Antail Közzétéve: Július 9, 2006 Közzétéve: Július 9, 2006 Sziasztok,a hozzászólást mindkét fórumba bemásolom, hátha valaki csak ezt olvassa.Még frissek az érzések, alig bár óra telt el, hogy újra valós anyagi testembe manifesztrálódtam miután elismertem, hogy ha a cuzuki lovak és szekerek lettek volna akkor bizony nem ment volna le az úton. (Thya persze az anyósülésen nyomorgott. Szépen megrakva csomagokkal. 8))Először is köszönöm mindenkinek, hogy ezalatt a 6 nap alatt sikerült tolerálnia mindenki más nyűgjét, baját, mélypontját, gpontját és miegymást. Nagyon kemény megpróbáltatás volt 6 napig együtt, egymásra utalva lenni. Szerintem mindig volt kihez szólni. Mindenkinek volt bizonyára mélypontja és volt olyan is amikor nagyon kipattant a bőréből. Ez vonatkozik a teljes kis csapatkánkra is. Örülök, hogy minden gond nélkül végigzajlott az előtábor és a játék is. Örülök, hogy felül tudtunk emelkedni a gondokon és jólérezni magunkat. Mindenkinek gratulálok, fergetegesen jó szerepjátékot produkáltatok az elmúlt napokban.Mivel ilyen környezetben még nem voltunk együtt így, csak kalandozókosok úgygondolom mégjobban sikerült a társaság ezen részét összekovácsolni. Új kalandozósunknak Ewilnek pedig örülünk, Phuriszhoz méltóan cselekedett és Zrogdavarhoz méltóan feláldozott mindannyiunkat.Nem jártatom a szám, tudjátok mi volt, remélem tényleg mindenki jólérezte magát.Megcsináltuk.Mindenkitől mindenkinek. 8)
Alexander C. Dragon Közzétéve: Július 10, 2006 Közzétéve: Július 10, 2006 Üdv!Jaja a csapatkánk, nem nagyonmozogtam ebben a körben (live) az ismereten chta-eleésenkívül (ésa túrán) de elegendő idő volt a (6 nap) hogy megismerjem mindenzokat akiket legtöbbet látok a chat-en.A szorakozás nemmaradt el, a keménymunka meghozta nyümölcsét, mint a ahalngulati játék, mind a munkával dzsinzsázással, töltött szép percekben. a játékidő rövidsége miatt a Sonnosi népet mint aut-ban lehetettet kellőképpen megismertni (mármint az újak száűmára, mint én)valamint Ewil barátunk is szorakozodtan és barátságosan bekerült a társaságba. Vale ahogy nézem chat-en is eléggé lehet majd társalogni....A játék sikeressége asszem mindenkinek világosvolt, ha nem vallástalapítani, hanem már a botok miatt is sikeresen zárul.Az élmány fantasztikus nekem legalább már 2 barátom valszeg jön jövöre ugy hogy szoltam ahogy irány a chat + forum:)Remélemnem baj?!?Remélem mindenki élvezte és jövöre tapasztaltabban megyünk...minden jót peace
Alexander C. Dragon Közzétéve: Július 12, 2006 Közzétéve: Július 12, 2006 Ezt nem bírom ki: "Hé te ott feketében, gyere vissza, te meg ott menny vele" Ordibálta a nekromanta miközben a Halál botjával hadonászott a feje felett.... Asszem ez és sok más is megmaradt mindenkinek, a völgy és a többi város, a mesterek és tolvajok, orvgyilkosok és varázslók.... hm.... akár egy álom is lehetett volna, de velünk megtörtént.... Vélemény?
Mortec Közzétéve: Július 12, 2006 Közzétéve: Július 12, 2006 nemcsak hogy megtörtént de még sokáig meg is fog történni velünk. Ebben biztos vagyok.
TAO Közzétéve: Július 13, 2006 Közzétéve: Július 13, 2006 Üdv, bár már lassan egy hét is eltelt a Caelumi Játékok óta, még mindig zsongok az utóhatásától. Rendkívül jól éreztem magam... 6 napra kiszakadtunk a civilizációból, és egy fantáziavilágba csöppentünk. Elmesélhetetlen, így meg sem próbálkozom vele. Köszönöm mindenkinek, aki ott volt. -------- Remélem mindenki jól érezte magát Sonnosban. Én nagyon. Örülök, hogy sikerült elviselni egymást ennyi ideig (ugyebár hosszabb idő kell ahhoz, hogy megismerjük egymást több oldalról is) gond nélkül. Remélem a Könnyezők vezetőivel sem voltak gondjaitok... ha mégis, jövőre legfeljebb vezetőségváltás lesz. Üdv
Vándor Közzétéve: Július 13, 2006 Közzétéve: Július 13, 2006 Én meg voltam elégedve! :roll: Egyébként ithton meséltem az élményeket, és anyukáméknak is nagyon megtetszett az egész. Én meg ahogy visszagondolok, egyre misztikusabb lesz... Tényleg nagyon jó volt, pedig eleinte féltem, hogy ráununk egymásra...
Sir Thomas Közzétéve: Július 17, 2006 Közzétéve: Július 17, 2006 Halihó! Lassan visszatérek az életbe én is, bár asszem pár hétre még jegelem majd a témát... Kell egy kicsit ülepedjen. Pár dolgot mindenesetre még most mondanék: - nagyon örültem hogy ennyien eljöttetek, - profi előszervezéssel és szorgalmas munkával létrehoztátok a 2006-os CJ talán leghangulatosabb helyszínét - szerepjáték és lelkesedés oldalon kiemelkedőt alkottatok Összességében példaértékű volt, amit a játékhoz tettetek. Értetek és a hozzátok hasonló játékosokért _érdemes_ szervezni. Nagyon köszönöm. A beszélgetéseket meg külön köszönöm (magánemberként mondom). A KK-ban feltöltődött az ember. :oops: Hajrá NYT!
TAO Közzétéve: Július 21, 2006 Közzétéve: Július 21, 2006 Ezt nagyon jól esik hallani tőled mindannyiunknak.És bár leírtuk / elmondtuk már máshol, de azért még egyszer:Köszönjük a szervezést, a játékot, az élményeket, mindent!Andoron & TAO (de szerintünk az összes Kalandozó)
Recommended Posts