befelé megölsz, kifelé nem állnak az utadba." Gorviki mondás
Felon Közzétéve: Május 24, 2007 Közzétéve: Május 24, 2007 Küldeném mindenkinek, akit szeretek Hamvas Béla: Barátság Minden barátság azzal a homályos érzéssel kezdődik, hogy valahol már találkoztunk. Mintha régen testvérek lettünk volna. Méginkább, mintha ikrek lettünk volna. S ezért a találkozás, csak viszontlátás. Amikor pedig az ember barátjától elszakad, tudja, hogy ez a távozás csak látszat. Valahol együtt marad vele úgy, ahogy együtt volt vele a találkozás előtt.
Phoenix Közzétéve: Június 21, 2007 Közzétéve: Június 21, 2007 Örkény István: 1949 Rajk László külügyminisztert, a párt régi harcosát, saját kérésére halálraítélték. A kivégzés a kölcsönös egyetértés és bizalom jegyében folyt le, kis számúmeghívott előtt.
MagyarGergely Közzétéve: Június 21, 2007 Közzétéve: Június 21, 2007 Üdv!"Hány pondró eltiprása ér fel egy oroszlán elejtésével?"(Rayvanhur - Katekizmus)
Toxik Közzétéve: Július 3, 2007 Közzétéve: Július 3, 2007 VISSZATEKINTVEA születés véres és fájdalmas.Az élet hosszú és vígasztalan.A halál lassú és megalázó.Ki az, aki képes kieszelniilyen kegyetlenséget? /Jim Morrison/
Amarilis Közzétéve: Július 10, 2007 Közzétéve: Július 10, 2007 Kedvencek: " Mindenki magáért, csak az istenek mindenkiért...!" " Légy őszinte másokhoz és önmagadhoz, mert ha nem vagy az, ott és akkor vallasz kudarcot, mikor a legkevésbé várnád!"
MagyarGergely Közzétéve: Július 11, 2007 Közzétéve: Július 11, 2007 Üdv!"Az okos ember elvégzi a sors általá reá rótt feladatot. A bölcs ember másokkal végezteti el maga helyett." (Rahim el-Haszra)
Felon Közzétéve: Július 25, 2007 Közzétéve: Július 25, 2007 /Megnéztem az SOS szerelem című filmet / Quimby : Most múlik pontosan Most múlik pontosan, Engedem had menjen Szaladjon kifelé belőlem Gondoltam egyetlen nem vagy itt jó helyen nem vagy való nekem Villámlik mennydörög ez tényleg szerelem. Látom, hogy elsuhan felettem egy madár tátongó szívében szögesdrót csőrében szalmaszál Magamat ringatom, még ő landol egy almafán az Isten kertjében almabort inhalál Vágtatnék tovább veled az éjben Az álmok foltos indián lován Egy táltos szív remeg a konyhakésben Talpam alatt sár és ingovány Azóta szüntelen őt látom mindenhol Meredten nézek a távolba otthonom kőpokol szilánkos mennyország folyékony torztükör szentjánosbogarak fényében tündököl Egy indián lidérc kísért itt bennem Szemhéjain rozsdás szemfedő A tükrökön túl fenn a fellegekben Furulyáját elejti egy angyalszárnyú kígyóbűvölő
Amarilis Közzétéve: Július 27, 2007 Közzétéve: Július 27, 2007 " A költészet lelke maga a képzelet, a sosem volt dolgok,vagy az, ami lehet! "Margaret Weis & Tracky Hickman
Felon Közzétéve: Augusztus 24, 2007 Közzétéve: Augusztus 24, 2007 "Hajlamos vagyok azt hinni,hogy feleslegesen járt iskolába, aki nem tanulta meg, hogy a legtöbb tanár idióta."(Hesketh Pearson angol író )"Csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi butaság, de az elsőben nem vagyok biztos."(Albert Einstein )"Nem a nők csinálnak a férfiakból bolondot. Õk ebben is önállóak.""A nők tudják mit akarnak. De nem mindig tudják mikor akarják."
Amarilis Közzétéve: Augusztus 31, 2007 Közzétéve: Augusztus 31, 2007 " Az életben semmi sem biztos,...csak a halál...!"" Az éjjben semmi sincs fényesebb az árnyaknál, és a Világ nem áll többől az árnyakban lakozó fénynél."
Amarilis Közzétéve: Szeptember 18, 2007 Közzétéve: Szeptember 18, 2007 " Jobb ÉLNI, mint megijedni!"(Ryugen du Moulin)
Kiara Közzétéve: Szeptember 24, 2007 Közzétéve: Szeptember 24, 2007 "Szívemben könnyekké tépett álmokMár véres a múlt és halott a jelen.Kárhozat a jövő - miért hagyjátok?Megöl a Hetedik Arc, ha te sem vagy velem!Már nincs remény és nincsenek álmok,Csak egy utolsó, elkésett szerelemFogadj el, s feltámadhatok,Vagy lelkem is elvész, akár az életem.""Ps: Az én szerelmemet nem kezdi ki a múló idő, nem törli el a halál.Add nekem az éjszakát, életforró ajkad, a tested hevítő tüzet! Lobbants lángra és eméssz el örökre- hogy megtisztuljak!"AO'C-Aquir gyűrű
Felon Közzétéve: Szeptember 28, 2007 Közzétéve: Szeptember 28, 2007 Kosztolányi Dezső KÖNNYEK KOLDUSA Én voltam egykor szent edény. A fájdalom lakott szivemben, s a boldogok poétának neveztek engem. Mostan vagyok koldus, szegény, mert elveszett, mi az enyém volt. S a könny, a könny a nagyvilágra szerteszétfolyt. Zokognak a föld kerekén, mindenki sír, mindenki költő, vak jajgató, fájdalmát az égig üvöltő. De legnagyobb jaj az enyém, ki állok itt e bús özönben, sírók között, s nincs semmi búm és semmi könnyem.
TAO Közzétéve: Október 6, 2007 Közzétéve: Október 6, 2007 Amelyik ajtón lehet azon én benyitokNem csak az ajtó előtt állok és kopogok
Amarilis Közzétéve: Október 21, 2007 Közzétéve: Október 21, 2007 " Zöldellő dús rétek végtelen csodájaSzelíden simulva a kék láthatárba,Hullámzik elöttem az itthoni tájon,Visszatértem újra, végetért az álom.Elhoztam lelkemben amit máshol éltem,El kellett, hogy menjek, de most haza tértem.Távoli barátok búcsúztató szavátHallom felém szállni a zöld réteken át,S kezem önkéntelen üdvözlésre lendül,De az örök tájon rég töretlen csend ül."
Venes Közzétéve: Október 21, 2007 Közzétéve: Október 21, 2007 ,,Én úgy szeretlek,Mint hajnal a napot,Mint tűz, a száraz fadarabot"/Debreczeni Tibor/
MagyarGergely Közzétéve: Október 23, 2007 Közzétéve: Október 23, 2007 Üdv!"Előtörténet az, amikor egy játékos megindokolja, hogy neki miért lehet, amit nem engednek a szabályok." (ismeretlen, mérges KM)
Amarilis Közzétéve: Október 24, 2007 Közzétéve: Október 24, 2007 " Olyan összetartóak vagyunk, mint párhuzamosok a végtelenbe! "" Olvass írhatóbban!"" Ezt a fogást a had technika sok-kis-zöld-kötsög-mindent-ledarál-nak nevezi... "
Felon Közzétéve: Október 25, 2007 Közzétéve: Október 25, 2007 "Ölelkezünk a fényben,Aztán a hullámok közé futunk,És eltűnünk a messzeségben,De a homlokomAddig hozzád nyomom,A te homlokodhoz az enyém,Aztán belenézek a szemedbe,Te meg visszanézel belém."(Kispál és a Borz)
Felon Közzétéve: Október 26, 2007 Közzétéve: Október 26, 2007 "Aki írta az az égből nézi, ott az első sorban ül és mégsem érti. Csak bámul rám, hogy minden rendben- neki könnyebb minden. Azt a dobhártyát kicsit összébbhúzni, süket füllel könnyebb úszni. De ha engem hallgatsz melléd úsznak, a füleid nélkül is visszahúznak. Hát ez van....És marhára nem baj, ha sosem bírtakakik azt se' tudják hogyan hívnak. Ez az egész, ha mi épp úgy vesszük, ahogy mindenki más is itt velünk együtt, igazi. Pedig csak annak tűnik. Akik igazak, azok az ilyet el nem tűrik."(Hiperkarma)
Felon Közzétéve: Október 29, 2007 Közzétéve: Október 29, 2007 Amit szívedbe rejteszAmit szivedbe rejtesz,szemednek tárd ki azt;amit szemeddel sejtesz,sziveddel várd ki azt.A szerelembe - mondják -belehal, aki él.De úgy kell a boldogság,mint egy falat kenyér.S aki él, mind-mind gyermekés anyaölbe vágy.Ölnek, ha nem ölelnek -a harctér nászi ágy.Légy, mint a Nyolcvan Éves,akit pusztítanaka növekv
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés