Charnel Közzétéve: Július 16, 2004 Közzétéve: Július 16, 2004 helló beszól a tűzvarázslóval lévő emberkének a másik (játékon kívül) egy olyan helyen ahol nem működnek a tűzvarázslatok: -Mért nem csinálsz már vmit? Csak a tűzvarázslatok nem működnek! :roll:
Aquenor Közzétéve: Augusztus 3, 2004 Közzétéve: Augusztus 3, 2004 Múltkor. Csávó harcművésszel van.Rohamoznak az orkok.bevárjuk őket és a harcművész megszerzi a kzdeményezést.túlütötte.túlütéstáblázat:törzs elölről.ágyék.sebzés:9*2= 18ÉP.A csávó úgy tökönrúgta az orkot h belehalt. Hatás a JK-k közt:a fiúk egyszerre felszisszennek a csajok meg elkezdenek röhögni. Visamo kedveli ezt
@huszár Közzétéve: Augusztus 4, 2004 Közzétéve: Augusztus 4, 2004 a múltkori kis játékunkból: adott eset! jk1:amund tolvaj, jk2:arel pap ebédnél: jk2:egy sikertelen (véletlennek álcázott) asztal felborítás után úgy tesz, mint aki wc-re megy. jk1:füvet (mármint a drog!-vette valahol-lényegtelen) szórok a kajájába. km:ok.beleszórsz egy rendes adagot! jk2 a kmnek:wcről jövet ötletem támad;"véletlenül" letüsszentem!! km:jó.dobj ügyességet. jk2:nem sikerült! km:a tüsszentésed tartalma nagyívben a tányérjában landol...! jk1 a kmnek:mekkora a csula? rendkívül gusztustalan, meg minden, de amugy hatalmas poén volt...legalábbis azoknak akik karakterei eljátszották.
TAO Közzétéve: Augusztus 27, 2004 Közzétéve: Augusztus 27, 2004 A tegnap és tegnap előtt termelt beszólások magusolás alatt... KM (Antail): ki van tisztában a térképészet képzettségével? JK (Meran): Én! Mennyibe is kerül? JK (Meran): utazóruhában vagyok, incognitoban... kis hallgatás után JK (Nesire): Az incogno, te..... JK (Warlock): Te vagy a bátyám! JK (Meran): Neeem, én az öcséd vagyok! JK (Warlock): De nem! JK (Meran): De hát te vagy az okosabb! többi JK meg a KM röhögésben tört ki KM (Antail): A ló halkan visít... Shadlex dzsad kereskedőt játszik JK (Shadlex): ...na adok 100 aranyat.. izé 100 rezet azért a lóért. később: JK (Shadlex): ...adok érte 100 lovat... izé... rezet... a lóért mellesleg el tudott adni egy egyszerű kulacsot 4 ezüstért és 25 rézért KM (TAO): A fickó alacsonyabb a saját botjánál. Nesire bolondos (bolond?) Domvik-pappal játszik JK (Nesire): Akkor odamegyek a nemes főasztalához és azt mondom: Az Egy áldjon meg mindenkit! És utána visszamegyek a saját asztalomhoz. KM (TAO) már fáradtan a pap hülyeségeitől, mégis nagyon türelmesen: Egy asztal van... most csak ennyi volt, de Hunter, ti még írtatok fel hülyeségeket, majd írjátok ki őket TAO Visamo kedveli ezt
TAO Közzétéve: Augusztus 27, 2004 Közzétéve: Augusztus 27, 2004 Ja ezt az előző modult egyébként 2 csapat játszotta le, és összesen a kettő csapatból 1,5 játékos élte túl, plusz egy élőholt. eszembe jutott még 1-2 dolog a játékkal kapcsolatban... Az egyik JK (Meran), Rend-Élet jellemű boszorkányvadász (domvik-paplovag féleség) testvére halála előtt jár. Erre Meran (az élet-rend jellemmel!): "Eljött érte a gonosz!" felkiáltással szíven akarta döfni a saját testvérét... A KMek jóindulatát, kedvességét, segítőkészségét, és minden rosszindulattól mentes mesélését kívánja példázni, és a JK-killer mendemondákat, szóbeszédeket próbálja szertefoszlatni a következő két esemény a játék alatt... 1. A karakter beszívott (Nesire) és kiugrott az ablakon. Elájult, halálán volt, felvitték a szobájába. Kopogtatás, majd ajtónyitás. Az ajtóban egy alacsony kis sötét aurájú fickó, bal kezében embermagas bot, jobb kezében egy fekete gömb... NJK (Antail volt a KM) sötéten: Jöttem, hogy bebörtönözzem a lelkedet... megjegyzés: tényleg bebörtönözte a lelkét. JK innentől a élőholt volt, a varázsló irányítása alatt. 2. Másik a csapatnál is bejelentkezett ugyanezen kis alacsony fickó ( :twisted: ) az én mesélésem alatt. Két JK megbetegedett, és gyógyítót akartak. Mindkét JK-nál külön-külön kopogás... megjelent mindkettőjüknél ez a kis aranyos fickó. A JK-k örültek, hogy "meggyógyították" őket... KM (TAO, vagyis én): írd fel a karakterlapodra, hogy 32. te meg hogy 31. JK (@huszar): oké, de mi ez? * KM csak mosolyog * megjegyzés: az életükből hátralévő napok száma volt. a kis fickó egy varázsló / boszorkánymester ikerkasztú sötét mágiahasználó volt. Gyógyítás helyett tüdősorvadást kaptak... Visamo kedveli ezt
Hunter Közzétéve: Augusztus 27, 2004 Közzétéve: Augusztus 27, 2004 Ugyanennek a játéknak a poénjai, a mi oldalunkról, TAO, majd az én mesélésemben..JK (@huszár): - Adok zablát a lovamnak.KM (TAO): - A lovaknak nem hoztatok kaját..JK (Matayus): - Az én lovam húsevő!JK (Thya): - A pusta közepén sokminden történhet.. JK (Thya): - Olyan unalmas ez a puszta, nem tud vki énekelni?JK (Matayus, a khál): - Én tudok!KM (TAO): - Van vkinek etikettje?JK (Matayus, khál): - Nekem van!KM (TAO): - Jó, akkor te húzd le..JK (@huszár): - ...ezt látni kell, de ne nézd meg..JK (Thya, már halott): - Há élnék én látnám, és mosolyognék..KM (Antail): - Nem látsz ki a zsákból.KM (Hunter) JK barbárnak (Warlock): - Nagyobb a TÉ-d, mint a VÉ-d?!?! Az mókás!KM (Hunter): - Kő kövön nem maradt volna semmi az emberből.. (a barbár 94es dobása után, TÉ-je 199 volt..)JK (Meran): - Megpróbálom úgy megsebezni, h ekájuljon, mondjuk fejbe rúgom.. (18-as erővel, acélbetétes csízmával)JK (Meran): - Megszólalok törpéül: Hmm..JK (Thya): - Odamegyek a szekrényhez, és megkérdezem, mi a baj? (szekrényben Meran törpje)JK (Meran): - L
Antail Közzétéve: Augusztus 27, 2004 Közzétéve: Augusztus 27, 2004 Üdv!Kis pontosítás:Warlock (JK): /előző nap megharapta egy kígyó kinézetű bestia, természetesen halálos méreggel/ Fekszik a szobájában, mellette testvére domvik hitű paplovag [Meran (JK)], kopogtatnak az ajtón.Kinytija, az ajtóban ismét egy botos öregember bal kezében egy nálánál magasabb bottal tetején egy koponya, jobbkezében egy éjfekete gömb.NJK(KM én): Jöttem, hogy bebörtönözzem a lelkét.Nesire (JK): betépett a dzsad anyagától, kiugrott az ablakon nyakcsigolya törés, meghalt.Meran, Warlock (JK-k): felviszik a szobájába, halott. Kis idő múlva érkezik a botos öregember, hogy elvigye a testét. Éjszaka magára hagyták a holtesttet és ellopta, majd csinált belőle NJK homonkulusz gyilkológépet /@huszár ellen, az eredeti karakter lelkével/ a másnapi viadalra.üdv:
TAO Közzétéve: Augusztus 27, 2004 Közzétéve: Augusztus 27, 2004 Jah igen, és kukachuszart már ő áldozta fel Ranagolnak.
Valaki Közzétéve: Augusztus 29, 2004 Közzétéve: Augusztus 29, 2004 nos, elfogtunk két emberkét, akik rántörtek, miközben egy kriptából próbáltunk kiszabadulni(már kijutottunk, és utűána kaptuk el őket)KM(valami Tamás?): no, mit csináltok velük?1JK(Saba, aki egy skizofrén gladiátor, eredetileg az uncstesóm): Elf?2JK(én álomtáncos, női elf karival): Öljük meg őket!KM: élet jellemmel?2JK: ja, bocsi, akkor üssétek le őket....Km: hát, rajtad se maradt túl sok minden, egy kis tűzkostolgatás után...2JK: na, ne már...Km: nyugi, a két lényeges pont takarva van a Kyel pap, és a gladiátor elől.2Jk: hú, ezt egúsztam...Km: bár...2Jk: nekem tökéletes így!no, valami ilyesmi volt az elsőjátékom, látszik, hogy kezdő vagyok:)
Vándor Közzétéve: Szeptember 5, 2004 Közzétéve: Szeptember 5, 2004 No, volt a hétvégén egy kis játék Itt a termés KM-> TAO Játékosok: Tybycsoky -> ranagol paplovag @huszár -> gorviki varázsló Warlock -> da corga, boszorkánymester Nesire -> gorviki fejvadász (férfi) Egy családba tartoznak:) KM: van valami amit fontos tudni a karakteretekről? Varázsló: ne nyúljatok soha a ládámhoz! BM: az enyémhez sem, soha! Fejvadi: Ne nyúljatok...hozzám. KM: Már régebben ismeritek egymást...(mondja ezt a családnak:)) Paplovag: 180-190 között mozog a magasságom...de inkább 190 fölött.. Paplovag: ...és nem szeretem, ha a fegyveremhez nyúlkálnak. Paplovag a pultosnál kérdezösködik, mire az jól elküldi a francba, de ő ezt nem veszi észre (kocsmáros valami tök használhatatlan infot adott, átvágta..) s magabiztosan viszatér az asztalhoz, ahol testvérei ülnek, hallották a párbeszédet, ésazt is észrevették, hogy a pultos átvágta öt. A paplovag magabiztosan: Ha valamit tudni akarunk, akkor a Fekete Csontba megyünk. Erre kb mindenki visszaköpte a röhögéstöl a kaját a rányérba. Ugyanerre: BM, da corga: asztrál próbát dobok, hogy abba tudjam hagyni a röhögést, és leinteni a többieket is... ha nincs meg, röhögök tovább. Fejvadász alkudozik egy luxuskurvával: Fejvadi: mennyi? NJK: 4 arany, 5 ezüst egy alkalom. Fejvadi: mennyi???? NJK: sajnos ennyi, nem kevesebb. Mikor mehetek a szobájába? Fejvadi: Hmm...inkább...fáj a fejem. NJK: (angyali mosollyal) Rendben...rajzfilm kazettát ajánlhatok? Esetleg szaklapokat? Fejvadi: Mér, jár ide a Playgorwick? (Mellesleg a Fejvadi Nes volt, férfi karival...a km/NJK meg TAO ,)) Varázsló: psziben üzen bátyjának, aki egy csajjal van el a fogadóban (Fejvadi-Nesire): Elmentünk házat nézni a városunkban! (Persze még senkik és semmik a városban, a fejvadász egy gyilkos klán "csicskája", a da corgát két héten belül kinyirják a helyi nemesek, ha nem bizonyitja az ártatlanságát) BM házat akar szerezni magának. Bemegy a házba, hol idösebb (40-50 körüli) házaspár fekszik. BM elvágja a férfi nyakát, azután a nöét is el akarja, de nem jön össze (01-es dobás ). Erre a nő felébred sokkosan, orditani akar, de a BM befogja a száját, azután megeröszakolja (!), azután a férfjéböl zombit csinál, és ezt mondja a zombinak: - Tünj el a városból! (zombi elindul, TAO elö is adta:))) Erre bm: - Na, van egy házam, meg egy nőm. Ezután: BM odafekszik a nő mellé: BM: drágám, van rokonod? Nő: hát..most már nincs... BM: akkor jó. Nő: hát ha te mondod... Bm hirtelen: fizettek adót? még mindig a kis közjáték:) : BM: szeretsz élni? Nő: veled szeretném leélni a hátralevö napjaim! BM: (elgondolkodva) ez megoldható... ...és elvágta a torkát. Fejvadász (Nes) nyakára tetoválást akarnak csinálni, hátraküldik a boncmesterhez. Kopog, de senki nem nyit ajtót, ezért benyit maga. A boncterem ajtaja szigetelt, ezért nem hallották, hogy kopogott, odabenn az öreg boncmester éppen kisérletezik egy hullán. Megijed a hangra, és sikeresen fel is tépi a gondosan tervezett sebeket a hullán. Mérgesen fordul a fejvadihoz, megcsinálja neki a tetkot, azután ennyit mond bosszusan: - Tartozol egy hullával... Fejvadi vállat ránt: - És lehetöleg hol ne legyen rajta vágás? Boncmester szemei felcsillannak: - Élőt hozz!!! Fejvadi kimegy, gyors léptekkel, keres egy öreg koldust, ajánl neki 30 rezet ha követi, majd nyakon ragadja, és beviszi a házba (ahol már mindneki csodálkozva nézi ) beviszi z öreg boncmesternek, kérdezi hova tegye, mire a boncmester egy jol irányzott mozdulattal az elrontott hullát egy kis dögkutba löki, ami a szoba alatt van, és már mutatja is, hogy kötözd fel ide. A koldus erre azt mondja: - Már jol vagyok...semmi bajom...(gyaloggalopp elöképzettség kell hozzá ,) ) Fejvadász felkötözi a boncágyra, majd ennyit mond a boncmesternek: - Tartozást nem hagyok téritetlenül. Majd 30 rezet rak a koldus feje mellé, és távozik. (Megjegyzés: a koldus még akkor is a rezet figyelte maga mellett, mikor felnyitották ) A varázsló vesz egy ágyat, és haza akarja vitetni azt, bérel markos legényeket, felfekszik az ágyra, majd felrakatja az ágyat (magával együtt ) a szekérre, onnan mutatja, merre kell menni, és ugyanezt megjátsza visszafelé is a háznál (lepakolás), majd beviteti az ágyat a házba. KM: kopogtatnak az ajtón. BM: ki az? KM: azt mondja, hogy hörrr... BM: milyen Hörrrrr? Na ennyi volt kb, szerintem ez is elég fárasztó))
Warlock Közzétéve: Szeptember 6, 2004 Közzétéve: Szeptember 6, 2004 Üdv! Még ugyanezen a talin volt egy kis jelenet (nem emléxem egészen pontosan,mert ezt nem írtuk le) Boszorkánymester Da-corga (Warlock) berágott,hogy a ranglétrán lejjebb lévő varázsló testvére (kukachuszár) ellopta a zombiját valamilyen varival és nem adja vissza neki a hulla feletti hatalmat. Megpróbálja lebontani statikus pszi-pajzsát. Nem sikerül,a vari észreveszi. (Vari) Ezt mondta : Hahh tudatod nevetségesen gyönge próbálkozása meg sem kottyant hatalmas elmém lebírhatatlan védmüveinek...innen is látszik, h ki is a feljebb való ....Báttyám... És ezt gondolta : hhüüüü wazzeg csak két tetves pszi ponton mult, h nem söpörte el a statikus pahjzsomat huhhhh... (BM) Ezt mondta : Csak egy nagyon nagyon picit ugyan, de alábecsültelek. Gondoltam nem érdemes egy ilyen szánalamasan gyenge elmére akkora energiát fordítani. Még egy kisujjmozgatás és pajzsod kártyavárként hullott volna össze édes öcsikém. Ezt gondolta : a k*rvaannyát az összes pszi pontomat beleöltem ebbe a nyamvadt ostromba,rohadt mázlista!!! Szóval 2 pszi ponton múlt a dolog
Sneer Közzétéve: Szeptember 22, 2004 Közzétéve: Szeptember 22, 2004 haverok játszottak: a csapat sokat vitatkozik azon, hogy mit kerjenek jutalomkent a lovagrend vezetojetol, mielott nekivagnanak a kuldetesnek, amivel a vezeto bizta meg oket. eltelik negyed ora. JK3: -Na jovan mennyunk, nem kell ezzel foglalkozni... JK1 KM-nek: -mit latok az a'rulon? fegyverzet, varazstargyak, ekszerek? KM: -nem latok rajta ekszereket... (egyes szam egyes szemelyben ) -mit csinaltatok a lopott piaval? -eladtuk. -es a piaert befolyt penzzel? -elittuk... -Imadkozok, talan meghallgatja a joisten... -melyik? a csapat felfogad egy papot, aki majd talan segit eluzni az eloholtakat, viszont kesobb kenytelenek letamasztani valahol biztos helyen, mivel kozelharcban igen gyenge, es nem akarjak, hogy baja essen. ekkor egy harci szituacioban: JK1: -es a zombik? JK3: -en szoval tartom oket, te meg visszamesz a papert... KM egy harci szituacioban vazolja az ellenseges NPC-k cselekedeteit. -ez itt... fogja a landzsajat, es... elverzett. az ellenseges lovagokon nincs hatul vert (kisebb MGT?). sulyosan sebesult JK3 egy ilyen sulyosan sebesult lovagnak, aki a foldon fekszik: JK3: -harcolsz meg bakker? lovag: -megadom magam! JK3: -akko' fordulj hasra!! Visamo kedveli ezt
Lord Rufus Közzétéve: Szeptember 27, 2004 Közzétéve: Szeptember 27, 2004 egy kis, rövid idézet egy DnD-s kalandból:JK (én) - Szóval felülök a kentaurra...KM (más): - Igen, elhelyezkedsz a nyergen, amit ő maga tett fel. Majd egy hosszú, elnyújtott Nyí-hahahahaha, majd elvágtat...
Hunter Közzétéve: December 6, 2004 Közzétéve: December 6, 2004 Mivel sajnos ez is törlödőtt, kirakom újra:A KilincselőElőfordulás: Bárhol! Megjelenők száma: Egy, mivel egy létezik belőleFaj: Egyedi, ismeretlenKaszt: Egyedi, ismeretlenSebesség: 40/260 (nyúl alakban/izé alakban)KÉ: NEGYVENKETTÕTÉ: HuszonnyolcVÉ: PínégyzetszínuszCÉ: brrrrSebzés: *Tám/kör: 1, de az nagyon gyorsÉp: 192.168.0.1Fp: SokAsztrál ME: 666Mentál ME: SenkisetudjaMéregellenállás: 10*gyökkettőPszi: Nincs, de nincs is rá szüksége..Jellem: Káosz, halál, kilincsMax. TP.: Sosem fogja tudni senki semBecenév: Vérnyúl * kilincselés, erről későbbA múlt.. Feltételezések szerint még az ötödkorban jött létre Yneven. Biztosat senki sem tud. Arról sem, hogy hogyan és hol jelent meg először eme lény. Valószínűsíthető még az is, hogy Cranta pusztulása is főleg az ő műve, tulajdonságainál erre még ki fogok térni. De ha így volt, a történetírók mind rosszul tudják. Ezenkívül Ó-Pyaront is az ő számlájára lehet írni..És akkor nézzük, hogy is néz ki ez a rémisztő.. izé.
Charnel Közzétéve: December 24, 2004 Közzétéve: December 24, 2004 A bajvívó hazamegy shadonba és elmegy a főváros legjobb kaszinójába (ahhonnan több száz aranyat sikkasztott)NJK: -
Pred Közzétéve: Január 27, 2005 Közzétéve: Január 27, 2005 Üdv!Legutóbbi termés:A varázslónk árva vólt, és ki akarta deríteni, hogy kik voltak a szülei, és ehhez egy bizonyos Debius mestert kellett felkeresnie. Megérkezik a városba, odalép az egyik helybélihez, és megkérdezi: - Hol találom Danubius mestert?...Ugyanitt:Mivel a karakterek most jöttek Haonwellből egy térkapun át a Déli Városállamok területére, elég járatlanok errefele. A harcművész a piacon vmi gyümölcsöt akar venni. Megkérdezi a kereskedőt, miközben rábök egy gyümölcsre:- Mondja ez mi?-Ez egy mézédes helyi gyümölcs. Szeretne venni belőle?- Igen köszönöm. És elárulná, mi a neve?A kereskedő, miközben egy zsákocskába helyez egy fontnyit a gyümölcsből:- Narancs, de máshol máshogy hívják.-Hogy?-Citrom..."Milyen tisztESséget tölt be a városban?"
Tybycsoky Közzétéve: Január 28, 2005 Közzétéve: Január 28, 2005 A mai termés kicsit soványra sikeredett, de megteszi: Tharr pap fogságba esik, de minden áron ki akar szabadulni. Fenyegetőzik, kötekedik stb. Aztán leütik. Amikor felébred: -Amikor felébredek okosabb leszek! ennyi lenne Tisztelettel:
Arkangyal Közzétéve: Január 29, 2005 Közzétéve: Január 29, 2005 Most írok először ide.Remélem tetszeni fog: KM:Egy jól megtermett háznál vagy :shock: Jk1: kapuval utazik Pryanonba.Azon a kapun érkezik amin át JK2 jött és az egézségpróbát elvétve körbehányta a kapuk terét. Mivel Jk1nek nem sikerült az ügyességpróba a kiszállásnál ezért a hányadékba esik. Jk1: Francba! Keresek egy kutat, megmosakszom, eszek és mivel, hogy nincs nálam ital, ezért iszom a kútból. Km( önfeledten mosolyog és k100at lóbál) Iszol a kútból?? JK2: JK1 szeretett kiskutyájáról kérdezgeti a Kmet. Km(ideges) Mit akarsz folyton azzal a szegény kutyával?! (Fontos megjegyezni JK2-ről hogy az egész modul alatt főzni tanult) Km hirtelen éktelen röhögésben tör ki: Hot dog!! ( Amúgy az én kutyusomról volt szó :twisted: Km:Úgy megy a karaván... ahogy megy egy karaván. JK2 a harc hevében:Há! Túl tudom ütni magam! :roll: NJK varázsló:Kiskoromban mágikusan megvakítottak. JK3: És nem tudod kinyitni a szemed? NJK: DE!! Csak nem látok!! :evil: JK1: Benézek az ablakon. KM: A száz méter magasan lévő toronyablakon? :wink: JK1: IGEN! Mit látok?!! KM:A plafont. Nah most ennyi, de lehet, hogy a mait is megosztom veletek:)
Manndil Közzétéve: Február 3, 2005 Közzétéve: Február 3, 2005 Én se írtam még, de gyűjtögetem a morzsákat... Vérpistike KM-et kérdezik: -és milyen magas az alak? -hát körülbelül magas. Venes: 1.-az utcán sok a szemét mert kidobálták az ablakaikat.. 2.-az orkok kiugranak mögülletek ( amikor épp minket támadnának....) Én (KM): -egy őzet láttok elszaladni.. -és mi volt a zaj? - csak pattogott a csatája... Dartonita paplovagunk a kránimnak: 1.-csak nem egy elf tévedt Darton erdejébe? 2. -Kell a halálnak egy ilyen elf!!! ( lemondóan mondta, csak gondolkozás nélkül kibukott belőle... ) elf egy paplovagnak, mikor előhúzza a pallosát: -hm... szép bicska... fejvadász a banditáknak( mellette lovagol egy BM + egy boszorkány...): -A nő kellene? ( néz a banyára) egye fene, vigyétek...
Suyenas Közzétéve: Február 11, 2005 Közzétéve: Február 11, 2005 Kezdő jk-k feltápolt karikkal:KM: Beszakad a híd alatt, beleesel a hömpölygő folyóba. Van úszás képzettségedJK: Nincs...KM: Akkor sajnálom... (Többi JK-nak) Látjátok társatokat amint kapálózik a vízben, nyeli a vizet, majd bugyborékolva elmerül..JK2: Bugyborékolva???KM: KUSS!!!!!JK1: Héhé, várj! Úszásom nincs, de van Mászásom 95%-on!!! Kimászok a vízből! Visamo kedveli ezt
Gambit Közzétéve: Február 11, 2005 Közzétéve: Február 11, 2005 Káosz parti beszélget kordén ülve, elöttük vagy kéttucat legyilkolt katoni és haramia teteme: Tolvaj: Huh, szép kis mészárlást rendeztünk... Varázsló: Hát ja. Tolvaj: Nem kéne nekik megadni a végtisztességet? Varázsló: Ezeknek? Tolvaj: Akkor legalább az útról le kéne öket húzni... Varázsló: :shock: Ugyan minek? Tolvaj: Nem fér el tölük a kocsi... Visamo kedveli ezt
Sneer Közzétéve: Február 12, 2005 Közzétéve: Február 12, 2005 KM: -Mint karakterek már régóta ismeritek és szeretitek egymást. Főleg ezt a tolvajt itt. (a tolvaj JK-ra mutat)Tolvaj: -Kikérem magamnak, én "beszerző" vagyok!Törpe: -Jó lesz majd a lovagnak a sivatagban a teljes vértjében.KM: -Ez olyan, mint egy hordozható szolárium.A csapat sivatagi oroszlánt akar elfogni sértetlenül.Tolvaj: -Van nálam altató.Törpe: -És milyen formában? Kanalas orvosság?Tolvaj: -...hogy lássa az oroszlán, hogy nem átbaszás...KM: -A karavánvezető annyit tud a gyíkemberekről, mint ti, hogy beilleszkedtek a szociális társadalomba...Tolvaj: -Van puncijuk?JK szendvicset kajál erőspaprikával. Miután végzett, megtörli a száját és közli:- Ne kérjetek puszit, mert csípős lesz...Törpe: -Mennyien lehetnek a gyíkemberek? (akik éppen rájuk támadtak éjszaka)KM: -Fél tucat.Törpe: -3?!Tolvaj halálos sebet kap:-Ugye mondtam, hogy hiba volt idejönni!KM Tolvajnak: -Mit akarsz csinálni a hátbaszúrással?Tolvaj: -Hát hogy haljon meg! Visamo kedveli ezt
Manndil Közzétéve: Február 12, 2005 Közzétéve: Február 12, 2005 Amazont akar indítani a delikvens és azt akarja hogy legyen egy mélytarisznyája és elkezdi kimagyarázni előtörténetben:-A nagybátyjám a falu legjobb varázslója.....
Riyena Quarrath Közzétéve: Február 12, 2005 Közzétéve: Február 12, 2005 KM: - sétáltok befelé az erdőbe, körülnéztek, kisebb mészárlás helyszínére értetek... brutálisan lemészárolt törpöket láttok, néhány halott elf is van köztük... végtagok szanaszét... néhány házat is láttok...JK: - hány törp van?KM: - ööö... 70JK: - hány ház van?KM: - 10JK: ááá.. szóval minden házban lakott 7 törpe, s egy egy elf jutott hofehérkeként... Visamo kedveli ezt
Manndil Közzétéve: Február 23, 2005 Közzétéve: Február 23, 2005 jK: van nálam hamulet amulettje. ( hatalom amulettje)JK a sámán sátra előttNJK: Mit akarsz?JK: beszélni akarok a sátánnalKM: mérges leszel. Leborul a fejed.KM: a férfi kivertbőr páncélt visel,ami ezüstből van.JK: a lila öltözet mit takar?mindenki: a testétKM: halljátok a ló csoszogásátBM nőnek mondták: Meghalsz,és visszajösz élőhalottként:- Hm, szebb vagyok, mint valaha! Jk1 a papnak: Magadat nem áldod meg?pap: Pap vagyok, már eleve áldott!Pap, mikor sokan támadnak ránk: most kéne egy földrengés..dzs-dzs-dzs, kiráznánk a szart is belőlükKM: felveszed a gyűrűt, érzed, mintha kötne valami hozzá.mindenki egyszerre: " máj pressönsssssssssssszzzzz"Buzzgoblinokat gyepálunk, sok sebesült van már köztükJK: kiszemelek magamnak egy kis nyomorékot.KM. az összes ilyen kis nyomorék..140cms...JK a kocsmában: mi a mai menü?-hát van egy kis kacsapicsapörkölt,...KM:apró manók dohangálnak, kis zsákokkal a hátukonJK: helyi dílerek?Jk egy plakátot bámul az utcán..KM: el tudod olvasni, azt írtad ki,..JKk pszivel akarnak kapcsolatban maradni, de csak az egyik tudja MFn.JK: én vagyok a telefonközpontos:-Haló, Rotációskapa vagyok!A kocsmáros mondja a menüt:Hát van vmi érdekes krumpli, egy Donaldia nő készítette, a férje valami MC Donald... talán egyszer híres lesz... Visamo kedveli ezt
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés