Antail Közzétéve: Szeptember 22, 2006 Megosztás Közzétéve: Szeptember 22, 2006 Az igazság odaát van a témával kapcsolatban, ha kitörlöm ezt a hozzászólásom eltűnik. 8) Idéz Link a hozzászóláshoz
Gem Kapocs Közzétéve: Szeptember 24, 2006 Megosztás Közzétéve: Szeptember 24, 2006 Star Wars, tegnapi nagyon ütős jelenete Csapat egyik fele egy acélpiramisban, ahova a jedik korokkal ezelőtt Sith holocronokat rejtettek, a scapat maradék két tagja pedig a piramison kívül. A piramis előtt egy lamda ozstályú birodalmi csapatszállító. A rohamosztagosok két embert hagytak a csapatszállítónál, kettőt a piramis bejáratánál. JK1 erőhasználó, illúzió alkalmazással elintézte, hogy a négy rohamosztagos erdei nmókusoknak lásson minket. KJ1 és JK2 egy-egy rohamosztagos mögé lopakodnak, velük szemben álla másik kettő, akik csak annyit látnak, hogy az egyik mókus hirtelen felugrik és hátulról egy vibropengét szalajt az egyik társuk fejébe, miközben a másik mókus bekapcsol egy lézerkardot és azzal lyukasztja át a másikat. Ezutána lézerkardos mókus odalép a szemközti rohamosztagoshoz és kettészeli, a vibropengés mókus pedig előránt a háta mögül egy blaster snipert és agyonlövi vele a maradék egyszem rohamosztagost. No igen. Egy sith kezdemény és egy volt elite clone trooper tud mókás dolgokat művelni Idéz Link a hozzászóláshoz
Kamykaze Közzétéve: Szeptember 26, 2006 Megosztás Közzétéve: Szeptember 26, 2006 Ynevi bordélyház és a Khál nőstény közti összefüggés boncolgatása:Moro:-Kháljon vele aki akar... Idéz Link a hozzászóláshoz
Kamykaze Közzétéve: Október 16, 2006 Megosztás Közzétéve: Október 16, 2006 A hozzászólás moderálásra került az új fórumszabályzat figyelembevétele alapján 2006-10-14 Feelingflash Kupa bemelegítő játék, csapat: "Tessék mondani, itt van a M* verseny?"TV-Számszeríjász-Harcművészuristen@menny.hu után szabadon:-Képzeljétek, nemsokára a boltokban az új M* szabálykönyv! Már nyomják a PR-t ezerrel...-Ja, képzelem : "Koszoslelkűek! Létezik egy csodálatos szabálykönyv! M.A.G.U.S., 2, 3 és..." moderálva KM: -Az rács leereszkedik a padlóba.H: -Akkor mondjuk átugranék vagy átgurulnék vagy átszaltóznék fölötte.Sz: -Vagy pl átmennél...Taba El Ibarában, rablótámadás után: TV: --Nem öljük meg, nem tehet róla... Sz: -Megélhetési haramia... moderálva Artifact Factory tulajdonos sejknek, akitől vásárolni akarnak:Sz: -Ha nagyuram kegyeskedne, hogy (nagylevegő) kiváló mestermunka előállító...TV: - ...brigádjával...Személyes jellegű IRL élmények mesélése:-Nálunk a melóhelyen nincs nő.-Nálunk az egyetemen van... de ott csak programozók vannak. Idéz Link a hozzászóláshoz
Kamykaze Közzétéve: Október 30, 2006 Megosztás Közzétéve: Október 30, 2006 2006-10-28 Feelingflash Kupa aranyköpései, csapat: "Tessék mondani, itt van a M* verseny?"KM: AndoronJK1: Yuro Rattanor, az őrült gyújtogatós-hurkos-hátbaszúrós gyilkos, foglalkozása: boszorkánymesterJK2: HarcművészJK3: Uwel-lovagJK4: FejvadászJK2 megprobal az amneziat kovetoleg rajonni, hogy melyik kasztba tartozik. JK2: -A botot fogom a kezemben, és arra koncentrálok, hogy jó-e ez nekem...KM: -Kellemesen simul a kezedbe...JK2: -És asztal van a helyiségben?KM: -Van.JK2: - Akkor miért a fejvadász hátán írtok?JK1 Megpróbálja beadni a herceg testőrségének, hogy ő a herceg.JK1: -Engedjetek be! Én vagyok a herceg!Õr: -Nem te vagy a herceg, nem engedünk be.JK1: -Hívjátok ide a kapitányotokat!Õrkapitány: -Én vagyok a kapitány.JK1: -Én pedig a herceg!Õrkapitány: -Nem te vagy a herceg.JK1 (lehajtja a fejét és elsomfordál vissza a konfliskocsihoz amivel jöttek): -Hát ez nem jött be.Õrök röhögnek, bolondnak nézik.JK2: -Hol van a herceg? Hívjátok ide.Õrkapitány: -Hát most szállt fel a szekérre, nem?(Õrök röhögnek)JK1: -Ez nem szekér hanem hintó!!!JK2(kocsisnak): -Jól van fiam menjünk, csapj a paripák közé!kicsivel később...JK3: -Voltatok a herceg kastélyánál?JK2: -Voltunk.JK3: És, mit intéztetek?(Röhögés)JK3: -Akkor... mik a további terveitek?JK1: Én lemondok!kicsivel később...JK3: -Akkor menjünk a kaszárnyához!JK1: -Menjünk. De mit fogunk csinálni?JK2: -Hát, ott is el lehet ezt játszani...Xargas előtt, "ki a gyilkos" bizonyitasi eljarasok:JK3(JK1-nek): -Beszélj a mániádról, hogy te vagy a herceg!JK1: -Az... csak egy múló rosszullét volt... Idéz Link a hozzászóláshoz
Daru Közzétéve: Október 31, 2006 Megosztás Közzétéve: Október 31, 2006 A nemes lovagol az országúton. A jobbágyok az út mentén kaszálgatnak. - Hé, paraszt! Melyik út megyen Budára? - kérdi az egyiket. Mire a jobbágy: - Megyen..???...és én vagyok a paraszt...??? Idéz Link a hozzászóláshoz
Kamykaze Közzétéve: Október 31, 2006 Megosztás Közzétéve: Október 31, 2006 és még egy megjegyzés a Feelingflash Kupa moduljával kapcsolatban: Inno: -A paranoid skizofrén amnéziás nem attól fél, hogy emlékezni fog? Idéz Link a hozzászóláshoz
Phoenix Közzétéve: November 24, 2006 Megosztás Közzétéve: November 24, 2006 Mit tanultam anyukámtól? - Megbecsülni mások munkáját. "Ha mindenáron meg akarjátok ölni egymást az öcséddel, kint csináljátok. Most takarítottam fel." - Vallást. "Jobb lesz, ha imádkozol, hogy kijöjjön a fehér ingedből!" - Az időutazás alapjait. "Úgy megcsaplak, hogy a jövő héten térsz magadhoz!" - Logikat. "Azért, mert én azt mondtam!" - Tornamutatványokat. "Most nézd meg, hogy néz ki itt hátul a nyakad!" - Az ozmózis alapelemeit. "Fogd be a szád, és edd meg a vacsorád!" - Türelmet és kitartást. "Addig ülsz ott, amig a spenót el nem fogy!" - A meteorológia alapelemeit. "Úgy néz ki a szobád, mintha egy tornadó söpört volna át rajta!" - Irigységet. "Ezer és ezer gyerek van a világon, akik boldogok lennének, ha ilyen nagyszerű szüleik lehetnének, mint neked!" Idéz Link a hozzászóláshoz
Morgian Közzétéve: November 27, 2006 Megosztás Közzétéve: November 27, 2006 Jk épp elmerült beszélgetést folytat az NJK-val. Majd egy hirtelen gondolattól vezérelve felkapom a fejem (KM-ként) és nekiszegezem a kérdést out-ban: - Hány Mp-d van? Mire a Jk értetlenül pislog, majd leküzdve első döbbenetét, így szól az NJK-hoz: - Na de kérem hölgyem! Ne személyeskedjünk! :D:D Na igen... ez a hátránya annak, hogy a KM az NJK, a mesélő és minden más egy személyben a JK-kon kívül természetesen. Idéz Link a hozzászóláshoz
MagyarGergely Közzétéve: December 9, 2006 Megosztás Közzétéve: December 9, 2006 Üdv!Szombati játék néhány humoros pillanata... - És a bot mennyire hasonlít egy fejvadászkardra?JK1: - A nő fűvel-fával lefeküdt.JK2: - Elf volt?KM: - Van lélektan képzettséged?JK: - Nincs, de van herbalizmusom! Idéz Link a hozzászóláshoz
Kiara Közzétéve: December 12, 2006 Megosztás Közzétéve: December 12, 2006 Üdvözlet! Az alábi viccem nem mágus,de fárasztó.(nekem ez az egyik kedvencem) Orosz dráma: A színpadon függöny fel, első felvonás Szásha kiáltja: Szergej! Szél:fúúúj Farkas:vúúú Második felvonás, Szergej kiáltja: Szásha! Szél:fúúúj Farkas:vúúú Harmadik felvonás, Szásha kiáltja: Szergej szél:fúúúj farkas:csám-nyám-nyel Ha bénna bocsi,élőben ahogyan apukám meséli sokkal jobb! :!: -Mi a zsemle párja? -??? -A zsemfel. -Mi a mojzsa? -??? -Apró pici kenyér dajabka. Azért a bénaságaimért nem elküldeni "melegebb" éghajlatra. Legyen szép napotok/estétek! Idéz Link a hozzászóláshoz
Lord Rufus Közzétéve: December 24, 2006 Megosztás Közzétéve: December 24, 2006 Néhány szombati idézet még december elejéről JK: A karakterem attól, hogy kopasz, még 20-as Szépséggel bír...KM: Ahha... tehát kopasz... és 20-as Szépség - végigsimít a borotvált fejen - Tehát pont olyan, mint én... Akkor bizony nagyon jól nézel ki!!!JK: Idéz Link a hozzászóláshoz
Lord Rufus Közzétéve: December 26, 2006 Megosztás Közzétéve: December 26, 2006 Csak egy kisebb közjáték...Fürdőjelenet, bárd megakarja hódítani a hölgyet.JK: Ránézek. Let my eyes burn with the passion of LOVE.KM: Az az egyik legjobb varázslat ebben a helyzetben... Kár hogy csak tűzvarázsló/boszorkány és tűzvarázsló/bárd kasztúak használhatjákLR voltam Idéz Link a hozzászóláshoz
Kamykaze Közzétéve: December 30, 2006 Megosztás Közzétéve: December 30, 2006 2006.12.27. Lángkommandó beszólások:2 tűzvarázsló, 1 ordani FőnixJK1: -Egy halottat bevádolni? Elítélni?JK2: -Poszthumusz kivégzés?JK3: -Elégetik a hamvait.Hidd el nekünk, hogy más szemével láttuk, és él!Tűzvarázsló a hegyről: Idéz Link a hozzászóláshoz
Tybycsoky Közzétéve: December 31, 2006 Megosztás Közzétéve: December 31, 2006 Pár szösszenet az idei TT-ről. A felállás a következő: Warlock: Tűzvarázsló Vassi - Ibarai harcos Shalafi - harcos Fülöp - Arel pap Tybycsoky - fejvadász KM1 - Zoli KM2 - Moquitó --- KM1: Kinézet? Arel pap: 183 magas, 76 kiló! Bemesélésnél a csapat áthalad ibarán. TV: amint találok teveszart, azt elrakom, mivel itt nincs más mit el tudnék égetni. KM1: Jó, van egy zsák teveszarod...Az Arel papnak levágták a lábát. TV az Arel papnak: Fogd a lábadat, visszahegesztem! Fejvadász: Van ott egy elkerített rész. Ha nem tévedek, akkor az a budinak a leömlője, és ha ott fel tudnánk mászni, akkor akár meglepetésszerűen tudnánk akcióni. Arel pap, aki vissza akarja valahogy kapni a lábát: Van varászlat amivel gyógyítani lehet a cosnkolóst? Valaki: Vaaaan! Olyan 70 vagy inkább 80 manapont! Ibarai harcos: Akkor tartsd meg a karaktered a Nyári Táborig TV pszi üzenete a fejvadásznak, miután ketté vált a csapat: "Sikeresen bejutottunk a városba, ami nem más, mint egy munkatábor. Azt hiszik favágók vagyunk. BEÉPÜLTÜNK a rabszolgák közé. Idéz Link a hozzászóláshoz
Daru Közzétéve: Január 16, 2007 Megosztás Közzétéve: Január 16, 2007 Western szerepjáték friss humor termései. Játszódott Dark Zalában múlt szombaton. Résztvettek: Andoron (az "úrihölgy"), Sneer (Mr. RIP a sirásó), Crow (a pap), Bones (a mexikói robbantó mester). Km: én. Gyüjtötte Bones. Közérthetöség kedvéért részben átdolgozta: én. *** Összemesélés az elején: KM: - Kb. 20 Km vagytok a várostól... Bones közbevág: - Itt mérföld van! KM: - ööö... igaz, akkor kb. 12 mérföldre vagytok a ... Bones: - MENNYI! 20Km-er!!! Kocsmában a pap bevág egy felest, majd odaveti a csaposnak: - Uhh, Isten fizesse meg! Kocsmáros lefitymálóan: - Istennek már nagyon nagy a számlája... KM: - Ellovagoltok a bank elött. Két fickó áll a verandán puskákkal a kezükben. Mind a kettönek csillag van a mellényén. Bones: - Zsidók? (röhögés) Bones: - Köszönök nekik, hogy shalom! (visitás, hörgés) *** Az "úrihölgy" bedobja magát a saloonban, és leül kártyázni (persze hamiskártyás). A jobb hatás kedvéért eljátsza hogy nem ért a pókerhez. NJK oktató hangnemben: - Ismeri a figurákat? Úrihölgy: - Természetesen! 69-es, misszionárius... Úrihölgy az elsö osztás után: - Az jó ha van egy szives A betüm, szives J betüm, egy szives Q betüm, egy szives 10-esem, és egy szives 9-esem? NJK kicsit elgondolkozva: - Öööö... nem. Inkább osszunk újra! Kicsit késöbb: NJK felcsattan: - Oké! Akkor teritsünk! Úrihölgy megszepenve: - Ébéd? *** Elszólások, bakik, stb... Pap hatalmas szónoklati lendülettel: - Ha közületek bárki... ha valaki... ismétlem bárki... öööö... Mexikói a kocsmában: - Uno tequila por favour. Bitte schnell... KM: - Kiscsávó áttolja a szalmaszálat egyik szájából a másikba... *** Mexikói elterlésképen úgy dönt, felrobbantja a templomot. A hozájuk csatlkozott NJK-ben ez heves ellenkezést vált ki: NJK: - Én ebbe nem megyek bele. Mexikói: - Nem is megyünk be. Kaland vége felé a mexikói fut megyújtani a dinamit gyujtózsinorját a templomnál. Közbe a KM másnak mesél, igy a Bones próbálja magára terelni a figyelmet: Mexikói: - Odaértünk már? KM meglepetten: - De hát egyedül mentél, nem? Mexikói teljes áhitattal: Ketten vagyunk. Én, és a gyufa. *** Úrihölgy megakar lógni a szobájából (fizetésképtelen). Ám az ablakaban megcsúszik (ö dobott), és elöre bukva legorul a tornácon, majd onnan lezuhanva (km jóindulatából) a lóitatóban lanadol sértetlenül. Csurom vizesen kitápászkodik, mire megérkezik a két megmentö: Mr. RIP és a mexikói. Úrihölgy: - Uraim! Segitene valaki? Mexikói: - Hozám nem ül fel! Elázik a dimanit! Mr. RIP: - Nekem meg tönkre megy az öltönyöm. Mr. RIP és a pap egyezkedik a polgármesterrel, hogy eltemetik a 3 felkasztott rablót: Polgármester: - 1 dollárt adok értük fejenként. Nem pazarolom az adófizetök pénzét! Mr RIP: - Hármat fizet, egyet kap! A tömegsir olcsóbb. Ha kerek, akkor még olcsóbb, mert nem kell sarkot ásni. *** Az Úrihölgy összeismerkedik Mr. Jeremiah Ewinggal, akinek a közleben van farmja. Beszélgetésbe elegyednek: Úrihölgy: - Miért jött a városba. Mr. JE: - Ekét veszek. - Minek kell eke? - Felforgatni a földet - Miért? - ... Mert a szomszédban is ezt csinálják. Késöbb az úrihölgy volt (bár nem létezö) férjéröl beszélgetnek: Úrihölgy: - Az én Ben-em nagyon jó volt... énbennen nagyon jó volt. (röhögés) Mr. JE: - Meghalt? - Meg. - Mi vitte el? A szíve? - Nem. A vonat. (visitás, hörgés, asztalcsapkodás) Idéz Link a hozzászóláshoz
Pred Közzétéve: Január 20, 2007 Megosztás Közzétéve: Január 20, 2007 Ynevi könyvsikerek:1.Kráni népmesék - hangoskönyv aquir nyelven2. Tier nan Gorduin: Rekordjaim könyve3.Az ezeregyéjszaka meséi ahogy azt egy gnóm szakértő egy kulcslyukon át látta4. Háború és béke, avagy a Vörös és fekete - A zászlóháborúk rövid története5. A kőszívű ember fiai - Ranagol családi fotóalbuma6. Amhe-Ramun: Sok hűhó semmiért7. Dzsad füveskönyv8. Alyr Arkhon: Ivan Iljics feltámadása9. Végtelen történet- M* jogviták Sigurd O'romell megköszönt 1 Idéz Link a hozzászóláshoz
MagyarGergely Közzétéve: Február 3, 2007 Megosztás Közzétéve: Február 3, 2007 Üdv!Pred igazán ütős hozzászólása után egy kis csemege aranyköpéseink házi gyűjteményéből:KM: Ja, a neved ismerős, olvastam valami ilyesmit az előtörténetedben...JK: Mindenkit lenézek, szóval harc magasabbról...JK - a KM felé: Ne igyál a kólából, csak én vettem be az ellenmérget.JK, a "hogy néztek ki?" kérdés megtárgyalása közben: Én valamivel alacsonyabb vagyok nálatok...JK2: Jó, akkor nem mutatkozunk veled.ugynitt JK: kopasz hajam van...JK: A fejvadásznak durván borotvált az arca.JK2 egy vágás itt, kettő ott...JK: Nem akartam megölni, csak a fülét akartam átszúrni és útban volt a feje.JK:Erről meg kellene kérdezni valami csillagászt.JK2: Akkor kérdezzetek meg engem!JK:Te csillagász vagy?JK2:K**vára nem, de majd keresek egyet...JK: Mf-om van belőle, bár még gyakorlatban nem próbáltam...Egy utolsó mondat JK: Író, ki akarná megverni?JK(fejvadász): Körbenézek, hogy van-e valaki, akit nem tudnék megölni hátulról, sötétben, garottal...KM: A gyűrűit látva arra következtetsz...JK: Aha, nincs zsebredugva a keze!JK: Négyen vannak.KM: Nem, csak az úr, a két szolga, meg a láda.JK: Az lehet Umich is!KM: Van rajtatok működő mágia?JK: Hát, a szépségem varázsa működik...JK1: Mennyi a szépséged?JK (fejvadász): 9, lopakodó nélkül... JK: Egyébként a színpadon való párbaj sincs benne a Shadoni Párbajkódexben.KM: Héát igen, messze vagyunk Shadontól.JK: Ja, akkor a kétkezes csatabárdot is használhattam volna...JK (történetíró) a bajvívóhoz: Legyőztek?JK (bajvívó) szomorkásan: igen.JK (történetíró): Akkor ezt a részt majd kihúzom.JK: Ez igen értékes, honnen szerezte?NJK: Hát lop...ööö kaptam valakitől.JK felkapja a láncot és a társaira támad. JK2 elmélkedik: Õ a barátunk. És lánccal támad ránk. Megvan! Láncbarátokkal állunk szemben!JK (ingerülten): Meg ott az a K**csög, ku**a pap...KM: Nyugi, ez csak játék!KM: A tűz csak a lábadat égeti meg. JK: Akkor a szőrtelenítés megoldva...JK: Na, megmentettük a papot.JK2: Akkor öljük meg, most már miénk az élete... Idéz Link a hozzászóláshoz
Daru Közzétéve: Február 28, 2007 Megosztás Közzétéve: Február 28, 2007 Hét Tenger humor. KM: - A horizonton feltünik egy vitorrla. A kosrából lekiabálnak, hogy hajó a láthatáron. Kalóz fedélzetmester: - Hohóó! Elöveszem a távcsövemet, és megnézem mivel van dolgunk. KM: - Azt látod hogy ez Vörös Eric kalózhajója... Kalóz fedélzetmester (közbevágva): ... kiadom a parancsot a hajónak: Koszos patkányok harckészültség!!! Minden tetürágó a fedélzetre!!! Vitorlákat megfesziteni! Ágyukat megtölteni! Elö a csákjákkal... nagy mualtság van készülöben! Háháháááá!!! KM türelmesen végig hallgatja, majd folytatja: - Szóval tudod, hogy neki egy három soros hajója van, és ö a legrettegettebb kalóz a vidéken. Kalóz fedélzetmester: - Kormányos!!! 180 fokos fordulat!!! Dobják ki a felesleges súlyokat! Idéz Link a hozzászóláshoz
Kamykaze Közzétéve: Március 17, 2007 Megosztás Közzétéve: Március 17, 2007 A Lángkommandó visszatér...A csapat teljes egyetértésben, vita nélkül fogadja el a KM sokadik döntését.JK megjegyzése: -DM is God. God is a DM.KM: -A hölgy fázik.Főnix: -Betakarom a palástommal.TV: -Lángoszlopok...KM: -A fürdőház tulajdonosa egy nagyon kövér és szőrös nő, akiről azt beszélik, valójában lehet hogy férfi...Odalép hozzád, és csókra nyújtja a kezét.JK: -Messziről csókot lehelek rá.JK2: -Lenyalsz róla néhány férfi DNS-t...10a vérdíj van a karakterek fején.JK: -Hasznot kéne ebből húzni! Megrendezzük a saját halálunkat!JK2: -Már megint?!A játék 10. órája után, kissé fáradtan:JK: -Mekkora ötlet! Lemesélni egy deja vu-t...KM: Nem próbálnám meg. Félek nem vennétek észre.JK: -A csaj mit kérdezett?Mindenki hallgat.JK: -Vagy mit kérdeztünk tőle?Aláfestésnek metál zene szól a háttérben.JK: -Jó ez a zene. Adja a ritmust... csak nem tudom mihez. Idéz Link a hozzászóláshoz
Kamykaze Közzétéve: Április 2, 2007 Megosztás Közzétéve: Április 2, 2007 júúúúj! mi akadt a kezembe! egy 1996-ban lemesélt kalandmodul jegyzete, és rajta egy aranyköpés! Helyszin: Ságod City Idő: a M.A.G.U.S. fénykora, amikor még minden FP számitott, minden ÉP és SFÉ aranyat ért... Kalandmester: Gomba Hosszas könyörgés után bevettük X-et a csapatba, amihez tudni kell, hogy X és Gomba ki nem állhatták egymást. KM (Gomba):- Mivel jössz?! :evil: X:- U-u-uwel-paplovag? KM:- Milyen vérted van? (nagyződet vesz elő, lapoz) Mellvért!! :evil: X:(szinte sikoltva)- Mellvért? Dehát az csak 4 SFÉ! KM:- Igen?! Akkó' bronz!!! :twisted: Idéz Link a hozzászóláshoz
MagyarGergely Közzétéve: Május 3, 2007 Megosztás Közzétéve: Május 3, 2007 Üdv! KM:...és a démon Zanzibart dúdolgat. JK: ? KM:"Senki sem tudja az Igazi nevem..." Idéz Link a hozzászóláshoz
TAO Közzétéve: Május 6, 2007 Megosztás Közzétéve: Május 6, 2007 A 2006-os Nyári Táborban volt ugye egy Vér Pisti verseny. Idemásolom a győztes karakter előtörténetét. Kráni varázsló-lovagnak született. Apukája Shackallor, anyukája Tier nan Gorduin. 5 évesen megfojtott egy hegyi óriást, azóta hívják a Mesternek. Mindkét kezével ügyesebb, mint a másikkal. Egyszer az asztal alá ivott egy csatából hazatérő barbár hordát. A mérgekhez másfél éves kora óta szoktatja magát. Speciális képesség: minden tűzvarázsló automatikusan a barátja. (tényleg kidobtam!) Mottója: "Csak egy maradhat!" (láthatóan hosszú, és sokat játszott karakterről van szó érdekesen nézett ki a karakterlapja, pl.: Jellem: Élet-Halál, Vallás: őazisten, Származás: Kráni torony, stb.. ) Sigurd O'romell megköszönt 1 Idéz Link a hozzászóláshoz
Kamykaze Közzétéve: Május 13, 2007 Megosztás Közzétéve: Május 13, 2007 az előző hsz-em folytatásaként álljon itt még egy idézet Gombától:Gomba boszorkánymestert játszik, de a Vérhentkill modulban többször is kupán csapják, és mindig más segítségére szorul, hogy talpra állhasson.Végül aztán megunja, és néhány leölt katonából zombikat csinál.Többiek: -Most mit szórakozol? Tudod, milyen sz@# értékeik vannak?Gomba: -Na és akkor? SFÉ-nek jó lesz! Idéz Link a hozzászóláshoz
Tybycsoky Közzétéve: Június 29, 2007 Megosztás Közzétéve: Június 29, 2007 Tegnap este játszottunk és alkottunk pár nagyon kemény beszólás. A felállás a következő volt: Harcos (orgyilkolásra specializálódott)Pyarr fejvadászTörpe harcos (önjelölt hős)Doldzsah pap Dorani varázsló Törpe - De skanderbe legyőzlek (erő 21)Valaki - de rövid a kezed Fejvadász: Szüleim vertek, ezért a jellemem halál, káosz Doldzsah pap: anyám meghalt amikor megszülettem. Megszült, aztán eltalálta egy nyílvessző...- Kasztom harcos specifikum, orvvadász, izé, orvgyilkos Km: látjátok, hogy az orvgyilkos elővesz egy íjat, utána már nincs sehol. Doldzsah pap: jah, logout Egy icipici, isten háta mögötti faluban akarja a party feltölteni a készleteiket, de a raktáros vénasszony aránytalanul sok pénzt kér tőlük. Öregasszony: Jój-jó, látom nem lehet magukat átverni, de azt a 2 ezüstöt csak adják már ide, hisz én már vénasszony vagyok.Doldzsah pap: hát akkor viselkedjen is a korához méltón. A varázsló életfilozófiája: A nő a legtökéletesebb hangszer, csak tudni kell behangolni, és tudni kell lerakni. A csapat konfliktusba keveredett a helyi maffiával és félnek a megtorlástól, ezért gyorsan a legközelebbi városba mennek: a legdrágább fogadóban szállnak meg, a legdrágább szobát bérlik ki és a fogadóst a ledér nők után kezdik el faggatni... A csapatot megtalálja egy elég durva NJK, a mafiától, a kíséretével és most inzultának:Doldzsah pap: Nekem nem kenyerem az ilyesmi. Tápos NJK: Nekem meg kezd elfogyni a türelmem.Törpe: Nekem meg a pálinkám kezd elfogyni. Doldzsah pap elmélkedik a varázslóról: De ha légies vagy, akkor miért nem mész le a föld magjába? Varázsló: Kifejlesztek egy vírust, ami csak rájuk hat, és a manahálón terjed. Az örök alkusz dzsad: Odaadjuk, ha utána visszadjátok. Doldzsah pap rátalál egy gorviki nemes szobájára és ki akarja fosztani a szobáját, de előtte megöli a bent levőt. Először elnyom magára egy láthatatlanság varázst, majd egy csend varázst.Doldzsah pap: Beledombom a dobótőrt. KM: Khmm, rendben, belevágtad a gorviki szívébe (sok-sok ÉP), valszeg halott. Doldzah pap: Rendben, akkor odasettenkedek... Idéz Link a hozzászóláshoz
Recommended Posts
Ülj oda az asztaltársasághoz...
Hozzájuk szólhatsz anélkül is, hogy bemutatkoznál. Ha ismert kalandozó vagy, Fedd fel kiléted hogy megismerjenek.