Daru Közzétéve: Április 29 Közzétéve: Április 29 Sziasztok! Idén szeretném elhozni a Heimurinn szerepjátékot, és mesélni egy lendületes kalandot. A 2024-ben fizikai formában is megjelent, Fagyföldön játszódó nordikus fantasy RPG szerzője Seress Gábor. Egy rendkívül hangulatos, a germán és skandináv mitológiára építkező vikinges világot alkotott meg. Ez a játék sokkal többről szól, mint túlélni a fagyos északi szelet: legendákban gazdag, többrétegű társadalmi világ, pergő, taktikus és kifejezetten életveszélyes harcok várnak. Gyertek! Ragadjatok pajzsot és baltát! Recsegjenek a csontok, roppanjanak a koponyák! Hönír csarnoka vár! A minőségi játékélményt és a garantált befejezést szem előtt tartva 4 fő részére mesélnék. A helyek jelentkezési sorrendben telnek. Játékosok - szerda este: 1. Catsmile 2. Ramirez 3. Scylla 4. Sneer Előkészület nem szükséges: lesznek választható, kész karakterek, a szabályrendszert pedig én ismertetem. Természetesen, ha valaki már ismeri a játékot és saját karaktert hozna, arra is van lehetőség. A kaland részletei később érkeznek. Egyelőre szerda délutánra tervezem, de ez még alakulhat. A világgal itt lehet ismerkedni: https://heimurinn.hu/ Con Salamander, Neko, Catsmile és 2 további kalandozó kedveli ezt
MagyarGergely Közzétéve: Április 29 Közzétéve: Április 29 Üdv! Szóval tarini törtpékkel kell kalandozni? Catsmile kedveli ezt
Daru Közzétéve: Április 30 Szerző Közzétéve: Április 30 11 órával ezelőtt-kor Catsmile írta: Engem érdekel. Beírtalak! 17 órával ezelőtt-kor MagyarGergely írta: Szóval tarini törtpékkel kell kalandozni? Szeretnél te is játszani? Catsmile kedveli ezt
MagyarGergely Közzétéve: Április 30 Közzétéve: Április 30 Üdv! 12 órával ezelőtt-kor Daru írta: Szeretnél te is játszani? Nem. Nem a helyet akartam foglalni.. csak feltűnt a hasonlóság.
Scylla Közzétéve: Május 1 Közzétéve: Május 1 Minket öcsémmel érdekel. Ramirez+ scylla. Daru kedveli ezt
Daru Közzétéve: Május 1 Szerző Közzétéve: Május 1 5 órával ezelőtt-kor Scylla írta: Minket öcsémmel érdekel. Ramirez+ scylla. Jaj, de örülök! Beírtam!
Neko Közzétéve: Május 5 Közzétéve: Május 5 Kár, hogy pont szerda... amúgy izgalmasan hangzik... Daru kedveli ezt
Sneer Közzétéve: Május 9 Közzétéve: Május 9 na akkor had szoljon.felevehetsz jatekosnak Daru. Daru kedveli ezt
Daru Közzétéve: Május 9 Szerző Közzétéve: Május 9 A szerdai portyára összegyültek a harcosok! balta, balta, jégszív! Ugyanakkor, ha lenne még aki szívesen kipróbálná és egy szombat délutáni/esti játékra összejön 3-4 fő játékos, akkor örömmel bevállalok egy második menetet! Neko kedveli ezt
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés