d3st Közzétéve: Január 7, 2004 Közzétéve: Január 7, 2004 "az élet álom, az álom halál, a halál megváltás, a megváltás élet..."(részlet- Anyrok Alkonya)
d3st Közzétéve: Január 7, 2004 Közzétéve: Január 7, 2004 Itt egy másik ugyanabból a könyvböl; ...Amikor megszólalt fejemben éktelen síphangján, elsötétült elöttem a világ. Megszüntem létezni, de mégis jelen voltam.. Nem volt más, csak ö.. Az idö már értelmét vesztette. Ide-oda sodródtam végtelenné büvölt tengerében. Felderengett elöttem a csillagos éjszaka, és lassan tühegynyi fényponttá zsugorodtam én is... És elhittem... mert nem volt más amiben higgyek... csak az a teremtett világ, amelyröl ö suttogott... ... lebegés, sötét, örület ...
TAO Közzétéve: Január 8, 2004 Közzétéve: Január 8, 2004 "Keresd meg Mestered, találd meg Önmagad, és Te leszel a Mester!""Csodálom a múltat, és tisztelettel adózom szamurájok tetteinek.""Inkább visszatartani, mint megsebesíteni, inkább megsebesíteni, mint megnyomorítani, inkább megnyomorítani, mint megölni, inkább megölni, mint hogy minket öljenek meg.""Mester... mondd meg nekem, mi a ZEN-DO??? Nincs árnyéka Se alakja De még hangja sem IGEN EZ A ZEN-DO Bárki kérdez szó nem elég hogy MEGÉRTESD Nem adhatsz választ Mert nincs meg az szóban De TE is nagyon jól TUDOD Igen, B
TAO Közzétéve: Január 8, 2004 Közzétéve: Január 8, 2004 És néhány idézet teljesen más témában : "Két dolog végtelen a világon: a világegyetem, és az emberi ostobaság
Gambit Közzétéve: Január 8, 2004 Közzétéve: Január 8, 2004 "Azt már tudjuk, hogy az útvesztő végén a halál vár ránk [...] de most már látom, hogy az út, amelyet ezen az útvesztőn bell kiválasztok: ez tesz azzá, ami vagyok. Nemcsak dolog vagyok; létezési mód is - egy a sok-sok mód közl -, és az a tény, hogy ismerem az utat, amelyet eddig megtettem, és azokat is, amelyek számomra még megmaradtak, segít mejd megértenem, hogy mi lesz belőlem."/Deniel Keyes: Virágot Algernonnak/
bencurrrr Közzétéve: Január 10, 2004 Közzétéve: Január 10, 2004 nem tudom de valahogy senki se csípi a fizika tanárokat
Gambit Közzétéve: Január 14, 2004 Közzétéve: Január 14, 2004 Great power comes from great responsibility./Spider man/
@huszár Közzétéve: Január 14, 2004 Közzétéve: Január 14, 2004 -Akkor mit is csinálsz itt???-Sssssoompolygookkk....!!! :twisted: :twisted: :twisted: ...
gord a polihisztor Közzétéve: Január 15, 2004 Közzétéve: Január 15, 2004 HA INNI AKAROK ISZOM ÉS HA ENNI AKAROK ESZEMMINDIG AZT CSIN
Darun Közzétéve: Január 16, 2004 Közzétéve: Január 16, 2004 Ha meghalsz, Uram, mi veled halunk!"Kyr pusztító utolsó mondata kapitányának"Darun
Antail Közzétéve: Január 16, 2004 Közzétéve: Január 16, 2004 A jó Kalandmester (részlet):"A jó kalandmester képes úgy önmagának mesélni, az ő saját maga által megszemélyesített JK-knak, hogy a JK-k nem viszik bele a játékba amit tudnak és megpróbálnak maximális szerepjátékos teljesítményt nyújtani, és a maga a KM sem él vissza azzal amit tud és megpróbálja a lehető legjobban, legélvezhetőbben előadni a mesélést. Egy így lejátszott parti után minősül egy KM jó KM-nek!" 8) írta: Antail, elgondolások a kalandmesterekről című kódex, részlet
Mr.Bean Közzétéve: Január 17, 2004 Közzétéve: Január 17, 2004 " A szovjet hadseregben nagyobb batorság kell a visszavonuláshoz mint mint az előre menetelhez...." Joszif Sztalin
Sneer Közzétéve: Január 18, 2004 Közzétéve: Január 18, 2004 "S mibe naponkét belehaltam,Attól leszek pusztíthatatlan,s szelíden győzök,mint a szél. ""Az ágy közös.A párna nem""Ahová érdemes elmenni, oda nem vezet rövid út:""A por siet. A kő ráér."
Gambit Közzétéve: Január 21, 2004 Közzétéve: Január 21, 2004 Aki másokat csap be, ravasz.Akit becsapnak ostoba.Aki magát csapja be, szánalmas báb csupán./Dale Avery: A Renegát/
Eleinor Közzétéve: Január 23, 2004 Közzétéve: Január 23, 2004 "Amíg az ember elfogadja a megszokottat, addig állandó kétségek rabja lesz, de ha helyet ad egy józan kétely csábításának, végül rátalál az Igazságokra. "Marcus Porcius Cato
Gambit Közzétéve: Január 28, 2004 Közzétéve: Január 28, 2004 Amit örökül kaptál, az a tied: nem futhatsz el előle. /Vaskezű Alex/
Argos Közzétéve: Január 31, 2004 Közzétéve: Január 31, 2004 ZáróballadaTestamentum lapjaitA szegény Villon itt lezárja.Jöjjetek el, ha temetik,És lélekharang cseng utána.Öltözzetek piros ruhába,A szerelem mártírja volt:
Valaki Közzétéve: Február 10, 2004 Közzétéve: Február 10, 2004 "Csak a primitív tart rendet, a zseni uralkodik a káoszon."
Eleinor Közzétéve: Február 18, 2004 Közzétéve: Február 18, 2004 "Indul a küszöbről az Út:ha nem vigyázok, elszelel;felkötöm én is a sarút, gyerünk utána, menni kell, utak találkozása vár, futok, a lábam bizsereg
Eleinor Közzétéve: Február 18, 2004 Közzétéve: Február 18, 2004 "Trufa meg Pippin rágyújtott egy nótára, amit úgy látszik, külön erre az alkalomra szerezték.Mintájuk az a törp-nóta volt, amellyel Bilbó hajdanában elindult kalandos útjára
Eleinor Közzétéve: Február 18, 2004 Közzétéve: Február 18, 2004 "A nóta egy foga-dóról szólt; talán ezért is jutott most az eszébe Frodónak. Hadd álljon itt a teljes szövege. Ma már általában csak néhány sorára szoktak emlékezni.Van egy fogadó, vidám fogadó, a söre, hej, finom!A Holdbeli Ember is betért egy este
Eleinor Közzétéve: Február 18, 2004 Közzétéve: Február 18, 2004 "Van, mi arany, bár nem fénylik, van. ki vándor, s hazaér; régi erő nem enyészik;fagyot kibír mély gyökér. Lángját a tűz visszakapja, árnyékból a fény kiszáll;összeforr a törött szablya, s koronás lesz a király.""Tünde-király volt Gil-galad, országa széles és szabada Tenger és a hegy között: de Gi1-galad elköltözött.A lant még zengi hős nevét, sisakját, kardját, seregét, ezüst pajzsát, mely csillogott, akár a fényes csillagok.De ennek sok-sok éve már, elvágtatott a hős király.A fény kihunyt, nem ünnepel: Mordor sötétje nyelte el."~Tolkien~
Nefadar Közzétéve: Február 19, 2004 Szerző Közzétéve: Február 19, 2004 "Soha se a gyengék mellé áll, mindig az erőseket támogasd" - Bene Gesserit mondás
Manndil Közzétéve: Február 19, 2004 Közzétéve: Február 19, 2004 " Ne pletykálj elfekről, mert hosszú fülük van és mindent meghallanak!"-egy könyvből-
spartas Közzétéve: Február 20, 2004 Közzétéve: Február 20, 2004 Sziasztok!"Ki mondta, hogy aki sötét elfet lát az biztosan belehal a találkozásba?! A multkor is találkoztam egy elffel. Te! Azt se tudta, mi az a csatabárd!!" - Khabur, Darton harcos-papjaKm: Ok, akkor dobjatok k10-zel!Jk1: Miért?!Jk2: Kezdeményezünk?Km: Adjatok hozzá 3-at...Jk1: 18!Jk2: Nekem 47!Km: Az egészségpróba???!??!
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés