Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

'Fanfár a hősökért Tavaszi Tábor 2006 - Élménybeszámolók


Amund

Jöttök e majd legközelebb is ha alkalom lesz rá?  

23 szavazat

  1. 1. Jöttök e majd legközelebb is ha alkalom lesz rá?Recommended Posts

Minden tábor után rengeteg gondolat kavarog bennem. Ez már 'hagyomány', hogy darabokra kell törnöm a fejem, hogy hogy írjam le az élményeim, és érzéseim az előző napokról.

Nos most nem a tábor első napjától kezdeném, hanem pár héttel korábbról:

Kb 1 hónapja Amund megkért, hogy fessem meg a kráni fejvadászok kendőjét, és varrjam meg a nagyimmal a köpenyeket. Naaagy naaagy lelkesedéssel vetettem volna bele magam a dologba, ha nem kerülök kórházba, de ott is alkottam. Belesegítettem a szabásminta rajzolásába, kézzel festettem a kendőket, és adtam az instrukciókat a nagyimnak, és mikorra kikerültem minden kész is lett, és a visszajelzések alapján nem hiába dolgoztunk.

Egyik nap, amikor festettem egy kendőt Amund felhívott, hogy tudok-e paprikáskrumplit főzni...? Mondtam, hogy tudok, mivel egyszer már csináltam, és senki nem pusztult bele.

Egyébként tudni kell rólam, hogy ritka lusta vagyok a házimunkákhoz, de bevállaltam. Leírtam a receptet, összeírtam a hozzávalókat, osztottam, szoroztam, hogy hogy miből mennyi, és tegnap pedig megfőztem. Nagyon nagy élmény volt egyébként ennyi embernek főzni. Estére már fájt a lábam, a derekam, füst, és hagymaszagú voltam, a kezem piszkos, a nadrágom olajos volt, de amikor láttam, hogy az a rengeteg ember eszi az én főztöm, és senki nem fintorog, senki nem rohan a wc felé, hanem mindenki beszélget, nevet, és eszik, akkor úgy éreztem, hogy nagyon megérte. Lehet, hogy ez másoknak nem tűnik olyan nagy dolognak, de nekem hihetetlenül jól esett!

A Sors jóvoltából Komattre mesélt nekünk, aminek nagyon örültem, csak sajnálom, hogy nem tudtam igazán aktív lenni a játékban a főzés miatt, de a srácok is megoldották a maguk módján a dolgokat. Azé' amúgy látszik, hogy kell a női szó is az Infrába...:D

A Live-ot nagyon élveztem! Hihetetlen nagy feelingje volt a helyszínnek, az NJK-knak, meg mindennek. Iszonyatosan jó érzés volt ténylegesen a karakterem bőrébe bújni, és úgy beszélni, úgy mozogni, mint ő. Miután megszereztük az ereklyét, hirtelen átvedlettem gorvikiból, krániba, és támogattam egy kicsit a fejvadászokat a mágiámmal. Tudtátok, hogy a kráni fejvadászok söröznek, cigiznek, és katicabogarakat nézegetnek miközben a szegény, védtelen kalandozókra várnak? 8) :D

A tábornak, pontosabban két embernek köszönhetően rájöttem egy, eddig számomra megváloszalatlan kérdés válaszára, aminek nagyon örültem, bár jobb lett volna, ha más körülmények miatt esik le a dolog.

És most a köszönetek:

Köszönöm...

a szervezőknek a szervezést,

Amundnak a modult,

Komattrenak a mesélést,

Viconak, @nak, és Antailnak a játékot,

a 4 kóborlónak, Ganglernek, az Infrának, és Amundnak a krumpli, és hagymahámozást, szeletelést, és Dragonnak a tűzgyújtást, meg az egyéb segédkezést, és a Kalandozóknak, hogy még nem küldték rám sem az

Link a hozzászóláshoz

Sziasztok,

Hát ezt is megúsztuk élve, bár voltak kétségeim... :D Főleg, mikor az Antail Ranagol (veszedelmesen hithű és fanatikus) papja vezette partyval bemerészkedtem az erdőbe és épp a tanítványomat igyekeztek feláldozni, no akkor elbizonytalanodtam egy kicsit, hogy jó e az nekem, hogy @huszár a hátamban van. :)

Én is végigköszöngetném mindenkinek a segítséget, de inkább nem teszem, nem fárasztalak egy efféle kommenttel benneteket.

Inkább azt mondom, hogy mindenki tudja, miben segítkezett és veregesse vállon magát erősen, mert le a kalappal előttük. Köszönjük.

Illetve megköszönném minden résztvevőnek, hogy jelenlétével emelte a tábor fényét.

L'aria a (vastag) Fehér Sárkány 8)

Link a hozzászóláshoz

Hi Kalandozótársak.

Szerintem is durva volt az egész leszámítva azt az egy-két elhanyagolható csúszást( meg a paprikás krumplit :D ) Az volt a japán verzió mert ez is jobb volt mint amilyennek kinézett. Az egyik reggel arra keltem hogy a drága Antail kollega a ranagolpap jelmezében 20 cm-ről néz az arcomba. Kellemes érzés. :D

Mi kaptuk a legjobb Km-et (

Link a hozzászóláshoz

HI!

Hááátt ezt is megértem.Megint egy élmény volt. Jó volt látni a rég nem látott artzokat, átérezni a tábor hihetetlen hangulatát! Egy szobába kerülte ma debreceniek barátsgos kis szerény csapatával :D... érdekes volt na 8)

Amúgy köszönet télleg mindenkinek, és midnnenek, nyáron megyek újra, remélem a csapat nem változik sokat, csak annyit h ők is játszanak majd :D:P

Részletesebb beszámoló, majd ha otthon is megy a netem.

Üdv,

@huszár - a sivatagból

Link a hozzászóláshoz

Mélységes tiszteletem!

Igyekszem összeszedni a gondolataimat, de lehet, hogy csapongó leszek, mert ennyi inger iszonyú régen ért már.

Ez volt az első eset hogy személyesen találkoztam Veletek, Kalandozókkal és mondhatni, sokkoló volt. :D A szó legjobb értelmében. Mindenféle nyalás nélkül. Komolyan, szinte nem is tudom, mikor éreztem magam ennyire jól. Annyira nem törtem ki a saját kis környezetemből, h nem is emlékeztem már, milyen isteni is egy ilyen tábor. Úgyhogy köszönöm Nektek.

Mindkét modul rajta volt az íven, bár Dragon kockáit eléggé meggyűlöltem. Zsinórban a harmadik 00 után. :D

Meg @huszárt, amiért megnyerte előlem az Ynev kvízt. Itt gratulálok külön is. Egyébként.

Ugyan az első nap sikerült úgy hazavágnom a gyomromat, hogy a tábor kitűnő ételeiből nem nagyon ettem, de A'frad paprikáskrumpliját nem lehetett kihagyni. A nyári táborra már teljesen profin fog menni. És még a tüzet is sikerült éetre lehelni Dragonnal, meg a csapatom többi tagjával. Akinek külön gratulálok a tisztes helytállásért. Azt hiszem ilyen gyorsan, mint mi, csapat még nem pusztult el.

És még a krédómat is megszegtem két csinos vámpírhölgy kedvéért....

Link a hozzászóláshoz

A tábor olyan volt mint amilyenre számítottam. Én igazán a kalandozókra voltam kíváncsi, a verseny maga egy bónusz volt számomra.

Kukac csórikám elvállalta hogy a mi szobánkban alszik és itt hatalmasat hibázott. A szobájában lévő orkok kivárták míg elalszik, aztán megdobálták narancsal. Mi röhögtünk, kukac nem.

Link a hozzászóláshoz

Ave!

...Naeggen, mivel is kezdjük. : ) Egy szóban: Jó volt? Jó.

Na persze nem ússzátok meg ennyivel... bővebben :) read on:

Pozitív a visszaemlékezés. Nekem első magus tábor volt, sz'al összehasonlítási alapom max non-magus táborral lenne, az meg abszolút más tészta, úgyhogy nem is mérem hozzá. Summa summarum annyit tudtam leszűrni, hogy ha nem lettem volna átlagban 38C láz fölött, ha nem szédülök szüntelen, ha nem a kiszáradás fenyeget és tulképp magamnál vagyok a tábor több, mint 50%-ában, akkor akár szuper is lehetett volna.

Link a hozzászóláshoz

Hihihihi...

Szóval mindenki megfertőződött? Én itthon az egész családot összebaciztam öcsémmel. Úgyhogy a többi táborlakó is szétmenne testileg, akkor lehet a két Járványhordozónak (Jekyllnek, meg nekem) köszönni. Bűvragály rulz! :D

Raze, kösz, h az eléggé elbaltázott mozdulatomat közkinccsé tetted. :D Bár ez annyira röhejes, h külön fle is kellett volna venni. Egyébként én nem éreztem úgy, hogy a debrecenieket kinézték volna. Én pölö senkit nem ismertem a saját csapattársaimon kívül. És örülök, hogy ilyen jól befogadtatok. Köcce! Mondom. Majd a következő körben. Nyáron.

Addig meg gyógyuljon meg mindenki. Nehogy már Darton fetrengjen a röhögéstől. Miattunk.

Link a hozzászóláshoz

Üdv.

Szerény véleményem szerint k*rva jó volt a tábor. Jó volt a modúl (véleményem szerint a kráni modúl mindig jó), a mesélőnk is nagyon "hajléktalan" volt :D (aki nem érti, annak mondom hogy ez jót jelent). Az ostoba orkokra pedig ne halgasson senki :D , játszani mentünk, és azt is tettük, és megérte nagyon jó volt. Kukac lehet hogy megbánta hogy velünk került egy szobába, de hát igazából elég fun-ra vettük az egész tábort. Lényeg ami lényeg nagyon ott volt a dolog, csak rövid volt, sajnálom hogy a csapatom fele nem akart live-ozni, ezért arról lemaradtam, ja és túl sok volt a pók (addig nincs bajom velük amíg nem a takarómon másznak családostúl). Már várom a nyárit is, aki ezt kihagyta sajnálja, de oda jöjjön el. Ja és thanks to all.

Link a hozzászóláshoz

Jekyll - Csanádot ne hagyd otthon nem szabad!!! jobbulást :)

Raze - élmény volt veled játszani ha jól tudom jk-ként eloszor tettem :)

fene abba a sok mesélésbe :) ork-ként elég jó a szagod :)

Toxic - kellemes volt a séta a hegyre jól eldumáltunk és kiderült mi történt amiért eltüntem az akkori baráti körböl :) és a játék közbeni részegedés elég jól megy :) te torzítottad el a jellemem amit csepet sem bánnok :)

Phoenix - hm nem tudom mit mondjak neked talán azt hogy örülök hogy eljöttél és velkáááám :)

Antail - a szokásos mint most is jó fej volt áldozó kész :)

Kukac - hát a vérnarancs téged jól megtalált remélem nem bántad meg a szobánkat :) vigyáz a káosz-pillangóval :)

Vico - Nem kommentálom túl a dolgokat, jó barát vagy aki mindig figyel a barátaira. Bocsi hogy nem mondtam el mi a baj de csak mostanra derült ki.

Afrad - az egész táborban lehangoltnak tüntél amit nagyon sajnálok :( de a paprikás krumpli jó volt :)

Rodarth - szerintem egész jól elbeszélgettünk és remélem jösz a következöre is :)

Tolkienes csapat - bocsássatok meg hogy így nevezlek titeket de név szerint senkit sem ismerek közületek, élmény volt hajigálni azt a veszélyes kütyüt és a kutya is nagyon aranyos volt /szeretem az állatokat/

Elit alakulat - ott volt mint mindig, jó ismerös emberekkel találkozni Szery külön grat a diadalhoz.

Máté - elképesztö mi ötlett volt az njkák megszemélyesitése, remélem fogsz majd nekünk mesélni egyszer :)

Amund - jó volt a tábor viszont sajnálom, hogy elöitéletek miatt nem mesélhettél.

Tibi - tetszet a varazslóbotod ;) kradot érdekli, ne csodálkozz ha eltünik :twisted:

Csanád - mit is mondjak, ugyanaz mint a debreceni alakulat :) remélem jösz a következokre is és mesélsz egyet nekünk!!!

Link a hozzászóláshoz

Szevasztok!

Köszönöm Cather. Nélküled nem sikerülhetett volna... :P:D

Most van időm is meg kedvem is írni a fórumba.... (nincsen kedvem magyart tanulni... :wink: )

Csanád köszi a mesélést! naon jó volt! :D Régen hagyták ennyire kibontakozni a karakterem... :)

A LIVE naon jó volt és remélem hogy nyáron is lesz legalább ilyen jó. Csak hozzam magammal a szent fényemet... :D A LIVE-ra most jobban fogok készülni és sebesülés nélkül fogom túlélni a viadalt 8) :D

A modul is nagyon jó volt sztem, csak az hogy Kránban vagyunk egy kicsit rémisztő volt... :o De túléltük és nagyon jót szórakoztunk! :D Először voltam Uwel paplovaggal és nagyon megtetszett. :D

Jó volt látni, hogy sok ismerős arc jött el, akikkel találkozókon szoktam találkozni.

Már várom a Nyt.-t. :twisted:

Egyenlőre ennyit, majd még talán írok valamit... :roll:

Üdv!

Link a hozzászóláshoz

Cather - Jelentem, Csanád tervezi, hogy jön... :) Már csak az őt megbélyegző borszormánnyal kell elbánnotok - csakis ő áshatja alá a dolgot. :) Bár én úgy tudom, hogy játszani akar, nem mesélni :) (Nem olvassa a fórumot, de ha írtok, akkor átadom neki...)

Kikkkkkérjünk magunknak! a K9-es egység a Tudodmicsinájjon csapathoz tartozott! :)) Gonosz Sasok ("Tolkiencsapat" << lol, ezt már nem mossátok le magatokró, Zsu!) ellopták a familiárisom.

Rodarth - 2 csaj üzeni, hogy gyógyulj, mert nem úszod meg a vampire-t, ha kell ők szednek ki az ágyból! ;D Én asszem a helyedben ezesetben maradnék az ágyban!

Link a hozzászóláshoz

Haló haló!

Sajna csak nemrég értesítettek arról hogy ittene lehet élménybeszámolót írni.

Nos elösször is... köszönök mindent mindenkinek.... hehe asszem ezzel mindent elintéztem.

Elit alakulatnak annyit hogy én még soha életembe nem láttam olyat hogy valaki 236-ot dobott volna pajzzal való támadásra! Gratulálok! :) Remek csapat voltatok, és örültem hogy nektek mesélhettem.

Remélem ott lesztek a nyári táborba is.

Mivel nem soxor voltam táborba (elösször) így nem nagyon tudom elmondani milyen volt, főleg hogy egyszer se aludtam ott mert mint azt már Jekyll említette van egy boszorkány... meg a csókmágiadolog... meg én maradtam volna... de hát neki MANA kellett... nem tudtam mit tenni. :D

Összegezve a dolgokat baromi jól éreztem magam ami abba is megmutatkozott hogy hajnali 4-kor mentem el vasárnap. Vicces volt vezetni, de már hozzászoktam.

Amint jól értesültem a Debreceniekkel beszélgettem a kaland után. Nos aki abszintot iszik nem lehet rossz ember. ;)

És eggen, nektek fogok mesélni a nyári táborba! Kíváncsi vagyok rátok. (jamegazishogyegykicsiténisalkeszvagyok...)

Köszönöm nektek a whisky-t, meg az abszintot. Remélem legözelebb is lesz. Ami meg a narancsdobálást illeti, legközelebb én leszek veletek egy szobába, és engem nem zavar a narancs, ha titeket sem a törött sörösüveg darabok ;)

Gambit! Örülök hogy végre jobban is megismerhettelek. Annak is örülök, hogy nem vagyok egyedül nézeteimmel a mesélés terén. De legközelebb örülnék ha meginnánk együtt is néhány sört miután a debrecenieket leittam a sárga földig. :):D

Mindenki más akit megismertem nektek csak azért nem írok mert mint azt mondtam pocsék a névmemóriám, de örülök hogy mindenki jól érezte magát. Én biztos megyek a nyári táborba és mesélni fogok!

(Addig is majd kitervelem mit csináljak a boszorkánnyal... esetleg megkötözöm és zákot húzok a fejére... talán úgy nem tud majd varázsolni... de én nem is akarok ilyet tenni... én szeretem őt... persze drágám megyek máááár..)

Link a hozzászóláshoz

Na üdv!

Hát, mégis csak írnom kell egy hosszabb élménybeszmolót. Tehát egen, mint az már fentebb tisztázásra került a debreceniekkel kerültem egy szobába. Mit mondjak érdekes volt :D. A narancs dobálást, meg minden egyéb poént nem igazán bántam, és ha egy francos boszorkánymester átka nem éppen akkor fog ki rajtam, akkor sokkal jobban szórakoztam volna. De hát ez van. Igaz eslő este kicsit még parás volt, h ha elaszom akkor jön a minden móka az alvó emberrel c rész, de szerencsém volt mert megdobtam az összes akaraterő próbát és kibírtam addig, amíg már kedves szobatársaim is aludtak... :twisted:

A táborban sok új embert megismertem, aminek kifejezetten örülök. Nagyon remélem, h e tábortól mindenkinek megjött a kedve a nyárihoz, mert abban az lesz a jobb, h nem lesz ilyen hamar vége. :x

Raze-zel nem értek egyet abban, h a debreceni különítmény leszólóan csengett volna. Én ilyenről nem tudok, nem is hallottam, tehát nem volt semmiféle negatív jelentés tartalom mögé adva a szónak :D.... 8)

Mágus írta:

Ami meg a narancsdobálást illeti, legközelebb én leszek veletek egy szobába, és engem nem zavar a narancs, ha titeket sem a törött sörösüveg darabok :wink:

Nana! A nyár még messze van, meg miegymás, tehát ezen filózni még nem érdemes, meg előtte azért még engem is kikéne onnan rúgni :D....

Amúgy majd inkább költözzünk egy nagyobb szobába, az alkeszokat meg szívesen várjuk 8).

Azért azt hozzátenném a történethez, h a második este már mindenki aludt a szobában, és az egyetlen megmaradt debreceni mondta, h ne maradjunk fent végig, mert már nem bírja... :D:P (tehátazértna :wink:)

Nahh, h vmi érdemlegesről is írjak:

Nekem nagyon bejött az az 5let, h a modul egy részét liveban csináltuk meg. Egyszerűen baromi jó hangulatot csinál a modulnak, a játéknak, a karakterek megformálásának, egyszóval atomrulz. Amit nagyon sajnálok viszont, h a csapat nem kicsit egymásnak (nekem :!:) esett, így nem volt elegendő, h egy csontváz testben versenyt futok az idővel, még néha a hátbatámadó csapattagokat is lekellett szereljem :D. Sajnos az egyik csapattagunk (a tápos boszi :P) egyéb elfoglaltségai miatt kiesett a gaméból és aztán később meg már erejesem volt vissza esni abba :x ... ez van, sebaj, 3an jól elhentelgettük egymást, majd végül engem.

Mindezektől függetlenül én nagyon élveztem a játékot. A mesélés is nagyszerű volt Kommatre személyében.

Amin viszont ledöbbentem az a két (kisegeítő) NJK játéka volt. Egyszerűen hihetetlen játékot nyújtottak a korai órákban (kb hajnal 4 óra). Egy élmény volt. Phoenix, Raze itt is köszönöm szépen. ("Úticéél?" :mrgreen:)

És igenis lehet krumplihámozás és virsli darabolás közben játszani. (Külön visszatérő kínzás volt a meghalt karaktereknél, h egy bizonyos köztiszteletben álló mesélő fogja mesélni a végeláthatatlan moduljait az adott karakternek; úgymit óratorony, parazita, miegymás... eggen ilyesfajta kínzásra még Ranagol felkent paja sem volt felkészülve, hiába szereti a kínokat.... :wink::D)

A nyári táborgi meg még sok víz le fog csorgni a Tiszán, tehát még odább van az... :x :evil:

Köszönettel, és őszinte tisztelettel,

@huszár - a sivatagból

Link a hozzászóláshoz

Szevasztok!

Elit alakulatnak annyit hogy én még soha életembe nem láttam olyat hogy valaki 236-ot dobott volna pajzzal való támadásra! Gratulálok! :) Remek csapat voltatok, és örültem hogy nektek mesélhettem.

Remélem ott lesztek a nyári táborba is.

Hát igen, köszömöm szépen... :oops: :D

Köszönöm a nagyon jó mesélést az Elit alakulat nevében! :D Ott leszünk nyári táborban és már az is megvan, hogy ki mivel lesz... asszem... :? :D Már az egész csapat nagyon várja a nyári tábort.

A tavaszi táborban egyetlen rossz dolog volt... :cry: az hogy nagyon rövid volt! :cry:

Egyenlőre megint csak ennyit...

Üdv!

Link a hozzászóláshoz

Kedves Szervezők és Táborozók!

Köszönet a táborért, élmény volt ez a hétvége :D

A szervezési gyermekbetegségeket és a térerő okozta káoszt leszámítva jól sikerült :). kezdő játékos lévén meg se próbálok érdemi kritikát írni a modulról, a játék nagyon élvezetes volt ( savethechild-killthechild-next),a csapatot meg sikerült úgy összehoznunk hogy még njk-k közreműködése nélkül is remekül elszórakoztatta magát:)

mégegyszer köszönet, a kalandért, a meséért, az vacsiért, a tőrdobálásért és örök hálám annak aki a kezdődő felhőszakadásban összeszedett és felszállított a táborba.

aki mégegyszer szembetolkienez, annak keresek egy éles hegyes, nehéz tárgyat, amitől rossz lesz neki. :mrgreen:

puszik,

szozsi

Link a hozzászóláshoz

Udve emberek:)

sztem remek volt a tabor, eletreszolo elmeny:), ugyhogy meghozta a kedvem, jovok nyaron is. Igazabol meg most sem tudom elhinni, h hogyan lettunk harmadikak, de annak is nagyon orulok. Sztem Dragon remekul meselt, addig nem is volt semmi baj, ameddig nem jottek a krani fjvadaszok, es kb 4 kor alatt Dragon 3 00-s dobásával agyonhnteltek a partit :lol: meghat aztan egy karakterem se kapott meg

113 (vagy tobb) manas agyhalalt :lol:

szoval sztem emek volt, talalkozunk nyaron

Arel legyen veletek addigis

Lau

Link a hozzászóláshoz
Vándor
Ehhez a témához mostantól nem lehet hozzászólni
×
×
  • Új...