bencurrrr Közzétéve: Január 23, 2004 Közzétéve: Január 23, 2004 Barbár, varázsló és egy elf harcos.Barbár:-kivont buzogánnyal várom a rohamozókatKM:-Azok menekülnekBarbár:-Akkor visszatolom a hüvelyébe a buzót(buzogányt) és leülök gondolkozni.
Elátkozott Közzétéve: Január 23, 2004 Közzétéve: Január 23, 2004 Feszült pillanatok a hejszinen. A karakterek egy gyermeket próbálnak kikérdezni mit is látott. A gyermek fél, könnyeitől nedves arca az orrából kifolyó vérrel keveredik, az idegességtől pattanhatott el egy hajszálér.JK1: Mit láttál mi volt az a borzalom ami az 5. áldozatát nyúzta meg és vágott rúnákat a bőrén, majd tépte ki a szívét?Köjök: Nem tudom uram olyan sötét volt (A félelemtől remegő ajkán kijövő szavakat alig lehett érteni, suttog!), cuppogó hangott halottam, nem volt egyedűl, két alak állt még mellete a sötétben, ő maga halványan derengett, formázódott...Jk2: És utánna mitőrtént?köjök: Fölállt é... (a Játékosok közbevágtak)(Nos rossz az aki roszra gondol! Nálunk mindenki rosszra gondolt, ugyhogy szó szerint ba**tam a hangulati elemeket!) Visamo kedveli ezt
bencurrrr Közzétéve: Január 23, 2004 Közzétéve: Január 23, 2004 Uggyanaz a csapat csak vari hellyet pusztító.egy gondolatolvasó csávó ellen harcoltunk és a teljes ötlettelenségtől elterülve kisült néhány marhaság.Barbár:Feltűnő menekülést színlelve körbefutom a szekeret és gerincbe tolózomKm:Nem sikerültBarbár:Akkor visszalendületből állcsúcsonvágom!!KM:A földről?Pusztító:A sisakommal betöröm az orrát(lekokszolom)KM:kipörög előled és egy hatalmasat csap a fém hátsódra a kard lapjávaBarbár:Szembe b@szom főddel!!Barbár:Pörgőből szemenrúgomKm:nem sikerültPusztító:Békaugrással hasába tolom a pallosomKM:A földre érkezel.Barbár:Szemebeköpöm!!Km:Sikerült!!Barbár:És??KM:szembeköpted...Pusztító:Akkor atomtámadásKM:A meg mi a gyász?Eldobva fegyvereinket Egymásba karöltve odaszorítjuk a szekér oldalához és tolózuk összevissza a csávót.KM: Könnyedén kikerüli a csapdátokat és hátba támad titeket.(Többet nem akarok mondani) Visamo kedveli ezt
TAO Közzétéve: Január 25, 2004 Közzétéve: Január 25, 2004 Antail, mint álmos KM mesél : JK1 : Hallgatózom az ajtó mögött. KM : Oké, akkor hallod a lábnyomokat amint... JK2 : Mii? Hallja a lábnyomokat? KM : Igen.. nem! áá JK2 : JK1 : Akkor felírom a karakterlapra : speciális képesség - hallja a lábnyomokat. Sigurd O'romell, Bitschak és Visamo kedveli ezt
Madovick Közzétéve: Január 26, 2004 Közzétéve: Január 26, 2004 JK(a KM-hez): Az számomra előnyös, ha magasabbról harcolok?KM: IgenJK: Akkor veszek holdjáró cipőt! Visamo kedveli ezt
Con Salamander Közzétéve: Január 26, 2004 Közzétéve: Január 26, 2004 TT-s modulban. a városban járvány pusztított, T-betüvel kezdödött a neve. már nem tudom, mi volt az. de. KM: mentek az utcán. Ott egy ház. Ajtaján nagy T betü. JK(glad) : vajon mi lehet az? JK (arel-pap) : megvan! mehetsz! TISZTA!!! JK: de hülyék vagytok! hiszen ez TIBÓ APÓ HÁZA!!! JK (arel-pap): (végignéz auz utcán) De sok háza van Tibó apónak!!! (ezt leginkább csak a TT-n ott lévök érthetik. Tibó apó volt az erdö védelmezöje, a barátságos, 25. szintü varázsló...)
Manndil Közzétéve: Február 1, 2004 Közzétéve: Február 1, 2004 Üdv!egy tapasztaltabb játékos:És milyen fajjal lehet khált játszani? Visamo kedveli ezt
@huszár Közzétéve: Február 2, 2004 Közzétéve: Február 2, 2004 Egy könyvben olvastam: Ezekkel a husszú körmökkel és prios ajkakkal teljesen olyan, mint egy khál, aki éppen most falt fel egy buzgó hittéritőt.
bencurrrr Közzétéve: Február 17, 2004 Közzétéve: Február 17, 2004 Megöltek az esti táborozásnál egy katonát KM: egy embert öltek meg Triek volt a lágy tűznél még homályosan lehet látni Másik kaland: orkokra várunk mert mentünk nekik segíteni(vagy mi)(este)Jk1: pszí ébresztés diszciplínia : ork hangokJk2: pszí ébresztés diszciplínia: ork szagokKM: He??JK2: nem hallottad?? Az új orkszpájsz!Harmadik kaland: kocsmábanKM: látsz egy szép hölgyet a hátsó boxban de egy bárd zenél nekiJk1: kivágom onnan a bárdot!!KM: megfogod a bárd vállát és hátralököd
spartas Közzétéve: Február 17, 2004 Közzétéve: Február 17, 2004 Sziasztok!A most következők után egy kicsit idegesek lettek a JK-k. Helyszín egy barlang, ami templomszerű jelleggel bírt belsőleg.NJK: Ébredjetek! Ébredjetek már!JK-k: MI VAN?!!?!NJK: Szerintetek mit jelent az, ha a bak fej bólogat, a kígyó sziszeg, az oroszlánnak pedig habzik a szája...?
Fürge Disno Közzétéve: Február 18, 2004 Közzétéve: Február 18, 2004 Csak egy ártatlan kérdést szeretnék feltenni..mit szólnátok ha én csinálnék 1 kétbalkezes BM-et....és ezzel mondjuk a felére tudnám csökkenteni a varázslási időt...mert két kézzel hadonászok...satöbbi...na hogy tetszik?? :twisted: :wink:
Manndil Közzétéve: Február 19, 2004 Közzétéve: Február 19, 2004 Venes , mint KM:-tollak lógtak a nyakából...-Az orkok kiugrottak mögöttetek...-Kidobálták az ablakaikat.....sajna most nem jut eszembe több, de sztorgosan irogatjuk.....egy játékos:-MIIIIIII?! NEM kell dobni a VÉre?????!!!!!! Visamo kedveli ezt
Gambit Közzétéve: Február 20, 2004 Közzétéve: Február 20, 2004 KM: Támadhatsz! JK: (dob) 236! KM: :shock: Mennyi?! JK: ja, 236... KM: Milyen fegyverrel??? :? JK: ööö... hoppá :oops: nagypajzs Visamo kedveli ezt
Manndil Közzétéve: Február 20, 2004 Közzétéve: Február 20, 2004 kicsiny szerepjátékboltunkban olvastam:( kb így...)aranyköpések:Km: a tolvaj tehát megitta a kicsinyítő varázsitalt.Jk1: V
Eleinor Közzétéve: Február 23, 2004 Közzétéve: Február 23, 2004 Internet ki vagy a networkben, regisztráltassék a te domainneved, jöjjön el a te oprendszered, fussanak a te programjaid, amint a szervereken, úgy a klienseinken is. Minden napi url-ünket add meg nekünk ma, és bocsásd meg a spamjeinket, ahogyan mi is megbocsájtunk a minket spammelöknek, és ne vigy minket firewall mögé, de szabadits meg a virusoktól, mert tied a rootjelszó, a tápkábel és a rendszergazdai fizetés. Enter. Sigurd O'romell és Visamo kedveli ezt
Fürge Disno Közzétéve: Február 26, 2004 Közzétéve: Február 26, 2004 Ez nagyon jó...ez nagyon tetszik nekem.. EZ frankón jobb mint az eredeti..az eredetit nem tudom..de ezt meg fogom tanulni... 8)
Gambit Közzétéve: Február 27, 2004 Közzétéve: Február 27, 2004 Ezek az osztályunk aranyköpései az elmúlt 1.5 évböl... szerntem oltáriak :arrow: klikk :arrow: klikk Ja, egyik osztálytársammal valami humorlap szerü izét készülünk összehozni. Igaz jórészt az osztálytársakról készült fotók vannak fenn, dehát a részeg ember mókás akkor is ha nem ismered community.fw.hu Kellemes szórakozást.
G. Hamilton Közzétéve: Március 2, 2004 Közzétéve: Március 2, 2004 Szerepjáték közben: Elkaptunk egy 10 fős rablóbandát. Szerencsétleneket megkötöztük szinte mozdulni se tudtak. Első szintű gladiátor: -Na ezért most biztos sok tappontot kapok! Már csak 10 kell a szintlépéshez! KM:-Nem!Nem csináltál semmit úgyhogy nincs tappont! Erre okos gladiátorunk kikötöz egy szerencsétlent és a kezébe nyom egy kardot: -Harcolj te szemét!!!! Visamo kedveli ezt
Lord Lazusch Közzétéve: Március 6, 2004 Közzétéve: Március 6, 2004 Kráni varázslónk ma, 3. szintre való lépésekor: Gyerekek, én isten leszek!!!
Tybycsoky Közzétéve: Március 6, 2004 Közzétéve: Március 6, 2004 Gladiátor vidal után, a nemes ember lemegy a kiséretével a törpe gladiátorhoz, hogy gratuláljon neki: ... (NJK)-És esetleg segíthetek valamiben? (JK)- Esetleg egy falfúrót kérheznék? :roll: (NJK)- Hülye vagy? :twisted: (KM JK-nak)- Dobjál asztrálpróbát. (JK)- Nem sikerült (KM)- Jó akkor dobj támadást. (JK)-00 (KM)-Akkor sztem ez meghalt... Visamo kedveli ezt
spartas Közzétéve: Március 8, 2004 Közzétéve: Március 8, 2004 Sziasztok! Hogy hívják azt a manót, aki csak az egyik fülére hall? Mono
Gem Kapocs Közzétéve: Március 8, 2004 Közzétéve: Március 8, 2004 Ahogy a Heri Kókler egyik kötetében olvastam:"NEM VAGYOK TÖBBÉ MONO, DOLBY VAGYOK A STEREO!!!"
Valaki Közzétéve: Március 12, 2004 Közzétéve: Március 12, 2004 Ahogy a Heri Kókler egyik kötetében olvastam:"NEM VAGYOK TÖBBÉ MONO, DOLBY VAGYOK A STEREO!!!"ja,és az, hogy Mózes lealkudta 10re a törvényeket, de a "Ne paráználkodj!"ról nem tudtam lebeszélni :twisted:
Lord Lazusch Közzétéve: Március 20, 2004 Közzétéve: Március 20, 2004 Kráni elf fejvadászunk ostrom közben megretten, s vissza felé kezd el rohanni. 2 másik elf megállítja, és ráordítanak: Vissza a harcba, te kutya!!!Mire ő: Anyád a kutya, én macska vagyok!Kráni elf harcos: Ki játszik? A 100-tagú dzsadzenekar?
Lord Lazusch Közzétéve: Március 27, 2004 Közzétéve: Március 27, 2004 Játékon kívüli beszélgetés El Mezira ostroma közben: :arrow: Van a papodnak történelemismerete? :arrow: Van, mesterfokon. :arrow: Mi lesz a csata vége?
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés