Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Loreforge - Nyitott, közösségi ETK karakterlap-kezelő (Béta)

Recommended Posts

Közzétéve:

Sziasztok!

Láttam a dilemmát az ETK körül, úgyhogy rááldoztam pár napot, és összedobtam egy béta fázisú ETK karakterfeltöltőt a Lorekeeper (https://lorekeeper.hu) mellé.

Itt éritek el: https://loreforge.hu/

Egyelőre amolyan szabadidős hobbi projektként fut: nem tökéletes, nem hatalmas, és mivel nem volt túl sok időm, biztosan találtok majd benn hibákat. Viszont ha van rá valós igény a közösség részéről, nagyon szívesen fejlesztem tovább, és elsősorban a ti visszajelzéseitek alapján alakítanám az irányt.

Ami a jövőt illeti: tervben van egy Swagger/OpenAPI interfész is, hogy a rendszer teljesen nyitott legyen, így később bárki könnyedén ráépíthet a saját eszközeit vagy fejlesztéseit.

Köszi, ha kipróbáljátok!

Visamo kedveli ezt
Közzétéve:

Köszi szépen a visszajelzést, örülök, hogy tetszik!

Annyit még hozzátennék a jövőre nézve, hogy az oldal jelen állás szerint teljesen ingyenes, és az is marad. Kifejezetten a hazai szerepjátszás népszerűsítéséért és a közösségért készült.

Számomra a legnagyobb támogatás most az, ha minél több emberhez eljut a hír, úgyhogy ha tetszik a cucc, oszd meg bátran a csapatoddal vagy játékostársaiddal is

Visamo kedveli ezt
Közzétéve:

Eredetileg csak a Lorekeeper indult volna, de nem igazán volt/van rá kereslet. Rá kellett jönnöm, hogy – bár szeretek mesélni – a játékosok nagy része inkább játékos karakterként szerepjátékozik, mintsem DM-ként/kalandmesterként. Emellett úgy tudom, nincs a dreonar.hu-hoz hasonló, kifejezetten ETK-s karaktertároló, így jött az ötlet, hogy elindítom a LoreForge-ot, amibe fejlesztés közben beleintegráltam a Lorekeeper funkcionalitását is.

Szóval ez hirtelen, fejlesztés közben jött ötlet volt. Valószínűleg a Lorekeeper külön projektként be lesz szántva, de a kalandfeltöltés lehetősége természetesen megmarad a LoreForge-on belül.

A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés
  • Új...