Darun Közzétéve: Október 3, 2003 Közzétéve: Október 3, 2003 ...és amikor majd a sötétség er?i ellepik a Földet, akkor én eljövök, és eltörlöm az életet a bolygó színér?l... -Black Knight
Darun Közzétéve: Október 3, 2003 Közzétéve: Október 3, 2003 Végül úgy is minden FEKETE lesz!...all turn Black...egy ?rült én
Gem Kapocs Közzétéve: Október 7, 2003 Közzétéve: Október 7, 2003 Télapó fekszik a hóbanujság alatt a metróban.Nem tudom hol hallottam de arra emlékszemhogy valami nagyon letagiku szám refrénjében volt.
Gem Kapocs Közzétéve: Október 7, 2003 Közzétéve: Október 7, 2003 Nem számít mi volt a multadMár nem számít,Megtanultad,Már nem csábíthat senki se jóra hogy vagy vagy nem az mindegy.Ahogy állnak a dolgok és ülnek ütésekés szenvedéseka szenvedélyekhajnal van és kibirhatatlan hogy vagy vagy nem az mindegyMikor magára ránt egy világ városahol kibérli álmod az álom gyárosmegfesti képed hogy kép a képbensétálj magaddal kéz a kézbenahogy mássá válsz egy más világbannagyon hidegan miel?tt más világvanaz angyal se kérdi hogy merre jártálhogy vagy vagy nem az mindegy
Nefadar Közzétéve: Október 11, 2003 Szerző Közzétéve: Október 11, 2003 The people isn`t alone anymore.
Bálint Közzétéve: Október 12, 2003 Közzétéve: Október 12, 2003 "Az orosz szürke arcán élesen rajzolódik ki szederjes ajka és lila szemhéja. Körmével az ingét kaparja, hogy letépje magáról, de ujjai felmondják a szolgálatot. A málló leveleket hullató komor fák alatt márványosan erezett árnyékokat terít a fény; az árnyképeket ólommal pecsételi le a pusztulás. A szél felborzolja a közeli pocsolya s?r? vizét, amelyet a zsájához hasonló, szemre ép, de megrohadt növények szegélyeznek; az egyik zsombék mellett egy mókustetem ringatózik, farka élettelenül lebeg a vízen. A katona aki az oroszt cipelte, nehéz léptekkel újra elindul."Anré Marlaux\ Lázár\ A kötél és az egerekVI. Fejezet
Sychter Közzétéve: Október 13, 2003 Közzétéve: Október 13, 2003 Alkoholisták I. törvénye:"Amib?l lekvárt lehet csinálni, abból pálinkát is!"
Nefadar Közzétéve: Október 15, 2003 Szerző Közzétéve: Október 15, 2003 Ptah szentély egyik felirata:"Nézz rám, és töltsön el az istenfélelem"
Nefadar Közzétéve: Október 16, 2003 Szerző Közzétéve: Október 16, 2003 Johnatan Swift: "Gy?lölöm és megvetem az embernek nevezett állatot"és ezzel teljesen egyetértek... :roll:
Sychter Közzétéve: Október 16, 2003 Közzétéve: Október 16, 2003 Magyarságtudatom kényszerít a következ? sorokra:"Talpra Magyar, hí a haza itt az id?, most vagy soha!""Piros, fehér, zöld, ez a Magyar Föld!""Isten, álld meg a Magyart!"
Valaki Közzétéve: Október 21, 2003 Közzétéve: Október 21, 2003 A gonoszt magunk cselekedjük, és magunk szenvedünk t?le. A gonoszt magunk kerüljük el, és önmagunk által tisztulunk meg. A tiszta és tisztátalan önmagától ered. Senki sem tisztíthat meg másokat."Buddha tanításai,XII/165.
spartas Közzétéve: Október 21, 2003 Közzétéve: Október 21, 2003 Sziasztok!"A Föld összes intelligenciája állandó, a népesség növekedik..." - Einstein?Uff, én beszéltem
Sneer Közzétéve: Október 21, 2003 Közzétéve: Október 21, 2003 "A jöv? nagy lehet?ségeket rejt magában. A dolog nyitja abban áll, hogykerüljük a csapdákat, megragadjuk a lehet?ségeket és hazaérjünk hat el?tt." W. Allen
Sneer Közzétéve: Október 23, 2003 Közzétéve: Október 23, 2003 Ajánlom ezt a mondatot minden kalandozónak:"Lehet hogy elmarad a Dúlás ha mi szinre lépünk Ynev földjén, vagy egy még> nagyobb kezdôdik?...."
spartas Közzétéve: Október 25, 2003 Közzétéve: Október 25, 2003 Sziasztok!"Nincs menekvés! Mi fizetünk meg el?deink b?neiért." - Paul Muad'DibA filmben nem, de a könyvben megjelenik a fenti mondat. Frank legbölcsebb szavai.Uff, én beszéltem
gord a polihisztor Közzétéve: Október 29, 2003 Közzétéve: Október 29, 2003 Ages quod ages!Hajtsd vége mi kötelességed!Latin idézet.
Eleinor Közzétéve: Október 30, 2003 Közzétéve: Október 30, 2003 "Játék az élet, a halál komoly.Láttára megfagy tréfa és mosoly."(Komjáthy Jen?: gondolatok a halálról)--------------------------------------------------------------------------------"Mi a halál? Ki mondja meg nekem?Az élet véges, míg ? végtelen."(Komjáthy Jen?: Gondolatok a halálról)
Eleinor Közzétéve: Október 30, 2003 Közzétéve: Október 30, 2003 Kötelességed minden életben egy van csupán: Légy h? magadhoz. Olyan gond nincs, amely ne hozna kezében ajándékokat neked. A gondokat azért keresed, mert szükséged van ajándékaikra. Azért létezem, hogy úgy éljem az életemet, ahogyan nekem örömet okoz. Amit a hernyó a világ végének tekint, azt a mester pillangónak nevezi.(Richard Bach: Illúziók)
Eleinor Közzétéve: Október 30, 2003 Közzétéve: Október 30, 2003 "Ne add fel az álmaidat és az ábrándjaidat. Ne engedd, hogy az élet elvágja a zsineged, miel?tt felorsóznád azokat az álmokat... tartsd feszesen ... ... és orsózz .... ne add föl .... kapaszkodj bele a hálóba ... , s ha a már benne lév? álmok kiszökkennének, ugorj a vízbe és ússzál utánuk az életed kockáztatásával is.... de ne engedd ?ket elszökni... "(Justin Daniels)
Eleinor Közzétéve: Október 30, 2003 Közzétéve: Október 30, 2003 "Az élethalálharc lármája elcsitult,a Kobrák Tanácsa visszaadta a lelkét teremt?jének,túlvilági jutalmazásra vagy örök kárhozatra.Csak a fáklyák ropogtak közönyösen a falikarokban,s az összeégett Ferdebajszú vinnyogott er?tlenül a fekete oltárkövön;a másik két tigris tanácstalanul kerülgette,nem tudták mire vélni a helyzetet.Id?nként meg-megbökték az orrukkal,megnyalták érdes nyelvükkel,hogy bátorítsák,enyhítsék szörny? kínjait.A finom bajusszálak idegesen reszkettek;nem a megperzselt hús átható b?ze zavarta ?ket,hanem az elmúlás megfoghatatlan,t?nékeny illata.A három emberi lényre ügyet sem vetettek;ismerték már a szagukat,Nume hosszú heteken keresztül nevelte ?ket,hogy hozzászokjanak a sápadt,bundátlan kétlábúak jelenlétéhez.Ha nem is tekintették ?ket barátnak,fegyvertársnak,azért kénytelen-kelletlen megt?rték ?ket a vadászterületükön."Raoul Renier~Acél és Oroszlán
Nefadar Közzétéve: November 3, 2003 Szerző Közzétéve: November 3, 2003 "Ha nem hiszel magadban, senki sem fog hinni benned"
Con Salamander Közzétéve: November 7, 2003 Közzétéve: November 7, 2003 "álmodozás az élet megrontója""ki korán kel, álmos marad""sör"egy rózsaszín pitbull szám:EGy napon, mikor Metál Mackónak semmi dolga nem akadt,eszébe jutott, hogy inni kéne valami nagyon húzósat,elment tehát Malackához, hogy meglesse, az mit vedel,de malacka már fél órája kómában hevert.Így hát elindult hazafelé, minközben s?r?n hullt a hó,kell hogy legyen a laposüvegben valami kis innivaló,a hidegre való tekintettel jó nagyokat kortyolt, elterült a fehér hóban és metálosan horkolt.Minél inkább hull a hó,annál inkább havazik,minél inkább havazik, annál inkább hull a hó,hull a hó és hózik-zik-zik...Metál mackó iszik.hull a hó és hózik-zik-zik...a mája meg hízik.Metál mackó a barátom és gyakra elbeszélgetünk,a vodkáról meg a p#náról, amit mind a ketten kedvelünk,tanultunk egy verset, és mostmár kívülr?' tudom,ha merev vagyok a részegségt?l, én mindig ezt dúdolgatom:Minél inkább skót whiskey, annál inkább gruppenszex,Minél inkább almabor, annál inkább velorex.Hull a hó és hózik... REFRÉN"Nemtom hogy jön a M*-hoz, de most azér is leírtam.
Con Salamander Közzétéve: November 7, 2003 Közzétéve: November 7, 2003 fenyegetések:Megcsinállak hóemberb?l és kettépisillek!Lerajzollak és összetépem.Lerajzollak és megmutatom.Lerajzollak és összeszúrkálom.
Antail Közzétéve: November 8, 2003 Közzétéve: November 8, 2003 Idézet Ranagol tanítási közül:Ami lesz, az már volt, és újra lesz!-Tolkien: A gy?r?k uraA világ megváltozott, más lett. Érzem a...
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés