Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Humor

Recommended Posts

Közzétéve:

Üdv!

Tenap esti termés:

Dreina-lovag ébred, keze véres, mellette a nő akivel az éjszakát töltötte, fel van koncolva. A városőrök épp rátörik az ajtót:

-Mi történt itt?...Felkoncolta a nőt!...Az istenekre!!!....

Lovag fapofával: -Itt gyilkosság történt.

Késöbb a fogdában:

És most ott tartunk, hogy arra ébredt, hogy ölnie kell?

...

Késöbb:

-KiteKERJük a kártyákat...

Báró:

Miért örül ennek?

Vari:

Nem örülök, cinikus vagyok!

Közzétéve:

Felhívás: a most következő sztori egy szívhez szóló, kedves, fenomenális, virtuóz, nyálbő szerelmi történet.. paródiája.

Kova & Lovas

..Lovas felvezetett a fogadó lépcsőjén, estem egy <sípszó> nagyot, nem csoda, hogy a lábaim remegtek. Bevezetett picinyke szobájába, hol már hetek óta nem jártam... és azt mondta, fogjam meg a bokám. Körülnéztem, egy pillanat alatt jól szemügyre véve mindent békaperspektívából... Azok a dolgok melyek egykor tüskeként martak szívembe, -mikor még együtt voltunk- most valahol hátul próbálkoznak... Ez valamiféle jel lehet a változásra, de mit akarhat Lovas?? Mit akarhat a férfi, kit még oly változatlanul forrón szeretek?!

Talán ezzel is bizonyítani akar, hogy hajlik a változás felé annak érdekében, hogy újra testi-lelki együttélésben boldogok lehessünk??

Nem is tudom miért jöttem fel... Fáj itt lennem... Au. Ó igen. Au. Lovas tényleg mély fájdalommal telít el. Az emlékekek, a fáj dalom, a fél elem...

Lovas lehuppant az ágyra, majd hason fekve várta, hogy kövessem őt... De én csak félve, értetlenül fogtam a bokám a szoba közepén, mozdulni, szólalni sem mertem. Nem tudtam mi lesz, csak vártam a hívó szóra, valamiféle magyarázatra, hogy miért is vagyok megint itt?? Mit akarhat tőlem?? Hisz már nem vagyunk egy pár, a börtön óta nem vagyok a... Õ akarta így, akkor most mit vár tőlem??

- Dlagon, gyele! Dla.. öö.. <Bocs. A szerk.> Kova! Gyele! Cak mondani akalok valamit! -mondta somolyogva.

Közelebb léptem a hívó szóra, s ő egy hirtelen, de gyengéd mozdulattal lefejelt, s farkamnál fogva magához láncolt. Féltem mi lesz ebből... féltem mit akarhat, még mindig csak féltem. Lovas tudta, hogy bármit mond vagy tesz, azzal megsebezhet, tudta, hogy bármikor fájdalmat okozhat még nekem. Tudta, hogy még mindig le tud fejelni...

Maga fölé emelte ernyedt testem, s mélyen a szemembe nyúlt... Hátamat simizta, s én újra nem láttam semmit... mosolygott... hallottam, hogy mosolyog pont úgy, mint amikor még együtt voltunk, s a börtönben én hajoltam le a szappannyáér'...

- Meg foglak... öö.. most adok ed apjó cáraz pucikát! -mondta, s csak mosolygott, kezeit öszekulcsolva ánuszgyűrűm körül. Boldog volt...

Én csak félve lehunytam egyetlen szemem... - gondoltam, ha most megint hagyom átadni magam a boldogságnak vele... mi lesz, ha utána megint magamra maradok, mi lesz ha megint elhagy egy nagydarab szőrös kétajtós szekrényért?! Mi lesz ha most hiszek büdös szerszámának megint, s utána újra egyedül maradok a kínzómesterrel???!...

- Te taján nem akalod? Nem akalsz újla velem lenni? Boldogan, s most minden eddig elvétett hibát hátlahagyva? Nem akalsz boldog lenni velem?? -laccsolta, mintha nem is Lovas maga lenne, mintha mit sem tudna arról a szenvedésről, mit nekem okozott régen...

- Nem tudom, félek... félek mi lesz, ha megint... ha megint magamra maradok nélküled... utálok maszturbálni...

Nem mondott semmit, csak szorosan ölelt, s oly tüzesen és gyengéden tunkolt megint, mint még soha... Testemet átjárta a forróság, elgyengültem. Nem tudtam ellenállni, nem is akartam... Lelkemben újra kisütött a nap, s mégis, az a fél elem... az a fél elem -melytől 2 hónapja székletrekedésem van, mert egy Lovassal való pajkos játék alatt beszorult a senekembe- ott volt mélyen eldugva szívemben. Kiírthatatlanul befészkelte magát... S amely fél elem -míg szívem dobog, s vastüdőmet levegő járja át- sosem fog kijönni...

Nem tudom meddig pucilkodhattunk, nem volt idő, se tér, még n-dimenziós euklidészi tér se... Csak én és Lovas. És a fél elem. Újra, megint érezhettem testét, újra az a csodálatos érzés járhatta át testem-lelkem... Majd egyszercsak abbahagyta a szenvedélyes pucikát... Remegtem kezei közt, éreztem, hogy az epilepszia megint úrrá lesz rajtam... Rettegve vártam mit fog tenni vagy mondani...

Kezével gyengéden végigsimította szőrös altestem, majd kósza tincseimet igazgatta... a sejhajomon. Gyengéden a hátamra fordított, most én voltam alul, s ő fölém hajolt. Istenem milyen finom babos csülköt ehetett ma este. Becsukta szemét, mindhármat, nyelt egyet, mintha egész eddigi szaros kis életét; saját lényét kellett volna sötétbőrű kisebbségi zenész

útra küldenie ezzel a nyeléssel. Majd kinyitotta, szemei csillogtak a szikrafűtől, őszinte tudatlanságot láttam benne... Csak vártam rettegve mit fog mondani... Ajkait néztem, majd szemeit... mindhármat...

Még sosem láttam senkit ilyen bután nézni, mint most.... Tudta, hogy félek, tudta, hogy rettegek minden mozdulatától, minden fokhagymás lehelletétől... de a csülköt imádom! S elmosolyodott megint, fogai között mosolyogtak a húscafatok, tisztában volt vele, hogy egy szóval melyet most kiejt, mindent elfeledtethet velem, s újra övé lehetek... Közelebb hajolt, mélyen szemembe nézett, ez a nézés... azt se tudtam melyik szemébe nézzek... azt se tudtam, hogy engem néz-e kancsal szemeivel, vagy mögöttem azt a kedves csótányt... S mielőtt kimondta volna, már tudtam mit fogok hallani... Azt.. amit... tőle... még... soha... s... amivel.. újra... magá... hoz... láncolhat... :...

- Bömbi! -ordította, s újra forrón pucikált, s ölelt, választ nem várva... pedig akartam válaszolni neki, hogy Klumpa...

Közzétéve:

Egy bölcs öreg tanító(NJK): ,,Ki korán kell hamarabb utolérik, mint a sánta kutyát."

(Utólag kiderült, hogy elf, aztán végül egy valós bölcseséggel állt elő: ,,A türelem rózsát terem.")

Közzétéve:

Shadowrun: "Bárkit kinyírok 1000¥-ért de te a barátom vagy ezért ingyen öllek meg!" - Ork bérgyilok

M.A.G.U.S.: -Dartonita: Az istened csak mese!

-Domvikhívő Bárd: Szavaid lepattanak rólam eretnek...

-Dartonita: Vajon az acél is lepattan rólad....?

Közzétéve:

Üdv!

Pár apróság Kardok Ünnepéről:

KM(Gangrel) csataleírása: ...szablyák repülnek ki a hüvelyükből...

jk: 01?

"kocka vagy laposüveg vqan a jellemében..."

jk: ő volt Alyr? És nem kértem autogrammot?

njk: Kérjük a menlevelet!

jk: mi kérjük a tiéteket!

njk: nincs!

jk: nekünk sincs!

adat a karakterlapon:

ló színe: almásderes

jk: fahéjillatú?

jk: baráti jobbot akartam nyújtani, de a kezemben volt a lagoss...

hegytetőn (Pidera- hg):

njk: Mit kerestek itt? Kik vagytok?

jk: hajóácsok vagyunk. Eltévedtünk.

jk: ez csak álca! ez egy felfújható katona!

jk: Mondtam, hogy ez lesz az utolsó lövése! Aztán lövése sem volt, hogy halt meg!

jk: Milyen nyelven biccentsek?

km: toroktól átjárt nyílvesszővel hanyatlik hátra...

Közzétéve:

a legnagyobb az utóbbiak közül:

Km toroni viadalt akar mesélni, megteremti a baljós hangulatot( mindenki valami felségárulás miatt került oda, persze emlék nélkül)

mondja a szöveget, kezében a tekercs amin rajta van a szabadságunk, vki rákérdez h miért szívóznak és mért vannak ezek a játékok, erre ő( a játékok lebonyolítója):

-Tharr ünnepén szeretjük mi ezt csinálni.

erre eldobja véletlen a pergament :lol::lol::lol:

legutóbbi Venes féle kalandból:

Km a pasi karakternek:-mégy másik két nőt kísérve..

KM:A nő szép, kékszemű ..

Jk:4szemű???!

tolvaj a csapatnak:-van nálatok valami értékes?

Njk:utolsó emlékem Kránról.. egy nagy fejbevágás..

vki befelyezi:-azóta nincs fejem...

az egyik férfi jknak terhére van a másik kettő nő jk egy lebujhoz tartozó fürdőben, amikor egy másik kránival akar beszélni( szintén férfi)

pasi Jk a nőknek:-akkor mi most elvonulunk( int a másik kráni felé....)

Km Kyelről: -kicsit letaszították...

JK:-és mennyire van a város?

Km:-2napi járóföldre.. öö...lóval

JK:-lójáróföldre?

Közzétéve:

Üdv!

"-Te leszel a következő, ha nem énekelsz valamit!

-boci, boci..."

"-Kinyújtja a szemét..."

Félelf harcos:

"Én az íjász szakszervezet tagja vagyok!"

Közzétéve:

Ars Magica:

két női mágus(én és egy srác) beérnek egy fogadóba. Gege elmondja, hogy a kocsmáros lánya ki éppen fogad minket iszonyúan kövér nő. Majd mivel én nemes vagyok a kalandban a fogadós (aki az apja) is előkerül bízva, hogy jó fizettséget kap. Fogadós leírása:

KM(gege): És akkor megjelenik a fogadós(kocsmáros, mert egyben van a kettő) nagy szőrős és vörös feje van és ugyanolyan kövér nő, mint a lánya..

Közzétéve:

Rémségek Kicsiny Moduljai

Itt álljon eme nyitott kicsinyke téma rémséges meséknek és legyen ez a Rémségek Kicsiny Modulok lelőhelye messze és közel ezen fórum humor mezsgyéjén.

---------------------------

Itt jegyzem meg, hogy ennek akár lehetne egy kis topicot is nyitni. :) - A moderátoroknak címezve.

---------------------------

A meteor, avagy miként süssünk szalonnát!

Ezen modult mindenki mesélheti függetlenül attól, hogy mennyire siet vagy lusta. Nem kell hozzá sok felszerelés így elég cirka 10 000 K100-as kocka.

Éppen Erion felé mentek ki-ki a lován, sárkányán, orkán mikor hatalmas robajt hallotok fentről és kezd egyre sötétebb lenni, mintha csak egy barbár agyában az idő múlásával.

Ilyenkor itt meg lehet kérdezni, hogy mit csináltok, illetve, hogy felnéznek-e az égre? - Megjegyzés.

Közzétéve:

Hali mindenki... nemrég összezörrentünk így debreceniek, játszottunk egy pöppet... Valaki, mint egyetlen női tag, egy fejvadásznővel képviseltette magát; cather renegát tűzvari volt; Valaki öccse barbár; cather haverja, Józsi íjász; jómagam pedig Adronita fényhozó... a KM ezúttal szegény Taxen öcsém volt...

nade elég az üres duma, lássátok 5 órai kemény munka gyümölcsét...

KM: oda nézel, ahova kinézel

JK: mit látok?

KM: azt látod, amit kintről láttál

JK: ott megyek, ahol megyek

KM: ki van nyitva, de zárva van (ki van csukva)

JK1 JK2-nek (barbár): Kavicsok vannak még nálad?

KM: úgy néznek ki, mint amit elmondtam neki, csak még nem voltatok itt... Medve bőrme! Úgy néznek ki

KM: magadat beleállítod a tőrbe...

KM: 20 méteres a szakadék... <mentálmozaik (mozgásközpontirányítás

Közzétéve:

SziasztoK! Ez changelinges humor, de szerintem nagyon jó :lol:

" jah, nálunk az járja, hogy ha egy metrószerelvényen elüvöltöd

magad, hogy "Vámpírok, tündibündik, technokraták, mágusok,

vérfarkasok, vadászok kifelé!" akkor nem marad ott senki...

"

Közzétéve:

Km: A temlomot hatalmas, kétszárnyú ajtó zárja el, ami résnyire nyitva van......

JK: Berugom az ajtót és beerohanok!

Km:....kifelé nyílik....

JK: Odarohanok az oltárhoz....

Km: Szeretnélek emlékeztetni rá, hogy éppen félsz....

JK: Akkor félve suhanok..

Közzétéve:

Üdv!

Tegnapi játékunk pár szösszenete:

KM: Nem nagy hajó...kicsi.

Jk: Leprás? Hullik a keze?

njk ledől az ágyra

KM: megpróbál aludni.

Jk jó hangosan: Megpróbálsz aludni?

Megrázta a villám...belenyúlt a dartonitába.

Halljátok, hogy vigyorog?

njk-k kalózhajón, mellettük mi kereskedőhajón

NJK: ezt nem kellett volna, 2 ember meg fog halni!

JK: 2 kalóz ugorjon vízbe!

NJK: Hehe....tőletek!

JK: Akkor 2 jöjjön át....

Hányan tetszik lenni?...

Szomjasak vagyunk!...És veszélyesek!

JK: Te nem vagy valakinek a lánya?

NJK: Ráhibáztál Kalandozó, apám lánya vagyok...

NJK (pincér) a reggelinél: Mit hozhatok az uraknak?

JK a másiknak: Szekeret!

JK1ember JK2gnómnak: Kisember, tudsz beszélni?

Visamo kedveli ezt
Közzétéve:

Üdv!

Még ugyanebből a kalandból:

Kicsi gnómommal átmentem Stirlitz-be:

kikötözve a hajóban a többi gályarab elé példának:

Gnóm: az előttem álló hét nehéznek igérkezik....

Vagy másik gnóm (BM) kicsit ideges lett, mert állandóan kicsinek hívták.

JK: VAN NEVEM IS, TE NYOMORULT COLOS, ÉS HA MÉGEGYSZER KICSINEK, PÖTTÖMNEK, VAGY, ÓVÓD

Közzétéve:

Üdv!

Legutóbbi termés:

KM: Visit, mint a disznó!

JK:Ui, ui...

KM úgy hajnali 2 fele: Háromfelé vezet az út: előre, balra, és...melyik is ez a kezem?...Megvan! Jobb!

9 Fp kicsap belőle....

JK1: Ezt állva kibírod!

JK2: De most ül...

JK az elf njk-ról: Tudtam én, hogy nem hetero, olyan hegyes a füle!

JK: Õsi pergamen. Ott virít rajt' Miss Június...

Közzétéve:

LOL LOL LOL

ez jo volt :D

es most lassunk egyet meg a kezdetektol:

2005 NYT, Kamykaze bemutatkozas mellett erdeklodik a jatekosoktol a Bp-i Rigo utca hollete felol:

Kamykaze: -Figyi, meg tudjatok mondani hol van Bp-en a Rigo utca, mer' hetfon oda megyek nyelvvizsgazni...

A'frad: -Hat meg kell ott valakit kerdezni...

(taps, ovacio ) :D

A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés
  • Új...