Dharran Liedor Közzétéve: December 1, 2003 Megosztás Közzétéve: December 1, 2003 Hali!Tolvaj a bárdnak:- Keressünk titkosajtót, vagy visszamész megkérdezni hol van?Bárd elgondolkozva: - Aha. Link a hozzászóláshoz
Manndil Közzétéve: December 5, 2003 Megosztás Közzétéve: December 5, 2003 Üdv!Kivel csal meg egy elf?-fűvel- fával.... Link a hozzászóláshoz
Gambit Közzétéve: December 8, 2003 Megosztás Közzétéve: December 8, 2003 KM: áhhh...elegem van belőle, hogy mindenki csak a képességei miatt van wierrel!JK1: Neeem, én azért mert szeretem az új fajokat és a változatosságot...JK2: Ja, ezért vagy mindig wierrel... :wink: Link a hozzászóláshoz
Gambit Közzétéve: December 9, 2003 Megosztás Közzétéve: December 9, 2003 Saccra három hete volt Bahamuthtal mag Leviathannal és másokkal egy pár órás partynk (KM szerepében szerény személyem 8) ), és ott firkáltam össze néhányata az elhangzottak közül.KM: Ezaz, megvan, rájöttem! Most jött az isteni szikra!JK: Csak vigyázz, meg ne égess!KM: Meg ne támadd!!!JK: Roham, psziroham, csonkolás, fej!(a JKk sértegetik egymást)KM: Ugye ezt most nem a karaktered mondta?JK: Persze, hogy nem...KM: Tehátakkor?JK: Roham.JK: Szóval fogom a vándorló izémet... hátizsák vagymi a', naaa... tudod, utazó cucc. jaaa igen, felszerelés!Vadork: ...a kulcsot pedig bezárom belülröl és elmegyek.JK: Mért érzem úgy, hogy fradista vagy?KM: Ezt a karaktered mondta, vagy te?KM:A kocsiról leszáll egy gorviki házaspár. Egy férfi és egy n Link a hozzászóláshoz
Gambit Közzétéve: December 9, 2003 Megosztás Közzétéve: December 9, 2003 Aranyköpések Siqnum rovat a RÚNA-ból KM: Rád varázsol. EZ történik veled! - és rámutat egy tányér rizses húsra. LOVAG: ...és tartsd meg magadnak azt sokáig aszalt királylányt! KM: A papról mindent elárul, hogy kegyetlenkedés miatt kirúgták az inkvizíciótól... VAR Link a hozzászóláshoz
Fürge Disno Közzétéve: December 9, 2003 Megosztás Közzétéve: December 9, 2003 Szia mindenkinek!!Én Fürge Disno vagyok és egy törpegladiátor boldog tulajdonosa amit ez úton is szeretnék megvédeni Con Salamander-től...ez a törpe karakzer tök király és kész!!Különben nem bántom Salamandert mert nagyon yo barátom és Alkyone is!!No mindent összevetve röff+sör!!! Link a hozzászóláshoz
@huszár Közzétéve: December 14, 2003 Megosztás Közzétéve: December 14, 2003 nos tegnap este jáccottuk egy rövidet...kb 6-8 órát...és ebben volt egy-két érdejesebb rész...: lakosztály ajtajában a bárddal és a tolvajjal áll szmben két goviki gon-cogra.a tolvaj-bárd páros mögött kb 3-4 méternyire ott ál a tűz vari... a bárd és a tolvaj épp hogy háritotta az első vágást a fejvadászoktól, mikoris elbődül mögöttük a tűzvari, h feküdj,és közben ellő egy tűz golyót...nahh mondanom sem kell,h a bárd is, meg a tolvaj is csak eggyel, de elrontota a gyorsaság próbáját...hát jó.mondom.hátra vetődtek, mivel nem volt más irány, de a feüket kissé elkapta a láng, igy a hajuk meggyuladt...a fejvadászoknak dobtam egy csoportos gyorsaságpróbát... oksa megvan...ők is elvetődtek a tűz elöl...a kövi körben a tűzvari kiront a folyosóra, h támadjon, mint állat, közben átlépi két társát, mivel azok épp oltják a fejüket...a tűzvari kint a folyosón tök egyedül,a 2 fejvadász ellen, igy egy kissé vigyáznom kellett a dobásokkal, de szerecsére nem halt meg.a következő körben a bárd - eloltotta a fejét, mivel volt nála+a tolvajnál viz - kiront a folyosóra. a folyosó altt most azt a max kétember széles korláttal határol gangot értem, ami az leső emeleten van... szóval:a bárd kiront, de ott van az útjában a rohadtul varázsolni akaró túzvari.. bárd:jó.kilököm előre, h menjem már valamerre az ajtóból dobás - megvan km:ok előre lökted a tűzvari kiesett a tetü koncentráciojábol, és majd nem előre estt... utána jün a tolvaj elütted ott van a bárd és a tűzvari, mindketten elállják az ajtót... tolvaj:rendben kilököm őket az ajtóból... km:hmmm oksa dobj -2 vel erő próbát (1 vagy az alá...) - megvan... ááááááá km összegzéskép: szóval a helyzet: a tűzvarit rányomták a korlátra, majd' kiesik, mögötte a bárd, és utánuk a tolvaj... mindhárman lapjával, és rohadtul nyomakodva.... kész... a másik poénosabb rész, amikor a tolvaj és a tűzvari pocsoja részegre itta magát kb 15-20 aranyból...erre mikor a party többi tagja is vissza ér a fogadóba, ahol társaik épp énekelgetnek tök részegen nenyögi a bárd:na csak óvatosna, mert ha egy részeg tűzvarázslónak eszébe jut varázsolgatni ezt-azt annak nem lesze jó vége.és itt a játékos bemutatta, h pontosan mire is gondol... Link a hozzászóláshoz
Lord Rufus Közzétéve: December 14, 2003 Megosztás Közzétéve: December 14, 2003 Volt egy kaland, amit nemrégiben kezdtünk el. Egyik nagyobb részküldetése az volt, hogy egy öreg boszorkány megbízásából el kellett vinni a helyi herceg sírjához egy kis fémlapot. A csapat: khál harcos(7.), félelf varázsló (7.) és ember tolvaj (9.) Bemegy a kriptába a tolvaj, mögötte a khál. A varázsló éppen máégikus rajzolatokat készített valamilyen célra. A hercegi kripta hatalmas, közepén egy díszes kősír, körülötte négy, kicsit kevésbé díszes. A tolvaj vígan odamegy a herceg sírjához, kis erőfeszítéssel félretolja a sírfedőt, ami azonnal visszazárult, ellenben a 4 másik sír fedelét a benne lévő valamik félretolták. -Fene... Õrzők -mondta a tolvaj és kiiszkolt a sírok gyűrűjéből a khál mellé.Km: Négy, egyenként 2 és fél méter magas... -erre a tolvaj félbeszakítja:-Ilyet a haverom is tud -és a khálra bök. A Km folytatja:-mind a négynél kettő- kettő lovagikard, amiket pálcikaként pörgetnek meg maguk körül... -a tolvaj megint belevág:- ilyet is tud a haverom -s megint a khálra bök. A Km újra nekikezd:-mindegyiken abbit sodronying, amelyek elég viseletesek... -a tolvaj megint beszól:-ilyet a haverom is tud... -a Km kicsit kezd ideges lenni, azért visszanyeli dühét, s folytatja:- Hatalmas üvöltéssel rontanak rátok -fejezi be. erre a tolvaj:-üvölteni a haverom is tud. - ezzel az első rohamozó odaért hozzá, s telibekapta a kuncogó embert, túlütötte. A tolvaj tíz métert repült, majd földet érve ennyit mondott, utolsó erejével:-ilyet a haverom is tud, csak nem szokott -ezzel elájult. A varázsló végül is visszaidézte belé a lelket, majd elvittük egy elfhez, aki jópénzért meggyógyította. Szal Happy End Link a hozzászóláshoz
Manndil Közzétéve: December 14, 2003 Megosztás Közzétéve: December 14, 2003 Üdv! a legutóbbi játékunkból: Előttünk sötétlett a vár... a falnál karókra húzva pyarroni katonák lógtak... Hullabűz... odaléptünk a kapuhoz... masszív, fa.. egyik társunk jobb ötlete nem lévén bekopogott..... lassa kinyitottuk az ajtót.... ugyan ez a kari bekiabált: Cokit vagy calunk!!!!! mákunk volt mert nem volt ott senki......csak iszonyat erős hullabűz.... Huszár képzelheted mit élt át szegény khálom..... Link a hozzászóláshoz
Sneer Közzétéve: December 21, 2003 Megosztás Közzétéve: December 21, 2003 Karakterkészítés közben egy Krán vs Pyarron kalandhoz. "Lehet hogy elmarad a Dúlás ha mi szinre lépünk Ynev földjén, vagy egy még nagyobb kezdôdik?...." Link a hozzászóláshoz
Con Salamander Közzétéve: December 23, 2003 Megosztás Közzétéve: December 23, 2003 Furge Disno barátom törpe radiátora mai kalandunkban kiváltottaaz életét 638 arannya és eltörölték a körözést. Bepillantást nyerhetett a palotanegyedbe, de nem hatotta meg túlságoan, mivel lírtam neki 9-es intelligenciához méltóan:- szép. Egy- két szökökút, pár katona, nincs sehol se kaja se nök. Link a hozzászóláshoz
d3st Közzétéve: December 23, 2003 Megosztás Közzétéve: December 23, 2003 Kilences intelligencia nem azt jelenti, hogy annyi esze van, mint egy vadorknak.. Amúgy szerintem törp lévén megfigyelte volna az építészeti stílusokat is... :roll: Link a hozzászóláshoz
Fürge Disno Közzétéve: December 23, 2003 Megosztás Közzétéve: December 23, 2003 Köszönöm d3st!SzívembQl szóltál!!Ez amit velem mqvelnek az inteligenciám miatt diszkrimináció!! :evil: (ha lenne yneven ombucman hozzá fordulnék) de így csak itt panaszkodok! Mert hiába mondom hogy a 9-es az még átlagos A KM és a társaim mindig ezzel basztatnak és soha nincs senki aki megvédjen!!Valaki Gyözze már meg végre Salamandert hogy ne piszkáljon má ezrét!!! :evil: (attól hogy hüje vagyok az épületek szépségét látom és értékelem törpe mivoltamból fakadóan!!) Link a hozzászóláshoz
Vyergas Közzétéve: December 24, 2003 Megosztás Közzétéve: December 24, 2003 Ööö, izé, csak azt akartam mondani, hogy a hülyét ly-al írják... (ez nem a kilences iq hibája. Az tényleg átlagos. Bizonyos partyban...) Link a hozzászóláshoz
Fürge Disno Közzétéve: December 24, 2003 Megosztás Közzétéve: December 24, 2003 B***eg Vyergas :?: :evil: Most direkt kötekedni akarsz :?: Én is pontoosan tudom hogy a hülyét ly-al írják!!! :evil: De én lusta vagyok kiírni!! Vágod!! :?: :evil: És a továbbiakban nem szerretném ha arról szólana ez a kiváló topic hogy a másik helyesírási hibáit elemezgetjük....ok :?: Link a hozzászóláshoz
Thapsshy Közzétéve: December 24, 2003 Megosztás Közzétéve: December 24, 2003 Valamelyik nap a cseten: Ember palovag:- a törpe hátának vetem a hátamat!!!Üdv; Thapsshy Link a hozzászóláshoz
The Eternal Crow Hero Közzétéve: December 24, 2003 Megosztás Közzétéve: December 24, 2003 Egy félelf, egy félork és egy féltörpe összeakadt egy nemes emberrel kinek neve Gion Don Qjon.- Üdvözlet néktek a nevem Don Qjon.- Aha - mosolyodik el a három kalandozó - tehát akkor mi testvérek vagyunk.- Mi? - vonja öszze a szemöldökét a nemes.- Egyszerü - veszi át a szót az ork - apád megerőszakolta anyámat.A másik kettő helyeslően nézett össze majd fegyvereik után nyúltak.- Most megfizetsz apád büneiért. Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: December 29, 2003 Szerző Megosztás Közzétéve: December 29, 2003 Első napon volt abban a játékban amiben én is játszottam:KM(Norbi): A herceg a díszpáncéljában volt, a harcosban...Sneer: Pálfi, bontsad már le a dinamikus pajzsát.Crow: Mivel bontas le? Búúúú?!Józsi: Mi vagyunk a zsoldosok, jöttünk, hogy megöljük magukat, ja Rend jellemem vanCrow: Nekem is Link a hozzászóláshoz
Gem Kapocs Közzétéve: December 30, 2003 Megosztás Közzétéve: December 30, 2003 Sámán, miokr a főnix berobbantotta arra a járatra a hegyet, amine be akartak menni.A sámán 2-es szinten beszéli a közöst.Sámán-Én vinni ember fal!Lefordítva: Link a hozzászóláshoz
Clonemastr Közzétéve: December 30, 2003 Megosztás Közzétéve: December 30, 2003 Régebben olvastam valahol, remélem itt még nem hangzott el: Khál harcos fut a háztetőkön, egyikről a másikra ugrálva. Egy egész sereg zombi üldözi. Lent az után fut egy társa (boszmester). BM:felkiáltok neki, hogy ugorjon, én majd elkapom pszi-vel Khál: rendben, kitárom a karjaimat, és levetem magam. KM: (Bm-nek) Nem tudod megtartani. Bm: Nem is akartam. A khál hangos placcsanással a fölre zuhan. Ezután a Bm Ép-i lementek egyre, miután a Khál támadást dobott, és a Bm feje találkozott a szemközti ház falával. Link a hozzászóláshoz
d3st Közzétéve: December 31, 2003 Megosztás Közzétéve: December 31, 2003 Thapsshy: én személyesen ismerem a lovagot, de utána közölte, hogy úgy gondolta a dolgot, hogy háttal áll neki, hogy ne zúdulhassanak rá mindnyájan! :roll: 8) Link a hozzászóláshoz
@huszár Közzétéve: December 31, 2003 Megosztás Közzétéve: December 31, 2003 nos én tegnap este jáccottam egy kicsit, és én meséltem...remélhetőleg a végére télleg sikerült össze mesélnem a két JKt... nos eme "kalandból" halhattok pár szemelvényt....: JK1:amund tolvaj & JK2:arelpap ember.... EBÉDELNEK... JK2:Sikertelen asztal fellökés után úgy tesz, mintha wc-re menne. JK1:Mennyi füvem van még? KM:Kb 3 gramm.... JK1:Na akkor belemorzsolom mind a pörköltjébe.Abban úgyse veszi észre. KM:Hát jó.Belemorzsolod mind a 3 gramm füvet a kajájába. JK2:Wc-ről jövet jó 5leteme támad: "véletlenül" belekulázok (turházok) a kajájába... KM:pfujj!Ez undoritó!...Dobj ügyességet. JK2:Nem sikerült! KM:Az anyagod szép ivben a tányérjában landol...! JK1:Oauuuaaaoohhhh!!Booaaoo!.... JK1:A KMnek: Mekkora a köpet?? :D:D másik eset, de ugyanaz a két személy, és kicsivel korábban.... JK2:Kikötöm a lovamat, ami egy félvér yllinori paripa...(19et dobott a bestiárium szerinti lótáblázatból...áááááá :evil: :evil: :evil: ) a kocsma elé, és bemegyek! KM a JK1nek:Látod bejönni a JK2őt az ajtón. JK1:felállok, és kimegyek! KM JK1nek:Ott lácc egy gyönyörű pej paripát kikötve a kocsma elé... JK1:Nem tudom, h kié lehet, úgyhogy ellopom, és hátra viszem a fogadó istállójába...és eladom. KM::D:D...Jó bemész, lehivatod a tulajt, és mondj neki egy árat. JK1:15 arany! KM:(aki most épp a tulajdonos):Jó!Itt van! Oda adja a kis szütyőt teli arannyal. JK2:Pár órával később: na akkor most kimegyek megetetni a lovamat.... Link a hozzászóláshoz
Vándor Közzétéve: Január 4, 2004 Megosztás Közzétéve: Január 4, 2004 A Déli Városállamokban játszódik a történet.Pyarronita inkvizítorok,egymással viaskodó nemesi családok és egy erős alvilági szervezet . 7. szint.Ennek a játéknak az elszólásai:Karakterek: Harcművész, Ranagol Paplovag,Ranagol paplovag,Boszorkánymester.KM:-Látszodó ruházat?Boszorkánymester:-Piros pöttyös alsónadrág.Paplovag1:-Kívül van.Városőr:-A szabályzat előírja, hogy edényenként átvizsgáljunk mindenkit.Km a városőrökről:-Látszik hogy már ideges mutatóujjuk van.Paplovag2:-Megütött.Én jövök.Beletaposom a késemet a fejébe.Km:-Miért akarsz átmenni?Boszorkánymester:-Mert nincs pénzünk és ez a legégetőbb a pillanatnyi helyzetben.KM:-Fejtsd ki bővebben!Boszorkánymester:-Az úgy kezdődött, mikor a Km kidobatta a 2k6 aranyat, 1-eseket dobtam.Paplovag2:-A másfélkezes kard a hátamon van, a pajzs a hátamon van.KM érdeklődve:-És még mi van a hátadon?Paplovag2:-Kezemben pajzs,csatabuzi.Paplovag1:-Látom már halkan lopózni?Paplovag2:-Hosszú, rövid haja van.KM:-Egy falnál álltok ahol a Paplovag1 az illesztéseket vizsgálja.Tolvaj:- Van építészeted?Paplovag2:-Téglabontás MF.Paplovag1:-Nekem is imádkoznom kellene.Harcművész:-Nem mersz.Megbízó:-Azt szeretnénk hogy balesetnek látszódjon.Boszorkánymester:-Megbotlott a bitó előtt és lefejelte a bárdot.A BM a nomád testőrre orgyilkosságot varázsolt.A nomádnak nem sikerült elintézni a nemest, ő húzta a rövidebbet.A tetemét és a fegyvereit tünteti el a csapat.Km:-Hol tartottunk?Tolvaj:-Felvittem az íjjat a fa tetejére.Harcművész:-De természetesen kesztyűben fogta meg.Km:-Ott tartottunk az őrök a fákon ülnek.Harcművész:-Nem zsibbad a lábuk?KM:-Megerősítették az őrséget.Harcművész:-Pár nap múlva úgyis lenyugolnak.KM:-Milyen fegyverek vannak nálad?Paplovag2:-Pallos,lovagkard...KM:-...ostromlétra, versenyzongora.Harcművész:-Ez milyen épület?Km:-Nem bolt ez hanem egy raktár, ahol autókat raknak meg.KM:-Ökrös szekerek érkeznek.Paplovag2:-Múvonta.KM:-meg nyihavonta.Km:-A zamatos levessel vagytok előfordulva.Km:-Az ürgék belépnek kétoldalt, köztük belép egy harmadik alak a kezében egy...Paplovag2:-...lángszóró van.A csapat a szállásán elfogja a rajtukütőket.KM:-Tehát megkötözitek.Mivel?Harcművész:-Fogadóssal.Km:-Felhívjátok a fogast...öö...fogadóst.A KM nehéz helyzetben van, hogy hogyan folytassa tovább a kalandot.Km:-Mit tegyünk?Harcművész:-Találkozhatnánk a testvéremmel harcművész kettővel.KM:-Két karakterrel nyomnád?Harcművész teljes átéléssel:-Kell annak is a TP! A csapat egy festői helyen halad át.Km:-Lemenő nap fényében szerelmes pár, az erioni dalokban sincs ilyen.Paplovag2:-Punciszag csap ki egy bordélyházból.Paplovag2:-Veszek egy ajándékot.Km:-Kalandozó gifts shop bolt.Boszorkánymester:-Duty free.Km:-Az álruhás fütyül.Harcművész:-Figyelj, fütyülő! Link a hozzászóláshoz
Sneer Közzétéve: Január 4, 2004 Megosztás Közzétéve: Január 4, 2004 Addig írtam hogy a rendszer kidobott és vendég lettem vagy be se léptem? :wink: Link a hozzászóláshoz
Con Salamander Közzétéve: Január 22, 2004 Megosztás Közzétéve: Január 22, 2004 (egy hajón)JK: És mi van az alsó szinten?KM: Csak munkások.JK: És mit csinálnak?KM: Rakodnak.JK: Egész nap?KM: Nem. Néha feljönnek levegőért.JK [bM]: Akkor fetrengek még egy kicsit tűzalakban.JK: Mit látunk?KM: Egy döglött kutyát.JK: Átkutatom a ruháját!JK [elf íjász a harc hevében]: Nyílvesszeimet repítem mérgezett!KM: A hold fent ragyogott az ég kellős hátán.Ork csapat közeleg.JK: ...csak az a baj, nem tudjuk hogy hányan vagyunk...KM [fáradt]: Két ablak van a falon, egymástól egyenlő távolságra...JK: Akkor ránézek ork nyelven!KM: Ezt a helyet valamikor Menedéknek hívták... azóta az elnevezés nem változott...KM [induláskor]: Na, akkor föl lehet málnázni a lovakat...JK[Varázsló]: Ne! Ne kötözzetek meg, inkább bebörtönzöm magam egy varázskörrel!Egy templomban kapu nyílik a dzsinnek síkjára, meg is jelenik egy jann. JK-reakciók:JK1: Egy dzsinn-tonik rendel!JK2: Én lenni Tarzan, te lenni dzsinn...KM: Ahogy beléptek a szobába egy fickót pillantotok meg, akin nem volt felsőtest...KM: ...és most belép egy nő, aki elegáns halványszőke harisnyát visel.KM [5 perccel később]: A most belépő nő egy kék kendőt visel a nyaka közé tekerve...KM [még később]: ...szőke hajú és rövid szemű volt... Ranagol-pap egy kalandozótársához: Kölcsönadnád a rabszolgádat egy áldozáshoz?KM: Ahogy követitek a nyomokat, azok hirtelen kilyukadnak...SzínházbanJK: Elnézést, meg tudná mondani, hogy milyen előadások lesznek a múlt héten?Kreatív JK: ...akkor hajtogatok egy motorossárkányt a lepedőből!NJK: Bemutatná az érdekesebb személyeket?JK: Először is, itt vagyok én...JK1[félelf]: Nekem nagyon éles fülem van!JK2: Nem inkább hegyes?KM [JK megy kifelé egy udvarból]: bezárod az ajtót, kimész...KM: a pincér megköszöni a borravalót, helyremegy...KM: Beleáll egy nyílpuska a falba melletted. (Fegyverdobás Mf? :-) Malystryx)KM: Fejszeütés nyomokat hallotok az erdő mélyéről.JK [Pszi üzenetben]: Sürgősen gyere a kocsmába (...blablabla...)KM: Sok lesz a Pszi-pontköltség!JK: Jó, a többi nem telefontéma...JK: Jó, én is szétszéledek!JK [bárd]: Voltál már férfival?NJK [nő]: Még nem.JK: Nem baj, még én sem...KM: Az íj nem bírta idegekkel...JK1: Mennyit sebez a tűzlabdád?JK2: Tűz k6-ot.KM: Romlott volt a tej; mindenki dobjon Gyorsaság probát, hogy ki ér előbb a WC-re!JK-k: Esetleg egy Egészség próba?KM: NEM! Irány a WC!JK1 -> JK2: 'hogy csapna beléd a villám!JK3 [bM]: Segíthetek?JK1 [Glad.]: Hálóval akarom elkapni őket.NJK: Oké, ez jó ötlet.JK1: Az a baj, hogy a háló hangosan suhog.JK2: Akkor csináld lábujjhegyen!KM: ...akkor ti alkonyattájt tisztást vertek az erdő szélén.KM: Akkor ma úgy döntök, hogy esik a hó!NJK: ...márpedig a négylevelű szivárávány alatt kincs van!KM: Eladtál nekik 4 ezüstnyi aranyat.JK: Hol van a temető?NJK: Azt mindenki láthatja! Ott van a domb mögött!KM: ...és akkor meglátjátok, hogy egy kicsit büdösebb!KM: Beájul, de eszméleténél marad.JK [felemel egy démonhullát]: Mit sebzek egy démonhulla?JK1 [lovag]: Beleszólunk a küzdelembe?JK2 [másik lovag]: Á! Majd ha háttal áll a Xing...JK: Két másfélkezes karddal fogok nyomulni!KM: ...a szabadon engedett lovad kezd elkóborolni.JK[elf]: Egy frászt!KM: De igen!JK: Nem! Az én lovam nyugodt, engedelmes, parancsra ott marad, hogy az idevágó tulajdonságait idézzem!!!KM: Nem hallottam, hogy mondtad volna: -Maradj itt!!!JK: Nem is neked mondtam, hanem a lovamnak!!!JK[elf]: Tudok úgy ölni, hogy ne haljon meg?KM: ...kiront egy habzó tőrrel...JK[elf]: Erdőből tudok lőni?JK[kardművész]: Ha meghalok, megöllek!NJK [varázsló]: Nem tudok úszni, csak vízenjárni...JK: És ha víz alá nyomnak?NJK: Akkor megfulladok.Csak ennyit mondok: kéjsóvár varázsszem!KM: Kit keresel?JK: Lolita azt mondta, táncol velem, de nem tudom a nevét...JK: Ismeri Ön az ynevi mértékegységeket?NJK [elf]: Persze.JK: Az idő mértékegységeit is?NJK: Hogyne.JK: A szegmenst is?NJK: IGEN, AZT IS!!!!!JK: Akkor kap belőle 10-et, hogy elhúzzon a ...JK: ...de nem tudom, kitől jött a pszi-üzenet!KM: hát nem fizettél elő, úgyhogy most nem írja ki a számot.KM: Bementek a szobába.JK: Nem megyünk!KM: Áll a fejsze a kezében.KM: Eltört a kardod.JK: Megragasztom.KM: Van ragasztó a karakterlapodon?JK: Van, de majd lemosom.Egy tisztáson harc közben.KM: Arra nem gondoltatok, hogy megjelenik egy szoba?(később)KM: És, hogy a szobának zsebe van?(mégkésőbb)JK: Mekkora 80 négyzetláb?KM: Hát mondjuk egy szoba.KM: A vár a kastélyon belül van mert ez így igaz.KM: Mivel leszel?JK: Törpével.KM: De a törpök élete nem csak játék és mese...!KM: A barlangból kijön egy nagy vörös troll. Figyeltek?JK: Persze. Valami szőrös.JK: Kik vannak az ajtó mögött?NJK: Tugoda mester tanítványai.(süket)JK: Nem tudom és ne tegezzen.NJK: Ki ajánlotta magukat?Véridők kalandban:JK: Mi van, ha megölök egy macskát?KM: Halálbüntetés.JK: És ha kettőt?JK: Alkudozom.KM: Van ilyen képzettséged?JK: Igen. Nehéz nyilpuska Mesterfok.JK: 10-et sebzek.KM: ÉP, vagy FP?JK: Nem tudom, te vagy a KM.[utolsó mondat]:NJK: A következő nap valaki meghal.JK: De nem mi, mert mi JK-k vagyunk.[u.m.]JK: Leülök.[u.m.]JK1: Bukjunk le.JK2: Jó. HÉ, ITT VAGYUNK!![u.m.]KM: Befordultok a sarkon és ott áll egy...SÁRKÁNY.[u.m.]JK: Éppen akasztanak. Van még egy HP-m. Ellövök egy tűzlabdát a tömegbe.[u.m.]NJK: Te szereted a sajtot?[u.m.]JK: Ez itt a pékség?KM: Veled szemben áll és kardot ránt.JK: Oké, akkor én is kikardom a rántom.KM: Előttetek egy hatalmas vár és hatalmas kapu mered rátok. Az íjászok a fal tetején őrjáratoznak - eddig még nem vettek észre benneteket.JK2[fejvadász]: Huh, akkor gyorsan el kellene bújni valahova.közben a JK1 szorgosan dobálgat k100-al, majd felkiált:JK1[tolvaj]: Bejött!KM: Mi?JK1: Elloptam a várat!KM: k10 pók özönlik le a hegyről!JK: Azaz?KM (dob): 1...KM: Egy hatalmas sárkány fekszik a barlangban...JK [4.Tsz varázsló]: Idomítsuk meg!KM (halálosan komolyan!): Van idomításod?KM: 3 őssárkány és 2 aquir közelít dél felől...JK [17. TSz lovag]: És?!?...KM: És elébetek lépett a háromajtós szekrény.KM: Egy üres terembe léptekJK: Mi van benn?KM: Körülöttetek kövek fekszenekJK: Alszanak?JK1 [tűzvarázsló]: Csinálok egy varázslatot: Sárkány lehelete.JK2: Büdös lesz?JK: Megyek vadászni!KM: Mire???JK: Nyulagi űr-re...KM: ...úgy érzed, ez a mágia határozottan kránibb a doraninál... Link a hozzászóláshoz
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés