Sneer Közzétéve: Április 8, 2021 Közzétéve: Április 8, 2021 Mielőtt berúgna a csapat ugyan igyanak már egy kis alkoholt!Ez ám a piára szomjas karakter. A szép az egészben mint később Crow elmondta az, hogy evésre gondolt csak rosszul mondta. Darabolo és Legolol345 kedveli ezt
Darabolo Közzétéve: Április 10, 2021 Közzétéve: Április 10, 2021 Jól megérdemelt jutalomosztás után: KM: Mit csinálsz? JK: Elugrom egyet áldozni, egy hónap múlva itt vagyok. KM: ??? JK: Elsőnek betépek egy Noir szentélyben, aztán átugrom Ellenáékhoz, addig találj ki valami kalandot, mert nem bíztos h elég lesz a pénzem Na! Ilyen egy KM barát JK! Visamo és Lopov kedveli ezt
Lopov Közzétéve: Május 11, 2021 Közzétéve: Május 11, 2021 Belép a 19es szépségű JK a kocskába, odajön hozzám. -Komoly segítségre lenne szükségem, jól megfizetném! Én (elámulva a szépségétől): -Lennének bizony olyan dolgok amiket én is jól megfizetnék... Megjelenik előttünk egy tűzdémon az erdőben. TD: -Merre mentek ostoba halandók?! Büszke karakterem: -Hát... el... TD: PUSZTULJ!!! *KM 02-t dob* KM : a tűzdémon elkezd egy hatalmas tűzcsóvát formálni... és ellövi a fenébe. A csapat közösen kigúnyolta a tűzdémont, akinek már eléggé nem volt kedve semmihez, de valamit enni is kellett a démon ellen. És akkor jött a csodás ötlet hogy: (vigyázat) Tűz? Mi az ellensége? Víz! AKKOR HUGYOZZUK LE. Sikerült. A démonnak pedig elege lett és visszament a saját síkjára. *Harc után* Tolvaj: átnézi a legyőzött felszerelését Pap: imádkozik, visszatölti a manáját Bárd: megnézi van e még ellenség a közelben Fejvadász (akinek nagyon tetszik az álcázás képzettség): én elrakom ezt a goblin ruhát! (minden ruhát elrak...) Pistike, Visamo, Sneer és 2 további kalandozó kedveli ezt
Rodrigo Közzétéve: Május 12, 2021 Közzétéve: Május 12, 2021 Akkor én is hoznék egy klasszikust: Varázsló a barbárnak: - Menj le a pincébe és törd meg a pentagrammát! Barbár: - HEEEE??? Varázsló: - Menj le a pincébe, fújd el a gyertyákat és mosd föl a padlót! Darabolo, Visamo, Lopov és 1 további kalandozó kedveli ezt
Darabolo Közzétéve: Május 16, 2021 Közzétéve: Május 16, 2021 On 2021. 05. 12. at 11:20-kor Rodrigo írta: - Menj le a pincébe, fújd el a gyertyákat és mosd föl a padlót! ELképzeltem egy kis házias Korgot Leenarya és Rodrigo kedveli ezt
Rodrigo Közzétéve: Május 16, 2021 Közzétéve: Május 16, 2021 53 perccel ezelőtt-kor Darabolo írta: ELképzeltem egy kis házias Korgot Én meg hogy végigpifozza a varázsló egyik katonáját a pincén és vele mossa föl a padlót 😁😁😁 Aztán mikor lemennénk és kérdőn nézik a galacsinná gyűrt fickó miatt, megvonja a vállát és kissé bárgyún elvigyorodik. Darabolo, Visamo és Leenarya kedveli ezt
Sneer Közzétéve: Szeptember 10, 2022 Közzétéve: Szeptember 10, 2022 KM:-Egy kisebb páholy előtt pedig Eve Torozon kísérőjével Alyr Arkhonnal álldogál és beszélgetnek. Gladiátor:-De kafa. Tolvaj:-Kérek tőle autogramot.Aztán meg segítséget. Domvik paplovag:- Még mit nem?! Ynevi celebektől soha! Leenarya, Henaxis, Darabolo és 2 további kalandozó kedveli ezt
Darabolo Közzétéve: Szeptember 11, 2022 Közzétéve: Szeptember 11, 2022 Vissza vitték a gróf fiát, a grófhoz. Aki nem akart velük menni, mert szerelmet akart vallani a rivális család egy hölgytagjának. Jk: Teljes amnéziát bocsátok rá! KM: Rendben. A gyerek megy veletek, de azt se tudja kik vagytok és hová mentek. NJK Apa: Csakhogy itt vagy fiam, hol a családi örökségünk, hol a hegyi kristály? NJK Fiú: Ki vagy te? Hol vagyok? Milyen kristály????? Jk: Hoppá! Pistike, Visamo, Con Salamander és 1 további kalandozó kedveli ezt
Pistike Közzétéve: Szeptember 14, 2022 Közzétéve: Szeptember 14, 2022 Toroni mintájú gladiátor játékokat akarnak rendezni a városállamok területén. Kis csapat elérkezik a munkálatok helyszínére. JK: Mi folyik itt? Munkás: Árok ásás. JK: De minek ennyi? Munkás: Játék hat-árok nélkül??!! Henaxis, Con Salamander, Visamo és 4 további kalandozó kedveli ezt
Sneer Közzétéve: Május 8, 2024 Közzétéve: Május 8, 2024 Méregkeverés mester fok? A képzettségben jártas karakter magyaráz a többieknek:-Így külön-külön veszélytelenek.Együtt fejtik ki hatásukat.Ezt hívjuk többkontaktusú méregnek. Andoron és Visamo kedveli ezt
MagyarGergely Közzétéve: Május 8, 2024 Közzétéve: Május 8, 2024 Üdv! 2 órával ezelőtt-kor Sneer írta: Méregkeverés mester fok? A képzettségben jártas karakter magyaráz a többieknek:-Így külön-külön veszélytelenek.Együtt fejtik ki hatásukat.Ezt hívjuk többkontaktusú méregnek. Nem értem... úgy látszik, én ebben nem vagyok komponens. Visamo, Andoron és Darabolo kedveli ezt
Andoron Közzétéve: Május 8, 2024 Közzétéve: Május 8, 2024 Ez mindkettö olyan fárasztó volt, hogy megérdemelnek egy-egy like-ot MagyarGergely kedveli ezt
MagyarGergely Közzétéve: Július 16, 2024 Közzétéve: Július 16, 2024 Üdv! Aranyköpések a 2024-es NYT-ból Arel-pap: Nekem nincs szükségesm hadrendre.. Arel velem van! Arel-pap (miután a többi, slan karakter felsorolta, milyen stílusban járatosak): Az én harci stílusom: A'frad! Arel-pap az útmutatás varázslatra: A sólyom szaglása. JK: Visszaküldöm a pszi-üzenetet, mentálisan aláhúzogatva benne a hibákat. JK: "Belső idő, s az ellen kidő'..." Eszünk, iszunk, meditálunk.... JK: Szinesztáziát kapcsolok a női megérzéshez. Sneer, Andoron és Jadis kedveli ezt
Sneer Közzétéve: December 31, 2024 Közzétéve: December 31, 2024 Torozonnál már hangolnak a zenészek a 3725-ös esztendőre.Hamarosan felcsendül a "Csontkirálynak hívták a háta mögött, aki az erődbe költözött..."
MagyarGergely Közzétéve: Január 1 Közzétéve: Január 1 Üdv! Aranyköpések a 2024-es TTből (It's a trap csapat) KM: Dobj K6-tal! Játékos: 9... (hagyok időt, hogy leessen) JK: Nem akarok ölni, de kalandot akarok, meg harcot! JK1: Ezek nem félnek tőlem. JK2: Persze, mert te csak megölöd őket. JK: Harcolni könnyű, csak 80 fölé kell dobni, és az jó... Visamo és tetra kedveli ezt
Visamo Közzétéve: Január 4 Közzétéve: Január 4 A karakterek fekadata hogy kihalgassanak egy beszélgetés az erdőben elrejtett katonai bázis szélén: Lovag(110kiló,teljes páncél,206 centi):Na, én odalopakodom hozzájuk.😂 Lovag:Vigyázzatok, ne keltsünk feltűnést!
Darabolo Közzétéve: Január 5 Közzétéve: Január 5 On 2024. 05. 08. at 11:30-kor MagyarGergely írta: Nem értem... úgy látszik, én ebben nem vagyok komponens. Most felborultam a röhögéstől MagyarGergely kedveli ezt
Visamo Közzétéve: Február 4 Közzétéve: Február 4 1.Elf harcos: Hárman nem tudunk megküzdeni egy aquirral! Darton pap: Dehogynem.Csak mind meg fogunk halni. 2.Elfognak 3 fejvadászt. Félelf gladiátor: kaphatok 10 tp-t értük? KM:Nem. Gladiátor: kikötözöm az egyiket és visszaadom a ramieráját. Harcolnak.A fejvadász ájult; egyszer megszúrta a gladiátort(3 fp). Gladiátor:Na kérem azt a 10 tp-t! KM:Kaphatsz 100.000 is. Gladiátor:Mi vaaaaaan? KM:Ja és 10 szintű halálos méreg volt a ramierán... Darabolo kedveli ezt
Visamo Közzétéve: Február 5 Közzétéve: Február 5 Ez tegnap volt(ez most nem életút mert 5 napja meghalt az egyik kari azt még nincs új): Kráni nekromanta:KN, Gorvicki nekromanta:GN, Boszmester:BM, Wier barbár: WB A barbár levágott egy fejvadászt. WB: Na, ezzel se lesz több gondunk. KN, GN és BM egyszerre: Biztos?
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés