Daru Közzétéve: Április 29 Közzétéve: Április 29 Sziasztok! Idén szeretném elhozni a Heimurinn szerepjátékot, és mesélni egy lendületes kalandot. A 2024-ben fizikai formában is megjelent, Fagyföldön játszódó nordikus fantasy RPG szerzője Seress Gábor. Egy rendkívül hangulatos, a germán és skandináv mitológiára építkező vikinges világot alkotott meg. Ez a játék sokkal többről szól, mint túlélni a fagyos északi szelet: legendákban gazdag, többrétegű társadalmi világ, pergő, taktikus és kifejezetten életveszélyes harcok várnak. Játékosok - szerda este: 1. Catsmile: Szellemsámán - Nanuuk 2. Sneer: Berzeker - Styr "Erik" Jorundsson 3. Kata: Szklad - Szerencsés Frida 4. Előkészület nem szükséges: lesznek választható, kész karakterek, a szabályrendszert pedig én ismertetem. Természetesen, ha valaki már ismeri a játékot és saját karaktert hozna, arra is van lehetőség. A kaland részletei később érkeznek. Egyelőre szerda délutánra tervezem, de ez még alakulhat. A világgal itt lehet ismerkedni: https://heimurinn.hu/ Rayen Reval, TAO, The Eternal Crow Hero és 3 további kalandozó kedveli ezt
MagyarGergely Közzétéve: Április 29 Közzétéve: Április 29 Üdv! Szóval tarini törtpékkel kell kalandozni? The Eternal Crow Hero és Catsmile kedveli ezt
Catsmile Közzétéve: Április 29 Közzétéve: Április 29 Engem érdekel. Daru és The Eternal Crow Hero kedveli ezt
Daru Közzétéve: Április 30 Szerző Közzétéve: Április 30 11 órával ezelőtt-kor Catsmile írta: Engem érdekel. Beírtalak! 17 órával ezelőtt-kor MagyarGergely írta: Szóval tarini törtpékkel kell kalandozni? Szeretnél te is játszani? The Eternal Crow Hero és Catsmile kedveli ezt
MagyarGergely Közzétéve: Április 30 Közzétéve: Április 30 Üdv! 12 órával ezelőtt-kor Daru írta: Szeretnél te is játszani? Nem. Nem a helyet akartam foglalni.. csak feltűnt a hasonlóság. The Eternal Crow Hero kedveli ezt
Scylla Közzétéve: Május 1 Közzétéve: Május 1 Minket öcsémmel érdekel. Ramirez+ scylla. The Eternal Crow Hero és Daru kedveli ezt
Daru Közzétéve: Május 1 Szerző Közzétéve: Május 1 5 órával ezelőtt-kor Scylla írta: Minket öcsémmel érdekel. Ramirez+ scylla. Jaj, de örülök! Beírtam!
Neko Közzétéve: Május 5 Közzétéve: Május 5 Kár, hogy pont szerda... amúgy izgalmasan hangzik... Daru kedveli ezt
Sneer Közzétéve: Május 9 Közzétéve: Május 9 na akkor had szoljon.felevehetsz jatekosnak Daru. Daru kedveli ezt
Daru Közzétéve: Május 9 Szerző Közzétéve: Május 9 A szerdai portyára összegyültek a harcosok! balta, balta, jégszív! Ugyanakkor, ha lenne még aki szívesen kipróbálná és egy szombat délutáni/esti játékra összejön 3-4 fő játékos, akkor örömmel bevállalok egy második menetet! Neko kedveli ezt
Daru Közzétéve: Május 19 Szerző Közzétéve: Május 19 Sziasztok! Elindult egy sorozat a YT-on, ahol az alkotók vezetésével betekintést nyerhettek a Heimurinn világaba. Gondoltam a táborra várva megosztom veletek, mert ettől jobb hangulatkletőt, rendszerismertetést elképzelni sem tudnék. Nagyon szeretem! Ne felejtsétek: szombat estére még szívesen fogadok egy újabb csapatot, ha lenne még érdeklődő. Neko és tetra kedveli ezt
Scylla Közzétéve: Május 25 Közzétéve: Május 25 Már nézzük a YouTube. Nekünk is így be kell oltozni? Mikor lesznek választható karik? Daru kedveli ezt
Sneer Közzétéve: Május 29 Közzétéve: Május 29 Én berserkerrel leszek.Daru várom a választható karikat.en is nezem majd awebes sorozatot.Én egy Eriket hozok.Szombaton meg egy igazit is.:) Daru kedveli ezt
Daru Közzétéve: Május 30 Szerző Közzétéve: Május 30 Ezen a linken éritek el a példakaraktereket: https://heimurinn.hu/kiegeszitok/pelda-karakterek/ @Scylla@Sneer@Catsmile@Ramirez Kérem, 3 TSZ karakttert válasszatok. Választható osztályok (kasztok) rövid leírásai: Harcos - sokoldalú karakterek Íjász - kifejezetten távolsági fegyverekre specializálódtak Berzeker - örjöngve tudnak pusztítani annak minden előnyével és hátrányával Vándor - képzett vadonjárók, a túlélés emberei Kalandor - a csendes gyilkosok, nem erős, de okos/cseles harcosok. Martalóc - Mindenre megvehető rossz arcok. Lesből támadnak. Szkald - vándordalnokok, akik képesek bűbájokra. Godi - aikik az ősi vallás papjai. Ők is tudnak varázsolni. Szellemsámán - akik nagyon különcök, megvetik őket, de varázshatalmuk erőssé teszi őket. Mágia használat nem különösebben bonyi, de ha elsőre még nem eröltetnétek, nyugodtan válasszatok csak a harcosok közül, mert a modul így is teljesíthető. On 2026. 05. 29. at 10:10-kor Sneer írta: Daru várom a választható karikat Neked Styr Jorundsson tudom ajánlani (fenti linken kicsit legörgetve megtalálod). Leírásod alpaján ő az a vadállat, aki kétkezes harci fejszével pusztítógéppé tud válni. Az istenek óvják azt, aki körülötte van olyankor! Sneer kedveli ezt
Catsmile Közzétéve: Május 30 Közzétéve: Május 30 Elsősorban a szellemsámánt választanám, ha mindenkinek megfelel. Ami még játszhat az a vándordalnok. Már belenézegettem a varászlataiba is. Daru és Sneer kedveli ezt
Daru Közzétéve: Május 31 Szerző Közzétéve: Május 31 19 órával ezelőtt-kor Catsmile írta: Elsősorban a szellemsámánt választanám, ha mindenkinek megfelel. Ami még játszhat az a vándordalnok. Már belenézegettem a varászlataiba is. Márnint a szkald vagy a sámán varázslataiba?
Catsmile Közzétéve: Május 31 Közzétéve: Május 31 2 órával ezelőtt-kor Daru írta: Márnint a szkald vagy a sámán varázslataiba? A sámános varázslatokba... úgy látom azu I. szintűak használhatóak majd. Nekem ez az elsődleges, ha csak nem akarja valaki mindenáron elvinni. Daru kedveli ezt
Daru Közzétéve: Május 31 Szerző Közzétéve: Május 31 Egy órával ezelőtt-kor Catsmile írta: A sámános varázslatokba... úgy látom azu I. szintűak használhatóak majd. Nekem ez az elsődleges, ha csak nem akarja valaki mindenáron elvinni. Yep, így van. Kérlek válaszd ki hogya két 3. TSZ sámán közül melyikkel szeretnél lenni.
Catsmile Közzétéve: Május 31 Közzétéve: Május 31 58 perccel ezelőtt-kor Daru írta: Yep, így van. Kérlek válaszd ki hogya két 3. TSZ sámán közül melyikkel szeretnél lenni. Az egyik (tab)szolga. Mi a helyzet a gazdájával? Ha senki nem választja, hogyan tervezed megoldani? Daru kedveli ezt
Daru Közzétéve: Május 31 Szerző Közzétéve: Május 31 13 perccel ezelőtt-kor Catsmile írta: Mi a helyzet a gazdájával? Ha senki nem választja, hogyan tervezed megoldani? Megoldjuk simán. Már is van pár ötletem, de várjuk meg a többieket. Catsmile kedveli ezt
Daru Közzétéve: Június 1 Szerző Közzétéve: Június 1 @Sneer@Catsmile@Scylla@Ramirez Úgy látom, hogy a modul egy kicsit vastagabb eseménysort hordoz magában, amit talán erős lenne bepréselni szerda estére. Kérdésem az, hogy áttegyük-e szombatra, ahol bőven több idő lenne rá és kényelmesebben tudnánk játszani, vagy daráljuk le szerdán? Én nagyon adnám a szombatot, talán nektek is jó lenne, ha még nincs ott programotok. Indítok egy savazást' a fórum elején erről. Köszi szépen!
Kata Közzétéve: Június 2 Közzétéve: Június 2 Sziasztok! Esetleg beférek még én is a csapatba? Daru kedveli ezt
Catsmile Közzétéve: Június 2 Közzétéve: Június 2 On 2026. 06. 01. at 22:49-kor Daru írta: @Sneer@Catsmile@Scylla@Ramirez Úgy látom, hogy a modul egy kicsit vastagabb eseménysort hordoz magában, amit talán erős lenne bepréselni szerda estére. Kérdésem az, hogy áttegyük-e szombatra, ahol bőven több idő lenne rá és kényelmesebben tudnánk játszani, vagy daráljuk le szerdán? Én nagyon adnám a szombatot, talán nektek is jó lenne, ha még nincs ott programotok. Indítok egy savazást' a fórum elején erről. Köszi szépen! Két megjegyzés: - nekem mind a két nap jó - bár be lett jelölve, de még nem választottam a két szellemsámán közül, már csak azért sem, mert várom a többiek visszajelzését is Daru kedveli ezt
Daru Közzétéve: Június 3 Szerző Közzétéve: Június 3 10 órával ezelőtt-kor Catsmile írta: de még nem választottam a két szellemsámán közül, már csak azért sem, mert várom a többiek visszajelzését is Jaj, bocsi! Valamiért fixnek vettem - talán mert tészemről semmi akadálya, csupán a pontos megoldást akartam később megválaszolni. Tehát, ha a két sámán közül Nanuuk jobban tetszik, én pobléma nélkül be tudom illeszteni a képbe. Két opció is van: A: Sneer által megromált berzeker szolgálja leszel. JK-JK kapcsolat. B: A jarlotk (klánvezéretek) szolgálja leszel. NJK-JK kapcsolat. Két dologot azonban fontos tudni: 1: A rabszolgaság nem feltétlen jelent saranyú sorsot, de aki birtokol, annak a tulajdona vagy. Ő feladata ellátni téged (itatni, etetni, szálásolni). De életedről is ő rendelkezik és ha megöl, az nem számít gyilkosságnak. Ha megszöksz, az az életedbe kerülhet (és 99.99%-ban így is lesz). Van pár szociális szabály is, de ezekben majd segítek mesélés közben. Ugyanakkor Nanuuk képességei miatt egy jó megbecsült "jószág". Ha tudja hol a helye, akkor az alá-fölé rendeltség talán fel sem tűnik és inkább egy "főnok-beosztott" formában jelentkezik. 2: Karakter számi származása miatt számítani kell arra, hogy jó páean lesznek, akik meg fognak vetni. Szóval a raszizmus bejátszik. De pl. amíg a berzeker melletted tornyosul, nem valószínű hogy lesz aki belédköt. Max megjegyzések, fintorgások, ilyesmik. Én a sztorit ismerve, szerintem Nanuuk játszható és érdekes, izgalmas szint ad majd gémhez.
Sneer Közzétéve: Június 3 Közzétéve: Június 3 En azt mondim legyen a kalanvezer szolgaja.egyelőre nem bobyolitanam a jatekoamat egy plusz feladattal boven elega berseker megismerese.maradjon a szerdai jatek szombaton nekem nem jo. tetra és Daru kedveli ezt
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés